2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ins canım bır aksılık cıkmaz bıran once de bulantıların gecer kendını ıyı hıssetmezsen sakın okula gıdecem dıye ınat etme rapora devam

Gule gule kullan canım bende ankaraya tasınınca degıstırecegım makınamı sızın baktıgınıza baktım da cok begendım 3 aya sızde ıyıce kullanmıs olursunuz daha ıyı fıkrım olur :) notebookun da hayırlı olsun gule gule eskıt

Gunaydın anneler ıns hepınız ıyısınızdır benım bel agrılarım devam edıyor bır de uyandıgımdan berı karnımın ıcı sızlıyor doktor rahım buyuyo olacak o kadar dedı ama ınsan endıselenyor akıntımda arttı carsamba hepsını soracagım

gunaydin canim
benim sIkIntima da cevap vermis oldun
benim de bir rahatsizlik vardi uyandigimdan beri
malesef yapim geregi hemen endiseye kapiliyorum en kucuk seyde ama doktorunun dedigi gibi aslidna normal hersey

şş relax sakın :)olumlu dusun olumlu olsun hersey hadı guzel haberlerle gel inşallah

ınsallah hayırlısıyla cınsıyetını ogrenırsın canım :)

Anket sonuçları günden güne değişiyor, kızçelerimiz 15'te hala ama oğlanlar sayıca artmaya devam ediyor.. Allah herkesin gönlüne göre, sağlıklı evlatlar nasip etsin..
ankete bakmıyorum ben artık herkes bılmeden ısaretledı cunku nılaya demıstım aslında kapatıp yenıden anket acalım dıye
cınsıyetler sımdı bellı olmaya basladı NILAY DUY SESIMIIIII :)

Canımbu kadar telas abartma yapmayın hamılelıgın tadını cıkarın benım gıbı bak ne kadar rahatım
kackere doktoru arasammı dedım sonra vazgectım relax sakın cogu yasadıgımız seyler olucak seyler

Bebeğimi kucağıma almama 186 gün kaldı.

Sırt ve pelvik ağrılara ek olarak, relaxin karpal tüneli denilen bilek alanından işaret parmağınıza giden sinirlerde de değişikliğe sebep olabilir. Baş parmağınızda, işaret parmağınızda ve orta parmağınızda karıncalanma, uyuşma ve/veya acı başlıca belirtileridir. Bir düğmeye basarken, fermuar çekerken veya bileğiniz yardımıyla tencere veya kahce fincanı kaldırmaya çalışırken zayıflık hissi meydana gelir. Bu tarz belirtileri değerlendirmesi için lütfen doktorunuzla paylaşınız. Bebeğinizin saç folikülleri gelişmeye devam ediyor.

ımzama baktımda sasırdım gece bır elım uyusmustu yuzuklerden sandım hemen cıkardım oyle uykuma devam ettım
ama ımzama gore normalmıs vay be bu kadar tutar ımza :)

herkese hayırl ısabahlar kızlar yenı bır gune guzelllıklerle baslayıp bıtırelım inşallah

ben de bekleyemiyorum kizlar
usg olalim 8 gun oldu
ama dayanamiyorum bebegimi gormek istiyorum
hep aklim onda her dakika iyi mi ne yapiyor seklinde

ben suanda rahatım:))ama ay ı nasıl gecrecegımı bılmıyorum:)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bugun yıne mısafırım var pfff evı temızlemem lazım neysekı hazırlıkları kayınvalıdem yapıp getırecek bana bırsey bırakmadı kalkım sılıp supurım

günaydın :) aynı dertler bende de var bende zaten fıtık vardı tedavi görmüştüm özellikle 9. haftadan sonra belimdeki ağrı artmaya başladı 9. aya kadar ne yapcaz acaba ( karnın içinin sızlama durumu da mevcut ilk çocuğunsa eğer daha fazla hissedermişsin bu konuda içini ferah tutmaya çalış,hepimiz de aynı şeyleri hissediyoruz sanırım

gunaydin canim
benim sIkIntima da cevap vermis oldun
benim de bir rahatsizlik vardi uyandigimdan beri
malesef yapim geregi hemen endiseye kapiliyorum en kucuk seyde ama doktorunun dedigi gibi aslidna normal hersey
Agrı asırı sıddetlı olmadıkca sorun degılmıs ama korkuyorum bende /ıdecek bısı olacak dıye aklım cıkıyo sureklı annemı arıyorum o da daha dur ıyıce buyusun daha fazla agrın olacak dıyo ıns sag salım bugunlerı atlatırız

ben geçen perşembe gıda zehirlenmesi geçirdim asıl o zaman görecektiniz karın ağrısı ve mide bulantısını hiçbişi kalmadı midemde artık dedim ki ruhumu teslim edicem herhalde hastaneye gittim serum takıldı iğne falan yapıldı da ertesi gün akşamına ancak ayaklanabildim sonra da beni ayrı bi telaş aldı bebeğe bişey olmuş mudur telaşı artık eşim de sıkıldı ben en ufak mızlansam hemen doktorumu arıyo hadi konuş diye :))

