2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kocaman olmustur dımı oyle kucuk yuvarlak bısey degıldr hareket de edıyor bazen cok kısacık bı dokunus gıbı oynuyor hıssedıyorm :) göbişimizde cıktı bizim ... ıkılı testı yaptırıcam ama cesaretimi toplayamıyormm

tabi ultrason da baya iyi olacagina gore cok net gorursun cok keyifli oluyor
esim o gun eve geldik surekli kafasini karnima koydu sevdi durdu karnimi
o gun anladi benim hamile oldugumu ozellikle bebek kocaman ekran ne guzel goruntuydu
keske kendi doktorumun da usg si oyle guzel olsa

canim ama benim netten okudugum: ultrasonda bebegin boyunu olcup haftasini soyluyorlar..ve haftaya gore bebek buyudugu icin adet tarihi degil dollenme tarihinden hesapliyolarmis yani oyle okudum..ben gec dollenme oldu da bi turlu tarihi hesaplayamiyorum..ultrasona gore 14+3 üm ve bu duzene gore gelisim devam ediyor..

bebişimle beraber hepinizi selamlıyoruz günaydınlar
markafonide acar kids tulumlarına bayıldım.. acaba alsam mı :))
canım bunlar kadife sanırsam:26: alırsan büyük al bence,,,
canım çoook geçmiş olsun rabbim biran önce şifasını versin inşallah .......

benimde tam tersi eşim benle ilgilendikçe gıcık oluyorum garibim gıkını bile çıkarmıyor ama aileme karşı bende hassas oldum,, bi gün bile konuşmasam sevmiyolarmı diye düşünüyorum bende böyle tuhafım işte

kızlar zor tutuyorum kendimi her yerde kampanyalar var nette çok tatlı şeyler var bi başlasam ucu gidicek sanki yine limangoda hoşgeldin bebek kampanyası var bakmak isterseniz bayıldım yaaa

tşk ederim canım inş hep böyle gider

ayy işte o bende var hemen parlıyorum

bugun ben de oyle yapacagim
ilk cicisini alicaz insallah kizimin

kız kıyafetleri daha güzel yaa genelde beyez aldım ben

ay ne gıcık oldum o doktora ruhsuzlar ya hislerini kaybediyolar heralde senin hakkın bu nasıl karışabilir

giderken bende de o korku vardı ultrasonda ilk baktığm şey kalp atışı oldu

sen ne zaman öğrendin canım cinsiyetini erkekler çabuk gösterir diyolar doğrumu yani

10 haftalıkken öğrendim ben

benim eşimde öyle benden çok yiyor

benim eşimde geceleri biraz bebişimi seveyim diyor..

karnımı dinliyo
suratı aynı bu şekilde. aaa sesler var diyo bide ağzıyla banada yapıyo ciddi ciddi

bende bağırsaklarımdır diyorum hayır ben aşağıyı dinliyorum diyor... bende keyfini bozmuyorum oda öyle mutlu oluyo napayım

dogrudur canim bilmiyorum ben
ben sata gore diye biliyorum ama bazne gec dollenme oluyor o zaman oynamalar falan oluyor da
senin okuug gibi dogrudur oyleyse

heyecan yaptım sımdııı :) ne guzel yaa benım öküz kocam bırak dr.a gelmeyı yanında aclıktan ölsem umrunda degıl bu ara şimdiye kadar bı kere bıle gelmedı ve dr.a her gıttıgımden sonra cıkınca hep ben aradm soyledm durumumuzu bı kere aradı ondada hanı kötü bişey varmı... hersey yolundamı dıye aradım dedii bu adama cocuk doguracagım ıcın cok uzuluyorm hem o gunahsız yavruma hem kendımeee annesı gecen gun grıp olmuş nasıl elıyle beslıyor ben aclıktan ölüyorum mıde bulantısı ve kusmadn artık helak oldum bana ıyımısın gectımı canın ne ıstıyor dıye bı kere bıle sormadı :'(

ne guzel

benimki biraz ihmal ediyor bizi
bebegi gorudgu gun sariliyor ediyor ama sonrasinda unutoyr ara ara elini suruyor geciyor
ben d ebozuluyorum
yalniz sabhlari beni opuyor sonra bebisi evden oyle cikiyor o hosuma gidiyor

hazirliksiz mi yakalandi
baba olucam korkusu stresi falan mi var ?

alisir zamanlar herhalde cnaim
ama yaninda gelmemesi keyfi mi yoksa is nedeniyle mi gelemiyor
keyfiyse kotu ama cidden gelmesi lazim babasi o surecleri birlikte yasamak cok guzel
bazi babalar dogmadan anlamiyormus belki oyledir sneinki de
kucagina vericen bebisio zaman aaa bebegim diycektir belki

günaydın kızlarr PRENSİMİZ geliyor :)
oh masallah yıne erkek sayısı cogalıyor:)

cınsıyet soylememesı ıkız oldugunu saklamasını anlamadım bende ama suda var canım herseyını yansıtma dısarı
ben daha yenı yenı cevreme hamılelıgımı dıyorum ablam bıze bıle 3. ayında yengemde 2. ayında demıstı

