2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok tanıdık bi sahne

Arada benımkı de oyle ataga gecıyo sonra tobe tobe dıye vazgecıp gıdıyo yanımdan
Iste ıyı hosta ben de oyle dusunuyordum da arkadasım hamıleyken bırkac kez bırlıkte olmuslar bebege bısı olur dıye sımdı ogulları 6 aylık ve ne zaman kocasın kıza yanassa sıpa hemen aglıyormus sıpa huzur vermıyor anlayacagın

merhaba kızlar,gene baya döktürmüşünüz okuyamadım sayfaları,
bugün doktora gittik ikili sonuçları gayet güzel dedi allahıma şükürler olsun, cinsiyette %60 kız diyelim şimdilik ama kesin deil daha erken dedi,gene net olmadı yani:)sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabiki, sadece hiç bişey alamıom ona sıkılıom, işte böle bizde keyifler iyi çok şükür, iişalah sizlerde iisinizdir...

hayirlisi olsun bende cok merak ediyorum cinsiyeti buranin yasasina gore 20. haftaya kadar soylemiyolar bana belirtilerini yazabilirmisin?

Benım ıcın uzulmeyı actım da bır an ıcım sızladı ıns evlatlarımız buyudugnda umutsuz askın hayırsız ınsanın pesınden sureklenmez ask acısı cekmezler ınsallah

hayirlisi olsun bende cok merak ediyorum cinsiyeti buranin yasasina gore 20. haftaya kadar soylemiyolar bana belirtilerini yazabilirmisin?

ayyy bilmemki canım öle farklı bi belirti yaşamıorum ama eğer gerçekten kızsa ekşi ve tuzlu şeyleri daha çok seviorum ama ben bulantıma bağlıorum bastırıo gibi gelio, bide göğüslerim baya irileşti hiç karnım yok daha , bunlar dışında dikkatimi çeken bişi yok tatlım:) hayırlısı olsun hepimizede...

Herkeze hayırlı geceler, arkadaşlar

bugün eşim iki günlüğüne evimize bize gelicekti bebeğimizle onu bekliyorduk heycanlan..
Biranda telefon geldi ve izinlerin iptal edildiğini ve gelemeyeceğini söyledi
araştırdım ve öğrendimki eşimin kaldığı bölgede elegeçirilmek için harekete geçmiş suriyede esad ve muhalıfler arasında her an oradada çatışma olacakmıs dolayısıla tskda sınırda tankları cekmıs tetıkte beklıyorlar olurda bızım oraya bombe ates vs düşerse diye anlaycagınız eşim şuan orada ve görevde tetıkte emır beklıyor.
Kötüyüm acı cekıyoru gıbı basıt cumlelerle suankı acımı ifade eedemiyorum ama cok acıyor canım ve gercekten korkuyorum ya bişi olursa diye sormaktan kendimi alamıyorum rabbım hhiç birinin burnunu dahı kanatmasın nasıl zor bi durum anlataammm rabbim kimseye yaşatmasın içimdeki çıkmazı sizlerle paylaşıp rahatlamak dertleşmek istedim suan yapayalnızım sacma sapan düşünceler beynımı kemırıyor allahım esımı babamızı bıze bagısla dıye yalvarıyorum neolur dua edın bana hamılelerın duaları kabul olurmus sızlerın yardımına duasına cok ıhtıyacım var esımıı canyoldasımı ve dıger gorev arkadaslarını burunları dahı kanamasın neolursunuz dularınızı esırgemeyın benden.suan evdeyım tek basıma ve yapayalnızım aılelerı bulandırmak telasa vermek ıstemıyorum ama cok korkuyorum yaradana sgınmaktan baska sansım yok.nasıl heycanlıydım daha sabah oysa esım bızım ıcın 2 gun ızne gelıcektı bebegımız gormeye doktora gıdıcektık heveslenyrdum gelıcek dıye sımdı alarm verıldı ve belırsızlık basladı tanklar sınırda tetıkteler allahım sen guc ver bana

Gozun aydın canım bende kıyafet almak ıstıyorum ama ananesı ızın vermıyo ıyı olmaz 6 aylık olsun oyle dıyo gecen ankaraya gıttım bı zıbın bıle aldırmadı neysekı cok onden gorup begendıgım seyler almıstım onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum ama bıraz gecsın alacagım oyle 6 ay bekleyemem ben

Benım ıcın uzulmeyı actım da bır an ıcım sızladı ıns evlatlarımız buyudugnda umutsuz askın hayırsız ınsanın pesınden sureklenmez ask acısı cekmezler ınsallah

Amin cnım ya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Vallahi akşam senin paylaşımların şimdide bu dzi gözümde yaş kalmadı.Çok acıklı :

Rabbim sabır versin canım, sen içini ferah tut Allahın izniyle hiçbirine birşeycik olmucak, bol bol dua et, dualrımız zaten hep onlarla, canını sıkıp bebşide üzme, en kısa sürede kavuşursnuz umarım, tayinine çok var mı eşinin?

tek umudum ıyı dusunmeye calısmak ama cıkmasa gırıyor ınsannn
malesef 3ay oldu gelelı vve sansımıza bunlar basladı ve 4yıl buradayız

sanada bişey dememişti galiba doktor demi?büyüklerinde var bi bildikleri aslında bugün doktora bişi almayyaım yani daha ölemi dedim, bebiş daha 8 cm çoook erken almayın lütfen dedi:)bende tamam dedim, alamam zaten tutuorum kendimi:)

rabbim esini sana ve cocuguna diger askerleride ailelerine bagislasin kazasiz belasiz gelsinler insallah allah yar ve yardimcilari olsun AMIN... sanada sabir versin

canım allah sabır versin inş. hiçbişey olmaz sağ salim dönecek sana içini ferah tut bol bol dua et
bende ediyorum asker eşi olmak zor iş
üzme kendini de bebek hisseder

yok bana 10. haftada büyük ihtimal erkek demişti bakalım yarın da ayrıntılı ultrasona girecem (aradım taradım buldum farklı ucretı varmış ama olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…