2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Sagol Canım ... İyi haberlerle gelırsın inş..Rabbım herkesın gonlune gore verır inş.. evet hamılelerın duası tutar derlermıs bu yuzden dua istiyorsak bunu en iyi bizler yapabılırız...HEr doktordan gelenden bir şeyler ögrenıyoruz ve bugun doktorun bana anlattıklarının %85 ini bilerek gittim sizlerin sayesinde..:)

Endişelenme canım bişey olmucak inşallah.Bu arada gittitkten sonra doktorun ne dediğini banada iletirmisin.Benim dahiliyede yapılıyor takibim.Olmazsa bende bir endokrinciye görünürüm.

cnm şimdi geldim doktordan aç olmam gerektiği için lab. kısmını yarın sabahtan halledicem ama doktorla epey konuştuk endişelenecek bi durum yok ilaç yazdı ama önce yarın ki lab. sonuçlarımı alıp kadın doğum doktorumla da konuşucam bu zamana kadar bişey olmuş mudur sorusuna da o kadar yüksek değil yanıtı aldım bi de daha öncesine ait herhangi bi rahatsızlık veya aileden gelen bişey olmadığından gebelik sırasında oluşan,gebelikten sonra geçen bir hipotroidi dedi ilaçların bebeğe zararı yokmuş ve kontrol altında tutulduğu sürece de korkulacak bişey yokmuş
Çok Şükürrrrrrrrrrrrr benim de artık içim rahatladı :)

Üffff hiçte söylemicemm Ağzımdan laf almak için yapma
Neyse sağlıklı yaaa minik pren....
o yeter teyzesinee

Bakalım canım inş Troidle ılgılı bır sorun yaşamam cunku .. her hangı bı sorunda gebelıgı etkılebılıyormus.....​Kızlar şimdi sizden bir ricada bulunucagım ... yaptırdıgınız kan veya ıdrar testlerınde (hormon TSH) test sonuclarınıza bakarmısınız kac gorunuyor ... bende 5.26 çıktı..sizlerinkıyle degerlednrıme yapmak ıstıyorum....

Bende 2.17 çıkmış canımm
Normal değer aralığıda 0.34-5.6 diye gösteriyor
Diğer gebeliklerde varmıydı böyle durum canım :44:

benimki 3,32 idi. referans aralığı 0,27-4,2 olduğundan doktorum müdahale etmedi. gebelikten önce ise 3,5'tu.

cnm benim 4,65 biraz önce hastaneden geldim endokrin uzmanıyla görüştüm sen de git bence için rahatlasın

Kızlar benim bebeişte sağda erkenden oynadı kendini gösterdi 11 haftalık falandı dr %90 kız dedi gösterdi edepsiz herşeyi saklamadı

valla yedim acıyı ekşiyi çıkaracam kıza

bu arad beimde troidler biraz yüksekti canım 4 haftalıkken çeyrek levitron alıyorum şuan 3,05 falan hep 3 küsürde çok şükür birşey olmaz sıkma canını :)

Son düzenleme:

ohh şükür bende rahatladım vallahi.Ama ben sana demiştim seninki kesinlikle hamilelikte çıkanındandır diye.Bak kafaya takıp endişelenecek birşey yokmuş.İlacınıda düzenli kullanınca bir sorun olmaz ALLAH ın izniyle.Buarada ilacın ismi nedir? Benimki euthyrox 25 mcg günde 1 tane aç karnına alıyorum.

cnm benim 4,65 biraz önce hastaneden geldim endokrin uzmanıyla görüştüm sen de git bence için rahatlasın

Yok ben gitmeyecegım ... zaten test yaptırmıstım ... doktorum yenıden istedı sımdı test yaptırıp goturmem gerek .. herhalde daha fazla yukselmemesi için..her hangi bı tedavi uygulayabılır...Sagol canım yinede..

Yok canım yoktu .. normal degerler o sevıyede ıse hakıkaten bıraz yuksekmıs .... Benım aşırı sınırlenmem bu nedenden dolayı olabılır...püfff yaa

canım gündüz biz bu konuyla ilgili forumda konuşmuştuk.İnceleyebilirsen eğer tsh ile ilgili bilgiler var.benimde 3.5 çıktı ve şuanda ilaç kullanıyorum.Ama değerleri seninkindende yüksek olan arkadaşlar var.Onlarda hormon tedavisi ilaç tedavisi görüyorlar.Birşey olmaz ALLAHın izniyle.Endişelenmene gerek yok.

Yok canım yoktu .. normal degerler o sevıyede ıse hakıkaten bıraz yuksekmıs .... Benım aşırı sınırlenmem bu nedenden dolayı olabılır...püfff yaa

Ama her hastaneye görede referans aralığı değişiyor canım
Daha bugünde konuştuk bu konuyu
Sen bide endokrine göster o daha iyi tedavi uygulaması sunacaktır sana

aynen bana verdiği de ondan ama 50 lik verdi biraz fazla gelebilir ama zararı yok az olmasın da fazlası sıkıntı yaratmaz dedi Allah'ım herkese şifa versin bu dönemde herşeye takılıyo insan zaten panik ataktım şimdi acayip bişey oldum kendimi dizginleyemiyorum :)

Ne çok konuşmussunuz öyle takip edemedim az önce bebişimi hissettim sanki ya cok mutluyum hemen sızlerle paylasmak ıstedım hem sağa yakın hem ortaya yakın bıyerde elledm ayaktayken wcye kalkmıstım bi şişlik belli yani dokundum sol taraf yumusak ama orası biraz sertti elimin altında elledim elledim baktım baktım bişiy kıpırdıyo gibi ama cok az hissettm ama ama emınım bebişim oldugunaa 3 4 gun sonra doktora gidicem insallah doya doya görürüm yavrumu cok özledm yaaa

cnm bnm maşallah bebeişimize
valla ne stress yaptırdı cadı

Teee Allahımm yaaa
O doktorun benn
Ne kalktın sende hemenn azcıkk daha inceleseydi yaa
Görseymiş yaa
Peeff şimdi bekle dur 1 ay

Bende söylemiyorum işte

söyleme kız içinde kalsın

Ya hemen kalkmadımkı Doktor tam elnı cekıcek gıbıyken bırde su taraftan baksanız dıye oyaladım onu resmen soylemedıgıne gore ben senın ne demek ıstedıgını anladım zaten :))

cnm tiroid tahlilini tekrar yaptır dr una göster ama
eğer yine yüksek çıkarsa endokrine başvur derim ilaç ayarlamasını daha ii yapabilir
gerçi belki dr unda yönlendirir ama yönlendirmeden ilaç verirsede bi değerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…