2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar ilgili diye paylasiyorum bora beyin cevabini

sessizgemiler kullanıcısından alıntı

bora bey bende 11haftalık gebeyim ve inanılmaz karın agrıları sancıları cekiyorumm acaba normalmi tesekkurler

'benzer şikayetle gelen hastalarımı muayene ettiğimde gördüğüm bir problem yoksa "olabilir" diyorum. Hamilelik hergün yeni bir bedene uyanılan bir süreçtir. Sağlıklı bir gebelik dilerim... '

be de ayni sikayetle 2 kere usgye girdim doktorum kizdi hatta herseyin normal yeter diye
artik no paniccccc
rahat olma zamaniiiiiiiiiiiii
arkadasin dedigi gibi mutlu anne mutlu bebek
annem hep diyor ne kadar stresli olursan bebegin o kadar stresli olur

Günaydın kızlar
nasılsınızz gelişimleriniz ne alemde çıktımı göbüşler :)iyice

Merhaba canım Sonucların iyi cıkmasına cok sevındım ... son zamanlarda bi telaş sardı beni (özellikle cınsıyet konusunda) 1.5 aydan beri bekledıgım doktor randevuma nıhayet yarın gidiyorum DDoktorum inaşallah gönlümden geçeni söyler bana :) Bu arada leptop'un ve supurgen hayırlı olsun .. Bende siparişini verdim bugun geliyor :) Hangi modeli Aldın..? phılıps'ın kırmızısı mı ..? Vatan compter eşimin işine çok yakın indirimlerden hemencik haberdar oluyoruz .. aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum canım :)

bak bide beğenmiyosun kayınvalideni kızım maşallah ona hep böle yardım etsinler

kizlar agda yaparken cok aciyor mu hamileyken ya
daha hassaslasiyor ya
ben baslamak istiyorum artik yeniden ama korkuyorum da bir yandan
yalniz o germeler falan zararli degil di mi
bebegim daha cok asagida korkuyorum

Sormak ıstedıgım bırsey var saclarım cok dokulmeye basladı aranızda ben gıbı sacı bası dokulen var mı ???

benim hamile olduğumu öğrendiğimden beri inanılmaz dökülüyo saçlarım ne yapacağımı bilmiyorum yerine yenileri geliyo ama yine de epey azaldı sanki

daha hassaslasiyor ya

anneme sordum bende 1 hafta önce aynı konuyu o da tüy dökücü krem kullan bu süreçte daha rahat olur dedi

ben doktoruma dedim gobegimde killar cikiyor ama saclarim dokuluyor diye
sana vitamin lazim dedi ama yine vermedi vitamin iyi mi
kadin karsi dogal almamdan yana belli bir doneme kadar,burda da ne kadar dogal aliyorum bilmiyorum ki ben

pekbici yaf merak ettim model yazmamışın ne alıyosunuz inşallah merak ediyorumda ben böle herşeyi
every sanada hangi şehre geliceğini sormuştum cevap verdinmi acaba benmi kaçırdm

bide arkadaşlar bu ayva olayına ben mesafeli yaklaşıyodum hani tamam yenebilir doğruluk payı vardır diyodum ama 9 tane olayı bana saçma gelmişti ne eksik ne fazal kısmı hala da öyle düşünüyorumda kusura bakmayın yani bu yüzdende hiç yeltenmemiştim yemek için için sonra bizim sevdiğimiz bi büyüğümüz var o anlatmış paylaşayımistedi Musa a.s. zamanında doğanlar bi ara hep çirkin doğuyomuş o zaman böyle bi emir gelmiş galiba Allahu Tealadan c.c. ayva yesinler diye ama belli bi sayısı yok ne kadar yenilebilirse ve 4.ayın içinde bitmeden yenilicekmiş bende duyar duymaz 2 tane yedim hemen yiyebildiğim kadar yicem bakalım ama 1 tanesini yemem yarım saat sürüyo

bide bende annemlere geçtim kociş gitti 5 gün yok Allah kavuştursun

daha hassaslasiyor ya

ben ilk gittiğimde sormuştum canım doktora malum doktora giderken her seferinde temizlk gerekiyo eğer bebek sağlıklıysa rutin şeylerden hiç bişey olmaz demişti ama tabi dikkat etmek lazım ama ağda kullanmıyorum ben daha öncede söylemiştim ağda gıcık ediyo beni yinede tavsiye ederim bu beyaz eldivenler varya kullan atlık onlarla tek tek alıyorum ben hem nokta atışı oluyo hem nerdeyim biliyorum daha kontrollü ağdadan bence tabiki hassas bölgelerden bahsediyorum diğer yerleri makineyle hallediyorum kol bacak v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…