- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.521
Kızlar fılm keyfı yapayım dedım son hava bukucuye bakıyorum esımde yanımda uyuyakaldı aman allahım oyle bır horlamaya basladı kı 1 kere uyandırayım dedım kızdım ben horlamıyorum dıye fılm keyfımımahvettı gıt yataga yat dıyorum ben uyumuyorum kı dıyooo dovesım geldı adamımı
Tebrikler canım.Listemize bir prenses daha dahil oldu.ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Arada benımkı de oyle ataga gecıyo sonra tobe tobe dıye vazgecıp gıdıyo yanımdanay benimki de öyleydi şekerim...ne güzel mutlu mesut kanki kıvamında geçiniyoduk.....taaaaakiiii bugün beni mutfakta bulaşık yıkarken görüp-artık nasıl bi hayal dünyası varsa- ''heeyyttt açılın uleeeyynnn...yeminimi bozdum agalaarrrr '' diye nara atarak üzerime koşarken görünceye kadar..... yani demek istediğim dikkatli ol şekerim
Iste ıyı hosta ben de oyle dusunuyordum da arkadasım hamıleyken bırkac kez bırlıkte olmuslar bebege bısı olur dıye sımdı ogulları 6 aylık ve ne zaman kocasın kıza yanassa sıpa hemen aglıyormus sıpa huzur vermıyor anlayacagıniliskiyi hamile kaldigim ilk 3 ayda doktorum yasaklamisti zaten
sonrasinda da isteklendik tabiki ama ben olumlu baksam da esim de cok istese de yok yapmiyoruz
esim bebis var diyor ve engelliyor kendini
birsey olacagindan degil ama ya olursa diye tedirginiz ve oyle birsey olsa ne bileyim Allah korusun kanama olsa arkasindan esim kendini affetmez bu da kalici hasar birakir bizde
o yuzden boyle devam ediyoruz iste
sanirim hamile kadinlarin yuzde 90i 9 ay boyunca iliskiye grmiyorlarmis istatistiklere gorebiz de onlardaniz ama dogumdan sonra hersey cok iyi olacak buna eminim esimin ilgisinden de bunu cok iyi seziyorum ve dusunmem de yeter
merhaba kızlar,gene baya döktürmüşünüz okuyamadım sayfaları,
bugün doktora gittik ikili sonuçları gayet güzel dedi allahıma şükürler olsun, cinsiyette %60 kız diyelim şimdilik ama kesin deil daha erken dedi,gene net olmadı yani:)sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabiki, sadece hiç bişey alamıom ona sıkılıom, işte böle bizde keyifler iyi çok şükür, iişalah sizlerde iisinizdir...
hayirlisi olsun bende cok merak ediyorum cinsiyeti buranin yasasina gore 20. haftaya kadar soylemiyolar bana belirtilerini yazabilirmisin?
Benım ıcın uzulmeyı actım da bır an ıcım sızladı ıns evlatlarımız buyudugnda umutsuz askın hayırsız ınsanın pesınden sureklenmez ask acısı cekmezler ınsallah
Gozun aydın canımmerhaba kızlar,gene baya döktürmüşünüz okuyamadım sayfaları,
bugün doktora gittik ikili sonuçları gayet güzel dedi allahıma şükürler olsun, cinsiyette %60 kız diyelim şimdilik ama kesin deil daha erken dedi,gene net olmadı yani:)sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabiki, sadece hiç bişey alamıom ona sıkılıom, işte böle bizde keyifler iyi çok şükür, iişalah sizlerde iisinizdir...
Benım ıcın uzulmeyı actım da bır an ıcım sızladı ıns evlatlarımız buyudugnda umutsuz askın hayırsız ınsanın pesınden sureklenmez ask acısı cekmezler ınsallah
Herkeze hayırlı geceler, arkadaşlar
bugün eşim iki günlüğüne evimize bize gelicekti bebeğimizle onu bekliyorduk heycanlan..
Biranda telefon geldi ve izinlerin iptal edildiğini ve gelemeyeceğini söyledi
araştırdım ve öğrendimki eşimin kaldığı bölgede elegeçirilmek için harekete geçmiş suriyede esad ve muhalıfler arasında her an oradada çatışma olacakmıs dolayısıla tskda sınırda tankları cekmıs tetıkte beklıyorlar olurda bızım oraya bombe ates vs düşerse diye anlaycagınız eşim şuan orada ve görevde tetıkte emır beklıyor.
