- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.441
Bildiğim kadarıyla kargo canım
Eve kadar teslim ediyorlar
Ama bişi dicem gelen varmış ya
Eee neticede daha 6 ay var (kısmetse)
Şimdi bu milupa doğru saklanma koşulları olmazsa bozulur
6 ayda nasıll muhafaza edilir kii
postaneden aramışlarda bi paketiniz var diye
başka ne olabilir ki?
neyse yarın gider görürrüz
bi de bebek doğduktan sonra da bekliycek hemen kullanmazsın kanımca
süper valla keşke gidebilicem bi havuz olsa da gitsem bendegerçi yürüyüşe bile üşenir oldum o ayrı konu mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum şuan yeni doğan bebekler için süper ipuçları veriyor :) tracy hogg'un kitabı var onu alıcam bebek bakım sorunlarına mucie çözümler diye. internette bu kitapla ilgili çok iyi şeyler okudum o yüzden alıp okumak istiyorum.
hayırlısı olsun :) ya bana doktor erkek derse bende şaşırıcam bayabütün takvimler kız çıkıyor, gören arkadaşlar kız diyor, benim içime kız doğuyor, rüyamda kız gördüm bakalım artık
kızlar beşiklerden konuşmuşsunuz,gerçi konu geçmiş ama anca yazabildim,bugün işlerim çokkkkkkkkkk yoğun,foruma bile bakamıyorum yaneyse şuan sakinken ben de bişi diycem..ben oğlum doğduğunda ona bambu beşik almıştım,,resim eklyorum,gerçi bunları netten buldum,benim beşiğim bunlara çok benciyor,fakat örtülerini kıza göre yapmam lazım,bu örtüleri burda ayrıca satmıyorlarmış..nasıl bulcam,fikir verebilecek olan var mı?Eki Görüntüle 551615 Eki Görüntüle 551617
Belki o taraflarda anlaşması öyledir
Bilemedim şimdi canım :26:
Ama kuzenden hatırladığım kadarıyla kargoydu :44:
Aaaa bak onu düşünmemiştimm
Eeee bu mamalarda raf ömrü çok uzun olan ürünler değil
Neticesinde bebek ürünü ve katkı maddesi en minimalize edilmiş gıdalar diye düşünüyorum
Ek gıdalı veya meyve püresi gibi şeyleride en fazla 6 aylıkken vereceksin
Oldu mu sana 9-10 ay :26:
selam kızlar yaa ben prensesimin tekmelerini hiç hissetmiyorum :44:karnımda garip şeyler oluyor ama anlamıyorum ki :44: herkes tekmeliyordur dönüyordur diyor ama bilemedim anlayanınız var mı bebişinin tekmesini
BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs
Eğer bebeğiniz boğa ise, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenme konusunda oldukça duyarlı olmanız gerekir. Boğa bebeği, şefkatli bir öpücük ve sevecen bir dokunuş için yaşar. Rahat ve konforlu olmaya ihtiyacı vardır. Bu yüzden maması lezzetli, yatağı rahat, odası ne soğuk ne de sıcak olmalıdır. Dingin seslerden ve klasik olmayan oyuncaklardan hoşlanır. Anahtar kelimesi sahip olmak olduğu için, oyuncakları çok önemlidir. Oyuncaklarının kendine ait olduğunun farkına varınca, onları paylaşma güçlüğü çekebilir. Aile, boğa bebeği için çok önemlidir. Geleneksel bir aile modeli içerisinde kendisini daha rahat hissederler. Kardeşleri varsa, onlarla yakın olmaktan hoşlanır. Boğa bebeği yeni şeyler öğrenmekte aceleci davranmaz. Sadece kendisi istediği zaman öğrenir; baskıya cevap vermez. Bu yüzden nazik ve duyarlı bir tutum içerisinde olmalısınız
kızlar sinirden köpürüyorum yaaaaaaaaaaapazartesi 2li test için dr a gidcektik eşime izin vermediler...çarşamba gidicez dedi yine vermemişler cuma gideriz dio eşimm tek te giderim gitmesinede cinsiyetini öğrenirsek oda yanımda olsun die istiyorum ne gıcık insanlar ya yarım gün izin veremiolar
2li test 11 . ile 14. haftalar arası yapılıyor die biliyorum doğru dimi..
sağol canımmm..bakalımm akşam konuşcaz eşimle cumaya kesin derse beklicem muallaksa yarın giderim 13.haftaya giriyorum yarın geciktirmekte istemiorum..evet cnm 11 ile 14
sıkma bunun için canını dert ettiğin şeye bak akşam gidersiniz olmadı
sağol canımmm..bakalımm akşam konuşcaz eşimle cumaya kesin derse beklicem muallaksa yarın giderim 13.haftaya giriyorum yarın geciktirmekte istemiorum..
tamam tatlım çok sağoll :)ben daha gitmedim cnm dr bu cumartesiye gün verdi kendiliğinden telaş etme
Kızlar hamilelikte yeşil çay içiliyormuydu?
bende ayda bir gidyorum canım ama o doktorum cok gencti o yüzden değiştiriyorum bu sefer ilk defa gidicem dra baya tecrübeli araştırdım..bende 2li testi kaçırmıyım diye uğraşıyorum bakalım dr bu hafta gel demişti belli bir gün vermedi bakalım..kızlar doktor bana 2li test yapmadı geç kalmışım halbuki 2haftada bir gdiyorum 3lü test yapıcakmış umarım bunu untmaz benm doktor da biraz untkan galiba ne zman gitsem ilk hamilelik diye soruyo halbuki hamile kalmak için ona tedaviye gidiyordum bide başta yaptığı testleri tekrar yaptı anlamadım gitti cinsiyetide kesin değil ama kız dedi bu gidiimde kesinleicek bakalım hayırlısı olsun doktorumu seviyorum aslında ama unutkan her devasında aynı şeylri tekrarlamaktam bıktım yavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?