- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.921
Ins canım bır aksılık cıkmaz bıran once de bulantıların gecer kendını ıyı hıssetmezsen sakın okula gıdecem dıye ınat etme rapora devamgünaydın kızlar
bugün benim için çok zor bir gün olacak ve ben şimdiden bunun stresini yaşıyorum..daha doğrusu akşamdan beri yaşıyorum...bugün 10 da kontrole gideceğim bebeğimi göreceğim inşallah..ama daha önce size bahsettiğim gibi her ultrasono gireceğimde heyecandan bayılacak gibi oluyorum..olumsuz bişey söyleyecek diye çok korkuyorum..kontrolden sonra da uzuuun bi aradan sonra okula gideceğim..artık rapor almak istemiyorum çünkü ama nasıl olacak bilmiyorum..bulantılarım öğleden sonra azalsa da baş dönmesi filan oluyor..kızlar bugün dualarınıza çok ihtiyacım var...ne olur bana dua edin...
Günaydınn anneleeerr
Göbişlerr foraaa oldu muu
Ayy haftalara bak yaaBüyüyüp büyüyüp kocaman olalım
Haftasonu süpürgemi almış bulunuyoruzGerçi kocama kodunu yazdım oda gitti ama getirmemiş depoları açık değilmiş pazar
Bakalım ne alıp geldi süprizz
Birde dün vatanda %25 indirim vardı tüm ürünlerde notebook patlattırdım eşime, onu almış gelmişdoğru almışş darısı süpürgenin başına
Doktor teyzee sonuclarımızı cok beğendi artık ayda bir görüşürüz dediiVe usgye almadı, 1 hafta önce cok durdun yormayalım dedii
Yani bu demek oluyor kiii 8 Aralıka kadar bebeğimi göremicemmÇok özledim ama ben popişi dönükü
Ben hiç bir sayfayı okumadım
Ama temennin için çokkkkk içtennn biiirrr amiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyorum canım
Gunaydın annelerıns hepınız ıyısınızdır benım bel agrılarım devam edıyor bır de uyandıgımdan berı karnımın ıcı sızlıyor doktor rahım buyuyo olacak o kadar dedı ama ınsan endıselenyor akıntımda arttı carsamba hepsını soracagım
günaydın kızlar
bugün benim için çok zor bir gün olacak ve ben şimdiden bunun stresini yaşıyorum..daha doğrusu akşamdan beri yaşıyorum...bugün 10 da kontrole gideceğim bebeğimi göreceğim inşallah..ama daha önce size bahsettiğim gibi her ultrasono gireceğimde heyecandan bayılacak gibi oluyorum..olumsuz bişey söyleyecek diye çok korkuyorum..kontrolden sonra da uzuuun bi aradan sonra okula gideceğim..artık rapor almak istemiyorum çünkü ama nasıl olacak bilmiyorum..bulantılarım öğleden sonra azalsa da baş dönmesi filan oluyor..kızlar bugün dualarınıza çok ihtiyacım var...ne olur bana dua edin...
Günaydınlaarrrr,
Herkese mutlu,sağlıklı haftalar dilerim..Günler geçtikçe bebekler büyüyor,doğum yaklaşıyor hayrılısıyla.Bi sonraki kontrolüm pazartesi ve biz de hala öğrenemedik cinsiyetimizi.4 lü test yaptırmayı düşünüyorum bakalım doktorumuzun da kolu kırılmış zatenmecburen başka doktordan randevu aldık..inşallah iyi olur herşey
ankete bakmıyorum ben artık herkes bılmeden ısaretledı cunku nılaya demıstım aslında kapatıp yenıden anket acalım dıyeAnket sonuçları günden güne değişiyor, kızçelerimiz 15'te hala ama oğlanlar sayıca artmaya devam ediyor.. Allah herkesin gönlüne göre, sağlıklı evlatlar nasip etsin..
kizlar cok abartiyorum sanirim
doktoru da aramak icimden gelmedi, zaten karnim agriyor diyince birsey demiyor ki
cok takiliyorum bu birkac gundur kendime toparlanmam lazim
bizim doktorun usgsi cok iyi degil ve 3 haftadan once yapmiyor zaten ben baska bir merkezi aradim orda baya gelismis hamileler icin bir merkez ve uzman bakiyormus, onlarin da persembe gununden itibaren orda oluyormus doktorlari, orda olsaydi hemen gidecektim bugun. belki boylesi daha iyi oldu siradaki randevumu beklemek.
