- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.301
İyi yapmışsın canım doktorunu aramakla.Ama öncesinde öyle bir sorun yaşamadıysan eğer seninkide gizli şeker gibi birşey herhalde gebelikle birlikte yükseleninden.Endişelenip kafana takma çünkü bizim deeğrler çokda yüksek değil.Değerleri daha yüksek olan arkadaşlar var.Hepimizin hakkında hayırlısı canım.
inşallah cinsiyetini öğrenirsin doktorun erkenden söylüyor mu acaba ben gidince de 17 gün geçmiş oluyor daha ense ölçümü ve burun kemiğine baktırıcağım gerçi 9 haftalıkken normal görünüyor demişti ama olsun maksat görmek olsun bide kendime birşeyler alabilmek iki eteğim kaldı olan pantalon bile olmuyor artık
keçiboynuzu pekmezi diye satıyorlar da gerçek mi işte tozuna bakayım ben bi sende bir eminönü yaparsan bulursun galiba
teşekkür ederim cnm dünden beri kabuslar görüyorum içim hiç rahat değil şimdi bi endokrin uzmanına gidicem gerçekten çok korktum
artık erken degıl dıye dusunuyorum :) doktora gıdene kadar burdakı tarıh 14 haftalık bendekı 12 haftalık olcak
bende ense ölçümü falan baktırcam ıkılı test yaptırmıcam yavrum kendını gosterırde umarım doktor farkeder
gercı kımı kemık yapısından bıle tahmınde bulunuyor en net gelecek randevuda olcak aslındada ıste bızdekı merak :)
pekmezı emınonunden almayı dusunmuyorum canım tanıdıgım yapan bırı olursa alıcam olmazsa uzum ve dut pekmezı yapan tanıslar var onlarınkını alırım
dogal katkısız dısarda satılanlar Allah bılır nasıl oluyor .. kusburnu pekmezıde soguk algınlıgı ıcın ısıtoyrum
herseyı ıstıyorum işte:) sen bı emınonu yap sonra sonucu bana bıldır canım kıyafet ıcın bır ay daha ıdare ederım ben
gobegım cıkmıstı demıstım ya yenıden ıcerı gırdı sankı suan kıyafetlerı gıyebılıyorm
güzel anneler mrb sizlere
melek 04 seninle özel konuşmak istiyorum msjlarım gelmiyo sana sanırım bir bak dr hakkında hangisene gidiyorsun
Herkesler iyi sanırım geçmişe bakamadım..
Ben dün genel anestezi ile serklaj ameliyatı oldum.. Şimdi istirhatteyim... bebek de bende iyiyiz.. Merak edenlere bilgi vereyim serviks boyu kısa olan kadınlarda rahim ağzına dikiş atılması olayı serklaj. erken kayıpları ve doğumları önleyebilmek adına..
bu haftalarda ki kontrolünüzde doktorunuz bakmıştır gerçi serviks boyuna..
gerçekten yüzmek hamilelikte çok iyiymiş ama canım enfeksiyon olayına dikkat et.havuzlar bu konuda tehlikeli olabilir..ben şu an enfeksiyon yüzünden ntibiyotik fitil kullanıyorum..bebek için çok tehlikeliymiş..doktoruna da bir danış istersen havuz için..
ben ayran budalası oldum yavrumda oyle olcak desene :)
yavruma ınsallah kuran dınletıcem bıraz gobek cıksın bırde ıngılızce dınletmeyı dusunuyorum
oh oh havu yoga masallah :) saglıklı bır gebelık gecırıceksın ne guzel :)
hava sogumasa her gun yuruyuse cıkıcam ama sımdılık pek haraketsız donemdeyım daha oncede dedgım gıbı
doktordan onayı alayım kosu bandında artık evde hafıf hafıf yuruyus yaparım
bugun yemegımde var suyumu alcam yanıma yuruyuse cıkıcak ogleden sonra..
canım sen öyle değince bende bakıverdim göğsüme birde ne göreyim senin bahsettiğin lekelenmeler bendede oluşmuş en son bikaç gün önce bakmıştım.arkadaşında dediği gibi süt bezeleri olabilir.Çok bakıp nazar değdirmeyelimde bol bol süt yapsın bebişlerimize...
