2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

usg 4 boyutluysa cok fazla kullanmak istememistir doktor belki
benim de ikili testte olcum coktu ama dusununce ben de oyle uzun uzun gormeidm
bi en basta gorudk harejetleri sonra oclumler icin durdurdu falan kalp atisina bakti kemik yapisaina bakti
bitti bizim de

canım doktoru gelmesin eşin gelirse de maske taksın
evet burası steril bir ortam ama hastaların tepsit edilemeyen veya araştırılmayan rahatsızlıkları olabiliyor demiş
o yüzden eşim de iyice korkmuş
sabahın köründe kalkıp alışveriş liste yapmış, benim yediğim şeyleri listelemiş
kardeşine vercekmiş sürekli eve gelip baksın eksiğim varsa alsın diye

gunaydın cnm cok gecmıs olsun

sağol canım benim

bende 2sinde gitmiştim canım cuma günü aynı gün gitmişiz doktor benım 2 gun sonra çağırmıştı ama ben ona gitmiceğim için yarın başka bı dogum hastanesıne rabdevu aldım sabırsızlıkla yarını beklyırm bakalım

evet dogru soyluyorsun belırtılerımız olsa azcık ordannn ıyı hıssedıcez ama olmayınca hep ınsan pınpırıklenıyor benım buarada hala karnım yok yaaa normaldır umarımmmm sankı buyumuyormusta ondan boylemıs gibi korkuyor ınsannn allahımm evet 20 haftada ancak hıssedecegız sanırım bakalım hayırlısı

hadi gözün aydın canım sağlıklıymış ya bebek takma kafana.konyada en azından benm gittiğim drler hem ölçümü yaptı hem o ekrndan bende gördüm.soru soruyorum bebeği dondurup yani ekranı gösteriyor.20 dk falan kaldım ayrıntılı ultrasondan.bazı drler öle malesef.ama sağlıklı demiş önemli olan o

Burada 11+4 deyiz kızlar şimdi neresine bakıyoz anlamak için:)

::):)bende hiç anlamıyorum bunu.yatışa bakarsa erkek gibi.serbest yatmış :):):):)şaka tabi bende anlamıyorum.sadece ayrıntılı ultrasyonda bebeği görmüştüm ben.

sen kaç haftalıksın.ben tam bugün 14 haftalık oldum.ve karnım artık var :)hele birazda birşey yiyim içyimhemen çıkıypr :)sen neden yarın drye gideceksin.benm dr 16 haftalık olunca gel demişti.

ilahi göknurcum alemsin yaa güldürdün beni sabah sabah benim içime bişey doğmuyo ama bi kaç kez rüyamda ısrarla erkek görmüştüm birlikte çalıştığım öğretmen arkadaşlarımda kız diyolar bilemedim ki canım anlayan biri yorum yapsın artık napalım :)

Nisan anneleri 1167. sayfada biz de 1161 yetişmişiz valla mayıs anneleri biraz geveze sanırsam

ben 12 haftada cinsiyetini öğrendim canım.erkek bebek hemen belli oluyor derler.en azından bende doğru çıktı.haftana az kalmış.12 yada 13.haftanda git baklım bir drye.eli ayağı sağlam olsunda cinsiyeti fark etmez.bende kız bebek istemiştim nasip böyle oldu.

tabi ki canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil benimki merak işte bu nub teorisini duyunca bi fikir alayım dedim pazartesi ikili testimiz var belki bişi der dr bakalım hayırlısı

Aynen oyle oldu alt kattakı ultrason odasına aldılar soguk bır kadın geldı 2 dakika surmedı olcumu ekranı sureklı dondurdu cok hareketlı yakalayamıyorum dedı ( 1 aydır bugune sakladıgım cıkolatamı zorla yedım) olcumler bıttı kalkabılırsın dedı bu kadarcıkmı dedım ne beklıyordun dedı yanlıs anlasılmasında 90 tl verdım hıc degılse adam gıbı cocugumu gormek hakkımdı sukur rabbıme hersey yolundaymı kendı doktorum da elevıt verdı aferın kılona dıkkat etmıssın dedı mutluyum :)

Eki Görüntüle 552182 kızlar ben de bebeğimin fotosunu koysam bi tahmin yürütün bakalım ben pek anlamıyorum bu nub teorisinden

Canım cok kücük yavrucağın dahaa
Ama baktığıma göre yaa bacağının arasında nubu
Yada çıkıntısı yok buna görede kız diye tahmin edeceğimm
Rabbim sağlıkla versin bebişinii

beni bu iş hayatı kötü etkiliyor sanırım
acayip sinirli ve agresif biri oldum
biri adımı söylediği veya saçma sapan şeyler sorduğu zaman
hemen tepkimi gösteriyorum
önceden güleryüzlü davranıp alttan alırdım ama şimdi acayip tahammülsüz oldum

son 2-3 haftadır daha da arttı bu durum, ayıp olmasa ve işten atılmayacağımı bilsem dövücem hepsini

neyse cnaim bir dahakine gorursun bebegini guzelce
onemli olan ikili test olumlerinin iyi cikmis olmai bebeginin saglikli olmasi
ben de doktorumu ariycam simdi bana da versin vitamin diye
vermezse elevite basliycam kendim

ani parlamalar olmasi cok normal ama yine de umarim kontrol edebilirsin

ben de var ya hayatimda hic olmaidgim kadar sakinim hamileligimde cok hassas, sakin bir yapiya burundum, sesimi bile yukseltmiyorum. biri bana birsey dese ki sadece esim diyebilir, hemen gozlerim doluyor aglamakli oluyorum. ben cok cok duygusal biri oldum sakin ve her an aglamaya musait duygusal. su an iyi hos da kv lerle fala hasir nesir olma durumu olacak yakin zamanda soyle 3 hafta kadar o zaman ne olur bilmem susar aglarim laflarina herhalde onlar da biraz anlayis gosterirler umairm bu kiz hamile diye ve huylarini degistirirler

seninde cogu solda gorunuyo. sol olunca erkek diyolar. cinsiyetini ogrenenler yardim edebilir mi bize acaba. ultrason kagitlariniza bakabilirmisiniz?

rojdacım ben bi de göbeği çok şiş olunca erkek diye biliyorum cinsiyeti öğrenenler baksın bakalım bi ne çıkıcak senin kaç haftalıktı seninki de solda mı

:)))))aynı ben.hamilelikten sanırım.eşim normal birşey dese bile hemen parlıyorum.dizilere falan ağlamaya başladım .))))))))ki ağlamam normalde.ben işten ayrıldım canım gebeliğin ilk başında.yatmakla geçiriyırum vaktimi :)çalışssam bile bu durmda çoktan atılmıştım işten :))hamileliğin bize verdiği şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…