- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #10.981
yani göremiyosan ki ilerde bizde göremiycez illa gerekicek ayna o zamn aynayla ben viledanınini kullanıyorum diğerleri olmuyo eline uygun bedenini alıyosun beyaz kutu kutu olanları varya 10luk 40 lık ameliyat eldiveni tek kullanımlık onlardan takıyosun bildiğin tek tek çekiyosun yani bu yada toplucada çekebilirsen çoksa daha kolayda olur aslında tek tek uğraşmana gerek kalmaz çekmez gibi geliyo ama ilk başta kolyca çekiliyo yani tabi acıyo ama alışıyosun ağdadan ii bence
4. ay olmadan 9 adet ayva yemek bebegın huyunu ahlakanı ve cemalını guzellestırırmıs
arkadaşlar ınanıp ınanmamak kısıye kalmıs
ama asla sacma degıl bunu ablamdan hocalarımdan duydum hepsıde yaptı
sayılarda her daım keramet vardır nasıl 4444 tefrıcıye 333 ayetel kürsi ne eksık ne fazla okuyorsak
buda boyle
bana bi işkence çeşidi gibi geliyo bu yöntem :))
bana bi işkence çeşidi gibi geliyo bu yöntem :))
Bana da pek sıcak gelmedi. Zaten cildim iyice hassaslaştı hamilelikte, jiletten sonra 2 gün kaşınıyorum. Yıllar önce bir doktor sadece makas kullanmamı söylemişti o bölgede, sanırım hamilelikte o yönteme başvuracağım tekrar.
ay yok ya tabi acıyo ama işte herşeyde biraz acı olcak napalım benim ağdayla kötü anılarım olduğu için heralde kolayca tertemiz hoşuma gidiyo bide nokta atışı olayı güzel
gozun aydın cnm maşallahh sızeeherkese günaydın:)
Cumartesi bebişi gördük. ikili test yapıdı..yüzünün çok net olduğu bir fotosu var ve eşimle bana benzediğine karar verdik:))
Doktor cinsiyetini bir sonraki sefere söyleyeceğim dedi yani 16. haftada..
kolu bacağı ağzı burnu her bir şeyi tammış Allaha şükür. boyu da 6.48 miş..
bebek gayet sağklı da annesi değil..vajinada çok yoğun akıntı var ..enfeksiyon oluşmuş..doktor tedavi edilmezse erken doğumdan bebeğin anne karnında zatüre olmasına kadar bir çok sonuç doğurabileceğini syledi..sanırım kar-zarar hesabı yapılıyor bu durumda..antibiyotikli fitil verdi 10 gün sabah akşam kullanacağım.
ayrıca folik asidi bıraktırıp vitamin ve demir hapı verdi.
çatlaklar için de lineac aldım..
kilom 59 en baştan beri değişmemiş.
benden haberler böyle..
agzınla kus tutsa yaranamaz bana hep ben mı ona yapıcam bıraz da o yapsınbak bide beğenmiyosun kayınvalideni kızım maşallah onahep böle yardım etsinler
yok cnm artık yok vajınal muayeneense ölçümünde vajınal muayene ıstemez dımı doktor
ben sımdılık epılasyon aletımın tras ucu var baslık takıyorsun ona 5mm kadar bırakıp ucları alıyor
onunla ıdare edıyorum tras yaparsam ıkı katı cıkar artık doguma yakın tras olurum
koltuk altı bacaklar sorun olmuyor aletle olurda bıkını bolgesı off
bende özge hanıma gidiorum aynı hastane, güleryüzlü bi bayan sıkmadan tükenmeden cevap verio herşeye:) şimdilik memnunum bende cnm hayırlısı artık
evet ilk duyduğumda banada çok saçma gelmişti tek tek onunlamı uğraşıcam diye ama deneyince tuttum hemde kısa aralıklarlada yapabiliyosun ufakkende alınabildiği için
pekbici yaf merak ettim model yazmamışın ne alıyosunuz inşallah merak ediyorumda ben böle herşeyi
every sanada hangi şehre geliceğini sormuştum cevap verdinmi acaba benmi kaçırdm
Merhaba canım Sonucların iyi cıkmasına cok sevındım ... son zamanlarda bi telaş sardı beni (özellikle cınsıyet konusunda) 1.5 aydan beri bekledıgım doktor randevuma nıhayet yarın gidiyorumDDoktorum inaşallah gönlümden geçeni söyler bana :) Bu arada leptop'un ve supurgen hayırlı olsun .. Bende siparişini verdim bugun geliyor :) Hangi modeli Aldın..? phılıps'ın kırmızısı mı ..? Vatan compter eşimin işine çok yakın indirimlerden hemencik haberdar oluyoruz .. aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum canım :)
aslında en iyisi daha öncesinde lazer yaptırmaktı ama iş işten geçti artık
kadın olmak zor şey bea :))
tabi muhakkakta onuda yapmayanlar var halimize şükredelim çok şükürgozun aydın cnm maşallahh sızee
agzınla kus tutsa yaranamaz bana hep ben mı ona yapıcam bıraz da o yapsınhehehe ayy ne kotuyum yaaa şaka bı yana cnm saolsun dusunmus yardım edıyor ama kendı tayfası oldugundan dıye dusunuyorum
yok cnm artık yok vajınal muayenehep karından ama ne zmna kadarbılemıcem)
peki göbişlerimiz daha da büyüyünce nasıl görüp yapcaz bu işi
arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün ben belgesel seyrederken ağladım ya duygusallıkta sınır tanımıyorum :)))
google amcaya bi sorun da 'manta'lara bi bakın Allah'ım ne güzel yaratmış ağlattı beni :)
hayırlı olsun güle güle kullan canımPhilps 9205 yazdım verdim eline canım
Bakalım şansıma ne çıkacakk
Hoşgeldinnn canımmm
Özlediiiimm senii
Sonuçlarımız gayet iyimişş Zeynep Teyzesii
Darısı seninde başına inşAllahh
Yarın sonucu öğrenebilirsin artıkk
ayyy beni heyecan aldıı
Ben daha 8 aralıka kadar öğrenemicem teyzesii ama dayanamazsam başka yere giderim artık
Philphs kırmızı diye belirtmedim tek renk mi ki? Sadece kodunu yazdım canımm oda hatta teyit için bidaha aradı ordayken bakalım ne çıkacak içinden
Bide tutturmuşş fakir buharlılar var bakk viledadan da kurtulurumm bunu alayım dedii dee ben yok dedim birazda oyüzden şüpheliyim
Vatann 2 senelik hasreti bitirdii , başka birşey lazım olursa ilk sana danışırım ozaman
evet güleryüzde çok önemiymiş ben geçen bi başka doktora gittim deniyim hani bide gitmiş oluyum diye ayy nası iyiymiş elif hanım dedim ya ultrason cihazıda çok önemliymiş onu anladım hiç doru dürüst bişi göremeden geldik doktordan arkadaşlar cihaz kötüyse doktoru değiştirin bence yada doktorunu seviyosanız en azından bi kere başka usgsi ii olan doktora gidin insan farkı görünce anlıyo bembeyaz hiç bişi gözükmüyodu diğee doktorda
gülsevdam;
bu Peygamber edendimizin (s.a.v) sünnetlerindenmi acaba ayva yemek merak ettimde
yok cnm artık yok vajınal muayenehep karından ama ne zmna kadarbılemıcem)
ayy bende saçma sapan bi şaka programı izlerken sinirleirm bozuldu ağlamaya başladım, eşimde şokta tabi:) bu duygusallık nereye kadar ben böle biri değildim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?