2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebegimi gormeyince cok huzursuz oluyorum cok merak ediyorum
bir hafta gecmis uzerinden ben yine meraklardayim
karnima agri sokuldukca ben cok geriliyorum
bir rahatlamayi ogrenemedim yaa

bebegimi gormeyince cok huzursuz oluyorum cok merak ediyorum
bir hafta gecmis uzerinden ben yine meraklardayim
karnima agri sokuldukca ben cok geriliyorum
bir rahatlamayi ogrenemedim yaa

bende de burun kanamaları ve hafif sancılar oluyor,burun kanamalarının sebebi kan basıncının artışından karın ağrısının sebebi de sindirimin eskisi gibi yapılamıyo olmasından kaynaklanıyormuş bunları kafana takmana gerek yok bence rahat olmalısın bu bebeğin için herşeyden daha önemli.Mutlu Anne=Mutlu Bebek

haklisin canim
rahat olmayi basarmak lazim hep

benim gerilmeler karnimda olsa cok takmam, o zaman sindirimle ilgili derim ama hep asagida bebegin oldugu yerde ve daha asagisinda oluyor
gerci kac defa gittim ayni sikayetle ultrasonda bir sorun gorunmedi ama sizlama oldugu an beynime soz geciremiyorum gozum donuyor malesef

başladım bende çok şükür yürüyüşe Allah devamını nasip etsin inşallah

neden vazgectın bakım bende halsızlıkten hep yattım vızdanen rahat degılım
doktor kosu bandına bı ızın versın hafıf tempo enaz yarım saat yurucem kı ev dogalgazlı degıl kısın cok zor olcak
eskıden kosu yaptıgım ıcın usumuyordum soguk farketmıyordu sımdı yuruyus modunda olucagı ıcın ekletrıklı cobayı getırırım yanıma

sonunda yıne gelebıldım ama yine bırkac gun yokumm ozluyorum ama gecmısı okuyamıyorum cok bırıkıyor tum gunumu ayırmam gerekıyor bana yazan varsa cevap yazamıyorsam özur dılerım lısteye eklenmek ısteyen cınsıyet yada ısım yazanlar varsa lutfen ozelden tekrar yollayın bu haftam cok yogun gectı maalesef cok ozluyorum ama sızı

dunyıne doktoruma gıttım bas agrım ıcın cagırmıstı gozlukten oldugunu soyledım tekrar baktı besıme normalde 15+5 olması gerekıyordu tam 16 haftalık cıktı benım mınık paşam
maşallah önden gıdıyoruz1 ay sonra cagırdı tekrar nasıl gecer zaman hıc bılmıyorum

kızlar dun fecı usume geldı bana 3 4 saat yorgan altında kaldım ısıtıcıyı actım ancak kendıme geldım
hamılelıkte cok sıcak gelıcek dıyorlardı bende tam tersı oldu doktora gıttıgımde soylıcem kan sayımı yaptırayım kansızlıkmı var acaba ..
6 gun kaldı doktoruma gıtmeye hadı bakalım :)

bunu duydugum ıyı oldu kös kös oturuyorum evde yuruyus yapmam lazım benımde saol bıızmle paylastıgın ıcın

bilmiyorum canim ya
zten pirpirikli yapim var az cok farkediyorsunuzdur yazdiklarimdan
platesde hamilelerin nasil hizli tempoda spor yaptiklarini gordum daha once, gayet normal ve cok faydali ama ilk hamileligim oldugundan sanirim cesaret edemiyorum
zaten turkiyeye gelince de bulundugum sehirde oyle bir merkez yok tecrube insanlardan faydalanabilecegim
doktora danisip birseyler yapmak iyidir
ben de yuryusle devam ederim
burda doktorlar uzun mesafe de olsa saatlerce de olsa yuruyus yapilabilir diyorlr
yazin birhamileyle dolastim da kiz 6 aylik hizli hizli yurudu bizle her yere geldi, ben de sakincasi var mi dedim yooo demisti o da

ben senı bılıyorsam 1 ay sabretmezsın :) bısey bahane eder kesın gıdersın :)
masallah yavruna .. bak ben nasıl sabredıyorum 6.bucuk hafta sonra gıdıcem doktora
sabırsız bırı olarak tanınırım ama hamılelık bana bı dıngınlık sakınlık verdı nedense :)

ben sürekli uyumak istiyorum ne sporu ne yürüyüşü :))) tembellik başa bela :) doktorum da çok söylüyor yürü diye ama bacaklarım zaten o kadar çok ağrıyo ki bi de biraz fazla yürüyünce uyuyabilmek mucize oluyo

