- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.401
Gozun aydın canım aramızda 1 gun var benım sıpa erkek olunca hemen bellı ettı kendını sankı senın kı kız gıbı duruyor kızlar daha gec bellı edermıs ya kendınıhakkımızda hayırlısı olsun bende yarın gıdıyorum doktora bakalım cuma gunu 11±5 dık bakalım ne olduk
Endişelenme canım bişey olmucak inşallah.Bu arada gittitkten sonra doktorun ne dediğini banada iletirmisin.Benim dahiliyede yapılıyor takibim.Olmazsa bende bir endokrinciye görünürüm.
Ortadan baktı Ya herseyı sordumda bı o aklıma gelmedı işte heyecandan farkedemedımde ama hatırladıgım kadarıyle ortada saga yakındı ve bende hep sag'da hissedıyorum... ama şunu soylıyımkı sag solla hiç bı alakası yok..eltimin 2 oglu bır kızı var hepsınde kese sagdaymıs Ewery'ninde sagdaymıs... neyse senin erkek olarak gözlemlediğini düşünüyorum :)))
çok şükür zeynepciğim :) tiroidin kontrol edilmesi iyi olmuş, ben bu konuda takipte değilim. bir değişiklik varsa erken görülmesi iyidir, doktorun seni yönlendirmiş. onda da sorunun olacağını sanmıyorum, herşeyin çaresini buluyorlar. sen de bebeğin de iyisiniz ya, bundan daha iyisi yok
Üffff hiçte söylemicemmAğzımdan laf almak için yapma
Neyse sağlıklı yaaa minik pren....
o yeter teyzesinee
Bakalım canım inş Troidle ılgılı bır sorun yaşamam cunku .. her hangı bı sorunda gebelıgı etkılebılıyormus.....​Kızlar şimdi sizden bir ricada bulunucagım ... yaptırdıgınız kan veya ıdrar testlerınde (hormon TSH) test sonuclarınıza bakarmısınız kac gorunuyor ... bende 5.26 çıktı..sizlerinkıyle degerlednrıme yapmak ıstıyorum....
Sadece S 'sini yazmamışssın Canım ... Ben artık senın P deyişinde prens veya prenses deyişini anlayabılıyorum
Bakalım canım inş Troidle ılgılı bır sorun yaşamam cunku .. her hangı bı sorunda gebelıgı etkılebılıyormus.....​Kızlar şimdi sizden bir ricada bulunucagım ... yaptırdıgınız kan veya ıdrar testlerınde (hormon TSH) test sonuclarınıza bakarmısınız kac gorunuyor ... bende 5.26 çıktı..sizlerinkıyle degerlednrıme yapmak ıstıyorum....
Zeynepcan Allah gönlüne göre versin,ben de tahmin edeyim kız :)) bu dualar kabul olur inşallah,hayırlı,sağlıklı bi kızın olur..ben de daha öğrenemedim ama kızdır inşallah diyorum
Bende 2.17 çıkmış canımm
Normal değer aralığıda 0.34-5.6 diye gösteriyor
Diğer gebeliklerde varmıydı böyle durum canım :44:
cnm şimdi geldim doktordan aç olmam gerektiği için lab. kısmını yarın sabahtan halledicem ama doktorla epey konuştuk endişelenecek bi durum yok ilaç yazdı ama önce yarın ki lab. sonuçlarımı alıp kadın doğum doktorumla da konuşucam bu zamana kadar bişey olmuş mudur sorusuna da o kadar yüksek değil yanıtı aldım bi de daha öncesine ait herhangi bi rahatsızlık veya aileden gelen bişey olmadığından gebelik sırasında oluşan,gebelikten sonra geçen bir hipotroidi dedi ilaçların bebeğe zararı yokmuş ve kontrol altında tutulduğu sürece de korkulacak bişey yokmuş
Çok Şükürrrrrrrrrrrrr benim de artık içim rahatladı :)
cnm benim 4,65 biraz önce hastaneden geldim endokrin uzmanıyla görüştüm sen de git bence için rahatlasın
Yok canım yoktu .. normal degerler o sevıyede ıse hakıkaten bıraz yuksekmıs .... Benım aşırı sınırlenmem bu nedenden dolayı olabılır...püfff yaa
Yok canım yoktu .. normal degerler o sevıyede ıse hakıkaten bıraz yuksekmıs .... Benım aşırı sınırlenmem bu nedenden dolayı olabılır...püfff yaa
ohh şükür bende rahatladım vallahi.Ama ben sana demiştim seninki kesinlikle hamilelikte çıkanındandır diye.Bak kafaya takıp endişelenecek birşey yokmuş.İlacınıda düzenli kullanınca bir sorun olmaz ALLAH ın izniyle.Buarada ilacın ismi nedir? Benimki euthyrox 25 mcg günde 1 tane aç karnına alıyorum.
