- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.621
rojdacım ben bi de göbeği çok şiş olunca erkek diye biliyorum cinsiyeti öğrenenler baksın bakalım bi ne çıkıcak senin kaç haftalıktı seninki de solda mı
:)))))aynı ben.hamilelikten sanırım.eşim normal birşey dese bile hemen parlıyorum.dizilere falan ağlamaya başladım .))))))))ki ağlamam normalde.ben işten ayrıldım canım gebeliğin ilk başında.yatmakla geçiriyırum vaktimi :)çalışssam bile bu durmda çoktan atılmıştım işten :))hamileliğin bize verdiği şeyler :)
Teyzelerı cıktık doktordan masallah sıpam kıpır kıpırdı hıc durmadı yerınde her sey normal cıktı ense kalınlıgı 1.2 cıktı ama uzuldugumn sey bebegımı 2dk bıle goremedım kadın hemen olcumu yaptı vıdeo cekecem dedım vıdeoluk bısı yok dedıgoruntuyu duvuardakı mınıcık ekrana yansıtmıstı azıcık gorebıldım benım 1 ay sonra konyaya gıtmek lazım hıcbısı anlamadım ben bu ısten bır de ayrı ultrasonn dıye 60 tl mı aldılar doya doya yavrumu gostermedıler
Bugun çok üzgünüm sebebini bilmiyorum ama üzgünüm işte heyheylerim tepemde 1 ay once dr.a gıttım bı daha gıtmedım dr.umuzda allah razı olsun su gun gel ıkılı testın var bıle demedınormalde 2 li test zamanımız bugun nıyetlenmiştim bebegımı gormeye gıtmeye ıstemıyorummm yaa sankı dr. Kötü bişey söyleyecekte moralımı bozacakmış gibi hissediyorummm :'(
oglusuma cok guzel cıcıler aldımDaha da mutlu oldum bır dogsa da saglıkla gıydırsem aksam resımlerını cekıp paylasacam
kizlar surekli karistiriyorum..simdi bebek mesela ultrasonda 14 haftalik gorunuyorsa, dollenme gunu 14 hafta oncesi mi oluyor??
kizlar 1 kilo daha almisim ya simdi oldum mu 57 daha 4.ay yeni bitti cildiracagimhalbuki cok ta yemiyorum noluyor anlamadim
kabizligin var mi
o zaman da siskinlikten oyle olabilir
canım kiiloyu dert etme sağlığınız iyi olsun yeterki..gider kilolar..evet var demir hapi yapiyor kabizlik,ne bileyim daha gecen hafta 56 idim noluyorum anlamadim,insallah bebegimdir o agirlik:)
Günaydın hanımlar
açlıkla başımda derte yiyorum yiyorum doymuyorum
sinirden agladım akşam nasıl bir metabolizman var zaten çok hızlıydı
şimdi bozuk elektrik zati gibi
doymuyorum açım
15 haftalık olduk ve ben 5 kilo aldım
Gunaydın hanımlardoktora gıdıyoruz teyzelerı ama babaya cokkkkkk kızgınız sabaha kadar evde ne kadar abur cubur varsa yemıs sabaha karsı da mıdeyı bozmus benım haftasonu temızledım wc yı kusa kusa batırmıs guya temızledım dıyo ama bos sonra da ben gelmıyorum doktora mıdem cok kotu dıyıp gerı yattı
ya bende doktora 100 tl muayene ucretı verıyorum ınsallah ayrıca 4 boyutlu ıcın para ıstemez bendenKızlarrr acıl fıkre ıhtıyacım var 2lı test yaptırmayacaktım ben doktora geldım ayrıntılı ultrason ve kan testı ıcın 97 tl ıstıyor tek ultrason 60 tl 30 tl de muayene farkı var ? Sımdı ne yapsam bılemedım esım ıcın 4 boyutlu cıhazı ıstemıstım o da yok sonra mı gırsem kı 4 boyutluya
bak seni cok iyi anliyorum
ikili teste kadar ben cok stres cekmistim hep aklimda ya kotu birsey cikarsa diye korku vardi, geceleri uyuyamiyordum
su ikili test icerigini bilmesem keske diyordum cok sIkinti yaratmisim kendime
belki oyle bir skntin var ama icini ferah tut ne olur, bebegini goreceksin hersey dok iyi olacak
cikolatani ye bebegin kipir kipir el sallasin sana ordagordugunde icin acilcak emin ol havaar ucacaksin
arada oyle seyler olyuor ben de dun ve onceki gun cok ktuydum aklimdan kotu seyler geciyordu
bugun sirkelendim biraz ara ara oyle hissetmemiz normal karnimizda bebegimizi tasidigimiz sureceama mutlu bir bebek icin sirkelenmemiz lazim surekli
canım kiiloyu dert etme sağlığınız iyi olsun yeterki..gider kilolar..
benı uyardıgın ıcın teşekkür ederim ...ama ustumde bır ağlama haliii bırı bişey desede ağlasam diye bekliyorummm görmek ıstemıyorm keske dun ıkılı test ne ıcın yapılıyormus hiç okumasaydımmm kötü birşeyle karşılasmaktan korktugum ıcın yavrumu görmek ıstemıyormm ne olucak böyle yarın gıtsemmi dr.a :'( yaa varya ya kötü birşey soylersee dıye ödüm kopuyor ama boylede meraktan ölüyorum
dr umun duasi kabul oldu sanirim artik sevincinden gobek atar kilo aldim diyebiliyorum canim saglikli olayim yeter ki ama yine de fazla kilo olmasin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?