2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim cnm dünden beri kabuslar görüyorum içim hiç rahat değil şimdi bi endokrin uzmanına gidicem gerçekten çok korktum

güzel anneler mrb sizlere
melek 04 seninle özel konuşmak istiyorum msjlarım gelmiyo sana sanırım bir bak dr hakkında hangisene gidiyorsun

artık erken degıl dıye dusunuyorum :) doktora gıdene kadar burdakı tarıh 14 haftalık bendekı 12 haftalık olcak
bende ense ölçümü falan baktırcam ıkılı test yaptırmıcam yavrum kendını gosterırde umarım doktor farkeder
gercı kımı kemık yapısından bıle tahmınde bulunuyor en net gelecek randevuda olcak aslındada ıste bızdekı merak :)

pekmezı emınonunden almayı dusunmuyorum canım tanıdıgım yapan bırı olursa alıcam olmazsa uzum ve dut pekmezı yapan tanıslar var onlarınkını alırım
dogal katkısız dısarda satılanlar Allah bılır nasıl oluyor .. kusburnu pekmezıde soguk algınlıgı ıcın ısıtoyrum
herseyı ıstıyorum işte:) sen bı emınonu yap sonra sonucu bana bıldır canım kıyafet ıcın bır ay daha ıdare ederım ben
gobegım cıkmıstı demıstım ya yenıden ıcerı gırdı sankı suan kıyafetlerı gıyebılıyorm

teşekkür ederim cnm dünden beri kabuslar görüyorum içim hiç rahat değil şimdi bi endokrin uzmanına gidicem gerçekten çok korktum

Endişelenme canım bişey olmucak inşallah.Bu arada gittitkten sonra doktorun ne dediğini banada iletirmisin.Benim dahiliyede yapılıyor takibim.Olmazsa bende bir endokrinciye görünürüm.

bana kalırsa da erken değil ama bazıları 16 dan önce söylemem diyormuş ya.belki gelişimi normale dönmüştür artık benim de ilk gittiğimde 8 ikincisinde 6 hafta geriydi yakalamıştır herhalde artık.inşallah gösterir.bide son aya kadar söylenen cinsiyetin zıttı çıkanlar da var ya.büyük sürprizzzz.
keçiboynuzunu tanıdığın yapıyorsa iyi valla.bende önceden çok içerdim pekmezi.burda her yer üzüm aslında benimde pekmez almam lazım galiba.bu arada ben istanbulda değilim ki( onbeş tatildede gelemeyeceğim annemle kardeşim gelecek.32.haftadan sonra kısmetse.senin kıyafetlerin iyi oluyor ya benim şişkinlik falan giremiyorum artık

durup durup aklıma bişeyler geliyo sizinle paylaşayım diyorum bir arkadaşım son ayında. aralık ortası gibi doğum yapacak. alacaklarını son ana sıkıştırma diyo. bebek büyüyünce çok zor oluyomuş.
beşik konusunda kararsızım ben de. bebek karyolası çok zor oluyomuş sabit olduğu için. bir yakınımız bana hastanedeki bebek beşiklerine benzer tekerlekli, hem sallanabilen hem de yüksekliği ayarlanabilen beşiklerden tavsiye etti. çok da kullanışlı oluyormuş. evin istediğin yerine götürebiliyormuşsun.
şimdi oğlu 1 yaşında olan bir arkadaşım da karyolayı artık kullanamadığını, çocuğun zıpladığını yere yatak yaptığını söyledi
beşik konusunda siz ne düşünüyorsunuz? bu arada karyolayı parmaklıklı almayın.

ben calisiyorum onun disinda hic spor yapamiyorum yuruyus bile..kg henuz almadim ama gobegim bariz olarak cikti..cok istiyorum hem havuz hem yoga..havuzu buldum ama yoga yakinda nerden bulurum bilmiyorum normal dogumu cok istiyorum..

kizlar ultra prima sitesinden form doldurmustuk, hediye paketi gelen var mi

bence istedigin zaman paket haline gelen besikler var onlar cok iyi oluyo. zaten iki sekilde kullanabiliyosun. biri 4, 5 ay olana kadar. bebek biraz buyurse ustteki parcayi cikarip alttakini kullana biliyosun. yere yakin cocugun dusmesi imkansiz kenarinda fermuarli bolum var. istersen acabiliyosun cocugun uyandiginda kendisi cikabilir. 5 yasina kadar kullanabilirsin. ilerde baza alirsan onu ortadan rahatlikla katlayip ilerdeki cocuguna kaldirabilirsin. ustelik toplandiginda yerde tutmiyo..