Evetttt ben geldım ... şükür 1.5 ay Sonrasında doktoruma kavuşabıldım ... cok şeker cok ılgılı bır doktor .. aklıma gelen her seyı sordum herseyın cevabını aldım ... cok sukur bebebgım cok saglıklı kalp atısı vesaıre hersey normal seyrınde ... Yalnız bende troid'ten suphelendı 5.2 cıkmıs normal dıyebılırım ama kafamda soru ısaretı kalmasın sen yıne yaptır dedı .. muhakkak yaptırmam gerek cunku annemde guatır hastalıgı vardı ... bu hastalık ırsi olur cogu zaman ... İnaşallah temız cıkar troid sonucu ..Gündüz gitmeden önce bebek günlüğümü taratıp götürmüştüm doktora gosterdım ...=)) ben ınternetten her gun takıp edıyorum bunlar tahmını ama sizin ultrason sonuclarıyla uyusuyormu dedım .. evet hemen hemen dedı.. Sen o gunlugu takıp etmeye devam et dedı ....:) a.v.m lerdekı kapı onundekı gecıslerden gectıgımı her hangı bı sorun teskıl edermı dıye sordugumda hiç bir şey olmaz hiç korkma onlar radrasyon içermıyor dedı .. ama sen yınede gecme dedı ..... evet gec bakalım bebişe bakalım dedı .... Da Da Dannnn Ben ultrasona gecer gecmez doktor hanım ben özellıkle cınsıyetını ögrenmek ıcın geldım dedım hımmmmm Dedi o halde özellıkle cınsıytıne bakalım dedı sag cevırdı sol cevırdı bir şey goremıyorum dedı daha cınsıyet belırlemek ıcın erken dedı neyse doktor anlatıyor bak bu elı bu ayakları vesaıre ben hala bı cıkıntı varmı yokmu dıye bakıyorum hemen araya gırdım Yeşim hanım ben bir cıkıntı felan goremedım dedım siz gordunuzmu hayır bende goremedım dedı ama bellıde olmaz dıyerekten kalktım ...:) Bu arada 11 haftalık 6 gunlukmüşüz biz.... dogum tarihinide 29 mayıs dedi.... Nub teorisi uzmanı PEKBİCİCİ'M buda resmimiz hadi tahmın yurut hayatım Eki Görüntüle 551672
Teee Allahımm yaaa
O doktorun benn
Ne kalktın sende hemenn azcıkk daha inceleseydi yaa
Görseymiş yaa
Peeff şimdi bekle dur 1 ay
Bende söylemiyorum işte
Ya hemen kalkmadımkı Doktor tam elnı cekıcek gıbıyken bırde su taraftan baksanız dıye oyaladım onu resmensoylemedıgıne gore ben senın ne demek ıstedıgını anladım zaten :))
Ama her hastaneye görede referans aralığı değişiyor canım
Daha bugünde konuştuk bu konuyu
Sen bide endokrine göster o daha iyi tedavi uygulaması sunacaktır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?