- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.341
Doktorum bana annelerımız tarlada tapanda hamılelık gecırmısler bu kadar da cıt kırıldım olmayın tembel hamılelık olmaz asırı yormadan ısını gucunu yap, alısverısını yap demıstı bende doktorum gıbı dusunuyorumdi mi canim birsye olmaz bu kadardan
uzun mesafe de degil zaten belki 100 mt 150 metredir
yaa uff gerekiyor iste aksama yemek icin lahanayi almam lazimdi
mandalinayi cok istedim esm gelene kadar kapaniyor manav
almak zorunda kaliyorum ister istemez
ama annem de senin dedigin gibi diyor neler tasiyor insanlar koy yerlerinde korkma birsye olmaz dikkat et sadece diye
simdi de bunu kafaya takmiyim ben di mi
kızlar merhaba nasılsınız bakalım
2 li test sonucumuz normal çıktı , ense kalınlığı burun kemiğimizde normal kilomuz boyumuzda iyi maşallah,
nur topu gibide OĞLUMUZ olacakmışşşş.cinsiyetimizide öğrendik nihayet teyzeleri ama bende hiç erkek belirtisi yoktu nedenmi , sürekli ekşi yiyecekler yiyorum , tatlı canım hiç çekmiyor , hatta midemi bulandırıyor , çin takviminde kız çıktı , bide ultrasonda hep sağ tarafımdan baktılar , beni her gören kızın olacak dedi yani ye ekşiyi doğur ayşeyi tezini çürütmüş bulunmaktayım.bu arada 13 hafta 3 günlüğüz maşallah diyin banada hiç kilo almamışım zaten yeterince var :)decavit kullanıyordum günde bir tane , bana haftada iki tane iç yeterli kilo yapıyor zaten dedi.kan hapı verdi , çok kansız değilsin ama kullanmaya başlayalım dedi birde istersen balık hapı iç dedi ama daha ağzıma sürmedim :))bir ay sonra gel afp testi yapcaz dedi (bu testi yaptıran varmı?)
teyzeleri oğlumun ellerini ayaklarını çok net gördüm rabbimin mucizesi olmayanlarda nasip etsin inşallah amin .
:116:
di mi canim birsye olmaz bu kadardan
ama annem de senin dedigin gibi diyor neler tasiyor insanlar koy yerlerinde korkma birsye olmaz dikkat et sadece diye
Zeynep gelmedi mi hala :44:
Kızlar bide annelutfen diye bir site var
Bugun benim bebeğim gunce diye albume indirim yapmış
Detaylar
ABC YAYIN Benim Bebeğim Günce - Mavi
Bebeğinizin ilk yılına ait anılar ve fotoğraflarla süsleyerek hazırlayacağınız bu albümü ömür boyu saklayacaksınız. Bebeğin güncesi iki farklı renk alternatifiyle sunuluyor.Üstelik 60 dakikalık Peaceful Baby NİNNi Cd'si ve Arabada Bebek Var sticker hediyeli..
Eki Görüntüle 551526
Eki Görüntüle 551530
Sımdıden gozun aydın olsun canımsen o zaman oyle soyleyınce ben aylarca gelmeyecek sanıyordum ogle aramız 30 dakika anca corba ıcıyorum sonra mesaı baslayınca aksama kadar yogurt meyve yıyorum yoksa tek corbayla mumkun degıl doymam
di mi canim birsye olmaz bu kadardan
Zeynep gelmedi mi hala :44:
Kızlar bide annelutfen diye bir site var
Bugun benim bebeğim gunce diye albume indirim yapmış
Detaylar
ABC YAYIN Benim Bebeğim Günce - Mavi
Bebeğinizin ilk yılına ait anılar ve fotoğraflarla süsleyerek hazırlayacağınız bu albümü ömür boyu saklayacaksınız. Bebeğin güncesi iki farklı renk alternatifiyle sunuluyor.Üstelik 60 dakikalık Peaceful Baby NİNNi Cd'si ve Arabada Bebek Var sticker hediyeli..
Eki Görüntüle 551526
Eki Görüntüle 551530
Evet inceledim gerçekten güzel gözüküyor fiyatıda makul alınabilir bence.Acaba ninni cd si ingilizcemi türkçemi ?
Ben 10 kg dan fazla taşınmamalı diye biliyorum ama tabii bu kişiden kişiye değişir.Kısacası seni çok yormuyorsa bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum.Ama yinede dikkat etmelisin.
evet bebek günceleri çok çeşitli ve çok güzel
bende biran önce edinmek istiyorum
başında hamile olduğunu ne zaman nasıl öğrendin gibi şeylerde var
yeni heyecanlarla eskileri unutmadan yazalım dimi :)
buarada zeynep gelemedi ben de çatılıycam inş hayırlısıyla güzel haberlerle gelir
kızımızın müjdeside olur inş
az once bir lahana aldim orta boy 2 kg 600 gr
ve mandalina aldim 1 kg 400 gram
iksiini tasidim manavdan eve
cok mu agir tasiyorum ben :44:
canım ben hep oğlumu taşıyorum yaa,14 kg kendileriçok ağır veya koltuk,kanepe gibi şeyleri kaldırmaya çalışmadığın sürece sorun yok..benim doktorum böyle demişti
Kızım olacak ekler misiniz ?
Mudurden ıs aldım sacma sapan onunla ugrasıyorum gelen vatandasın memnunıyet anlayısı dıye bırsey 1000 tane ıstatıstık tutulacak
bu sogani kavurma isi beni mafetti
ne zaman gececek benim bulantim ve kusmalarim
bebegimi nasil besliycem ben yaaaa
aksam yemegi de yiyemecegim bu da belli oldu, yemegi de pisirmeyi biraktim
bu sogani kavurma isi beni mafetti
ne zaman gececek benim bulantim ve kusmalarim
bebegimi nasil besliycem ben yaaaa
aksam yemegi de yiyemecegim bu da belli oldu, yemegi de pisirmeyi biraktim
kızlar aptamil ve primada hediyeleri nasıl istiyoruz?
Artık beslenmen lazım ama
Çünkü 3. aydan sonra bebiş senden besleniyor annesii
Sen biraz dinlen sopan kokusu çıksınn
Her ne yapıyorsan bu sefer soğansız yap canımm
Benimde epitopu 3 kere midem bulanmıştır biride annemin kavurduğu soğan kokusundan
Ama sonra çatır çatır kavurdumm tık demedii
Birazda aclıkla ilgili oluyor bulantı, ben ozaman uyuyordum ve cok actımm o koku burnuma bir geldi öğürerek uyandım resmen
Sen ağzına sürekli birşeyler att
En kısa zamanda da bulantılarının geçmesini ve güzel güzel beslenmeni dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?