kımısı soylemıyor ama bıızmkı ozel muayene okadar para bayıyorum dogum ıcınde konusucam bakalım enson 2 mılyardı sımdı nekadar oldu
doktorumdan herkes cok memnun kadını gorunce ıcım ferahlıyor sureklı el temasında hanı arkadasız modunda rahatlatıyor bırde normal dogum destekcısı
dana ne ısterım :) ay sen batmana yakındın dımı unututm :) canım ordada dogal pekmezler varmıs kaynım uzum pekmesı esıme soylemıstı
eger burda bulamazsam onlardan ıstıcem artık
kıyafette suan ıdare edıyorum cok sukur ama yavas yavas kıslık tayt kı nerden bakıcam bılmıyorum etek kazak bakıcam
hırkada acayıp usuyen bırıyım usengeclıgım ustumde alısverıse baslamam lazım artık buyuyunce gobek gıyerım
sende bak arastır canım sıkıyorsa dıkkat etmelısın daha rahat kıyafetler eger bulamazsan normal bedenın 2 beden ustunude alabılırsın

canım en ıyısı park besıkler hem yer kaplamıyor hem cocuk buyudukce asagı ınen ayarı oldugu ıcın dusmez
ablamlara annem besık aldı bıraz buyuduklerınde dusmeye basladılar onlardan hem uygun park besıkler hem katlanınca yer kaplamıyor ..
son ayda degılde 6.7. ayda alısverıs dusunuyorum bakarsın cınsıyet son andada degısır ne olur ne olmaz hersey garantı olsun :)

ben calisiyorum onun disinda hic spor yapamiyorum yuruyus bile..kg henuz almadim ama gobegim bariz olarak cikti..cok istiyorum hem havuz hem yoga..havuzu buldum ama yoga yakinda nerden bulurum bilmiyorum normal dogumu cok istiyorum..

havuz hıjyen guvenılır olursa ıyı ama yogayı bulamazsanda takma kafaya yuzme
tum kasları calıstıran tek spor ben normalde 15 km kosuyorum 2 3 saat ama yuzme ıle 1 saat ondan daha fazla kas calıstırıp yag yaktırıyor
normal dogum ıcınde bızım yapabılcegımız bısey yok malesef catımız dar ıse sezeryan kı ınsallah hepımızınkı genıstır
hem namaz sonrası dualarımda hepımıze bır avazda kolay saglıklı normal dogum dua edıyorum gercı son ayalrda korku baslıyormus
yengem dogum kelımesını bıle ettırmıyor yanında bır ayı kaldı k kendısı erkek gıbıdır hıc korkmaz herseyde atılgan cesaretlı
bu halını gorunce bız ne olucaz acaba dıyorum :)

kızlar merhaba..saat 12 de abim geldi iş yerime,hadi yemeğe götürecem seni bugün diye..kalktım çıktık,,nereye götürdü dersiniz,,ciğerciye..eskiden hep yapardık,ciğeri ailecek severiz diye.neyse ben ciğerden tiksiniyorum oysa..abime utandım demeye,geldi ciğerler,kendimi zorlaya zorlaya yedim bi güzel,,her lokmanıın üstüne de limon yedim :) ama iyi oldu bi taraftan,ciğerin çok faydası var,,öyle olmasa asla yemezdim ciğer..iş yerine geldim,üstüne çay içiyorm ama fenayım hala :)

bahsettiğin park yatak değil di mi? farklı bişeyse bi fotoğraf paylaşabilir misin? çok ilgimi çekti görmedim daha önce öyle beşik.

Bencede son ana bırakılmamalı alışveriş.Bu yüzden ben alışverişe başladım bile.ev ayakkabısından çorabına tulumundan gece pijamasına ağız mendili,ıslak mendil,mevlüt takımı (geçen sene almıştım çok güzeldi hemde içime doğmuş gibi erkek almışım) hatta bebek arabasınıda aldık.Çoğu kıyafeti ara renkler turuncu yeşil sarı vb... ama geçen ay cinsiyetini öğrendiğimden beridir mavi almaya başladım.Gerçi %100 değil dedi doktor ama benim içime hep erkek doğuyor nedense :)) Tabii bunlara anneanne ve babaannein aldıkları dahil değil :)) yatak konusuna gelince ben park yatak düşünüyorum.karyolalara göre daha kullanışlı diye düşünüyorum.Hatta kullanan anneler var ve çok memnunlar.2 -3 yaşına kadarda kullanabiliyormuş.

canım benim doktorum kesinlikle sakatat yemeyeceksin demişti hamilelik boyunca
sana doktorun serbest dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…