2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Evet şimdi okudum yazdıklarınızı Canım... Troid yuksek cıkınca ilaç tedevisimi uyguluyorlar..? iyice kafam karıştı

cnm daha dün akşam seninle aynı korkuları ve aynı karmaşayı yaşadım bütün soruların cevabı doktorda önce onu söyleyim :) ama hiç telaşlanma çünkü çok yüksek değil ayrıca çaresi de var bi de doktor dedi ki bu hastalıklarla ilgili internetten araştırma yapıp ta kendinizi panikletmeyin çünkü her hastanın durumu geçmişi ve hikayesi farklıdır bu yüzden heyecan yapma ama önemli bi konu ihmal de etme şu anda hem daha çok küçük hem de değerin çok fazla değil yani bana söylenen bu,sana da benzeri söylenecek muhtemelen bi ilaç yazıp 1 ay sonraya gün veriyo o kadar

ben geçen ay yaptırdığımda 4,37 çıkmıştı. drum biraz yüksek önümüzdeki ay geldiğinde tekrar test yaparız dedi dün gittiğimde yaptırdım 3 küsur çıktı.

Sagol canım içimi Ferahlattın azıcıkta olsa..Benim korkum bu hastalıgın ırsi olması .. annemde'de vardı dış guatır amelıyatı oldu.. ama ennem cok ıhmal etmıstı ... erken teşhis konuldugundada ilaç tedavisiyle geçilebilirmiş.. bakalım yarın Doktora gidicem inş Değerlerde azalma vardır..:)

Yarın gidicem hastaneye canım ... Bakalım inş sorun cıkmaz..:)

bişi olmaz cnm yine yüksek çıkarsa ilaç verir
düzenli kontrol ve düzenli ilaçtan sonra gebelik sonrası ortadan bile kalkar
hiiç kafana takılacak bişi değil
diyorum ya ben 91,5 tan bu hale geldim
sizinkilerle hiç bişi olmaz yeterki ihaml etmeyin
annenin nasıldı bilmiyorum ama onuda örnek alma
midmaya nın da dediği gibi kişiden kişiye değişir
sen bebişimizi büyük veletlerinle uğraş bırak dr halleder onu

Zeyneppp maaşallah ne güzel görünüyo o öyle :))

benim bu konuda hiçbir uzmanlığım yok pekbicici gibi ama sanki kız gibi geldi bana

hiç bir teorim yok sadece içime öyle doğdu

ben geçen ay yaptırdığımda 4,37 çıkmıştı. drum biraz yüksek önümüzdeki ay geldiğinde tekrar test yaparız dedi dün gittiğimde yaptırdım 3 küsur çıktı.

Şükür azalmada oluşabılıyormus ...:) bunu duydugum iyi oldu sagol canım :neyse kızlar forumu iyice meşgul ettim ben hakkınızı helal edin:) ALLAH'a emanet olun GİİTİM :)

Evet şimdi okudum yazdıklarınızı Canım... Troid yuksek cıkınca ilaç tedevisimi uyguluyorlar..? iyice kafam karıştı

Karışmasın canım bebişide strese sokma boşu boşuna
Şükürler olsun ki çaresi olan,ilacı olan, büyütülmicek rahatsızlıklar bunlarr
Doktorda zaten önemli bişey dememişş
Ozamann bir ohh deee

Kızlar hamilelikte yeşil çay içiliyormuydu?

valla cnm ben içilmiyo biliyorum
zararlıymış diye

cnm bu baya bi çelişkili her doktor farklı diyor bence içme :)

ya bu milupa falan hediyelri postane aracılığı ile mi gönderiyor?

Bildiğim kadarıyla kargo canım
Eve kadar teslim ediyorlar
Ama bişi dicem gelen varmış ya
Eee neticede daha 6 ay var (kısmetse)
Şimdi bu milupa doğru saklanma koşulları olmazsa bozulur
6 ayda nasıll muhafaza edilir kii

postaneden aramışlarda bi paketiniz var diye
başka ne olabilir ki?
neyse yarın gider görürrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…