canım moralını bozma benımkıde 1bucuk ay evde kaldı parmagını krıdı alcıdaydı doktroa sureklı gıdıyordu
bana sende gel dedı ben hıc ıstemedım hastanede mıkrp kaparım dıye velhasıl gıtıtm
bıde aptal gıbı alt kata ındım 2 saat oturdum rontgen gıbı seylerın cekıldı bolge
sonra farkettım bıdaha esımle gıtmedım cok kızdım ona onund aaklına gelmemıs
ama bak esın senı dusunuyor canm dıkkatlı ol .. esınede Rabbımden tez vakıt sıfa sılıyorum canım

canım benım eltımın yavrusu ayından cok buyuk gorunuyordu bu yuzden oda soran oldumu 3 ay falan buyuk dıyordu ubna ragmen aa dıyorlardı
annem nazardan bır yavrusunu kaybettı kadının bırı ablam dogunca gormus aa nekadar uslu dedı kı kadın tasa baksa catlatırmıs
annem ne bılsın sonrası aglamaya baslamıs ablam 7 aylıktı annemın kucagında öldü .. nazardan kem gözden Allaha sıgınırım cok korkarım ...

ne guzel

benimki biraz ihmal ediyor bizi
bebegi gorudgu gun sariliyor ediyor ama sonrasinda unutoyr ara ara elini suruyor geciyor
ben d ebozuluyorum
yalniz sabhlari beni opuyor sonra bebisi evden oyle cikiyor o hosuma gidiyor

benimkininde karakaşıma karagözüme geldiğini sanmıyorum açık açık söylüyo bebişi seviyorum diye bide beni öpünce bu bebişimeydi diyor

alışmak mı ben ıstemedım daha cok erken dedım ben kucuum hazır degılım dedım o ıstedı bende kendısı ıcınden gelerek ıstıyor sandım ama maleseffff sırf annesı ve babasının gönlü olsun dıye cocuk dogurtuyor bana bu dahada zoruma gıdıyor gelmemesınıde işini bahane ediyor ama gecen gun kaynanam agzından kacrdı evden işe dıye cıkıp anasının yanına gıdıyormuş akşama kadar orada oturuyor uyuyormuş işede hastayım gelemıyorm dıyormuşşşşş :'( sıra bana bebeğıne gelıncede izin vermıyolar dıyo kahroluyorummm tek basıma yasıyorm herseyımı aclıgımı bulantımı kusmamı bel agrılarımı baş agrılarımı bebegım hareket ettıkce o heyecanı :'( keşke böyle bir adamla hiç evlenmeseydım ve bu bebek karnımda olmasaydı dıye cok ısyan edıyorm onada dıyorm sen hak etmıyorsun bu bebegı hıııııı sen hak edıyorsun dımı dıyor bıde bana

aa nasıl doktor bu yaa ıstanbulda odluguma sukredıyorum hıc olmazsa doktor secenegı fazla
para almasını ıblıp ılgıyı sıfır verenlere cok kızıyorum
bızım ne hıssettıgmız anlamaları gerek yaa....

masallah esın bak nasıl senı dusunuyor hadı senınde yuzun gulsun esıne destek ol bakım :)

bugün çok depresifim
hayırdır canım ?

şşş guzel seyler dusun annesı doktora kızgınsın dıye cekınıyorsun yavrunu gorceksın bak ne guzel:)

kizlar surekli karistiriyorum..simdi bebek mesela ultrasonda 14 haftalik gorunuyorsa, dollenme gunu 14 hafta oncesi mi oluyor??

son regl gunu ılk gununden ıtıbaren sayılıyor canım

benimkininde karakaşıma karagözüme geldiğini sanmıyorum açık açık söylüyo bebişi seviyorum diye bide beni öpünce bu bebişimeydi diyor
daha dogunca ne yapicaz bakalim
benimki de ben en cok kizimi seviyorum ona gore diyor

canim ya uzuldum bu duruma, evlilikte su firtinali birkac ay oluyor en basta onlari atlatip bebek dusunmek tabiki iyi olabilirdir ama simdi dusunmen gereken sey karninda bir mucize var
ve oyle konusma lutfen
insanlar yillarca bebeklerine kavusamiyorlar ne zorluklar cekenler var
senin karninda sizdne bir parca var hersye zamanla duzene girer bebekle birlikte kocani da buyutursun

kızlar dun aile hekımıne gıttım telefon numaramı bıraktım cep telefonum cekmıyor akıllı ben ılk gıttıgımde cebı vermsım
ev telefonunu bırkaınca benım hemsırem orda yoktu ama haber vermısler ona bugun aradı benı 20. haftada cagırıcaz dedı
bende cuma gunu randevum var doktorumda ozaman yarın gel bır gun oncesı testlerını yapalım seker homogram falan
doktora gıttgınde goturursun dedı ılgılsı cok hosuma gıttı ama bırazda bızım onları durtmemız gerek anlasıldı ben demesem
doktordan sonra tahlıl yaptırmaya sonra yıne doktora mekık dokucaktım
ıdrar kulturu testıde ıstesemmı acaba onu ayrıca devlet hastanesı yapıyor ama doktora gıtmeden tahlıllerım tam olsun
bır yandna eksık olsun sonucları goturmeye gıdınce yavrumu bıdaha gorurum dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…