2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Evetttt ben geldım ... şükür 1.5 ay Sonrasında doktoruma kavuşabıldım ... cok şeker cok ılgılı bır doktor .. aklıma gelen her seyı sordum herseyın cevabını aldım ... cok sukur bebebgım cok saglıklı kalp atısı vesaıre hersey normal seyrınde ... Yalnız bende troid'ten suphelendı 5.2 cıkmıs normal dıyebılırım ama kafamda soru ısaretı kalmasın sen yıne yaptır dedı .. muhakkak yaptırmam gerek cunku annemde guatır hastalıgı vardı ... bu hastalık ırsi olur cogu zaman ... İnaşallah temız cıkar troid sonucu .. Gündüz gitmeden önce bebek günlüğümü taratıp götürmüştüm doktora gosterdım ...=)) ben ınternetten her gun takıp edıyorum bunlar tahmını ama sizin ultrason sonuclarıyla uyusuyormu dedım .. evet hemen hemen dedı.. Sen o gunlugu takıp etmeye devam et dedı ....:) a.v.m lerdekı kapı onundekı gecıslerden gectıgımı her hangı bı sorun teskıl edermı dıye sordugumda hiç bir şey olmaz hiç korkma onlar radrasyon içermıyor dedı .. ama sen yınede gecme dedı ..... evet gec bakalım bebişe bakalım dedı .... Da Da DannnnBen ultrasona gecer gecmez doktor hanım ben özellıkle cınsıyetını ögrenmek ıcın geldım dedım hımmmmm Dedi o halde özellıkle cınsıytıne bakalım dedı sag cevırdı sol cevırdı bir şey goremıyorum dedı daha cınsıyet belırlemek ıcın erken dedı neyse doktor anlatıyor bak bu elı bu ayakları vesaıre ben hala bı cıkıntı varmı yokmu dıye bakıyorum hemen araya gırdım Yeşim hanım ben bir cıkıntı felan goremedım dedım siz gordunuzmu hayır bende goremedım dedı ama bellıde olmaz dıyerekten kalktım ...:) Bu arada 11 haftalık 6 gunlukmüşüz biz.... dogum tarihinide 29 mayıs dedi.... Nub teorisi uzmanı PEKBİCİCİ'M buda resmimiz hadi tahmın yurut hayatım

Cok ACIKTIM corbayı bugun baska yerden soylemısler ve sevmeyınce de doyamadım sanırım mandalınamda bıttı evde de hazır yemek yok

Teee Allahımm yaaa
O doktorun benn
Ne kalktın sende hemenn azcıkk daha inceleseydi yaa
Görseymiş yaa
Peeff şimdi bekle dur 1 ay

Bende söylemiyorum işte

elini kolunu sıkıştırıyormuş canım. ondan dedim :)

tatlım çok bilmişlik etmiyim,ki zaten pekbicime sormuşsun ama ben de tahmini söylemek isterim ki kızın olacak gibi duruyor,benim bebişinkiyle kıyasladım şimdi,gerçekten benziyor ve hakkında hayırlısı ama kızsa tatlısını yeriz dimi? pardon tatlı olmaz,sevmem,ekşi bişiler daha iyi olur..

Teee Allahımm yaaa
O doktorun benn
Ne kalktın sende hemenn azcıkk daha inceleseydi yaa
Görseymiş yaa
Peeff şimdi bekle dur 1 ay

Bende söylemiyorum işte

Ya hemen kalkmadımkı Doktor tam elnı cekıcek gıbıyken bırde su taraftan baksanız dıye oyaladım onu resmen soylemedıgıne gore ben senın ne demek ıstedıgını anladım zaten :))

zeynepciğim gözün aydın ne güzel görmüşsün yavrunu :) benim ufaklık 11+5 iken nub görünüyordu üst tarafta, seninki görünmüyor. bebeğin bana kızmış gibi geldi, evet bir daha baktım kız sanki. iki haftaya tam belli olur bence, hadi hayırlısı

Tatlımı Ya ben size tatlıcı dükkanı bıle acarım

Sagol Tatlım banada kız gibi geldi ama yınede bellı olmaz... Doktora gıdene dek Hatim indirdim resmen .. ezbere bıldıgım butun duaları okudum .. çok şükür sorunsuz geri döndüm.. birde şu troit temiz cıksa...

Ya hemen kalkmadımkı Doktor tam elnı cekıcek gıbıyken bırde su taraftan baksanız dıye oyaladım onu resmen soylemedıgıne gore ben senın ne demek ıstedıgını anladım zaten :))

Peki nerde tam olarak
Sağda mi solda mı pren....
Yirimm ben onun pipişiniii/kutuşunuu (artık neyse )
Rabbim sağlıkla kucağına aldırtsınn annesiii
Ne tahmin ettin bakalımm

canım hoşgeldin herşeyin yolunda olması duyulacak en güzel haber
bence bu bir prenses

Peki nerde tam olarak
Sağda mi solda mı pren....
Yirimm ben onun pipişiniii/kutuşunuu (artık neyse )
Rabbim sağlıkla kucağına aldırtsınn annesiii
Ne tahmin ettin bakalımm

Ortadan baktı Ya herseyı sordumda bı o aklıma gelmedı işte heyecandan farkedemedımde ama hatırladıgım kadarıyle ortada saga yakındı ve bende hep sag'da hissedıyorum... ama şunu soylıyımkı sag solla hiç bı alakası yok..eltimin 2 oglu bır kızı var hepsınde kese sagdaymıs Ewery'ninde sagdaymıs... neyse senin erkek olarak gözlemlediğini düşünüyorum :)))

Gozun aydın canım aramızda 1 gun var benım sıpa erkek olunca hemen bellı ettı kendını sankı senın kı kız gıbı duruyor kızlar daha gec bellı edermıs ya kendını hakkımızda hayırlısı olsun bende yarın gıdıyorum doktora bakalım cuma gunu 11±5 dık bakalım ne olduk

Zeynepcan Allah gönlüne göre versin,ben de tahmin edeyim kız :)) bu dualar kabul olur inşallah,hayırlı,sağlıklı bi kızın olur..ben de daha öğrenemedim ama kızdır inşallah diyorum

çok şükür zeynepciğim :) tiroidin kontrol edilmesi iyi olmuş, ben bu konuda takipte değilim. bir değişiklik varsa erken görülmesi iyidir, doktorun seni yönlendirmiş. onda da sorunun olacağını sanmıyorum, herşeyin çaresini buluyorlar. sen de bebeğin de iyisiniz ya, bundan daha iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…