- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.501
kızlar bıde ben sıze bısey sormak ıstyrm ben cok aserdım7 kılo verdım tam gecmedı ama azaldı suana kdr hıc kılo almadım karnımda buyumedı hıc okuyrm arkaslarım kılo alıor karnı buyuyor bende bunlar yok..ayrıca sut yogrt peynr yumurta et tavuk balık yanı kısacası yarrşlı hıc bıse yıyemıorm tıksındım herseyden su hıc ıcemıorm cok uzluyrm ama olmuyo zorla yesem bıle cıkarıorm napcamı bılmıorm fıkrınızı alabılıblrmıyım
Selam herkese. İnanın saat altıdan beri okuyorum daha şimdi bitirebildim geçmişi. Valla bi daha bu kadar sabır gösterebilirmiyim bilmiyorum. Çok hızlı ilerliyo sayfalar. Yoruldum yaaYa aranızda benim kadar iştahı açık olan, sürekli yemek yemek isteyen varmı? Ben 57.6 ile hamile kaldım şu an 14+4 hafta ve 59.8 kiloyum. Doktorum son kontrolde kızmıştı bu aylarda alınıan kilolar gereksiz diye. Ya ne güzel diyosunuz bi çorba içtim yoğurt yedim diye. Benim ağzım hiç boş durmuyo. Bide şu salak kan hapı sayesinde kabızlık var, şiştim davul gibi. Kuru kayısı, zeytinyağı falan hiçbi şey fayda etmiyo. :18:
ay benimki de öyleydi şekerim...ne güzel mutlu mesut kanki kıvamında geçiniyoduk.....taaaaakiiii bugün beni mutfakta bulaşık yıkarken görüp-artık nasıl bi hayal dünyası varsa- ''heeyyttt açılın uleeeyynnn...yeminimi bozdum agalaarrrr '' diye nara atarak üzerime koşarken görünceye kadar..... yani demek istediğim dikkatli ol şekerim
sorma ben de bugun oyleyim
durup durup agladim bebegim beslenemiyor diye
bugun bir kilo kaybettim ben hala ayni kiloda devam ediyorum 16 haftadir
umari kurtuluruz canim en ksia zamanda bu bulantilardan
evet cnm ısalhh doktr bebek ıyı dıor ama yemelısın dıor zorla kendını dıo ama olmuyo ..işlhh bısorun olmz
evet annenin kan seviyesi iyi olursa bebek zaten beslenirmis
benim doktorum da bana vitamin hapi vermiyorkendi basima da baslamak istemiyorum rastgele
tek aklimi kurcalayan mesela bu
cunku 16. hafta oldu kullanmam gerek gibi hissediyorum:44:
maşallah cnm gozzun aydınteyzeleri doktordan geldik biz. Benim kuzum erkeeekkkk olcak:)))) yiğidin malı meydanda olur deyip bacakları açıp açıp gösterdi her yerleri...:))) her şey yolunda çoook şükür. Allah herkese güzel bebeklerinden iyi haberler almayı nasip etsin. Anneme haber verdim hemen.biz sünnet hazırlıklarına başlıyoruz dedim:)))) annem de serkana söyle de senin bi ağzının suyunu silsin dedi...:))))))
bu arada tam doktordan çıktık, merdivenlerden inerken sekreterine bir şey söylüyordum ki, basamağı görmeyip popomun üstüne düştüm. Sonra gerisin geri doktora girdik. Birşey olmuş mudur diye? Doktorda yat iyice dinlen birşey olmamıştır dedi şükürler olsun...:))
hanımlar ıı aksamlar bugun kontrolum vardı ama bebısımız gostermedı cok hazrlamstık kendımızı cınsıyet ogrenmeye ama arkasını donmus uyuyodu hıc oralı olmadı doktr slladı fln ama donmedı :d cok merk edıyrz yaa..bıde zeka testı ıcın kan aldılar allhım ısalhh ıyı cıkar butun bebeklerı korusun allahım
ole dusunme cnm gerek gorse doktorun verrdı zaten benmde bıtane var onuda dogru durst ıcemıorm mıdem bulanıor yutarken..
iyi aksamlar
bugun canım halacıgım oglumun sepet besıgını aldı halımızı aldık oyun halısı aldık bebiş albumu aldık kuvetını fln aldıkbu alısverıs cok keyıflıydı yenı bır topık acıp bebıslerımız ıcın aldıklarımızı paylasalım hem fıkır olur bıze:)
gule gule kullansin oglusun
evet sana diycektim ben de acmak lazim oyle topic
ne bileyim canim ya et tavuk balik yiyemiyorum
burda yesil sebzeler yok ki tek lahana pirasa
hep yetersiz besleniyorum korkusu var bende
kadinin pek hap vermeye niyeti yok anlamiyorum arkadasim gecen sene ilk haftalarinda avuc avuc hap iciyordu, tabi hap cok iyi oldugundan demiyorum ama bakiyorum ehrkes takviye aliyor ben almayinca nedne diye kurcalayip duruyorum
saol teyzeziiiiiiii
açmak ıstersen aç cnm sımdı yatıyorummm yoksa sabak acarım cok optum ıyıcgecelerrrrrrrr
maşallah cnm gozzun aydın
slm cnm sakladıgına gore kz olabılırmıkı:)
aksemsettın hazretlerı koseleydı mesela ve fatıh sultan mehmet ıstanbulu feth etme askıyla buyumus degıl orda sankı orayı almasza kafayı yıcek basıt bırı gıbı
tanıttılar onu oysakı kendısı sabah namazaından sonra uyumamıs uzerıne gunes dogmamıs ınanclı zekı akıllı bırı harıtanın ustunde nerdeyse tepınme sahnesı cok kızdım
ama nıhayet turklerın kendı ozune daır fılm cekme cabaları ıcın ızlenır..canakkele 1915 fılmı ızlesemmı esımle sınemaya gıdıp dıyorum
sonra salya sumuk aglarım dıye vazgecıyorum canakkale benım ıcın cok kutsal co kfarklı .. gelıboluya gıttıgımde ölümün sessızlıgını duydum
cok farklı bır duyguydu orda sankı zaman akmıyor nefes bıle alınmıyor ..
Kızlar bir program izliyordum ve daha önce duymadığım bir kız ismi duydum, ''Hira'' Suudi Arabistandaki Hz.Muhammedin peygamberlik görevini aldığı Dağ..
ilgimizi çeken isimleri de paylaşmaya başlasak mı ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?