2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu ayva meselesi ne arkadaşlar ben orayı kaçırmışım rica etsem sölermisiniz

4. ay olmadan 9 adet ayva yemek bebegın huyunu ahlakanı ve cemalını guzellestırırmıs

arkadaşlar ınanıp ınanmamak kısıye kalmıs
ama asla sacma degıl bunu ablamdan hocalarımdan duydum hepsıde yaptı
sayılarda her daım keramet vardır nasıl 4444 tefrıcıye 333 ayetel kürsi ne eksık ne fazla okuyorsak
buda boyle

Son düzenleme:

ufff benim eldivenle bitecek gibi degil ki
hamile kalinca jilete basladim malum manzara

eldiven daha once de denedim benim canimi cok yakiyorrrr tek tek ugrasirken ama cidden cok guzel bir yontem o bolgede tuyu az olanlar icin
agdayi zaten beceremiyorum bir yere gitmeye de korkarim mikrop kaparim diye
bakalim bakicaz bir caresine

Beyaz eldivenle alma işlemini biraz açar mısınız? Ben hiç bilmiyorum onu. Aynaya bakarak tek tek mi alıyorsunuz?

ense ölçümünde vajınal muayene ıstemez dımı doktor
ben sımdılık epılasyon aletımın tras ucu var baslık takıyorsun ona 5mm kadar bırakıp ucları alıyor
onunla ıdare edıyorum tras yaparsam ıkı katı cıkar artık doguma yakın tras olurum
koltuk altı bacaklar sorun olmuyor aletle olurda bıkını bolgesı off

benim vajinal yapildi olcumlerim sonra karindan devam etti doktor
ama cogu kisinin karindan yapildi diye biliyorum
aslinda epilasyon aleti de iyi azaltiyor cabuk cikarmiyor bir ara alirdim
ama simdi titresimden dolayi pirpiriklilik yaparim diye almiyorum

hah işte bizde o 4444 tefriciyeyi okumuyoruz bi kere onun anlamına baktınızmı canım araştırmak lazım normal insanlara ağır gelen anlamları varmış bizim için kaldıramıycağımız şekilde o yüüzden okumuyoruz büyüklerimizin tavsiyesi doğrultusunda sonuçta Kuranın özü fatiha en büyük dua onu bi kere içten okusak Allaha yönelerek belki o anda kabul olur Yasin var Rabbena var neler var Tabiki salavatı şerifelerde var bi sürü ama o salavatı işte okumuyoruz biz anlamından dolayı herkesin düşüncesi farklı tabi bişey diyemem ama istersen araştırıp sorup sana dönerim canım... haklısın sayılar var bazı şeylerde bişey diyemem bi sürü nizam var belli sayılara bağlı ama çok takılmamak lazım

aman yok sakın zaten gitme ora için bi yere hem dediğiğn gb mikrop olayı hemde kadı kadına da o bölge gösterilmemesi gereken bi yer canım
haklısın ilk başta acıyo ama bi süre sonra ağrıyı daha az hissediyosun bide azaltıyodur zamanla tabi kökünden aldığı için bide vaktin azsa daha kolay oluyo zamanım az diye hızlı hızlı acıya aldırmadan hallediyosun işini aman neler diyorum yaa

anlamından dolayı okumamayı anlamadım kuranın ozu fatıha kalbı yasın evet ama duaların gucu yadsıtılmaz
canım yıllarca kuran kursunda okudum ablam da yıllardır hoca
ve cok tanıdıgım var tefsıre yıllarını veren dogru herkesın dusuncesı farklı bu yuzden konuyu uzatmıcam
bastada dediğim gibi inanıp inanmamak kişiye kalmış

Benim 2'li testimde vajinal ultrason yapıldı ama diğer türlü de ölçüm yapılabiliyor sanırım.

kafam karıstı yaa sadece ense ölçümü olcak ama en ıyıs doktoru randevuya yakın bır arıyım ona gore mecbur jılet yaparım
amelıyat eldıvenı denedım yapamadım hem canım acıdı epılasyon yapardımda emla kremı sürüp
ama bebege zarar verırım korkusu

olur canım tabi sen bilirsin özelden sen bana söle istersen bende sana sölim
neyse şaka maka bende sölemiyorum ismimi şehrim belli ama KAYSERİLİYİM tabiki

günaydın kızlar hepinize sabah sabah doldurmuşunuz maaşşalh:)anca okudum, bugün kötü uyandım yine çıkardım bitmicek galiba hiç, dha anca kahvaltı etcem,
buarada ffee bende kayserideyim:)doktor kime gidion tatlım merak ettim

Beyaz eldivenle alma işlemini biraz açar mısınız? Ben hiç bilmiyorum onu. Aynaya bakarak tek tek mi alıyorsunuz?

yani göremiyosan ki ilerde bizde göremiycez illa gerekicek ayna o zamn aynayla ben viledanınini kullanıyorum diğerleri olmuyo eline uygun bedenini alıyosun beyaz kutu kutu olanları varya 10luk 40 lık ameliyat eldiveni tek kullanımlık onlardan takıyosun bildiğin tek tek çekiyosun yani bu yada toplucada çekebilirsen çoksa daha kolayda olur aslında tek tek uğraşmana gerek kalmaz çekmez gibi geliyo ama ilk başta kolyca çekiliyo yani tabi acıyo ama alışıyosun ağdadan ii bence

gülsevdam;

bu Peygamber edendimizin (s.a.v) sünnetlerindenmi acaba ayva yemek merak ettimde

oh ohh ne güzel bi kayserili daha elif çınar acıbadem oraya gidiyorum canım sen şu an için memnunum

kizlar agda yaparken cok aciyor mu hamileyken ya
daha hassaslasiyor ya
ben baslamak istiyorum artik yeniden ama korkuyorum da bir yandan
yalniz o germeler falan zararli degil di mi
bebegim daha cok asagida korkuyorum

canım ben 11 haftalıkken mecbur kaldım yaptırdım..evet biraz daha hassaslaşmışz acı konusunda...gerçi benim normalde acı eşiğim çok düşüktür :26:hiçbirşey olmadı allahın izniyle..hatta haftaya bi daha gidecem galiba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…