2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bi de bebek doğduktan sonra da bekliycek hemen kullanmazsın kanımca

postaneden aramışlarda bi paketiniz var diye
başka ne olabilir ki?
neyse yarın gider görürrüz

Belki o taraflarda anlaşması öyledir
Bilemedim şimdi canım :26:
Ama kuzenden hatırladığım kadarıyla kargoydu :44:

bi de bebek doğduktan sonra da bekliycek hemen kullanmazsın kanımca

Aaaa bak onu düşünmemiştimm
Eeee bu mamalarda raf ömrü çok uzun olan ürünler değil
Neticesinde bebek ürünü ve katkı maddesi en minimalize edilmiş gıdalar diye düşünüyorum
Ek gıdalı veya meyve püresi gibi şeyleride en fazla 6 aylıkken vereceksin
Oldu mu sana 9-10 ay :26:

ben de tracy hogg'un kitabını okuyorum ve iyiki almışım dedim ilk 100 sayfada bile.. mahallenin en mutlu bebeğini çok merak ediyordum, bir tavsiye daha geldi onu da alacağım :))

pekbicicinin paylaştığı sitelere baktım bugün, birinde bu tarz beşikler vardı ve hepsi ayrı ayrı fiyatlandırılmıştı. ben de ayrı alınınca çok pahalıya gelecek diye düşündüğümden dikkat ettim ama demek onda da bir hayır varmış :)) tekrar baktığımda görürsem yazarım hangisi diye ama sen bulursun benden önce :)

yok cnm ya şimdi gönderilen paket bebeğimi beklerken
bebeğin doğumundan sonra diğer paketler

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs

Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi “sahip olmak” olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız

Öğrenme konusunu düşününce bazen zor bir bebek olacak gibi görünüyor.. yükselenleri de etkili tabi :))

kızlar sinirden köpürüyorum yaaaaaaaaaaa pazartesi 2li test için dr a gidcektik eşime izin vermediler...çarşamba gidicez dedi yine vermemişler cuma gideriz dio eşimm tek te giderim gitmesinede cinsiyetini öğrenirsek oda yanımda olsun die istiyorum ne gıcık insanlar ya yarım gün izin veremiolar

2li test 11 . ile 14. haftalar arası yapılıyor die biliyorum doğru dimi..

evet cnm 11 ile 14
sıkma bunun için canını dert ettiğin şeye bak akşam gidersiniz olmadı

evet cnm 11 ile 14
sıkma bunun için canını dert ettiğin şeye bak akşam gidersiniz olmadı
sağol canımmm..bakalımm akşam konuşcaz eşimle cumaya kesin derse beklicem muallaksa yarın giderim 13.haftaya giriyorum yarın geciktirmekte istemiorum..

kızlar doktor bana 2li test yapmadı geç kalmışım halbuki 2haftada bir gdiyorum 3lü test yapıcakmış umarım bunu untmaz benm doktor da biraz untkan galiba ne zman gitsem ilk hamilelik diye soruyo halbuki hamile kalmak için ona tedaviye gidiyordum bide başta yaptığı testleri tekrar yaptı anlamadım gitti cinsiyetide kesin değil ama kız dedi bu gidiimde kesinleicek bakalım hayırlısı olsun doktorumu seviyorum aslında ama unutkan her devasında aynı şeylri tekrarlamaktam bıktım yavvvv

işten geldim bir taraftan yemek yapıyorum bir taraftan da eksik sayfalarımı okuyorumm
size bir yazı paylaşcağım okurken agladım yaa, iyice duygusala bağladım

bende ayda bir gidyorum canım ama o doktorum cok gencti o yüzden değiştiriyorum bu sefer ilk defa gidicem dra baya tecrübeli araştırdım..bende 2li testi kaçırmıyım diye uğraşıyorum bakalım dr bu hafta gel demişti belli bir gün vermedi bakalım..

GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKMASINA SEBEP OLAN HİKAYE :'(

İkinci bebeği olacağını öğrenince çok sevindi. 3 yaşındaki oğlunu doğacak kardeşi için hazırlamaya başladı…

Bebeğin kız olacağı anlaşıldı. Oğlu annesinin karnındaki kardeşine her gün şarkı söyledi. Kardeşini daha görmeden bir sevgi bağı oluştu.

Zamanı geldi, doğum sancıları başladı. Fakat bir sorun vardı. Doktorlar çaresizdi. Bir sezaryen ameliyatı gerekiyordu.

Ameliyat çok zor geçti. Sonunda bebek doğdu. Bebeğin durumu ciddiydi.

Bebek, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Günler geçtikçe küçük kızın durumu kötüye gidiyordu. Doktorlar üzgündü, çocuğun kurtulma ümidi yoktu. Bebekleri için evlerinde bir oda düzenlemişlerdi. Şimdi, cenaze için hazırlanıyorlardı.

Oğulları, kız kardeşini görebilmek için yalvarıyordu.

-Kardeşime şarkı söylemek istiyorum- diyordu.

Ama yoğun bakım ünitesine çocukların girmesi yasaktı.

Sonunda kadın kararını verdi. Bebeği nasıl olsa ölecekti. Çocuğunun kardeşini görmesini engellemeyecekti. Ne yapıp edip çocuğu içeri sokacaktı.

Oğluna, oldukça büyük gelen bir ziyaretçi giysisi giydirdi ve yoğun bakım ünitesine soktu. Çocuk yürüyen bir çamaşır torbası gibiydi. Başhemşire onun bir çocuk olduğunu fark etti.

-O çocuğu içeri sokamazsınız- diye uyardı.

Kadın başhemşireye dönerek bağırdı:

-Oğlum kız kardeşine şarkı söylemeden buradan çıkmayacak.

Oğlunu kız kardeşinin yatağına götürdü.

Küçük kız yaşam savaşını yitirmek üzereydi. Çocuk, bir süre kardeşinin yüzüne baktı. 3 yaşındaki bir çocuğun saf, temiz, pırıl pırıl sesiyle şu şarkıyı mırıldandı:

-Sen benim gün ışığımsın, tek gün ışığım, gökyüzü griyken beni mutlu edersin.

Küçük kız bu sesi tanıdı, aniden tepki verdi. Kalp atışları düzelmeye başladı. Annesi:

-Şarkıyı sürdür- dedi oğluna. Küçük çocuk devam etti:

-Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin, lütfen gün ışığını benden alma bebeğim.

Çocuk şarkıyı sürdürdükçe, bebek, kesik kesik nefes almasını hızlandırdı. Annesi, göz yaşları içinde:

-Devam et oğlum- dedi.

-Geçen gece uyurken rüyamda seni kollarıma aldığımı gördüm bebeğim.

Şimdi, onu içeri almak istemeyen hemşirenin yüzü de gözyaşları içindeydi.

Bütün hastane personeli, doktorlar başlarına toplanmıştı. Annesi de coşkuyla şarkıya katıldı.

-Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin bebeğim. Lütfen gün ışığını benden alma.

Anne, oğul şarkılarını sürdürdü. Ve küçük kız birkaç gün sonra iyileşti. Abisine, annesine, odasına kavuştu.

Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.

Sevgisiz, ümitsiz kalmayın.

Söz yürekten çıkarsa yüreğe gider. Dilden çıkarsa kulağı aşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…