- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.581
Hep dıyorum ama ne yapayım cok hosuma gıtmıstıkonyada 4 boyutlu cıhaza gırınce goruntu kalıtesıne bayıldım ve o zaman dedım kı her muayene de bu cıhaza gırecem dıye sımdı 12 haftalıgız ense kalınlıgına bakılması lazım onun ıcınde o cıhaz gereklıym$ıs sordum da gırecegım artık 1 ay sonra da esımle gelırım ayyy ne guzel konyada her sey dahıl 12 tlydı yolculuk zararlı olmasa ben 100tlye konyaya gıderım hem de gezmıs olurum
gunaydin fistiklar..cepten baglaniyorum herseye yetisemiuorum o yuzden..esi asker olan arkadasim Rabbim sana sabir versin, esini ve bebegini sana bagislasin..savas istemiyoruz hele ki ulkemizin maşa gibi kullanilmasini hic istemiyoruz
kizlar birsey soracagim..20. haftada renkli doppler istiyomus dr. ve pahali birseymis..bende simdiden devlet hastanesine gidip randevu alayim diyorum..zira ikili testte randevu kalmamisti ve 188 tl vermistim mecburen..sizler ne dersiniz bu konuda??
ben de medical parka gidiyorum başından beri..ikili test için 50 lira aldılar çok şaşırdım..muayene ücreti de 42 lira..çalışan bir anne adayı olarak beni kasmıyor bu ücret zira kassa da yapacak bir şey yok..işyerinden sürekli izin almak zorunda kalmak istemem.
gozun aydın canımmgünaydın kızlarr PRENSİMİZ geliyor :)
iş yerinde bi arkadaş 7 aylık hamile kız hiç kimseye cinsiyetini söylemiyodu yok merak etmiyoruz süpriz olsun falan diyodu dün öğrendim ki ikiz bebekleri olucakmış biri kız biri erkek nazar değmesin diyee herkesi salak yerine koydu çok sinir oldum ya biz herşeyi söylüyoruz mutluluklarımızı paylaşıyoruz biz mi çok safız millet mi çok uyanık anlamadım valla ben herşeyi anlatıyorum acaba yanlış olan bizim ki mi onların ki mi?.....
iş yerinde bi arkadaş 7 aylık hamile kız hiç kimseye cinsiyetini söylemiyodu yok merak etmiyoruz süpriz olsun falan diyodu dün öğrendim ki ikiz bebekleri olucakmış biri kız biri erkek nazar değmesin diyee herkesi salak yerine koydu çok sinir oldum ya biz herşeyi söylüyoruz mutluluklarımızı paylaşıyoruz biz mi çok safız millet mi çok uyanık anlamadım valla ben herşeyi anlatıyorum acaba yanlış olan bizim ki mi onların ki mi?.....
gunaydin fistiklar..cepten baglaniyorum herseye yetisemiuorum o yuzden..esi asker olan arkadasim rabbim sana sabir versin, esini ve bebegini sana bagislasin..savas istemiyoruz hele ki ulkemizin maşa gibi kullanilmasini hic istemiyoruz
kizlar birsey soracagim..20. Haftada renkli doppler istiyomus dr. Ve pahali birseymis..bende simdiden devlet hastanesine gidip randevu alayim diyorum..zira ikili testte randevu kalmamisti ve 188 tl vermistim mecburen..sizler ne dersiniz bu konuda??
nasılsınızzz annişlerrrr
Ben artık dün ıtıbari ile bebeğiğmi hiisetmeye başladım cok farklı cok guzel bır hısmıs göz seyırmesı gıbı degıl daha derınden once 2 kere sonra da 1 kere daha hıssettım ben burdayım anne dedi banaaallahım herkeze yasatsın ınsallah
canım hamılelerın duası daha makbul derler ya esın ıcın yarın ıkı rekat namaz kılıcam
zatı dualarımda hep askerlerımız
dun nefes vatna sagolsunu ızledıgımde sureklı elımı acıp dua ettım aglıyarak
rabbım vatanımızı beklıyen askerlerımızı sevdıklerıne eslerıne cocuklarına bagıslasın
ne desek sana suan tesellı olmaz canım ama yalnız degılsın canm dualarımızla ınsallah yanındayız
günaydınlar, biz geldik
kızlar benim eşim bacağından ameliyat olacak ve yaklaşık 1 hafta hastanede yatması gerekecek.
bugün tahlillerini yaptırıyor daha sonra ameliyat için gün alacak
bana da en fazla 2 kez hastaneye gelebilirsin, yoksa katiyen istemiyorum enfeksiyon falan kaparsın diyor ama benim içim rahat etmez ki onu görmeden
şimdiden moralim 0 a düştü
günaydınlar, biz geldik
kızlar benim eşim bacağından ameliyat olacak ve yaklaşık 1 hafta hastanede yatması gerekecek.
bana da en fazla 2 kez hastaneye gelebilirsin, yoksa katiyen istemiyorum enfeksiyon falan kaparsın diyor ama benim içim rahat etmez ki onu görmeden
evet klasik muzik cok onemligünaydın güzel anneler:)))
Kızlar milupanın sitesinde bebeklerimiz için müzik listesi hazırlamışlar. Biliyorsunuz bebekelr anne karnında ilk annesinin kalbinin sesini ve dışarıdaki uğultuları duyuyormuş, onların kulak yapısı tiz sesleri duymaya uygun olduğundan en uygun müzikler klasik müzikmiş. zekayı geliştirdiğini de okumuştum.. Ben forumu okurken bebeğime de müzik ziyafeti çekiyorum:) bir süre sonra sıkılırsam kulaklıkla sadece ona yayın yapmayı düşünüyorum :))))
Güzel günlerde, keyifle kullanın aldıklarınızı inşallah :)))
istahinin olmasina ozendimGünaydın hanımlar
açlıkla başımda derte yiyorum yiyorum doymuyorum
sinirden agladım akşam nasıl bir metabolizman var zaten çok hızlıydı
şimdi bozuk elektrik zati gibi
doymuyorum açım
15 haftalık olduk ve ben 5 kilo aldım
CANIM NAPACAZ BİZ PEKİ TİKSİNDİM YEMEK YEMEKTEN
BAŞIM ÇOK AĞRIDIĞINDAN BURNUM HAFİF KANLI AKIYOR
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun allahım ne muradın varsa versın dusundugun ıcın allah senden razı olsun ve rabbım destek olan hrekezden razı olsunnn bugun daha ıyı hıssetmeye calısıyorum bebegımı strese sokmak ıstemıyorum dun cok agladım aglamak cozum degıl allah buyuk umarım kotu seyler yasamayız
hepınıze ayrı ayrı cok tsekkur ederım ıyıkı varsınız ıcım ferahlıyor dertelstıkce
arkadaslar cok sukur en son 13 gun once gıttımden berı ıyııydı hersey ama okdar zaman gecınce ınsan tedırgnn oluyor ıyımı ne yapıyor nasıl bırde ben hıssedemıyorum hıc bısıı gebe degıl gıbı hareket ses belırtım yok ama yanı sıra olumsuz bısıde yok sızdede boyle karamsarlık oluyormu gorme zamanı uzadıkcaa meraklanıyor ınsan ve tedırgınlık oluyor bakalım ınsallah yarın baska bır doktora gıdıcem ılk kez kendı doktorum cok ılgısız oldgu ıcın degıstırıcem onu ınsallah yarın hayırlı haberler alıırımmm
günaydınlar, biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?