ben de bekleyemiyorum kizlar
usg olalim 8 gun oldu
ama dayanamiyorum bebegimi gormek istiyorum
hep aklim onda her dakika iyi mi ne yapiyor seklinde
Gunaydın annelerıns hepınız ıyısınızdır benım bel agrılarım devam edıyor bır de uyandıgımdan berı karnımın ıcı sızlıyor doktor rahım buyuyo olacak o kadar dedı ama ınsan endıselenyor akıntımda arttı carsamba hepsını soracagım
Agrı asırı sıddetlı olmadıkca sorun degılmıs ama korkuyorum bende /ıdecek bısı olacak dıye aklım cıkıyo sureklı annemı arıyorum o da daha dur ıyıce buyusun daha fazla agrın olacak dıyo ıns sag salım bugunlerı atlatırızgunaydin canim
benim sIkIntima da cevap vermis oldun
benim de bir rahatsizlik vardi uyandigimdan beri
malesef yapim geregi hemen endiseye kapiliyorum en kucuk seyde ama doktorunun dedigi gibi aslidna normal hersey
Agrı asırı sıddetlı olmadıkca sorun degılmıs ama korkuyorum bende /ıdecek bısı olacak dıye aklım cıkıyo sureklı annemı arıyorum o da daha dur ıyıce buyusun daha fazla agrın olacak dıyo ıns sag salım bugunlerı atlatırız
ben geçen perşembe gıda zehirlenmesi geçirdim asıl o zaman görecektiniz karın ağrısı ve mide bulantısını hiçbişi kalmadı midemde artık dedim ki ruhumu teslim edicem herhalde hastaneye gittim serum takıldı iğne falan yapıldı da ertesi gün akşamına ancak ayaklanabildim sonra da beni ayrı bi telaş aldı bebeğe bişey olmuş mudur telaşı artık eşim de sıkıldı ben en ufak mızlansam hemen doktorumu arıyo hadi konuş diye :))
ben geçen perşembe gıda zehirlenmesi geçirdim asıl o zaman görecektiniz karın ağrısı ve mide bulantısını hiçbişi kalmadı midemde artık dedim ki ruhumu teslim edicem herhalde hastaneye gittim serum takıldı iğne falan yapıldı da ertesi gün akşamına ancak ayaklanabildim sonra da beni ayrı bi telaş aldı bebeğe bişey olmuş mudur telaşı artık eşim de sıkıldı ben en ufak mızlansam hemen doktorumu arıyo hadi konuş diye :))
çok geçmiş olsun..gıda zehirlenmesi çok kötü,ben daha önce defalarca zehirlendiğimden iyi bilirimbebeğine de hiçbirşey olmamıştır Allah'ın izniyle..Kendine iyi bak,bol su iç
çok geçmiş olsun..gıda zehirlenmesi çok kötü,ben daha önce defalarca zehirlendiğimden iyi bilirimbebeğine de hiçbirşey olmamıştır Allah'ın izniyle..Kendine iyi bak,bol su iç
herkese günaydın:)
Cumartesi bebişi gördük. ikili test yapıdı..yüzünün çok net olduğu bir fotosu var ve eşimle bana benzediğine karar verdik:))
Doktor cinsiyetini bir sonraki sefere söyleyeceğim dedi yani 16. haftada..
kolu bacağı ağzı burnu her bir şeyi tammış Allaha şükür. boyu da 6.48 miş..
bebek gayet sağklı da annesi değil..vajinada çok yoğun akıntı var ..enfeksiyon oluşmuş..doktor tedavi edilmezse erken doğumdan bebeğin anne karnında zatüre olmasına kadar bir çok sonuç doğurabileceğini syledi..sanırım kar-zarar hesabı yapılıyor bu durumda..antibiyotikli fitil verdi 10 gün sabah akşam kullanacağım.
ayrıca folik asidi bıraktırıp vitamin ve demir hapı verdi.
çatlaklar için de lineac aldım..
kilom 59 en baştan beri değişmemiş.
benden haberler böyle..
orcide
ayni problem bende de var
doktor secme derdi
simdiden stres yapiyor bende
benim de cok secenegim var ama ultrasonu iyi olan tek bir doktor var ve ben bir kere gitmistim hic ama hic sevmedim
yalniz aklima takilan usgsi iyi ve herkesin onerdigi doktor mu
yoksa benim iyi gecinebilecegim bir doktor mu
umarim iyilerle karsilariz
süpürgeni ve bilgisayarını iyi günlerde kullan canım,
ben de cumartesi günü gittim dr a, sonuçlarımız da boyumuz posumuz da gayet iyiymiş. aynı senin dr gibi 10 aralıkta gel dedi ama ben bu gidişimde de göremedim ki kuzucuğumu. yan olur, poposunu döner anlarım da, ultrasonda tek görünen kafatasıydı :) karnımdan içeriye doğru dik konumdaydı ve dr boyunu ölçmek için çok uğraştı, kasıklarıma bastırdı durdu. 12 haftalıkken gördüğüm gibi kıpır kıpır hareket eden hallerini görmem mümkün olmadı hiçdiğer doktoruma gidip görmeye karar verdim. birazcık zaman geçsin de sık sık olmasın diye beklerim 2 hafta falan :))
Daha önce bahsettiğim son adet tarihi ile ultrasondaki farkın sebebini de sordum. 6 haftalıkken milimetrelerle ölçülüyor öyle olunca ölçüm hatası daha yüksek oluyor. büyüdükçe hata payı 1 güne kadar azalır. bebeğin adet tarihine paralel bir büyüme gösteriyor, şimdilik 2 gün fark var ama o kadar hata payı olur dedi. ben son adet tarihimden hesaplamalıymışım :)) ee böyle olunca benim sıpa birden bire 13. haftadan 14+4 e zıpladı :))) göbiş hala eski göbekli insan formunda ama olsun.. o da büyüyecek illaki :))
gözün aydın canım, doktorundan güzel haberi almışsınen önemlisi buydu
bende bebişimi 15 Aralıkta göreceğim şimdiden özledim bahane bulup doktora gideyim diyorum sonra kendime kızıyorum, cıssss diyorum
süpürgeni de güle güle kullan, evinin tozu az olsun
pekcici güle güle kullan ,evet canım haftalar geçiyor
göbişimiz azıcık çıktı kimse anlamıyor
Gule gule kullan canımbende ankaraya tasınınca degıstırecegım makınamı sızın baktıgınıza baktım da cok begendım 3 aya sızde ıyıce kullanmıs olursunuz daha ıyı fıkrım olur :) notebookun da hayırlı olsun gule gule eskıt
bu arada 9 ayvayı bıtırdım :) en kucuklerı secmıstım her sabah 1 tane yedım darısı sızlerın basına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?