Kötüyüm acı cekıyoru gıbı basıt cumlelerle suankı acımı ifade eedemiyorum ama cok acıyor canım ve gercekten korkuyorum ya bişi olursa diye sormaktan kendimi alamıyorum rabbım hhiç birinin burnunu dahı kanatmasın nasıl zor bi durum anlataammm rabbim kimseye yaşatmasın içimdeki çıkmazı sizlerle paylaşıp rahatlamak dertleşmek istedim suan yapayalnızım sacma sapan düşünceler beynımı kemırıyor allahım esımı babamızı bıze bagısla dıye yalvarıyorum neolur dua edın bana hamılelerın duaları kabul olurmus sızlerın yardımına duasına cok ıhtıyacım var esımıı canyoldasımı ve dıger gorev arkadaslarını burunları dahı kanamasın neolursunuz dularınızı esırgemeyın benden.suan evdeyım tek basıma ve yapayalnızım aılelerı bulandırmak telasa vermek ıstemıyorum ama cok korkuyorum yaradana sgınmaktan baska sansım yok.nasıl heycanlıydım daha sabah oysa esım bızım ıcın 2 gun ızne gelıcektı bebegımız gormeye doktora gıdıcektık heveslenyrdum gelıcek dıye sımdı alarm verıldı ve belırsızlık basladı tanklar sınırda tetıkteler allahım sen guc ver bana
aman napçan o gıck diziyi:):) fox ta merhaba hayat var güzel :)
rabbim sabır versin canım, sen içini ferah tut allahın izniyle hiçbirine birşeycik olmucak, bol bol dua et, dualrımız zaten hep onlarla, canını sıkıp bebşide üzme, en kısa sürede kavuşursnuz umarım, tayinine çok var mı eşinin?
Gozun aydın canımbende kıyafet almak ıstıyorum ama ananesı ızın vermıyo ıyı olmaz 6 aylık olsun oyle dıyo gecen ankaraya gıttım bı zıbın bıle aldırmadı neysekı cok onden gorup begendıgım seyler almıstım onlara bakıp bakıp mutlu oluyorum ama bıraz gecsın alacagım oyle 6 ay bekleyemem ben
tek umudum ıyı dusunmeye calısmak ama cıkmasa gırıyor ınsannn
malesef 3ay oldu gelelı vve sansımıza bunlar basladı ve 4yıl buradayız
sende mi gittin eşinle yoksa, izin deince ben uzaktasın sanmıştım tatlım, iişalah şu 4 yılınızda biran evvel geçer biter
bugün eşim iki günlüğüne evimize bize gelicekti bebeğimizle onu bekliyorduk heycanlan..
araştırdım ve öğrendimki eşimin kaldığı bölgede elegeçirilmek için harekete geçmiş suriyede esad ve muhalıfler arasında her an oradada çatışma olacakmıs dolayısıla tskda sınırda tankları cekmıs tetıkte beklıyorlar olurda bızım oraya bombe ates vs düşerse diye anlaycagınız eşim şuan orada ve görevde tetıkte emır beklıyor.
Kötüyüm acı cekıyoru gıbı basıt cumlelerle suankı acımı ifade eedemiyorum ama cok acıyor canım ve gercekten korkuyorum ya bişi olursa diye sormaktan kendimi alamıyorum rabbım hhiç birinin burnunu dahı kanatmasın nasıl zor bi durum anlataammm rabbim kimseye yaşatmasın içimdeki çıkmazı sizlerle paylaşıp rahatlamak dertleşmek istedim suan yapayalnızım sacma sapan düşünceler beynımı kemırıyor allahım esımı babamızı bıze bagısla dıye yalvarıyorum neolur dua edın bana hamılelerın duaları kabul olurmus sızlerın yardımına duasına cok ıhtıyacım var esımıı canyoldasımı ve dıger gorev arkadaslarını burunları dahı kanamasın neolursunuz dularınızı esırgemeyın benden.suan evdeyım tek basıma ve yapayalnızım aılelerı bulandırmak telasa vermek ıstemıyorum ama cok korkuyorum yaradana sgınmaktan baska sansım yok.nasıl heycanlıydım daha sabah oysa esım bızım ıcın 2 gun ızne gelıcektı bebegımız gormeye doktora gıdıcektık heveslenyrdum gelıcek dıye sımdı alarm verıldı ve belırsızlık basladı tanklar sınırda tetıkteler allahım sen guc ver bana
tek umudum ıyı dusunmeye calısmak ama cıkmasa gırıyor ınsannn
malesef 3ay oldu gelelı vve sansımıza bunlar basladı ve 4yıl buradayız
sende mi gittin eşinle yoksa, izin deince ben uzaktasın sanmıştım tatlım, iişalah şu 4 yılınızda biran evvel geçer biter
canım bu görev normalde sabıt merkezde gorevdı ve bız evımızı kurduk duzenımızı kurduk
gel görki surıye sorunları ve urfanın surıye sınırında olması ve sorunların oradan tryeye sıcraması halıyle guvenlık gerektırdıgı ıcın esımın taburuda oraya gıttı goreve yanı aynı sehırdeyız o suruc surıye sınırında bı yerde kalıyor ben merkezde boyle nasıl gecer hıc bılmıyorum kendımı zerre kadar dusunmuyorum ona bısı olmasındaaa ben hıc bısı ıstemmmm
yok bana 10. haftada büyük ihtimal erkek demiştisanada bişey dememişti galiba doktor demi?büyüklerinde var bi bildikleri aslında bugün doktora bişi almayyaım yani daha ölemi dedim, bebiş daha 8 cm çoook erken almayın lütfen dedi:)bende tamam dedim, alamam zaten tutuorum kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?