bende oldum olası çok üşüyen briyim halada öyleyim bakalım ama son aylarda baya bunaltılı olunuyomuş evt kansızlıktanda olabilir bu denli üşüme ama canım bence sen biraz bu kilo olayını abartıyosun vücudunun ihtiyacı olan şeyleri yemelisin bu kadar takılma tamam dikkat et ama kendine işkence etme derm ben üşüme az yediğindende olabilir

benim kana bakildi canim doktorum cok iyi dedi
gecen hafta bakilmisti ve titreme bende birkac gun once oldu yazmistim buraya da
oyle boyle degil ic gecirmistim titreyerek uyandim
normaldir insallah senin de kan seviyen hamilelikten kaynaklanmistir titremen useme de ates basmasi da oluyor bende

canım platese bende karsıyım
yıllardır spor yapan bırıyım doktorlarımlad konusmustum ıkısıde yuruyusu tavsıye etmıstı
en saglıklı bılenen spor plates ıcınde ışın ehlı spor uzmanı ıle yapılmalı dedıler ama cogu spor salonu para tuzagı
bılındık yoldan sasmıyalım yuruyuse ful devam :)

bence de nilay sabredemez bir aybenim bir hafta gecti krizlerim basliyor bebegim nasilllll seklinde
zor yaaa o sakinliginden bize de gonderben de daha baya beklemek zorundayim

kizlar hamielyken ucaga binen oldu mu
havalanindaki guvenliklerden gecmek normal mi
net brisye bilmiyorum kimi yerde normal metal arama islevinde sorun degil radyasyon yok diyor
kimi yerde net bilnmiyor
benim baya buyuk aramalardn gecmem lazim gelirken de hamielyim desem gecmesem olur mu acaba

bende pilates yapmak istiyorum ama korkuyorum sınırımı bilemezsem diye aynen karın hareketlerini yapmamak gerekiyo biliyorum ama pilates yavaş yapılan ama kendini zorlayarak sonuç alınan bi spor olduğu için...şimdilik sadece yürüyüşten sonra streching yapıyorum azcık ne kadar rahatlatıcı bişi zaten kasların kısalmaması için yürüyüşten sonra yapılması gerekiyo herkese tavsiye ederim gerçi ondada korkuyorum annemler yok oraya uzanma burya uzanma fln die korkuttukları için

o uyku modu ılk 2 ay vardı bende ama buna ragmen ılk ay yuruyus denedım baktım olmuyor gucum tukenıyor pes etmıstım
ama sımdı o uyku modu gectı cok sukur ınsallah sendende gecer guc gelır hareket edersın canım..

bende normalde usuyen bırıydım sımdı bırr donuyorum gecen ay hava mıs guneslı ablamlar toplanmıslar
en battanıye altında evın en sıcak odasındayım sasırdılar o halıme:)

ates basmasını ısterım ev soguk zatı kısı guzel gecırırım ::)

bu arada dun yorgan altında yatarken esım aradı telefon arkadaydı uzandım uzanmaz olaydım
hamıle oldugumu o an unuttum karnım bı gerıldı bı agırdı cok korktum

evt hamileyim diyince geçmeme hakkın var ben avmlerde bile geçmiyorum çoğu zaman ama orda uygulama nasıl bilmiyorum yalnız dönüceğin zaman tam belli olmazsa karnın bi doktor raporu fln da gerekebilir bide sen türkiyede nereye geliceksin? merak ettimde

hehehe dogru bılıyorsun duanda rahatım ama gunelr gectıkce bendekı sabırsızlık tavan apacak bakalım ayarlcıaz bırsyelerzaten 20.haftadan sonra saglık ocagı nda da bakılıyormuss her hafta gıderım

bencede sabredememgul gıbı olmak mumkun degıllllll

benım bıldıgım cnm doktorundan ucaga bınebılır raporu alırsan x ray cıhazlarında gecmıyormussun elle arama yapıyorlarmıs cnm

ya ınan eskı halımı tanısan acayıp arastıran meraklı panık atak sabırsız acelecı bırıyım
bunlar aılemın sozlerı bana :) ama hamılelık ogrendım bı dıngınlık bı sakınlık
sasıyorum kendıme nıye boyleyım dıye:)

canım ben artık hıc bı yerde guvenlıkten gecmıyorum karnım bellı olmuyor ama sagolsunlar hamıleyım dıyınce
kenardan gecırıyorlar havaalanında bu durum nasıl olur bılemıyorum.. bence bı soyle bakalım ne dıcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…