2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok bana 10. haftada büyük ihtimal erkek demişti bakalım yarın da ayrıntılı ultrasona girecem (aradım taradım buldum farklı ucretı varmış ama olsun)

[/QUOTE]

ayrıntılı ultrason yapıolar ama 20. haftadamı ne die biliorum ben, bukadar erken yapıolarmıymış, erkek dediklerinde pek deişmio aslında, biraz daha net görülüomuş erkek bebek, hayırlısı olsun bakalım, nekadrmışki ücreti merak ettim

canım onlara istediğin kalınlıkta yatak konabiliyo mu? foto ekleyebilir misin?

googleye park yatak yazarsan cıkar canım

ornek bu mesela

kızlar bana bugün milupadan paket geldi:) bebeğimin ilk hediyesi, çok sevindim:)

oo hadı gozun aydın bende doldurdum ama gelmedı daha ..

1 hafta gerıdesın demek tuh keske 1 hafta daha bekleyıp gıtseydın 12. haftadan sonra ımzaya gore cınsıyet belırgınlesıyor ya :)
bu yuzden bende sabredıyorum sağlıklı olsunda yeterkı bebıslerımız olmazsa dayanamazsan 2 hafta sonra baska bı doktorda baktırırsın

Amin cnım ya allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Vallahi akşam senin paylaşımların şimdide bu dzi gözümde yaş kalmadı.Çok acıklı :

yok bana 10. haftada büyük ihtimal erkek demişti bakalım yarın da ayrıntılı ultrasona girecem (aradım taradım buldum farklı ucretı varmış ama olsun)

ayrıntılı ultrason yapıolar ama 20. haftadamı ne die biliorum ben, bukadar erken yapıolarmıymış, erkek dediklerinde pek deişmio aslında, biraz daha net görülüomuş erkek bebek, hayırlısı olsun bakalım, nekadrmışki ücreti merak ettim[/QUOTE]

Bılmıyorum kı canım tel de fıyat vermıyorlar yarın ogrenecegız artık konyada gıttıgım doktorun cıhazı 4 boyutluydu hem de fark ucretı ne guzel 12 tlydı

Bılmıyorum kı canım tel de fıyat vermıyorlar yarın ogrenecegız artık konyada gıttıgım doktorun cıhazı 4 boyutluydu hem de fark ucretı ne guzel 12 tlydı [/QUOTE]

hmmm anladım tatlım bizimde 4 boyutlu doktorun ultr. gerçekten şu eskilere göre görüntü falan çok net, bugün herşeyini gösterdi, omurgası göğüs kafesi, kalbi, o eller yokmu o eller pıtır pıtır, hadi bakalım yarın sende gör bebişi iişalah herşey yolundadır

yesıl cay bende hamılelıgı ogrenınce bırakmıstım hergun bır kupa ıcerdım ama dogal olanı aktardan alıp
demlenenı 4dk dan fazla demleyınce zararlı oluyor velhasıl doktoruma sordum abartmadan ıcebılırsın dedı
cay kahvede ama cay acık olcakmıs bende cay kahve ıcmedıgım ıcın yesıl cayı haftada 2 gun falan ıcıyorum
yanı bısey olmaz canım hergun ve 2 3 bardak ıcmedıkce ..

aboww yandık kızlar nazlı yavrularımız olucak desenıze :)

dogru o donem yapılıyor canım ama sınırlenme hem daha gec gıdersen cınsıyetı ogrenme sansında fazla olur
ben doktordan rıca edıcem cınsıyetı bana soylesın esıme ben dıcem doktor cıkısı o anı ıkımız ozel yasıyalım ıstıyorum sahsen :)

gecmıs olsun canım ya sevıncten havalaramı uctun ne :)
cınsıyetı ogrenmenede cok sevındım darısı basıma:)

canım ben daha ılk muayeneye gıttgımde hamılelık basında esım ıkı doktorada bu soruyu sordutturdu bana :)
yasak koymadı ıkısıde ve sorunsuz devam edıyoruz bennım acımdan sahsen hıc olmazsa makbul ama eslerede yazı son aylar
lohusalık derken uzu nsure oruclu olcaklar zatı :) ve bebege bısey olmuyor relax olun sureklı degılde haftada 1 en fazla 2 bebıse zarar vermez ınsallah canım ..

