- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.381
Evetttt ben geldım ... şükür 1.5 ay Sonrasında doktoruma kavuşabıldım ... cok şeker cok ılgılı bır doktor .. aklıma gelen her seyı sordum herseyın cevabını aldım ... cok sukur bebebgım cok saglıklı kalp atısı vesaıre hersey normal seyrınde ... Yalnız bende troid'ten suphelendı 5.2 cıkmıs normal dıyebılırım ama kafamda soru ısaretı kalmasın sen yıne yaptır dedı .. muhakkak yaptırmam gerek cunku annemde guatır hastalıgı vardı ... bu hastalık ırsi olur cogu zaman ... İnaşallah temız cıkar troid sonucu ..Gündüz gitmeden önce bebek günlüğümü taratıp götürmüştüm doktora gosterdım ...=)) ben ınternetten her gun takıp edıyorum bunlar tahmını ama sizin ultrason sonuclarıyla uyusuyormu dedım .. evet hemen hemen dedı.. Sen o gunlugu takıp etmeye devam et dedı ....:) a.v.m lerdekı kapı onundekı gecıslerden gectıgımı her hangı bı sorun teskıl edermı dıye sordugumda hiç bir şey olmaz hiç korkma onlar radrasyon içermıyor dedı .. ama sen yınede gecme dedı ..... evet gec bakalım bebişe bakalım dedı .... Da Da Dannnn Ben ultrasona gecer gecmez doktor hanım ben özellıkle cınsıyetını ögrenmek ıcın geldım dedım hımmmmm Dedi o halde özellıkle cınsıytıne bakalım dedı sag cevırdı sol cevırdı bir şey goremıyorum dedı daha cınsıyet belırlemek ıcın erken dedı neyse doktor anlatıyor bak bu elı bu ayakları vesaıre ben hala bı cıkıntı varmı yokmu dıye bakıyorum hemen araya gırdım Yeşim hanım ben bir cıkıntı felan goremedım dedım siz gordunuzmu hayır bende goremedım dedı ama bellıde olmaz dıyerekten kalktım ...:) Bu arada 11 haftalık 6 gunlukmüşüz biz.... dogum tarihinide 29 mayıs dedi.... Nub teorisi uzmanı PEKBİCİCİ'M buda resmimiz hadi tahmın yurut hayatım Eki Görüntüle 551672
Ben oğlumu 1,5 yaşına kadar park yatakta yatırdım. Sonra büyüyen beşik alıp odasını ayırdım. Karyolamızın parmaklığı hala takılı (alt seviyede), bir kaç kez çıkarmayı denedim ya düştü (yerde yastık vardı) ya da düşmek üzereyken beni çağırdı. Yani biz parmaklığın çok faydasını gördük, neden parmaklıklı almayın dediğini anlamadım. Karyoladan inip çıkma işine gelince, çevreden gelen itirazlara rağmen zamanı gelince ben öğrettim nasıl inip çıkacağını, çok şükür 1 kez bile düşmedi.
tatlım çok bilmişlik etmiyim,ki zaten pekbicime sormuşsun ama ben de tahmini söylemek isterim ki kızın olacak gibi duruyor,benim bebişinkiyle kıyasladım şimdi,gerçekten benziyor ve hakkında hayırlısı ama kızsa tatlısını yeriz dimi? pardon tatlı olmaz,sevmem,ekşi bişiler daha iyi olur..Evetttt ben geldım ... şükür 1.5 ay Sonrasında doktoruma kavuşabıldım ... cok şeker cok ılgılı bır doktor .. aklıma gelen her seyı sordum herseyın cevabını aldım ... cok sukur bebebgım cok saglıklı kalp atısı vesaıre hersey normal seyrınde ... Yalnız bende troid'ten suphelendı 5.2 cıkmıs normal dıyebılırım ama kafamda soru ısaretı kalmasın sen yıne yaptır dedı .. muhakkak yaptırmam gerek cunku annemde guatır hastalıgı vardı ... bu hastalık ırsi olur cogu zaman ... İnaşallah temız cıkar troid sonucu ..Gündüz gitmeden önce bebek günlüğümü taratıp götürmüştüm doktora gosterdım ...=)) ben ınternetten her gun takıp edıyorum bunlar tahmını ama sizin ultrason sonuclarıyla uyusuyormu dedım .. evet hemen hemen dedı.. Sen o gunlugu takıp etmeye devam et dedı ....:) a.v.m lerdekı kapı onundekı gecıslerden gectıgımı her hangı bı sorun teskıl edermı dıye sordugumda hiç bir şey olmaz hiç korkma onlar radrasyon içermıyor dedı .. ama sen yınede gecme dedı ..... evet gec bakalım bebişe bakalım dedı .... Da Da Dannnn Ben ultrasona gecer gecmez doktor hanım ben özellıkle cınsıyetını ögrenmek ıcın geldım dedım hımmmmm Dedi o halde özellıkle cınsıytıne bakalım dedı sag cevırdı sol cevırdı bir şey goremıyorum dedı daha cınsıyet belırlemek ıcın erken dedı neyse doktor anlatıyor bak bu elı bu ayakları vesaıre ben hala bı cıkıntı varmı yokmu dıye bakıyorum hemen araya gırdım Yeşim hanım ben bir cıkıntı felan goremedım dedım siz gordunuzmu hayır bende goremedım dedı ama bellıde olmaz dıyerekten kalktım ...:) Bu arada 11 haftalık 6 gunlukmüşüz biz.... dogum tarihinide 29 mayıs dedi.... Nub teorisi uzmanı PEKBİCİCİ'M buda resmimiz hadi tahmın yurut hayatım Eki Görüntüle 551672
