- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.361
bu sogani kavurma isi beni mafetti
ne zaman gececek benim bulantim ve kusmalarim
bebegimi nasil besliycem ben yaaaa
aksam yemegi de yiyemecegim bu da belli oldu, yemegi de pisirmeyi biraktim
bu sogani kavurma isi beni mafetti
ne zaman gececek benim bulantim ve kusmalarim
bebegimi nasil besliycem ben yaaaa
aksam yemegi de yiyemecegim bu da belli oldu, yemegi de pisirmeyi biraktim
gıcık bi iş sanırım,kolay gelsin canım :)
gecmisti canim ya ara ara oluyordu
ama bu sabah oldu iste, sonra kahvaltimi guzelce yaptim
gun icinde de yedim gzuelce
az da degildim tam meyvemi cerezimi de yedim
simdi durum yine vahim
tam anlmiyla gecmiyor anlamis degilim, ara ara cikiyor meydana
ben doktorumu arayayim yarin versin artik vitamin
kızlar bebeğimin erkekmiş %99 dedi.. sürekli yatmaya devam ediyorum perşembe tekrar kontrolum var.. Allahım şu süreçi bi atlatsambugünde vucumda direncin düşüyormuş onu dedi vucut vitamın depolarını yıkmaya başlamış. idrar testinde çıktı.. artık yemın ederım doktora gıtmekten iğrendim.. ya başında herşey nasıl normaldi ne oldu bırden anlamadım yaaa ama tek mutlu eden yanı bebekte bı sorun yok gelışımı guzel kalp atımı güzel
merhaba kızlar...kuyruk sokumunda kıl dönmesi yaşıyorum. ve 13. haftadayım. ama günüm gecem geçmiyor artık ağrıdan.dün akşam antibiyotik kullanmaya başladım. hatta doktor lokal anesteziyle alırız diyor. kafam karmakarışık. bu durumu yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı? yardımcı olur musunuz lütfen. antibiyotik içiyorum diye içim rahat değildi zaten. burada okuduklarımla biraz rahatladım ama lokal anesteziyle operasyon fikri... bilmiyorum. aranızda lokal anesteziyle operasyon geçiren oldumu gebeliğinde ?
gunaydin herkese kizlar..ben bu hafta havuza yazilmaya karar verdim..haftada 2 kez yuzucem insaalah..onumuzdeki ay da yakinda uygun bir yer bulabilirsem yogaya gitmek istiyorum bakalim..ayrica bir an oncede yeni dogan bebeklerin psikolojisini anlamak icin bir kitap almak istiyorum tavsiye edebileceginiz varmi? simdilik nette mahallenin en mutlu bebegi diye bir kitap gordum..
Herkesler iyi sanırım geçmişe bakamadım..
Ben dün genel anestezi ile serklaj ameliyatı oldum.. Şimdi istirhatteyim... bebek de bende iyiyiz.. Merak edenlere bilgi vereyim serviks boyu kısa olan kadınlarda rahim ağzına dikiş atılması olayı serklaj. erken kayıpları ve doğumları önleyebilmek adına..
bu haftalarda ki kontrolünüzde doktorunuz bakmıştır gerçi serviks boyuna..
arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo(
Oyy maşallah ikinizede canımm
Hep böyle enerjikk olun, bizde kocaman kocaman öptük teyzesii
Bak ben isimlerini yazayım istersen
Fikirdenk : Bunda annelerin almış olduğu ürünler var (anasayfada aşağıya doğru bak) ne gereksiz ne gerekli kendi aralarında paylaşımlarda bulunmuşlar.
