2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana bi işkence çeşidi gibi geliyo bu yöntem :))

hımm anladım ayvayı ben mide bulantısına ii geldiğini biliyodum sadece olsun faydası vardır zararı yoktur deneriz :) tşk ettim

bana bi işkence çeşidi gibi geliyo bu yöntem :))

Bana da pek sıcak gelmedi. Zaten cildim iyice hassaslaştı hamilelikte, jiletten sonra 2 gün kaşınıyorum. Yıllar önce bir doktor sadece makas kullanmamı söylemişti o bölgede, sanırım hamilelikte o yönteme başvuracağım tekrar.

evet ilk duyduğumda banada çok saçma gelmişti tek tek onunlamı uğraşıcam diye ama deneyince tuttum hemde kısa aralıklarlada yapabiliyosun ufakkende alınabildiği için

ay yok ya tabi acıyo ama işte herşeyde biraz acı olcak napalım benim ağdayla kötü anılarım olduğu için heralde kolayca tertemiz hoşuma gidiyo bide nokta atışı olayı güzel

aslında en iyisi daha öncesinde lazer yaptırmaktı ama iş işten geçti artık
kadın olmak zor şey bea :))

gozun aydın cnm maşallahh sızee
bak bide beğenmiyosun kayınvalideni kızım maşallah ona hep böle yardım etsinler
agzınla kus tutsa yaranamaz bana hep ben mı ona yapıcam bıraz da o yapsınhehehe ayy ne kotuyum yaaaşaka bı yana cnm saolsun dusunmus yardım edıyor ama kendı tayfası oldugundan dıye dusunuyorum
yok cnm artık yok vajınal muayenehep karından ama ne zmna kadarbılemıcem)

bende özge hanıma gidiorum aynı hastane, güleryüzlü bi bayan sıkmadan tükenmeden cevap verio herşeye:) şimdilik memnunum bende cnm hayırlısı artık

evet güleryüzde çok önemiymiş ben geçen bi başka doktora gittim deniyim hani bide gitmiş oluyum diye ayy nası iyiymiş elif hanım dedim ya ultrason cihazıda çok önemliymiş onu anladım hiç doru dürüst bişi göremeden geldik doktordan arkadaşlar cihaz kötüyse doktoru değiştirin bence yada doktorunu seviyosanız en azından bi kere başka usgsi ii olan doktora gidin insan farkı görünce anlıyo bembeyaz hiç bişi gözükmüyodu diğee doktorda

arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün ben belgesel seyrederken ağladım ya duygusallıkta sınır tanımıyorum :)))
google amcaya bi sorun da 'manta'lara bi bakın Allah'ım ne güzel yaratmış ağlattı beni :)

pekbici yaf merak ettim model yazmamışın ne alıyosunuz inşallah merak ediyorumda ben böle herşeyi
every sanada hangi şehre geliceğini sormuştum cevap verdinmi acaba benmi kaçırdm

Philps 9205 yazdım verdim eline canım
Bakalım şansıma ne çıkacakk

Hoşgeldinnn canımmm
Özlediiiimm senii
Sonuçlarımız gayet iyimişş Zeynep Teyzesii
Darısı seninde başına inşAllahh
Yarın sonucu öğrenebilirsin artıkk
ayyy beni heyecan aldıı
Ben daha 8 aralıka kadar öğrenemicem teyzesii ama dayanamazsam başka yere giderim artık
Philphs kırmızı diye belirtmedim tek renk mi ki? Sadece kodunu yazdım canımm oda hatta teyit için bidaha aradı ordayken bakalım ne çıkacak içinden
Bide tutturmuşş fakir buharlılar var bakk viledadan da kurtulurumm bunu alayım dedii dee ben yok dedim birazda oyüzden şüpheliyim
Vatann 2 senelik hasreti bitirdii , başka birşey lazım olursa ilk sana danışırım ozaman

tabi muhakkakta onuda yapmayanlar var halimize şükredelim çok şükür

Ağda konusunda da ben hala ağda yaptırıyorumm
En son 10. haftamda yaptırdımm şuan gayet az durumda
Ozaman acıdı mı evet acıdı ama duramıcak kadar değildi
benim eşimde nefret eder kıldan tüydenn
Jilet sürüpte onca senelik kurak topraklarımı coşturma taraftarı değilimm
Birde saç dökülme bende öbeek öbeekk
Korkarımm bu gidişle bebişimle beraber kafa tokuşturacağız (Şayet kendiside kel olursa )

ayy bende saçma sapan bi şaka programı izlerken sinirleirm bozuldu ağlamaya başladım, eşimde şokta tabi:) bu duygusallık nereye kadar ben böle biri değildim:)

hayırlı olsun güle güle kullan canım

aynen bunların cihazı güzel herşeyi gösterio yeni değişti zaten:) ama birde ayrıntılı ultsan varmış duydunuzmu bilmiyorum ama o cihaz heryerde yokmuş, bizi yönlendiriceklermi acaba

gülsevdam;

bu Peygamber edendimizin (s.a.v) sünnetlerindenmi acaba ayva yemek merak ettimde

hamılelıktemı ayva yemeyı dıyorsun canım arastırıp donerım

yok cnm artık yok vajınal muayenehep karından ama ne zmna kadarbılemıcem)

ha soyle ıcımı rahatlat:) jılet vurmak ıstemıyorum o bolgeye of kadınların derdı bıtmez
erkekler sunnet olur askere gıder okadar bız ömür boyu cek babam cek :)
bu arada canım anket onerımı gordumu ?
yenıden yapsak onu kaldırıp gerekırse gorevl ıarkadaslardan yardım ısterız

ayy bende saçma sapan bi şaka programı izlerken sinirleirm bozuldu ağlamaya başladım, eşimde şokta tabi:) bu duygusallık nereye kadar ben böle biri değildim:)

ben zaten pek bi duygusaldım da hani tv de gördüğüm şeylere de pek ağladığım görülmemiştir dizi falan izleyemiyorum zaten ya, işte dün belgesel seyrediyim dedim onda da çoştum eşim de gülüyo manyak manta'lar çok güzel deyip ağlayan başka biri olamazmış yeryüzünde :))) (aslında çok haklı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…