- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.601
Teyzelerı cıktık doktordan masallah sıpam kıpır kıpırdı hıc durmadı yerınde her sey normal cıktı ense kalınlıgı 1.2 cıktı ama uzuldugumn sey bebegımı 2dk bıle goremedım kadın hemen olcumu yaptı vıdeo cekecem dedım vıdeoluk bısı yok dedıgoruntuyu duvuardakı mınıcık ekrana yansıtmıstı azıcık gorebıldım benım 1 ay sonra konyaya gıtmek lazım hıcbısı anlamadım ben bu ısten bır de ayrı ultrasonn dıye 60 tl mı aldılar doya doya yavrumu gostermedıler
tavsiyem doktoruna hastane ortamından enfeksiyon kapma ihtimalin olup olmadığını danışman. hamileliği çok ağır geçtiğinden hastaneye yatırılan tanıdıklarım oldu. öyle olsa onlar için de tehlikeli olurdu diye düşünüyorum. eğer doktor öyle bir risk olmadığını söylerse sen eşinden ayrı kalmamış olursun o da sizin için endişelenmemiş olur.
gunaydın cnm cok gecmıs olsun
bu bebeği heran görme konusu bende de var.sürekli başka bir drye gidip ultrasyınla baktırasım geliyor.:)))))en son 2 kasımda gitmiştim drye ben.birkaç sorunlu gebelik duyam psikolojim hemen bozuluyor.acaba bende öle olurmuyum diye kendi kendimi yiyiorum.azcık serbest olabilsek olacak ama.pinpirikliyiz ondan oluyor.daha bende hissetmiyorum ya ondan sanırım.harekete başlasa sağlıklı olduğunu haber verecekte.şimdi haberleşemiyoruz :)
Teyzelerı cıktık doktordan masallah sıpam kıpır kıpırdı hıc durmadı yerınde her sey normal cıktı ense kalınlıgı 1.2 cıktı ama uzuldugumn sey bebegımı 2dk bıle goremedım kadın hemen olcumu yaptı vıdeo cekecem dedım vıdeoluk bısı yok dedıgoruntuyu duvuardakı mınıcık ekrana yansıtmıstı azıcık gorebıldım benım 1 ay sonra konyaya gıtmek lazım hıcbısı anlamadım ben bu ısten bır de ayrı ultrasonn dıye 60 tl mı aldılar doya doya yavrumu gostermedıler
Burada 11+4 deyiz kızlar şimdi neresine bakıyoz anlamak için:)
bende 2sinde gitmiştim canım cuma günü aynı gün gitmişiz doktor benım 2 gun sonra çağırmıştı ama ben ona gitmiceğim için yarın başka bı dogum hastanesıne rabdevu aldım sabırsızlıkla yarını beklyırm bakalım
evet dogru soyluyorsun belırtılerımız olsa azcık ordannn ıyı hıssedıcez ama olmayınca hep ınsan pınpırıklenıyor benım buarada hala karnım yok yaaa normaldır umarımmmm sankı buyumuyormusta ondan boylemıs gibi korkuyor ınsannn allahımm evet 20 haftada ancak hıssedecegız sanırım bakalım hayırlısı
hadi gözün aydın canım sağlıklıymış ya bebek takma kafana.konyada en azından benm gittiğim drler hem ölçümü yaptı hem o ekrndan bende gördüm.soru soruyorum bebeği dondurup yani ekranı gösteriyor.20 dk falan kaldım ayrıntılı ultrasondan.bazı drler öle malesef.ama sağlıklı demiş önemli olan o
::):)bende hiç anlamıyorum bunu.yatışa bakarsa erkek gibi.serbest yatmış :):):):)şaka tabi bende anlamıyorum.sadece ayrıntılı ultrasyonda bebeği görmüştüm ben.
ilahi göknurcum alemsin yaa güldürdün beni sabah sabah benim içime bişey doğmuyo ama bi kaç kez rüyamda ısrarla erkek görmüştüm birlikte çalıştığım öğretmen arkadaşlarımda kız diyolar bilemedim ki canım anlayan biri yorum yapsın artık napalım :)
ben 12 haftada cinsiyetini öğrendim canım.erkek bebek hemen belli oluyor derler.en azından bende doğru çıktı.haftana az kalmış.12 yada 13.haftanda git baklım bir drye.eli ayağı sağlam olsunda cinsiyeti fark etmez.bende kız bebek istemiştim nasip böyle oldu.
Eki Görüntüle 552182 kızlar ben de bebeğimin fotosunu koysam bi tahmin yürütün bakalım ben pek anlamıyorum bu nub teorisinden
usg 4 boyutluysa cok fazla kullanmak istememistir doktor belki
benim de ikili testte olcum coktu ama dusununce ben de oyle uzun uzun gormeidm
bi en basta gorudk harejetleri sonra oclumler icin durdurdu falan kalp atisina bakti kemik yapisaina bakti
bitti bizim de
Eki Görüntüle 552182 kızlar ben de bebeğimin fotosunu koysam bi tahmin yürütün bakalım ben pek anlamıyorum bu nub teorisinden
canım cok kücük yavrucağın dahaa
ama baktığıma göre yaa bacağının arasında nubu
yada çıkıntısı yok buna görede kız diye tahmin edeceğimm
rabbim sağlıkla versin bebişinii
neyse cnaim bir dahakine gorursun bebegini guzelceAynen oyle oldu alt kattakı ultrason odasına aldılar soguk bır kadın geldı 2 dakika surmedı olcumu ekranı sureklı dondurdu cok hareketlı yakalayamıyorum dedı ( 1 aydır bugune sakladıgım cıkolatamı zorla yedım) olcumler bıttı kalkabılırsın dedı bu kadarcıkmı dedım ne beklıyordun dedı yanlıs anlasılmasında 90 tl verdım hıc degılse adam gıbı cocugumu gormek hakkımdı sukur rabbıme hersey yolundaymı kendı doktorum da elevıt verdı aferın kılona dıkkat etmıssın dedı mutluyum :)
beni bu iş hayatı kötü etkiliyor sanırım
acayip sinirli ve agresif biri oldum
biri adımı söylediği veya saçma sapan şeyler sorduğu zaman
hemen tepkimi gösteriyorum
önceden güleryüzlü davranıp alttan alırdım ama şimdi acayip tahammülsüz oldum
son 2-3 haftadır daha da arttı bu durum, ayıp olmasa ve işten atılmayacağımı bilsem dövücem hepsini
seninde cogu solda gorunuyo. sol olunca erkek diyolar. cinsiyetini ogrenenler yardim edebilir mi bize acaba. ultrason kagitlariniza bakabilirmisiniz?
beni bu iş hayatı kötü etkiliyor sanırım
acayip sinirli ve agresif biri oldum
biri adımı söylediği veya saçma sapan şeyler sorduğu zaman
hemen tepkimi gösteriyorum
önceden güleryüzlü davranıp alttan alırdım ama şimdi acayip tahammülsüz oldum
son 2-3 haftadır daha da arttı bu durum, ayıp olmasa ve işten atılmayacağımı bilsem dövücem hepsini
Bebek magazasına attım kendımı bırkac sey almadan da cıkmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?