çok geçmiş olsun..gıda zehirlenmesi çok kötü,ben daha önce defalarca zehirlendiğimden iyi bilirim bebeğine de hiçbirşey olmamıştır Allah'ın izniyle..Kendine iyi bak,bol su iç

Cok cok gecmıs olsun annemı sımdı daha ıyı anlıyorum

herkese günaydın:)
Cumartesi bebişi gördük. ikili test yapıdı..yüzünün çok net olduğu bir fotosu var ve eşimle bana benzediğine karar verdik:))
Doktor cinsiyetini bir sonraki sefere söyleyeceğim dedi yani 16. haftada..
kolu bacağı ağzı burnu her bir şeyi tammış Allaha şükür. boyu da 6.48 miş..
bebek gayet sağklı da annesi değil..vajinada çok yoğun akıntı var ..enfeksiyon oluşmuş..doktor tedavi edilmezse erken doğumdan bebeğin anne karnında zatüre olmasına kadar bir çok sonuç doğurabileceğini syledi..sanırım kar-zarar hesabı yapılıyor bu durumda..antibiyotikli fitil verdi 10 gün sabah akşam kullanacağım.
ayrıca folik asidi bıraktırıp vitamin ve demir hapı verdi.
çatlaklar için de lineac aldım..
kilom 59 en baştan beri değişmemiş.
benden haberler böyle..

çok geçmiş olsun..gıda zehirlenmesi çok kötü,ben daha önce defalarca zehirlendiğimden iyi bilirim bebeğine de hiçbirşey olmamıştır Allah'ın izniyle..Kendine iyi bak,bol su iç

çok teşekkür ederim çok minik onu etkilemez senin zehirlenmen dedi doktorum ama tabi insan geriliyo yine de

gunaydin butun anne adaylarina ve bebislere cok heyecanliyim yarin 9 da randevum var ins her sey yolundadir ve bebegimin cinsiyetini soyler karin agrisina gelince gecen hafta ben dede vardi hemde butun gun surdu telas yapmayin arkadaslar dinlenin bir sure sonra geciyor biz birazda dr a gitmek icin sanki bahane ariyoruz en azindan ben oyleyim gecmis olsun

ıkınızede cok gecmıs olsun kızlar
benımde en korktugum seyler hamılelıkte gıda zehırlenmesı ve enfeksıyon aman dıkkat kızlar ..

valla tabiki usgsinin iyi olması önemli ama insan doktoruna güvenip sevmedikten sonrada içine sinmiyor benim doktorum çok sevimli aslında orta yaşın üzerinde tatlı dilli bir bayan ama işte hem usg kötü hemde ne biliyim diğeri daha detaylı araştırıyor her şeyi , benimki şöyle bir bakıp her şey yolunda şunu iç bunu iç bir ay sonra gel diyo bide dediğim gibi hastanenin hem fiziksel şartları iyi hemde yeni doğan yoğun bakımı var birazda o yüzden vazgeçemiyorum kendi doktorumdan

Teşekkür ederim canımm
Ohh maşallahh bebişinede, Rabbim sağlıklada kucağına aldırtsın
Benimde aynı sen gibi 10. haftada gördüğüm kıpır kıpır halleri 12. haftasında yoktu
On dönüm bostan yan gel yat osman gibiii popişini dönmüş keyfine bakıyordu meleğim

Çok saolasın canım, çok şükür güzel haberlerde aldıkk
Tozu az olsun kii temizliğide az olsun dimii
Çok tembelleştim ben coookk
Yemek zorunda olmasam, Yemek bile yapmak istemiyorum
Sen benden de sonra göreceksinn offf geçsin zaman hemen

pekcici güle güle kullan ,evet canım haftalar geçiyor
göbişimiz azıcık çıktı kimse anlamıyor

Teşekkür ederimm canımm
Haftalar bu kadar cabuk geçermiydi önceden bilmiyorum ama daha dün gibi hamileyim dediğimi hatırlıyorumm
Şimdii minik bir insan oldular çok şükür kii

Benimde elime geçince hemen eksileri ve artıları olarak paylaşacağım canımm
Teşekkür ederim canım

Büyük teyzem der kii kız bebek rahime, erkek bebek bele vururmuşş
Ne kadar doğru bilmiyorum ama eskilerin vardır bir bildiği diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…