Unnado : Anne ve bebek giyim aksesuar
E-bebek : bebek ile ilgili herşey var
Babypup : bebek ile ilgili herşey var
Bebefix : bebek ile ilgili herşey var
bebegimbebek : bebek ile ilgili herşey var
ozelcan : bebek ile ilgili herşey var
bebekvebebek : bebek ile ilgili herşey var
biberon : bebek ile ilgili herşey var
Dream bag : Uyku tulumları
jeudebebe : bebek aksesuarları
hepsianneden : süper bi site
mini carsı : bebek ürünleri
mini moda : bebek ile ilgili herşey var
nuuba : süper bi site ama pahalı biraz
yapyapistir : adı üstünde
incilosh : bebek mevlüdü için süsler,şekerlemeler
ponentebaby : değişik ürünler var , ürünler kısmında
leileo : anne- bebek organik ürünler
naturaborn : organik bebek ürünleri
papiliokids : organik bebek ürünleri
totsandmore : organik bebek ürünleri
first steps : bebek hediyeleri
Kumbebe : süper site bebek hediyeleri
Sık kullanılanlara eklediğim sitelerim
Karşılaştırma yapıp en ucuzunu bulmaya çalışcam bebek ürünlerinde
Sizlerde bi inceleyin
Ve biz geldikk:)
Oğlum geliyormuş teyzeleri.Duyduğum ilk andan beri bir bocalama içindeyim doğrusu.2 haftada kız fikrine alıştırmışız kendimizi.Eşimde,bende salak gibiyiz :)
İnşallah hayırlı,sağlıklı bir evlat olur oğlum bize..2 hafta sonra kontrolümüz var yine :)Büyümüş kocaman olmuştu miniğim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
kızlar beşiklerden konuşmuşsunuz,gerçi konu geçmiş ama anca yazabildim,bugün işlerim çokkkkkkkkkk yoğun,foruma bile bakamıyorum yaneyse şuan sakinken ben de bişi diycem..ben oğlum doğduğunda ona bambu beşik almıştım,,resim eklyorum,gerçi bunları netten buldum,benim beşiğim bunlara çok benciyor,fakat örtülerini kıza göre yapmam lazım,bu örtüleri burda ayrıca satmıyorlarmış..nasıl bulcam,fikir verebilecek olan var mı?Eki Görüntüle 551615 Eki Görüntüle 551617
kızlar bana bugün milupadan paket geldi:) bebeğimin ilk hediyesi, çok sevindim:)
bulamazsın sanırım ancak diktirebilirsin
hem daha da istediğin gibi olur
ne zaman başvuru yapmıştın?
​Geldimmm geldimmmmZeynep gelmedi mi hala :44:
Kızlar bide annelutfen diye bir site var
Bugun benim bebeğim gunce diye albume indirim yapmış
Detaylar
ABC YAYIN Benim Bebeğim Günce - Mavi
Bebeğinizin ilk yılına ait anılar ve fotoğraflarla süsleyerek hazırlayacağınız bu albümü ömür boyu saklayacaksınız. Bebeğin güncesi iki farklı renk alternatifiyle sunuluyor.Üstelik 60 dakikalık Peaceful Baby NİNNi Cd'si ve Arabada Bebek Var sticker hediyeli..
Eki Görüntüle 551526
Eki Görüntüle 551530
durup durup aklıma bişeyler geliyo sizinle paylaşayım diyorumbir arkadaşım son ayında. aralık ortası gibi doğum yapacak. alacaklarını son ana sıkıştırma diyo. bebek büyüyünce çok zor oluyomuş.
beşik konusunda kararsızım ben de. bebek karyolası çok zor oluyomuş sabit olduğu için. bir yakınımız bana hastanedeki bebek beşiklerine benzer tekerlekli, hem sallanabilen hem de yüksekliği ayarlanabilen beşiklerden tavsiye etti. çok da kullanışlı oluyormuş. evin istediğin yerine götürebiliyormuşsun.
şimdi oğlu 1 yaşında olan bir arkadaşım da karyolayı artık kullanamadığını, çocuğun zıpladığını yere yatak yaptığını söyledi
beşik konusunda siz ne düşünüyorsunuz? bu arada karyolayı parmaklıklı almayın.
​Geldimmm geldimmmmdur resmi taratıyorum hemen eklıcem
Üfff resmii dedikten sonra taratsann :26:
Nasıl merakla bekliyoruz haberinde mi
Cok ACIKTIM corbayı bugun baska yerden soylemısler ve sevmeyınce de doyamadım sanırım mandalınamda bıttıevde de hazır yemek yok
Ben oğlumu 1,5 yaşına kadar park yatakta yatırdım. Sonra büyüyen beşik alıp odasını ayırdım. Karyolamızın parmaklığı hala takılı (alt seviyede), bir kaç kez çıkarmayı denedim ya düştü (yerde yastık vardı) ya da düşmek üzereyken beni çağırdı. Yani biz parmaklığın çok faydasını gördük, neden parmaklıklı almayın dediğini anlamadım. Karyoladan inip çıkma işine gelince, çevreden gelen itirazlara rağmen zamanı gelince ben öğrettim nasıl inip çıkacağını, çok şükür 1 kez bile düşmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?