2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
[h=5]Mutlaka Okuyunuz..!

Merhaba anne...
Nasılsın?
Ben iyiyim, doğmama çok az bir süre kaldı.
Ama sana söylemem gereken birşey var.
Kimilerine göre bazı eksikliklerle geleceğim..

... "Özürlü" diyecekler bana..
Ama ben kimseden "özür" dilemeyeceğim anne..
Senin dışında...
Senden şimdiden özür dilerim..
Beklentilerinin hepsine cevap veremeyeceğim için..
Komşumuz çocuklarını benimle oynatmak istemediği zaman boynunu eğeceğin için..
"Bana doğru düzgün bir evlat bile veremedin", sesini duyarsan birgün..Kulağındaki her yankısı için..
Mağaza mağaza dolaşıp bisiklet seçmenin tatlı heyecanı yerine,
Tekerlekli sandalye almanın burukluğunu sana yaşatacağım için..
Çağrılmayacağımız her aile toplantısı,bayram kutlaması, piknik için..
Yada çağrılacağın ama benim yüzümden gidemeyeceğin her toplaşma, her düzenlenen kadınlar günü için..
ÖZÜR DİLERİM ANNE..

Ama senden bir isteğim var;
Benden sakın vazgeçme anne!
Bacaklarım güçsüz olabilir..
Kolayca tırmanamayabilirim merdivenleri..
Sakın beni taşımaya kalkma anne!
Tamam engelleri birlikte aşalım yine..
Ama sen elimden tutma!
Bana yardım etmek istiyorsan yukarı çık ve bana "gel" de!
Çıkamadığım için ağlayabilirim belki de..
Ama sen ağlat beni anne!
Ağlasamda daha çok merdiven çıkarmalısın bana..
Yoksa asla güçlenemem..

Kulaklarım iyi işitmeyebilir..Konuşmaya başlamam biraz zaman alabilir belki..
Ama sen sakın suskunluğa bürünme anne!
Daha çok konuşmalısın benle!
Daha çok şarkı söylemeli, daha çok kitap okumalısın bana!
Yoksa asla konuşamam...

Belki bazı takıntılarım, ısrarlarım olabilir geldiğimde..
'N'olur bana 'hayır' de anne!
Bana acıdığın ve beni mutlu etmek için, istediğim herşeyi yapma hatasına sakın düşme!
Lütfen ağlat beni anne!
Şimdi beni ağlat ki, ilerde birlikte ağlamayalım..
Yoksa asla ayakta duramam..

Belki etrafındaki insanlardan biraz farklı bir yüzüm olabilir doğduğumda..
Çok iyi görünmeyebilirim belki..
Ama sen yine güzel güzel bak bana anne!
Öyle bakki, bende aynaya baktığımda karşımda güzel bir yüz görebileyim..
Yoksa asla kendime gülümseyerek bakamam...

Bir şeyleri hemen kavramayabilir, çabucak anlamayabilirim belki...
Ama sen yine anlat bana anne!Defalarca anlat!
Benden sakın VAZGEÇME!
Yoksa asla Öğrenemem...

Son birşey daha;
Lütfen bu satırları okurken ağlama!
Çünkü ben yazarken inan hiç ağlamadım ANNE!

[/h]

çok güzelmiş canm ya ben de ağladım dayanamadım allahım kimseye yaşatmasın

RABBİM sağlıklı,sıhatli,hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞALLAH..

çok güzel bir yazı canımm RABBİM meleklerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almamızı nasib etsin..

Gerçekten çok duygusal.Ama sonunun güzel bitmesine sevindim.Şuanda bende hüngür hüngür ağlıyorum.Eşimde bana bakıyo ne oldu yine buna der gibi.Ama ben normaldede sulu göz olduğum için alışkın durumuma:)))

aynen canım havuzun temiz olması çok önemli..benim gideceğim temiz gibi ama bende emin olamıyorum açıkçası..bahsettiğin kitabı bende listemin başına koydum ilk önce onu okumak istiyorum..:) gündüz yazamadım cepten hep kaçırdım

haklısın canım yarın arayıp sorayım en iyisi..:44:

uzun bir aradan sonra tekrar yazabiliyorum,nihayet.
hepiniz iyisinizdir inşallah.sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar,hamilelikler,doğumlar ve büyütmek nasip olur,hepimize.

bizim de cinsiyetimiz belli oldu.bi kızımız olucakmış.
bebeğim sağda idi,ekşiyi hiç yiyemedim aksine tatlı yedim,göbeğim sivri.doktor kız dedi.
inşallah sağlıklı sıhhatli,hayırlı,şanslı akıllı,zeki,güzel bir evlat olur.bir de çok kolay sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah.:116:

bence söylemeyelim canım ben işten geldim yemeklerimi koydum ocağa az önce.ama söylersek herkesin canı çeker..şahsen ne görsem canım istiyo da

doğru söylüyosun :)) benim hala midem bulanıyo ve canım hiçbişey çekmiyo hatta düşüncesi bile rahatsız ediyo bugün eşim işten sonra spora gidecekmiş bende şımarma hakkımı kullanıp yemek yapmıycam :))

herkese iyi akşamlar bi sorum olacak bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplasın rica ediyorum çok tedirginim. 3-4 gündür sağ tarafımda tam kaburgamın altında ağrı var ara ara yine sağ tarafımda karnımda da olmaya başladı ve ağrılar 10-15 sn sürüyo ve ağrıyan yer sertleşiyor başına böyle birşey gelen var mı doktora gitmeli miyim sizce birde ağrının başladığı günden sonra azda olsa bulantılarım tekrar başladı

Tebrikler canım.Listemize bir prenses daha dahil oldu.ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

OHHHH şımarşımar şekerim bunlar senin en güzel günlerin ve hakkın tadını çıkar :)))

bence doktorunu arayip sor her ihtimale karsi

mrb güzel anne adayları :) bnde haziran annesi olucam rabbimin izniyle ama felaket kusuyorum günde 3,4 kere psikolojim bozuldu açım resmen yiyemiorum bişey bazen gün boyu aklıma yemek gelmio sizler kaçıncı haftada kurtuldunuz bulantıdan acaba yardımcı olun bana ltfen içimi rahatlatmam gerek

merhaba, benim 11. haftada basladi, 11. 12. 13. haftalarim zor gecti kusma esliginde.
14. ve 15 haftam cok iyi gecti bir anda yok oldu
16. haftam yeniden siddetlendi 2 gundur kusma ve ara ara bulanti

tahminen senin 12.haftaya birseyin kalmz tamamen yok olur canim erken baslayinca 3.aydan sonra yok oluyor genelde

ben 13. haftadayim ve yeni yeni mide bulanti kusmam durdu. sadece araba beni tutuyo hemde coook kotu oluyorum

OHHHH şımarşımar şekerim bunlar senin en güzel günlerin ve hakkın tadını çıkar :)))

sonra arıycaz bu günleri di mi? :)) ben hatırlıyorum da ablam 15 günlük bebişiyle ağlayarak gelmişti anne şunu besle de 1 saat bi uyuyup dinleneyim diye :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…