2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu sogani kavurma isi beni mafetti

ne zaman gececek benim bulantim ve kusmalarim
bebegimi nasil besliycem ben yaaaa
aksam yemegi de yiyemecegim bu da belli oldu, yemegi de pisirmeyi biraktim

yine de yapabiliyorsun zor olsa da ama 16. haftadan sonra iyice azalır..benim çok midem bulandı ama hiç çıkarmadım ve 12. haftadan sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.Hala ara ara bulanıyor ama kokulardan tiksinme ise hiç geçmedi gerçi benim ilk bebekte de tiksindiğim kokular oldu ve hala aynı kokulardan tiksiniyorum.Bulaşık makinasının kapağını çok zor açıyorum mesala,tüm sabun,deterjan kokuları beni benden alıyor diş fırçalamak ise işkence

bu sogani kavurma isi beni mafetti

ne zaman gececek benim bulantim ve kusmalarim
bebegimi nasil besliycem ben yaaaa
aksam yemegi de yiyemecegim bu da belli oldu, yemegi de pisirmeyi biraktim

canım hiç çiğden yapmayı denedin mi?
tabii soğanın kendi kokusu değil de kavrulmuş kokusu seni rahatsız ediyorsa, ben normal de yemeklerimi eşim soğan sevmediği için rendeler ve çiğden koyarım koku olmuyor.

benim mide bulantım yok ama annem çok zorluk çekmiş hamileliğinde o zaman o da çiğden yaparmış, yemeği ocağa koyar mutfaktan kaçardım diye anlatmıştı bana,istersen bir de böyle dene.

Konuş doktorla evett biraz takviye almış olursun hem canımm
Ama yinede sende beslen yoksa zayıf düşersinn sonra prenses tostopak olamazz
Maşallahh sabah ve öğlen yemişinn hadii inşAllahh akşamda yiyeceksinn
Ekşi şeyler mideni rahatlatıyor mu canım
Ben bazen limonsuz yiyemiyorum corba filan
Öyle bir dene istersn

merhabalar annecikler okuldayım hala dersim boş şuan eve gitmek istiyorum ama gidemiyorum

geçmiş olsun canım kendini sıkmamaya çalış bebişin iyiymiş bak onu düşün :)

çok geçmiş olsun lokal anestezinin çok zararı olucanı düşünmüyorum çünkü mesela mecbur kalıp genel anestezi alanlar bile oluyor.

süper valla keşke gidebilicem bi havuz olsa da gitsem bende gerçi yürüyüşe bile üşenir oldum o ayrı konu mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum şuan yeni doğan bebekler için süper ipuçları veriyor :) tracy hogg'un kitabı var onu alıcam bebek bakım sorunlarına mucie çözümler diye. internette bu kitapla ilgili çok iyi şeyler okudum o yüzden alıp okumak istiyorum.

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda normale dönersinz. ama serviks boyuna nerden nasıl bakıyor doktor? bana hiç öyle birşey denmedi baktımı bakmadı mı bilmiyorum???

arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo (

3 aylık de boşver :) aslında 2,5 falan oluyor ama insanlara açıklamak da zor oluyor

site isimleri için çok teşekkürler bilmediğim bi sürü site varmış ya

hayırlısı olsun :) ya bana doktor erkek derse bende şaşırıcam baya bütün takvimler kız çıkıyor, gören arkadaşlar kız diyor, benim içime kız doğuyor, rüyamda kız gördüm bakalım artık

kızlar beşiklerden konuşmuşsunuz,gerçi konu geçmiş ama anca yazabildim,bugün işlerim çokkkkkkkkkk yoğun,foruma bile bakamıyorum ya neyse şuan sakinken ben de bişi diycem..ben oğlum doğduğunda ona bambu beşik almıştım,,resim eklyorum,gerçi bunları netten buldum,benim beşiğim bunlara çok benciyor,fakat örtülerini kıza göre yapmam lazım,bu örtüleri burda ayrıca satmıyorlarmış..nasıl bulcam,fikir verebilecek olan var mı?

ya kızlar milupanın sitesinde küçük şampiyonu besle diye bi oyunvar
azcık ona baktımda ya biran önce doğsun bebklerimiz
çok gaza geldim seveyim uyutayım besleyim

bulamazsın sanırım ancak diktirebilirsin
hem daha da istediğin gibi olur

bulamazsın sanırım ancak diktirebilirsin
hem daha da istediğin gibi olur

sağol canım en son onu yapıcam zaten,ama hazır olsa da süper olurdu..burda kanz de vardı benim beşiğin aynısı,örtüleri süperdi,gidip gelip soruyorum,yüzsüzleştim artık :) adama dedim en azından sen sipariş et,olmaz diyor..mutlaka vardır da nerde?????????

Selam kızlar nasılsınız...ilaçlar uyku yapıo inanın uyumaktan pek vakit bulamıyorum girmeye bakıo cıkıyorum bazen ..yarın kısmetse 2li test için gidicez aç tok fark ettmio sanıırım..İNŞALLAH cinsiyetinide öğreniriz kuzuşumunn hayırlısı

​Geldimmm geldimmmm dur resmi taratıyorum hemen eklıcem

Ben oğlumu 1,5 yaşına kadar park yatakta yatırdım. Sonra büyüyen beşik alıp odasını ayırdım. Karyolamızın parmaklığı hala takılı (alt seviyede), bir kaç kez çıkarmayı denedim ya düştü (yerde yastık vardı) ya da düşmek üzereyken beni çağırdı. Yani biz parmaklığın çok faydasını gördük, neden parmaklıklı almayın dediğini anlamadım. Karyoladan inip çıkma işine gelince, çevreden gelen itirazlara rağmen zamanı gelince ben öğrettim nasıl inip çıkacağını, çok şükür 1 kez bile düşmedi.

Cok ACIKTIM corbayı bugun baska yerden soylemısler ve sevmeyınce de doyamadım sanırım mandalınamda bıttı evde de hazır yemek yok

Cok ACIKTIM corbayı bugun baska yerden soylemısler ve sevmeyınce de doyamadım sanırım mandalınamda bıttı evde de hazır yemek yok

şu yemek işleri için öyle bir geçer zaman ki'deki süleyman gibi biri lazım. canım şunu çekiyor, evde yemek yok, işteyim karnım acıktı gibi ihtiyaçlarımıza acil çözüm bulacak bir süleyman ne iyi olurdu :) ben de seninle benzer durumdayım, son stokumu tüketiyorum şu anda...

O aralıklardan her ne kadar koruyucu olsada eli-kolu-bacağı cıkıpta kırılma ihtimaline vardır diye sanırım :26:
Bende pleksi glass sisteminde istiyorum karyolasını bebişiminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…