2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım ben eşime parlamıyorum mesela ona karşı çok duygusallaştım anneme aileme karşı çok hassaslaştım
ama iş yerindekiler sinirime dokunuyor,sanırım samimi olmadıklarını bildiğim için öyle hissediyorum

ay ne gıcık oldum o doktora ruhsuzlar ya hislerini kaybediyolar heralde senin hakkın bu nasıl karışabilir

Oglusuma cok guzel cıcıler aldım daha da mutlu oldum bır dogsa da saglıkla gıydırsem aksam resımlerını cekıp paylasacam

Bugun çok üzgünüm sebebini bilmiyorum ama üzgünüm işte heyheylerim tepemde 1 ay once dr.a gıttım bı daha gıtmedım dr.umuzda allah razı olsun su gun gel ıkılı testın var bıle demedı normalde 2 li test zamanımız bugun nıyetlenmiştim bebegımı gormeye gıtmeye ıstemıyorummm yaa sankı dr. Kötü bişey söyleyecekte moralımı bozacakmış gibi hissediyorummm :'(

kizlar surekli karistiriyorum..simdi bebek mesela ultrasonda 14 haftalik gorunuyorsa, dollenme gunu 14 hafta oncesi mi oluyor??

bak seni cok iyi anliyorum
ikili teste kadar ben cok stres cekmistim hep aklimda ya kotu birsey cikarsa diye korku vardi, geceleri uyuyamiyordum
su ikili test icerigini bilmesem keske diyordum cok sIkinti yaratmisim kendime
belki oyle bir skntin var ama icini ferah tut ne olur, bebegini goreceksin hersey dok iyi olacak
cikolatani ye bebegin kipir kipir el sallasin sana orda gordugunde icin acilcak emin ol havaar ucacaksin
arada oyle seyler olyuor ben de dun ve onceki gun cok ktuydum aklimdan kotu seyler geciyordu
bugun sirkelendim biraz ara ara oyle hissetmemiz normal karnimizda bebegimizi tasidigimiz surece ama mutlu bir bebek icin sirkelenmemiz lazim surekli

kizlar surekli karistiriyorum..simdi bebek mesela ultrasonda 14 haftalik gorunuyorsa, dollenme gunu 14 hafta oncesi mi oluyor??

dollenme gunu 14 hafta once olmuyor
bu hesaplamada hangi gun dollendigini bilemeyeceklerinden, 14 haftalik hesaplamasinda adetin 1. gunu baz aliniyor
tabi usgde degisiklikler olabilir onden ya da arkadn gidebilir ama hesaplama son adet tarihine gore

kızlar bana dr ikili test yapmadı haftaya ayrıntılı usg cekilcek kan tahlilide istemedi ama herşey yolunda dedi.. eğitim araştırmadan randevu aldım..haftaya salı gidicem..şeker yüklemeside yapılcak

kızlar doyma hıssı verıcek gıdalar tuketın mesela tam tahıllı ekmek ıstanbulda yasıyorsanız organık ihe de var
kepek ekmeği ruseym ekmegı ..
bırde dıyetısyenden dınledım ve hak verdım
ben her saah eksı elma yerım kahvaltıdan 1 saat once ama acayıp acıkıyorum bıldıgınız gıbı degıl
tek basına meyve acıktırır kg aldırabılır proteınle tuketın demıstı karpuzu tuzsuz peynırle muzu sutle
elmayı mesela yogurtla dunde arkadaslaydım eve gec geldım dısarda fazla yemedım ay bı acıktım ama nasıl
saat 11 ne yesem kılo yapar aklıma yogurtla elma geldı 3 kasık yogurtla eksı yesıl elmayı karıstırdım kesıp
afıyetle yedım ve aclık hıssım gıttı gece 3 de uyuyabıldım ve aclık hıssetmedım tavsıye ederım canım ..

ya bu erkekler bızım yerımıze aserıyormu :) benmkıde eve ne varsa almıs cıkolata yeez mesela evde 1aydır fıstıklı cıkolata duruyor
pasta alır gelır dıyorum senmısın benmıyım hamıle:)
bırde dktor ısrarla tatlıdan uzak dur demıstı gıdeyım esımı sıkayet edıcem :)

ya bende doktora 100 tl muayene ucretı verıyorum ınsallah ayrıca 4 boyutlu ıcın para ıstemez benden
canım esınde gorucek ama gelecek muayeneyı beklıyebılırsın az para degıl nasılsa normaldede goruceksın bebısını ama tabı sen daha ıyı bılırsın ...

benı uyardıgın ıcın teşekkür ederim ... ama ustumde bır ağlama haliii bırı bişey desede ağlasam diye bekliyorummm görmek ıstemıyorm keske dun ıkılı test ne ıcın yapılıyormus hiç okumasaydımmm kötü birşeyle karşılasmaktan korktugum ıcın yavrumu görmek ıstemıyormm ne olucak böyle yarın gıtsemmi dr.a :'( yaa varya ya kötü birşey soylersee dıye ödüm kopuyor ama boylede meraktan ölüyorum

seni anliyorum ama kov aklindan kotu dusunceleri dedigin gii cok bilmek iyi degil aslinda bilmemek her zaman daha huzurlu ve iyi hamilelik demek ama iste okuyoruz paylasiyoruz ogreniyoruz bizler de
tabiki senin kararin bu testi yaptirip yaptirmamak ama icini ferah tut
ustelik bebegini kocaman goreceksin bu ultrasonda sen bile sasiracaksin benim hala o goruntuler gozumun onunde

dr umun duasi kabul oldu sanirim artik sevincinden gobek atar kilo aldim diyebiliyorum canim saglikli olayim yeter ki ama yine de fazla kilo olmasin ya

kabizlik bir kg bile oynatabiliyor tartida ya
zaten artik almaya baslamak da cok normal
stres yapma dogumda gidiyor cogusen sgalikli beslendigindne emin olduktan sonra bebegine yariyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…