Ins canım ya ıns totosunu donup yatmaz kıpır kıpır her yerını gosterır bıze babası cok merak edıyor ankarada toplantısı vardı gıtmedı oglumu gorecem dıye bakalım ıns hayırlısıyla o da kendını bıze gosterır

canım hamılelerın duası daha makbul derler ya esın ıcın yarın ıkı rekat namaz kılıcam
zatı dualarımda hep askerlerımız
dun nefes vatna sagolsunu ızledıgımde sureklı elımı acıp dua ettım aglıyarak
Rabbım vatanımızı beklıyen askerlerımızı sevdıklerıne eslerıne cocuklarına bagıslasın
ne desek sana suan tesellı olmaz canım ama yalnız degılsın canm dualarımızla ınsallah yanındayız

gecmısı anca okuyabıldım oglen bıraktım sızı sayfalar akmıs masallah :)
cınsıyet ogrenenler snowflakeN mesaj atarsa lısteye ekler

bugun ılkdefa fecı basım dondu yer cekıyor sankı benı boyle bısey omrumde yasamadım uzun sure devam ettı
artık dısarı cıkmayada korkarım ben ya tek basıma

iyisi mi ben yarın dr. beyi arayıp '' dr.cum artık kocamla sev.....bilir miyim ? müsade var mı? '' diye bi sorayım...cevabı ne olacak merak ediyorum...ya da gidip yüzyüze mi sorsam acaba

ayyyy sormak da zor. benim doktorum bayan ama yine de çok zor geldi sormak. benim de ilk 3 ay yasaktı. 3 ay bitince ben de doktora dedim ki, hani sizin yasakladığınız şeyler var ya napcaz onları dedim. doktor yasak bitti ilişkiye girebilirsiniz dedi. ben de ben onu demiyorum ev temizliği yapabilir miyim, evim çok pislendi de dedim:)))))))))))) yan çizdim yani.anlamıştır kesin demi???

canım bizim erkek olacağını eklemişsin.teşekkür ederiz bu arada bebişin aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah...

canım benim Allah yardımcınız olsun ve sabır versin. inşallah sağsalim atlatır bugünleri yine kavuşursun eşine. korkma güzelim bol bol allaha dua et. kendine de dikkat et...

kızlar iyi geceler diliyorum pilim bitmek üzere
sabah doktor randevumuz var inş her şey yolundadır
bakalım cinsiyetimiz aynı mı hala
öptük teyzeleri

kızlar bugün doktordan çıkınca kardeşimi aradım.dayısı yeğen erkek olcak dedim. sonra anlatmaya başladım. agırlık olarak olması gerekenden öndeymiş, dedim. (bizim ilçeden olanlar kiloludur.yemekleri ağır olur.) ben bizim oralı olcak bu , dedim. eşim de yanımdan ben gibi zayıf olsun demez mi? ne sinir oldum ya, Allahım ne kıskanç bu adam böyle, beni sinir ediyo... kardeşimi, beni öyle kıskanıyor ki, bu hep böyle oldu. bebek doğunca nolcak bilmem. hele hele benim tarafıma benzerse çatlar artık... ki öyle de olsun zaten, bana aileme çeksin. huyu, suyu, tipi bize benzesin. çok mu kötü biriyim??? ama yaptıkları dayanılmaz oldu artık ya...

ay kızlar ya doktor cinsiyetini söylemiyo daha erken dedi 4.ay söyleyecekmişdaha 4 haftamız var.kıyafetlerini alamıycam yine
ama bundan çok çok önmli ve güzel habermz var.bugün 2li test yapacaktı ense kalınlığına baktı iyi dedi teste gerek görmüyorum 1 ay sonra 3lüyü yapalım dedi.inş iyidir.Allah'a emanet zaten bşy çıksa ne yapabilirizki dimi.

ya birsey merak ettim sormak istiyorum. diyolar ki meme uclari erken kararirsa kiz gec kararirsa erkek olur diyolar sizce
bence tamamen yapisiyla ilgili, cinsiyetle ilgili oldugunu dusunmuyorum

zaman bol her daim bebek uyanik olmayacak ya

günaydın güzel anneler:)))

Kızlar milupanın sitesinde bebeklerimiz için müzik listesi hazırlamışlar. Biliyorsunuz bebekelr anne karnında ilk annesinin kalbinin sesini ve dışarıdaki uğultuları duyuyormuş, onların kulak yapısı tiz sesleri duymaya uygun olduğundan en uygun müzikler klasik müzikmiş. zekayı geliştirdiğini de okumuştum.. Ben forumu okurken bebeğime de müzik ziyafeti çekiyorum:) bir süre sonra sıkılırsam kulaklıkla sadece ona yayın yapmayı düşünüyorum :))))

Güzel günlerde, keyifle kullanın aldıklarınızı inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…