- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.961
bu ayva meselesi ne arkadaşlar ben orayı kaçırmışım rica etsem sölermisiniz
tuy dokucu kremlerin icindeki maddelerden dolayi hamilelikte kullanilmasi onerilmiyor diye okudum dun nette
istersen bir arastir yine ben daha once de kullanmadim bilgim yok
ffee ben hangi sehire gelecegimi demesem olur mucok desifre oldum ben ya oyle dusunuyorum
bir onu bir ismimi sakliyorum
ffee ben hangi sehire gelecegimi demesem olur muCok desifre oldum ben ya oyle dusunuyorum
bir onu bir ismimi sakliyorum
ben ilk gittiğimde sormuştum canım doktora malum doktora giderken her seferinde temizlk gerekiyo eğer bebek sağlıklıysa rutin şeylerden hiç bişey olmaz demişti ama tabi dikkat etmek lazım ama ağda kullanmıyorum ben daha öncede söylemiştim ağda gıcık ediyo beni yinede tavsiye ederim bu beyaz eldivenler varya kullan atlık onlarla tek tek alıyorum ben hem nokta atışı oluyohem nerdeyim biliyorum daha kontrollü ağdadan bence tabiki hassas bölgelerden bahsediyorum diğer yerleri makineyle hallediyorum kol bacak v.s
ben ilk gittiğimde sormuştum canım doktora malum doktora giderken her seferinde temizlk gerekiyo eğer bebek sağlıklıysa rutin şeylerden hiç bişey olmaz demişti ama tabi dikkat etmek lazım ama ağda kullanmıyorum ben daha öncede söylemiştim ağda gıcık ediyo beni yinede tavsiye ederim bu beyaz eldivenler varya kullan atlık onlarla tek tek alıyorum ben hem nokta atışı oluyohem nerdeyim biliyorum daha kontrollü ağdadan bence tabiki hassas bölgelerden bahsediyorum diğer yerleri makineyle hallediyorum kol bacak v.s
niye kıs çok mu meşhursun
ense ölçümünde vajınal muayene ıstemez dımı doktor
ben sımdılık epılasyon aletımın tras ucu var baslık takıyorsun ona 5mm kadar bırakıp ucları alıyor
onunla ıdare edıyorum tras yaparsam ıkı katı cıkar artık doguma yakın tras olurum
koltuk altı bacaklar sorun olmuyor aletle olurda bıkını bolgesı off
4. ay olmadan 9 adet ayva yemek bebegın huyunu ahlakanı ve cemalını guzellestırırmıs
arkadaşlar ınanıp ınanmamak kısıye kalmıs
ama asla sacma degıl bunu ablamdan hocalarımdan duydum hepsıde yaptı
sayılarda her daım keramet vardır nasıl 4444 tefrıcıye 333 ayetel kürsi ne eksık ne fazla okuyorsak
buda boyle
ufff benim eldivenle bitecek gibi degil ki
hamile kalinca jilete basladim malum manzara
eldiven daha once de denedim benim canimi cok yakiyorrrr tek tek ugrasirken ama cidden cok guzel bir yontem o bolgede tuyu az olanlar icin
agdayi zaten beceremiyorum bir yere gitmeye de korkarim mikrop kaparim diye
bakalim bakicaz bir caresine
hah işte bizde o 4444 tefriciyeyi okumuyoruz bi kere onun anlamına baktınızmı canım araştırmak lazım normal insanlara ağır gelen anlamları varmış bizim için kaldıramıycağımız şekilde o yüüzden okumuyoruz büyüklerimizin tavsiyesi doğrultusunda sonuçta Kuranın özü fatiha en büyük dua onu bi kere içten okusak Allaha yönelerek belki o anda kabul olur Yasin var Rabbena var neler var Tabiki salavatı şerifelerde var bi sürü ama o salavatı işte okumuyoruz biz anlamından dolayı herkesin düşüncesi farklı tabi bişey diyemem ama istersen araştırıp sorup sana dönerim canım... haklısın sayılar var bazı şeylerde bişey diyemem bi sürü nizam var belli sayılara bağlı ama çok takılmamak lazım
benim vajinal yapildi olcumlerim sonra karindan devam etti doktor
ama cogu kisinin karindan yapildi diye biliyorum
aslinda epilasyon aleti de iyi azaltiyor cabuk cikarmiyor bir ara alirdim
ama simdi titresimden dolayi pirpiriklilik yaparim diye almiyorum
Benim 2'li testimde vajinal ultrason yapıldı ama diğer türlü de ölçüm yapılabiliyor sanırım.
olur canım tabi sen bilirsin özelden sen bana söle istersen bende sana sölim
neyse şaka maka bende sölemiyorum ismimi şehrim belli ama KAYSERİLİYİM tabiki
Beyaz eldivenle alma işlemini biraz açar mısınız? Ben hiç bilmiyorum onu. Aynaya bakarak tek tek mi alıyorsunuz?
4. ay olmadan 9 adet ayva yemek bebegın huyunu ahlakanı ve cemalını guzellestırırmıs
arkadaşlar ınanıp ınanmamak kısıye kalmıs
ama asla sacma degıl bunu ablamdan hocalarımdan duydum hepsıde yaptı
sayılarda her daım keramet vardır nasıl 4444 tefrıcıye 333 ayetel kürsi ne eksık ne fazla okuyorsak
buda boyle
günaydın kızlar hepinize sabah sabah doldurmuşunuz maaşşalh:)anca okudum, bugün kötü uyandım yine çıkardım bitmicek galiba hiç, dha anca kahvaltı etcem,
buarada ffee bende kayserideyim:)doktor kime gidion tatlım merak ettim
kizlar agda yaparken cok aciyor mu hamileyken ya
daha hassaslasiyor ya
ben baslamak istiyorum artik yeniden ama korkuyorum da bir yandan
yalniz o germeler falan zararli degil di mi
bebegim daha cok asagida korkuyorum
oh ohh ne güzel bi kayserili dahaelif çınar acıbadem oraya gidiyorum canım sen şu an için memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?