2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gozun aydın canım maşallah sızee
canım allah yardımcınız olsun dusunme kendını ve bebegını strese sokma ınssallah bıran once sag saglım yanınza gelır dualarımız onlarla
cnm o haftalardsa normalmıs sen dıkkat et kendıne
canım bizim erkek olacağını eklemişsin.teşekkür ederiz bu arada bebişin aldıklarınızı iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah...

var ıste boyle uyuz doktorlar senınde kızın olucak bencegozunaydın sonuclarında ıyı cıkmıs opuyorum balım

tesekkur ederızz teyzesiiiiiiiiiii

nasılsınızzz annişlerrrr

ben artık dün ıtıbari ile bebeğiğmi hiisetmeye başladım cok farklı cok guzel bır hısmıs göz seyırmesı gıbı degıl daha derınden once 2 kere sonra da 1 kere daha hıssettım ben burdayım anne dedi banaaallahım herkeze yasatsın ınsallah

Günaydın hanımlar

açlıkla başımda derte yiyorum yiyorum doymuyorum

sinirden agladım akşam nasıl bir metabolizman var zaten çok hızlıydı

şimdi bozuk elektrik zati gibi

doymuyorum açım

15 haftalık olduk ve ben 5 kilo aldım

Gunaydın hanımlar doktora gıdıyoruz teyzelerı ama babaya cokkkkkk kızgınız sabaha kadar evde ne kadar abur cubur varsa yemıs sabaha karsı da mıdeyı bozmus benım haftasonu temızledım wc yı kusa kusa batırmıs guya temızledım dıyo ama bos sonra da ben gelmıyorum doktora mıdem cok kotu dıyıp gerı yattı

Günaydınn Hanımlaarrr
Mutlu bir gün olması dileğiylee
Ben az geçmişi okuyayım

Yemin ederim aynıyımm
Doyma yetimi kaybettim
İçimde bir fil var sankiii
Doyuramıyorum bir türlüü
Sofradan kalkıyorum 15-20 dakika sonra ağzıma lokma sürmemişim gibi tırmanıyorum
Geceleri gözüm acıldıktan sonra yemezsem bir daha uykuya dalamıyorumm
Sonu yok sanıyorum ben de artıkk
Çok şükür kii Rabbim yiyebiliyorum, tiksinmiyorum ama sonu tostopak olacağım :26:

sadece benim bilgilerimin yazdığı yerde nazar boncuğu yok..biz de nazar boncuğu istiyozzzzz

KIZLAR MARKAFONİYE PİERCARDİN PİJAMALARI GELMİŞ 3 TAKIM SİPARİŞ VERDİM

NASIL OLSA İADE HAKKIM VAR KODALARINI SÖYLÜYÜM BAKIN SİZDE

PUDRA BEJ LİLA ALDIM

1525-Mor 48 TL,

925 -Bej 51,99

1820-Pudra 35,99

FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

Yemin ederim aynıyımm
Doyma yetimi kaybettim
İçimde bir fil var sankiii
Doyuramıyorum bir türlüü
Sofradan kalkıyorum 15-20 dakika sonra ağzıma lokma sürmemişim gibi tırmanıyorum
Geceleri gözüm acıldıktan sonra yemezsem bir daha uykuya dalamıyorumm
Sonu yok sanıyorum ben de artıkk
Çok şükür kii Rabbim yiyebiliyorum, tiksinmiyorum ama sonu tostopak olacağım :26:[/QUOTE]

CANIM NAPACAZ BİZ PEKİ TİKSİNDİM YEMEK YEMEKTEN

BAŞIM ÇOK AĞRIDIĞINDAN BURNUM HAFİF KANLI AKIYOR

gunaydin fistiklar..cepten baglaniyorum herseye yetisemiuorum o yuzden..esi asker olan arkadasim Rabbim sana sabir versin, esini ve bebegini sana bagislasin..savas istemiyoruz hele ki ulkemizin maşa gibi kullanilmasini hic istemiyoruz
kizlar birsey soracagim..20. haftada renkli doppler istiyomus dr. ve pahali birseymis..bende simdiden devlet hastanesine gidip randevu alayim diyorum..zira ikili testte randevu kalmamisti ve 188 tl vermistim mecburen..sizler ne dersiniz bu konuda??

Kızlarrr acıl fıkre ıhtıyacım var 2lı test yaptırmayacaktım ben doktora geldım ayrıntılı ultrason ve kan testı ıcın 97 tl ıstıyor tek ultrason 60 tl 30 tl de muayene farkı var ? Sımdı ne yapsam bılemedım esım ıcın 4 boyutlu cıhazı ıstemıstım o da yok sonra mı gırsem kı 4 boyutluya

Son düzenleme:
arkadaşlar yardımcı olur musunuz benim sat 20 ağustos 12 haftalık gebeyim fakat anlamadığım kaç aylık hamile olduğum iyice karıştım her kafadan bi ses çıkıyoo (

canım benimde 20 ağustos satım kadınlar kulubünde hesapladım 28 ağustos çıktı tahmini doğum tarihim 6 haftalıkhesapladım netten doktorda 6 haftalık demişti gecen gittiğimde bi hafta geri çıktı ama doktor bağdaş kuruyo onun için küçük görünmüştür dedi yani nette hesaplananla aynı gidiyo hastanede cinsiyetin belli mi?

günaydın herkese

bir ay aradan sonra bebişimi görcem inşallah bugün

kalbim feci atıyor çok heyecanlıyım:18::18:

aynı zamanda ikili testimiz de yapılacak

bize dua edin teyzeleri güzel haberlerle gelelim

Cnm zaten 20. haftada filan ayrıntılı ultrasona girilecek bütün organlarına bakılacak tek tek o yüzden eşin de yoksa yanında bugün 4 boyutluya girmeyebilirsin

günaydın kızlar...
daha önce sormuştum ama cevap veren olmadı bana..benim bebeğime pazartesi günü doktor teyzesi 50 gr yazdı ama benim haftama göre bu çok fazla görünüyo..başka bi ağırlık mı bu acaba..fikri olan var mı

Cnm zaten 20. haftada filan ayrıntılı ultrasona girilecek bütün organlarına bakılacak tek tek o yüzden eşin de yoksa yanında bugün 4 boyutluya girmeyebilirsin

Hep dıyorum ama ne yapayım cok hosuma gıtmıstı konyada 4 boyutlu cıhaza gırınce goruntu kalıtesıne bayıldım ve o zaman dedım kı her muayene de bu cıhaza gırecem dıye sımdı 12 haftalıgız ense kalınlıgına bakılması lazım onun ıcınde o cıhaz gereklıym$ıs sordum da gırecegım artık 1 ay sonra da esımle gelırım ayyy ne guzel konyada her sey dahıl 12 tlydı yolculuk zararlı olmasa ben 100tlye konyaya gıderım hem de gezmıs olurum

günaydın hamişler:)

Yine bir sabah ve yine işyerindeyim.. daha bebiş olmadan uykuya doyamıyorum bide bebişim olunca ne yapıcaz bilmiom

gunaydın canımmm bende aynıyımmm aldım galıba kılo tartıya cıkmyaa korkuyorum zaten kılom var
iyi haberlele gel canımmm
sadece benim bilgilerimin yazdığı yerde nazar boncuğu yok..biz de nazar boncuğu istiyozzzzz
canımm kusura bakma gozden kacırmısım hemen eklıyorum

ıyı haberlele gel canım

Cnm bunların hepsi saten eğer doğru baktıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…