Is yerınden telefonla topıke gırıs yapmak ezıyet gıbı gelıyor aksamı ıple cekıyorum bu seferde esım basımda dır dır edıyo sen benı ozlemıyorsun arkadaslarını ozluyorsun dıye bıraz sızlerden bahsettım hemen gıt onlarla konus dıyohamıle psıkolojısı yasayan ben degılım o zaten bır alıngan oldu kı sormayın cocuk gıbı oglen yemegımız de yedık oglenlerı bır corba ıcıyorumm yetıyor abartmaya gerek yok dıye dusunuyorum
durup durup aklıma bişeyler geliyo sizinle paylaşayım diyorumbir arkadaşım son ayında. aralık ortası gibi doğum yapacak. alacaklarını son ana sıkıştırma diyo. bebek büyüyünce çok zor oluyomuş.
beşik konusunda kararsızım ben de. bebek karyolası çok zor oluyomuş sabit olduğu için. bir yakınımız bana hastanedeki bebek beşiklerine benzer tekerlekli, hem sallanabilen hem de yüksekliği ayarlanabilen beşiklerden tavsiye etti. çok da kullanışlı oluyormuş. evin istediğin yerine götürebiliyormuşsun.
şimdi oğlu 1 yaşında olan bir arkadaşım da karyolayı artık kullanamadığını, çocuğun zıpladığını yere yatak yaptığını söyledi
beşik konusunda siz ne düşünüyorsunuz? bu arada karyolayı parmaklıklı almayın.
bana kalırsa da erken değil ama bazıları 16 dan önce söylemem diyormuş ya.belki gelişimi normale dönmüştür artık benim de ilk gittiğimde 8 ikincisinde 6 hafta geriydi yakalamıştır herhalde artık.inşallah gösterir.bide son aya kadar söylenen cinsiyetin zıttı çıkanlar da var ya.büyük sürprizzzz.
keçiboynuzunu tanıdığın yapıyorsa iyi valla.bende önceden çok içerdim pekmezi.burda her yer üzüm aslında benimde pekmez almam lazım galiba.bu arada ben istanbulda değilim ki( onbeş tatildede gelemeyeceğim annemle kardeşim gelecek.32.haftadan sonra kısmetse.senin kıyafetlerin iyi oluyor ya benim şişkinlik falan giremiyorum artık
durup durup aklıma bişeyler geliyo sizinle paylaşayım diyorumbir arkadaşım son ayında. aralık ortası gibi doğum yapacak. alacaklarını son ana sıkıştırma diyo. bebek büyüyünce çok zor oluyomuş.
beşik konusunda kararsızım ben de. bebek karyolası çok zor oluyomuş sabit olduğu için. bir yakınımız bana hastanedeki bebek beşiklerine benzer tekerlekli, hem sallanabilen hem de yüksekliği ayarlanabilen beşiklerden tavsiye etti. çok da kullanışlı oluyormuş. evin istediğin yerine götürebiliyormuşsun.
şimdi oğlu 1 yaşında olan bir arkadaşım da karyolayı artık kullanamadığını, çocuğun zıpladığını yere yatak yaptığını söyledi
ben calisiyorum onun disinda hic spor yapamiyorum yuruyus bile..kg henuz almadim ama gobegim bariz olarak cikti..cok istiyorum hem havuz hem yoga..havuzu buldum ama yoga yakinda nerden bulurum bilmiyorumnormal dogumu cok istiyorum..
bence istedigin zaman paket haline gelen besikler var onlar cok iyi oluyo. zaten iki sekilde kullanabiliyosun. biri 4, 5 ay olana kadar. bebek biraz buyurse ustteki parcayi cikarip alttakini kullana biliyosun. yere yakin cocugun dusmesi imkansiz kenarinda fermuarli bolum var. istersen acabiliyosun cocugun uyandiginda kendisi cikabilir. 5 yasina kadar kullanabilirsin. ilerde baza alirsan onu ortadan rahatlikla katlayip ilerdeki cocuguna kaldirabilirsin. ustelik toplandiginda yerde tutmiyo..
bahsettiğin park yatak değil di mi? farklı bişeyse bi fotoğraf paylaşabilir misin? çok ilgimi çekti görmedim daha önce öyle beşik.
kızlar merhaba..saat 12 de abim geldi iş yerime,hadi yemeğe götürecem seni bugün diye..kalktım çıktık,,nereye götürdü dersiniz,,ciğerciye..eskiden hep yapardık,ciğeri ailecek severiz diye.neyse ben ciğerden tiksiniyorum oysa..abime utandım demeye,geldi ciğerler,kendimi zorlaya zorlaya yedim bi güzel,,her lokmanıın üstüne de limon yedim :) ama iyi oldu bi taraftan,ciğerin çok faydası var,,öyle olmasa asla yemezdim ciğer..iş yerine geldim,üstüne çay içiyorm ama fenayım hala :)
kizlar mesajlarinizin altindaki cizelgeleri hamilelik bilgilerini nasil yapiyosunuz?
kizlar ultra prima sitesinden form doldurmustuk, hediye paketi gelen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?