2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm bende 7. haftadan beri var ama çok kusmadım sadece bulandı tehditkar bi şekilde,
hala bulanıyo alttan alttan ama 1 hafta öncesine göre bile daha iyiyim sanırım artık azalacak yani az kaldı seninki de sık dişini

ben 13. haftadayim ve yeni yeni mide bulanti kusmam durdu. sadece araba beni tutuyo hemde coook kotu oluyorum

inş tez zamanda bnmde geçer tşkler cnm sağlıkla doğurmanı dilerim

ayy inş canım ya bi geçse ahh iyi bakıcam ona ama ben kendime zor bakıyorum sağol sağlıklıca doğurmanı dilerim

tşkrler cnm inş burdaki arkadaşlara sormak istedim tecrübe daha çok diye kıymetli vaktinzden banada ayırdığınız için tşkr ederim sağlıkla kucağına almanı diliyorum

çok güzel hikaye.. okurken linkteki videoya tıklayın hikayede geçen şarkı "you are my sunshine" ben çok severim ve hep hamile kaldığımda bebeğime söyliycem dediğim şarkıdır..

You are my Sunshine - YouTube

teyzeleri doktordan geldik biz. benim kuzum erkeeekkkk olcak:)))) yiğidin malı meydanda olur deyip bacakları açıp açıp gösterdi her yerleri...:))) her şey yolunda çoook şükür. Allah herkese güzel bebeklerinden iyi haberler almayı nasip etsin. anneme haber verdim hemen.biz sünnet hazırlıklarına başlıyoruz dedim:)))) annem de Serkana söyle de senin bi ağzının suyunu silsin dedi...:))))))
Bu arada tam doktordan çıktık, merdivenlerden inerken sekreterine bir şey söylüyordum ki, basamağı görmeyip popomun üstüne düştüm. sonra gerisin geri doktora girdik. birşey olmuş mudur diye? doktorda yat iyice dinlen birşey olmamıştır dedi şükürler olsun...:))

hanımlar ıı aksamlar bugun kontrolum vardı ama bebısımız gostermedı cok hazrlamstık kendımızı cınsıyet ogrenmeye ama arkasını donmus uyuyodu hıc oralı olmadı doktr slladı fln ama donmedı cok merk edıyrz yaa..bıde zeka testı ıcın kan aldılar allhım ısalhh ıyı cıkar butun bebeklerı korusun allahım

sonra arıycaz bu günleri di mi? :)) ben hatırlıyorum da ablam 15 günlük bebişiyle ağlayarak gelmişti anne şunu besle de 1 saat bi uyuyup dinleneyim diye :)))))

Ahh kıyamam ya e tabii zor günler ama bir yandanda güzel günler.Sanırım rahatlığı biraz arıycaz tabii ama ALLAH çocuk yokluğu göstermesin.YÜCE RABBİM isteyn herkese versin.Bizde sağlıkla kucaklarımıza alalımda tıkandığımızda buluruz yine baktıracak birilerini :)))

bu mesajı 10 KERE beğendik :)) AMİİİİİİNNNN

ya kızlar utanarak kızararak soruyorum....:26: eşlerinizle ilişki durumunuz nasıl?benimki uzun süredir bebeğe bişey olacak diye tırsıyordu....derken bugün dayanamadı dr. bana ilk üç ay için yasak demişti...üç ay bittiğine göre bi sorun olmaz dimi?aydınlatın lütfen beni

hadi gözün aydın canım.inşl sağlıkla alırsın oğlunu kucağına.mayıs ayı erkek bebek ayı gibi :)benmde en çok korktuğum şeydir biryerden düşmek :):) allahtan bir şey olmamış.:)

sorun olurmu bilmiyorum ama ben 14.haftamdayım.ben hala cesaret edemiyorum daha doğrusu ben tarafındn bir istek te yok.:)eş ne kadar dayanır bilmiyorum.inşl bir sorun olmaz.olacağını zannetm,yorum.

doktorun herhangi bi yasak koymadıysa serbest ama gel de bunu kendine anlat vallahi hiç içimden gelmiyo benim tedirgin oluyorum sanki
kanka modunda devam ediyoruz biz şimdilik

kızlar bıde ben sıze bısey sormak ıstyrm ben cok aserdım7 kılo verdım tam gecmedı ama azaldı suana kdr hıc kılo almadım karnımda buyumedı hıc okuyrm arkaslarım kılo alıor karnı buyuyor bende bunlar yok..ayrıca sut yogrt peynr yumurta et tavuk balık yanı kısacası yarrşlı hıc bıse yıyemıorm tıksındım herseyden su hıc ıcemıorm cok uzluyrm ama olmuyo zorla yesem bıle cıkarıorm napcamı bılmıorm fıkrınızı alabılıblrmıyım

:))) çok güldüm ya çok yaşa sen :)) bunda utanılacak bişey yok canımın içi çocuğun nasıl yapıldığını hepimiz biliyoruz :) bence sorun olmaz ama sen doktor amcaya sor bu konularda özellikle çekinme ama ben sorduğumda kanama ya da açılma olmadığı sürece yasak yok demişti

iyisi mi ben yarın dr. beyi arayıp '' dr.cum artık kocamla sev.....bilir miyim ? müsade var mı? '' diye bi sorayım...cevabı ne olacak merak ediyorum...ya da gidip yüzyüze mi sorsam acaba

uzun bir süredir bizde de tık yok işin tuhafı istekte yok arada eşim bir hevesleniyo sonra yok oğluma bişi olur diye yanaşmıyor
tuhaf gelir sanıyordum ama alıştım , sankı daha rahat böyle

iyisi mi ben yarın dr. beyi arayıp '' dr.cum artık kocamla sev.....bilir miyim ? müsade var mı? '' diye bi sorayım...cevabı ne olacak merak ediyorum...ya da gidip yüzyüze mi sorsam acaba

yüzyüze sor sen öyle daha iyi olur kanımca bebişin yerleşim yerine bakar,bi de rahim ağzı açık mı değil mi diye
işte tam bu sırada araya sokuşturursun sorunu :)))

Selam herkese. İnanın saat altıdan beri okuyorum daha şimdi bitirebildim geçmişi. Valla bi daha bu kadar sabır gösterebilirmiyim bilmiyorum. Çok hızlı ilerliyo sayfalar. Yoruldum yaa Ya aranızda benim kadar iştahı açık olan, sürekli yemek yemek isteyen varmı? Ben 57.6 ile hamile kaldım şu an 14+4 hafta ve 59.8 kiloyum. Doktorum son kontrolde kızmıştı bu aylarda alınıan kilolar gereksiz diye. Ya ne güzel diyosunuz bi çorba içtim yoğurt yedim diye. Benim ağzım hiç boş durmuyo. Bide şu salak kan hapı sayesinde kabızlık var, şiştim davul gibi. Kuru kayısı, zeytinyağı falan hiçbi şey fayda etmiyo.:18:

uzun bir süredir bizde de tık yok işin tuhafı istekte yok arada eşim bir hevesleniyo sonra yok oğluma bişi olur diye yanaşmıyor
tuhaf gelir sanıyordum ama alıştım , sankı daha rahat böyle

ay benimki de öyleydi şekerim...ne güzel mutlu mesut kanki kıvamında geçiniyoduk.....taaaaakiiii bugün beni mutfakta bulaşık yıkarken görüp-artık nasıl bi hayal dünyası varsa - ''heeyyttt açılın uleeeyynnn...yeminimi bozdum agalaarrrr '' diye nara atarak üzerime koşarken görünceye kadar..... yani demek istediğim dikkatli ol şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…