Teee Allahımm yaaa
O doktorun benn
Ne kalktın sende hemenn azcıkk daha inceleseydi yaa
Görseymiş yaa
Peeff şimdi bekle dur 1 ay
Bende söylemiyorum işte
Evetttt ben geldım ... şükür 1.5 ay Sonrasında doktoruma kavuşabıldım ... cok şeker cok ılgılı bır doktor .. aklıma gelen her seyı sordum herseyın cevabını aldım ... cok sukur bebebgım cok saglıklı kalp atısı vesaıre hersey normal seyrınde ... Yalnız bende troid'ten suphelendı 5.2 cıkmıs normal dıyebılırım ama kafamda soru ısaretı kalmasın sen yıne yaptır dedı .. muhakkak yaptırmam gerek cunku annemde guatır hastalıgı vardı ... bu hastalık ırsi olur cogu zaman ... İnaşallah temız cıkar troid sonucu ..Gündüz gitmeden önce bebek günlüğümü taratıp götürmüştüm doktora gosterdım ...=)) ben ınternetten her gun takıp edıyorum bunlar tahmını ama sizin ultrason sonuclarıyla uyusuyormu dedım .. evet hemen hemen dedı.. Sen o gunlugu takıp etmeye devam et dedı ....:) a.v.m lerdekı kapı onundekı gecıslerden gectıgımı her hangı bı sorun teskıl edermı dıye sordugumda hiç bir şey olmaz hiç korkma onlar radrasyon içermıyor dedı .. ama sen yınede gecme dedı ..... evet gec bakalım bebişe bakalım dedı .... Da Da Dannnn Ben ultrasona gecer gecmez doktor hanım ben özellıkle cınsıyetını ögrenmek ıcın geldım dedım hımmmmm Dedi o halde özellıkle cınsıytıne bakalım dedı sag cevırdı sol cevırdı bir şey goremıyorum dedı daha cınsıyet belırlemek ıcın erken dedı neyse doktor anlatıyor bak bu elı bu ayakları vesaıre ben hala bı cıkıntı varmı yokmu dıye bakıyorum hemen araya gırdım Yeşim hanım ben bir cıkıntı felan goremedım dedım siz gordunuzmu hayır bende goremedım dedı ama bellıde olmaz dıyerekten kalktım ...:) Bu arada 11 haftalık 6 gunlukmüşüz biz.... dogum tarihinide 29 mayıs dedi.... Nub teorisi uzmanı PEKBİCİCİ'M buda resmimiz hadi tahmın yurut hayatım Eki Görüntüle 551672
tatlım çok bilmişlik etmiyim,ki zaten pekbicime sormuşsun ama ben de tahmini söylemek isterim ki kızın olacak gibi duruyor,benim bebişinkiyle kıyasladım şimdi,gerçekten benziyor ve hakkında hayırlısı ama kızsa tatlısını yeriz dimi? pardon tatlı olmaz,sevmem,ekşi bişiler daha iyi olur..
zeynepciğim gözün aydın ne güzel görmüşsün yavrunu :) benim ufaklık 11+5 iken nub görünüyordu üst tarafta, seninki görünmüyor. bebeğin bana kızmış gibi geldi, evet bir daha baktım kız sanki. iki haftaya tam belli olur bence, hadi hayırlısı
Ya hemen kalkmadımkı Doktor tam elnı cekıcek gıbıyken bırde su taraftan baksanız dıye oyaladım onu resmensoylemedıgıne gore ben senın ne demek ıstedıgını anladım zaten :))
Peki nerde tam olarak
Sağda mi solda mı pren....
Yirimm ben onun pipişiniii/kutuşunuu(artık neyse )
Rabbim sağlıkla kucağına aldırtsınn annesiii
Ne tahmin ettin bakalımm
Sagol Tatlım banada kız gibi geldi ama yınede bellı olmaz... Doktora gıdene dek Hatim indirdim resmen ..ezbere bıldıgım butun duaları okudum .. çok şükür sorunsuz geri döndüm.. birde şu troit temiz cıksa...
kızlar bana bugün milupadan paket geldi:) bebeğimin ilk hediyesi, çok sevindim:)
canım hoşgeldin herşeyin yolunda olması duyulacak en güzel haber
bence bu bir prenses
elini kolunu sıkıştırıyormuş canım. ondan dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?