2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba hamişler,

sabahtan beri yazdıklarınızı takip ettim ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım işyerindeki yoğunluktan kızlar ben hamile olduğumdan beri yemek çook az yiyorum hatta önceden yediğimin ancak çeyreğini yiyorum. canm hiç istemio benm gibi olan varmı? ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

kızlar ben de foruma yeni üyeyim neyi nereye yazacağımı pek bilemiyorum anca öğrenicem ben de mayıs annesiyim inş 28 mayıs gibi görünüyor doğum. pazartesi 2li testimiz var cinsiyeti belli olur mu acaba ne dersiniz?

bende snin giyiydim benimde yeni 2-3 gundur istahim acildi ben hicbirsey yemiyordum zaten fazlamda var yemek yemek icin mutfaga gittigimde neye bakarsam isteksiz oluyodum. kilo almadim 2-3 gundur 500gr aldim seninde gecer istahsizligin ayni haftadayiz seninle

Primayı öğrenmem iyi oldu onada kayıt yaptıralım
bende milupaya üyeyim üye olan herkeze kesın gelıyormus arkadeaslar bılgınız olsunnn

hoşgeldin :)
bir kısmımız ikili testte cinsiyetleri öğrendik, ancak bazı arkadaşlarımızın doktorları 16. veya 20. haftadan önce tahmin bile yapmıyorlar. inşallah senin doktorun bu konuda ketum değildir, kendiliğinden söylemezse sen sor, şansını bir dene :)

Son düzenleme:
Primayı öğrenmem iyi oldu onada kayıt yaptıralım
bende milupaya üyeyim üye olan herkeze kesın gelıyormus arkadeaslar bılgınız olsunnn

peki milupadan sana paket geldimi acaba ? eğer geldiyse formu doldurduktan ne kadar süre sonra geldi ?bilgi veririmisin ?

az once bir lahana aldim orta boy 2 kg 600 gr
ve mandalina aldim 1 kg 400 gram
iksiini tasidim manavdan eve
cok mu agir tasiyorum ben :44:

yok cnm zannetimiyorum
eskiden yaptıkalrını birazdaha dikkatli yaparsan
biraz ama sadece biraz kendini sakınırsan yeterli olur
insanlar 9 ay bağ abhçe işi yapıyorlar hala daha
bugüne kadar yapmadığını taşımadığını deneme
ama dediklerinden bişi olmaz dşye dğşğnğyorum ben

canım onlara istediğin kalınlıkta yatak konabiliyo mu? foto ekleyebilir misin?

evet kesinlikle denicem şansımı inş dediğin gibi ketum değildir canım bir de bazı arkadaşlar cinsiyetin içine doğduğunu söylüyor ben bişey hissetmiyorum yaa bi kere rüyamda gördüm erkekti ama içime bişey doğmuyo yani :)

Sımdıden gozun aydın olsun canım sen o zaman oyle soyleyınce ben aylarca gelmeyecek sanıyordum ogle aramız 30 dakika anca corba ıcıyorum sonra mesaı baslayınca aksama kadar yogurt meyve yıyorum yoksa tek corbayla mumkun degıl doymam

di mi canim birsye olmaz bu kadardan
uzun mesafe de degil zaten belki 100 mt 150 metredir
yaa uff gerekiyor iste aksama yemek icin lahanayi almam lazimdi
mandalinayi cok istedim esm gelene kadar kapaniyor manav
almak zorunda kaliyorum ister istemez
ama annem de senin dedigin gibi diyor neler tasiyor insanlar koy yerlerinde korkma birsye olmaz dikkat et sadece diye
simdi de bunu kafaya takmiyim ben di mi

kızlar merhaba nasılsınız bakalım
2 li test sonucumuz normal çıktı , ense kalınlığı burun kemiğimizde normal kilomuz boyumuzda iyi maşallah,
nur topu gibide OĞLUMUZ olacakmışşşş.cinsiyetimizide öğrendik nihayet teyzeleri ama bende hiç erkek belirtisi yoktu nedenmi , sürekli ekşi yiyecekler yiyorum , tatlı canım hiç çekmiyor , hatta midemi bulandırıyor , çin takviminde kız çıktı , bide ultrasonda hep sağ tarafımdan baktılar , beni her gören kızın olacak dedi yani ye ekşiyi doğur ayşeyi tezini çürütmüş bulunmaktayım.bu arada 13 hafta 3 günlüğüz maşallah diyin banada hiç kilo almamışım zaten yeterince var :)decavit kullanıyordum günde bir tane , bana haftada iki tane iç yeterli kilo yapıyor zaten dedi.kan hapı verdi , çok kansız değilsin ama kullanmaya başlayalım dedi birde istersen balık hapı iç dedi ama daha ağzıma sürmedim :))bir ay sonra gel afp testi yapcaz dedi (bu testi yaptıran varmı?)
teyzeleri oğlumun ellerini ayaklarını çok net gördüm rabbimin mucizesi olmayanlarda nasip etsin inşallah amin .
:116:

az once bir lahana aldim orta boy 2 kg 600 gr
ve mandalina aldim 1 kg 400 gram
iksiini tasidim manavdan eve
cok mu agir tasiyorum ben :44:

Ben 10 kg dan fazla taşınmamalı diye biliyorum ama tabii bu kişiden kişiye değişir.Kısacası seni çok yormuyorsa bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Ama yinede dikkat etmelisin.

benim ve yakınlarımın içine hep erkek diye doğdu, rüyalarımda kız gördüm. sonuç olarak oğlumuz olacağını öğrendik :) içine doğup doğmamasına bakma, zaten heyecanlı oluyoruz karmakarışığız. doktorun sana tahminde bulunmasa da usg görüntüsünü verecektir. sen o fotoğrafı aşağıdaki linkte paylaşırsan arkadaşlar bir tahminde bulunurlar, incele biraz tavsiye ederim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/554924-2013-mayis-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

Zeynep gelmedi mi hala :44:

Kızlar bide annelutfen diye bir site var
Bugun benim bebeğim gunce diye albume indirim yapmış

Detaylar

ABC YAYIN Benim Bebeğim Günce - Mavi

Bebeğinizin ilk yılına ait anılar ve fotoğraflarla süsleyerek hazırlayacağınız bu albümü ömür boyu saklayacaksınız. Bebeğin güncesi iki farklı renk alternatifiyle sunuluyor.Üstelik 60 dakikalık Peaceful Baby NİNNi Cd'si ve Arabada Bebek Var sticker hediyeli..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…