2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ense kalınlığı için 4 boyutluya gerek yok normal ultrasonla bakıyorlar ama yine de sen bilirsin babası da gelseymiş sen girersin ona da ballandıra ballandıra anlatırsın

markafonide acar kids tulumlarına bayıldım.. acaba alsam mı :))

Eklentiler

• $1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $Adsız.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 77

ben de medical parka gidiyorum başından beri..ikili test için 50 lira aldılar çok şaşırdım..muayene ücreti de 42 lira..çalışan bir anne adayı olarak beni kasmıyor bu ücret zira kassa da yapacak bir şey yok..işyerinden sürekli izin almak zorunda kalmak istemem.

Ben de 200 tl verdim ikili test için muayene 92 tl şuan doğum fiyatını merak ediyorum hastaneyle de daha konuşmadım umarım çok fazla tutmaz çünkü drumu değiştirmek istemiyorum

iş yerinde bi arkadaş 7 aylık hamile kız hiç kimseye cinsiyetini söylemiyodu yok merak etmiyoruz süpriz olsun falan diyodu dün öğrendim ki ikiz bebekleri olucakmış biri kız biri erkek nazar değmesin diyee herkesi salak yerine koydu çok sinir oldum ya biz herşeyi söylüyoruz mutluluklarımızı paylaşıyoruz biz mi çok safız millet mi çok uyanık anlamadım valla ben herşeyi anlatıyorum acaba yanlış olan bizim ki mi onların ki mi?.....

günaydınlar, biz geldik

kızlar benim eşim bacağından ameliyat olacak ve yaklaşık 1 hafta hastanede yatması gerekecek.
bugün tahlillerini yaptırıyor daha sonra ameliyat için gün alacak
bana da en fazla 2 kez hastaneye gelebilirsin, yoksa katiyen istemiyorum enfeksiyon falan kaparsın diyor ama benim içim rahat etmez ki onu görmeden
şimdiden moralim 0 a düştü

günaydın kızlarr PRENSİMİZ geliyor :)
gozun aydın canımm

ayy nolucak yani allaha emanet bebilerımız bosver gıtsın

Öyle insanların samimiyeti şüpheye düşürüyor beni de, doğduğunda tombiş bebekleri olup kilosunu az söyleyen (nazar değmesin diyeymiş o da) insanları da, senin bahsettiğin tipler gibileri de anlamıyorum. bence bu hayatımız boyunca yaşadığımız birkaç güzel deneyimden biri.. içimizden geldiği gibi yaşamamız gerekiyor.

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun allahım ne muradın varsa versın dusundugun ıcın allah senden razı olsun ve rabbım destek olan hrekezden razı olsunnn bugun daha ıyı hıssetmeye calısıyorum bebegımı strese sokmak ıstemıyorum dun cok agladım aglamak cozum degıl allah buyuk umarım kotu seyler yasamayız

hepınıze ayrı ayrı cok tsekkur ederım ıyıkı varsınız ıcım ferahlıyor dertelstıkce

arkadaslar cok sukur en son 13 gun once gıttımden berı ıyııydı hersey ama okdar zaman gecınce ınsan tedırgnn oluyor ıyımı ne yapıyor nasıl bırde ben hıssedemıyorum hıc bısıı gebe degıl gıbı hareket ses belırtım yok ama yanı sıra olumsuz bısıde yok sızdede boyle karamsarlık oluyormu gorme zamanı uzadıkcaa meraklanıyor ınsan ve tedırgınlık oluyor bakalım ınsallah yarın baska bır doktora gıdıcem ılk kez kendı doktorum cok ılgısız oldgu ıcın degıstırıcem onu ınsallah yarın hayırlı haberler alıırımmm

tavsiyem doktoruna hastane ortamından enfeksiyon kapma ihtimalin olup olmadığını danışman. hamileliği çok ağır geçtiğinden hastaneye yatırılan tanıdıklarım oldu. öyle olsa onlar için de tehlikeli olurdu diye düşünüyorum. eğer doktor öyle bir risk olmadığını söylerse sen eşinden ayrı kalmamış olursun o da sizin için endişelenmemiş olur.

gunaydın cnm cok gecmıs olsun

evet klasik muzik cok onemli hem bebek sakin olsun hem zeki olsun diye
ya ben de basvurmustum adres kismini doldurmamis
sonradan bilgileri guncelledim ama gonderirler mi bilmiyorum bakalim bekliyorum ben de :)

istahinin olmasina ozendimazicik bana gonder
ben bugun 1 kg eksigim hala
ben de 16 hafta oldum rahim oldu 250 gr bebek oldu 150-200 gr ama ben en zayif donemlerimi yasiyorum anlamiyorum

CANIM NAPACAZ BİZ PEKİ TİKSİNDİM YEMEK YEMEKTEN

BAŞIM ÇOK AĞRIDIĞINDAN BURNUM HAFİF KANLI AKIYOR

Buna da şükür diyelim canımm
Bebişimiz sağlıklı yaa mutlu olalım biz
Dilerim bu homidini gırtlaklık durumu doğumdan sonrada devam ederde
Cookk coookk emer annesinii
Hamilelikte burun kanaması oluyormuş diye duymuştum canım
Kılcal damar catlakları oluşuyormuşş burnun genişledi mi?

bu bebeği heran görme konusu bende de var.sürekli başka bir drye gidip ultrasyınla baktırasım geliyor.:)))))en son 2 kasımda gitmiştim drye ben.birkaç sorunlu gebelik duyam psikolojim hemen bozuluyor.acaba bende öle olurmuyum diye kendi kendimi yiyiorum.azcık serbest olabilsek olacak ama.pinpirikliyiz ondan oluyor.daha bende hissetmiyorum ya ondan sanırım.harekete başlasa sağlıklı olduğunu haber verecekte.şimdi haberleşemiyoruz :)

canım geçmiş olsun,benim eşimde apandisit ameliyatı oldu yanında ben kaldım peşinden hep ben koşturdum evde dursam aklım onda olucaktı ve içim hiç rahat etmiycekti eğer gebeliğin çok kötü geçmiyosa bence yanında kalabilirsin ikinize de moral olur senle beraber ya annen ya da kayınvaliden de kalır hastanede takma kafana Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Teyzelerı cıktık doktordan masallah sıpam kıpır kıpırdı hıc durmadı yerınde her sey normal cıktı ense kalınlıgı 1.2 cıktı ama uzuldugumn sey bebegımı 2dk bıle goremedım kadın hemen olcumu yaptı vıdeo cekecem dedım vıdeoluk bısı yok dedı goruntuyu duvuardakı mınıcık ekrana yansıtmıstı azıcık gorebıldım benım 1 ay sonra konyaya gıtmek lazım hıcbısı anlamadım ben bu ısten bır de ayrı ultrasonn dıye 60 tl mı aldılar doya doya yavrumu gostermedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…