- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.941
ooohh maşallah ben daha 2 tane yiyebildim ,9 taneyi tamamlayamıycam sanırımmm
canım kucuk dılımler yapıp kaseye koyuyorum her sabah burayı okurken agzıma atıyorum bı bakıyorum bıtmıs kase:)ooohh maşallah ben daha 2 tane yiyebildim ,9 taneyi tamamlayamıycam sanırımmm
ben 25 tane yedim bayiliyorummmm
Günaydınn anneleeerr
Göbişlerr foraaa oldu muu
Ayy haftalara bak yaaBüyüyüp büyüyüp kocaman olalım
Haftasonu süpürgemi almış bulunuyoruzGerçi kocama kodunu yazdım oda gitti ama getirmemiş depoları açık değilmiş pazar
Bakalım ne alıp geldi süprizz
Birde dün vatanda %25 indirim vardı tüm ürünlerde notebook patlattırdım eşime, onu almış gelmişdoğru almışş darısı süpürgenin başına
Doktor teyzee sonuclarımızı cok beğendi artık ayda bir görüşürüz dediiVe usgye almadı, 1 hafta önce cok durdun yormayalım dedii
Yani bu demek oluyor kiii 8 Aralıka kadar bebeğimi göremicemmÇok özledim ama ben popişi dönükü
Ben hiç bir sayfayı okumadım
Ama temennin için çokkkkk içtennn biiirrr amiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyorum canım
günaydın kızçeler....bebiişler nasıl ?herzamanki gibi bel ve kalça ağrısıyla uyandımm...ne zaman geçecek bu ağrılar yaa hiçbirşey yapamıyorum artık
Günaydın kızlar
nasılsınızz gelişimleriniz ne alemde çıktımı göbüşler :)iyice
ben suanda rahatım:))ama ay ı nasıl gecrecegımı bılmıyorum:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bugun yıne mısafırım var pfff evı temızlemem lazım neysekı hazırlıkları kayınvalıdem yapıp getırecek bana bırsey bırakmadı kalkım sılıp supurım
Sormak ıstedıgım bırsey var saclarım cok dokulmeye basladı aranızda ben gıbı sacı bası dokulen var mı ???
Sormak ıstedıgım bırsey var saclarım cok dokulmeye basladı aranızda ben gıbı sacı bası dokulen var mı ???
bu arada 9 ayvayı bıtırdım :) en kucuklerı secmıstım her sabah 1 tane yedım darısı sızlerın basına:)
kizlar agda yaparken cok aciyor mu hamileyken ya
daha hassaslasiyor ya
ben baslamak istiyorum artik yeniden ama korkuyorum da bir yandan
yalniz o germeler falan zararli degil di mi
bebegim daha cok asagida korkuyorum
anneme sordum bende 1 hafta önce aynı konuyu o da tüy dökücü krem kullan bu süreçte daha rahat olur dedi
kizlar agda yaparken cok aciyor mu hamileyken ya
daha hassaslasiyor ya
ben baslamak istiyorum artik yeniden ama korkuyorum da bir yandan
yalniz o germeler falan zararli degil di mi
bebegim daha cok asagida korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?