- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.321
Forum ayarlarından bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih kısmını doldurduğunda çıkıyor diye biliyorum.Bir dene istersen.
merhaba hamişler,
sabahtan beri yazdıklarınızı takip ettim ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım işyerindeki yoğunluktankızlar ben hamile olduğumdan beri yemek çook az yiyorum hatta önceden yediğimin ancak çeyreğini yiyorum. canm hiç istemio benm gibi olan varmı? ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
kızlar ben de foruma yeni üyeyim neyi nereye yazacağımı pek bilemiyorum anca öğrenicem ben de mayıs annesiyim inş 28 mayıs gibi görünüyor doğum. pazartesi 2li testimiz var cinsiyeti belli olur mu acaba ne dersiniz?
Primayı öğrenmem iyi oldu onada kayıt yaptıralım
bende milupaya üyeyim üye olan herkeze kesın gelıyormus arkadeaslar bılgınız olsunnn
Primayı öğrenmem iyi oldu onada kayıt yaptıralım
bende milupaya üyeyim üye olan herkeze kesın gelıyormus arkadeaslar bılgınız olsunnn
az once bir lahana aldim orta boy 2 kg 600 gr
ve mandalina aldim 1 kg 400 gram
iksiini tasidim manavdan eve
cok mu agir tasiyorum ben :44:
canım en ıyısı park besıkler hem yer kaplamıyor hem cocuk buyudukce asagı ınen ayarı oldugu ıcın dusmez
ablamlara annem besık aldı bıraz buyuduklerınde dusmeye basladılar onlardan hem uygun park besıkler hem katlanınca yer kaplamıyor ..
son ayda degılde 6.7. ayda alısverıs dusunuyorum bakarsın cınsıyet son andada degısır ne olur ne olmaz hersey garantı olsun :)
)
hoşgeldin :)
bir kısmımız ikili testte cinsiyetleri öğrendik, ancak bazı arkadaşlarımızın doktorları 16. veya 20. haftadan önce tahmin bile yapmıyorlar. inşallah senin doktorun bu konuda ketum değildir, kendiliğinden söylemezse sen sor, şansını bir dene :)
işte ist e gecince bakıcamda bu haftada eşim geldiği için gidemiyorum
sanırım haftaa gider ve bakarım
parasını geçtim artık boyu olan bi tanecik pantolon alayım yeter :)
ay ne güzel yetiyorsaben bi tabak yemek (genelde öğlen zeytinyağlı)
bide çorba içiyorum ama bugün doymadım sanki
yok cnm zannetimiyorum
eskiden yaptıkalrını birazdaha dikkatli yaparsan
biraz ama sadece biraz kendini sakınırsan yeterli olur
insanlar 9 ay bağ abhçe işi yapıyorlar hala daha
bugüne kadar yapmadığını taşımadığını deneme
ama dediklerinden bişi olmaz dşye dğşğnğyorum ben
az once bir lahana aldim orta boy 2 kg 600 gr
ve mandalina aldim 1 kg 400 gram
iksiini tasidim manavdan eve
cok mu agir tasiyorum ben :44:
evet kesinlikle denicem şansımı inş dediğin gibi ketum değildir canım bir de bazı arkadaşlar cinsiyetin içine doğduğunu söylüyor ben bişey hissetmiyorum yaa bi kere rüyamda gördüm erkekti ama içime bişey doğmuyo yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?