- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.641
seni anliyorum ama kov aklindan kotu dusunceleridedigin gii cok bilmek iyi degil aslinda bilmemek her zaman daha huzurlu ve iyi hamilelik demek ama iste okuyoruz paylasiyoruz ogreniyoruz bizler de
tabiki senin kararin bu testi yaptirip yaptirmamak ama icini ferah tut
ustelik bebegini kocaman goreceksin bu ultrasonda sen bile sasiracaksin benim hala o goruntuler gozumun onunde
kocaman olmustur dımı oyle kucuk yuvarlak bısey degıldr hareket de edıyor bazen cok kısacık bı dokunus gıbı oynuyor hıssedıyorm :) göbişimizde cıktı bizim ... ıkılı testı yaptırıcam ama cesaretimi toplayamıyormm
dollenme gunu 14 hafta once olmuyor
bu hesaplamada hangi gun dollendigini bilemeyeceklerinden, 14 haftalik hesaplamasinda adetin 1. gunu baz aliniyor
tabi usgde degisiklikler olabilir onden ya da arkadn gidebilir ama hesaplama son adet tarihine gore
canım bunlar kadife sanırsam:26: alırsan büyük al bence,,,markafonide acar kids tulumlarına bayıldım.. acaba alsam mı :))
canım çoook geçmiş olsun rabbim biran önce şifasını versin inşallah .......günaydınlar, biz geldik
kızlar benim eşim bacağından ameliyat olacak ve yaklaşık 1 hafta hastanede yatması gerekecek.
bugün tahlillerini yaptırıyor daha sonra ameliyat için gün alacak
bana da en fazla 2 kez hastaneye gelebilirsin, yoksa katiyen istemiyorum enfeksiyon falan kaparsın diyor ama benim içim rahat etmez ki onu görmeden
şimdiden moralim 0 a düştü
benimde tam tersi eşim benle ilgilendikçe gıcık oluyorumcanım ben eşime parlamıyorum mesela ona karşı çok duygusallaştım anneme aileme karşı çok hassaslaştım
ama iş yerindekiler sinirime dokunuyor,sanırım samimi olmadıklarını bildiğim için öyle hissediyorum
tşk ederim canım inş hep böyle giderhadi gözün aydın canım sağlıklıymış ya bebek takma kafana.konyada en azından benm gittiğim drler hem ölçümü yaptı hem o ekrndan bende gördüm.soru soruyorum bebeği dondurup yani ekranı gösteriyor.20 dk falan kaldım ayrıntılı ultrasondan.bazı drler öle malesef.ama sağlıklı demiş önemli olan o
::):)bende hiç anlamıyorum bunu.yatışa bakarsa erkek gibi.serbest yatmış :):):):)şaka tabi bende anlamıyorum.sadece ayrıntılı ultrasyonda bebeği görmüştüm ben.
beni bu iş hayatı kötü etkiliyor sanırım
acayip sinirli ve agresif biri oldum
biri adımı söylediği veya saçma sapan şeyler sorduğu zaman
hemen tepkimi gösteriyorum
önceden güleryüzlü davranıp alttan alırdım ama şimdi acayip tahammülsüz oldum
son 2-3 haftadır daha da arttı bu durum, ayıp olmasa ve işten atılmayacağımı bilsem dövücem hepsini
bugun ben de oyle yapacagim
ilk cicisini alicaz insallah kizimin
ay ne gıcık oldum o doktora ruhsuzlar ya hislerini kaybediyolar heralde senin hakkın bu nasıl karışabilir
Bugun çok üzgünüm sebebini bilmiyorum ama üzgünüm işte heyheylerim tepemde 1 ay once dr.a gıttım bı daha gıtmedım dr.umuzda allah razı olsun su gun gel ıkılı testın var bıle demedınormalde 2 li test zamanımız bugun nıyetlenmiştim bebegımı gormeye gıtmeye ıstemıyorummm yaa sankı dr. Kötü bişey söyleyecekte moralımı bozacakmış gibi hissediyorummm :'(
sen ne zaman öğrendin canım cinsiyetini erkekler çabuk gösterir diyolar doğrumu yani
ya bu erkekler bızım yerımıze aserıyormu :) benmkıde eve ne varsa almıs cıkolata yeez mesela evde 1aydır fıstıklı cıkolata duruyor
pasta alır gelır dıyorum senmısın benmıyım hamıle:)
bırde dktor ısrarla tatlıdan uzak dur demıstı gıdeyım esımı sıkayet edıcem :)
ya bende doktora 100 tl muayene ucretı verıyorum ınsallah ayrıca 4 boyutlu ıcın para ıstemez benden
canım esınde gorucek ama gelecek muayeneyı beklıyebılırsın az para degıl nasılsa normaldede goruceksın bebısını ama tabı sen daha ıyı bılırsın ...
tabi ultrason da baya iyi olacagina gore cok net gorursuncok keyifli oluyor
esim o gun eve geldik surekli kafasini karnima koydu sevdi durdu karnimi
o gun anladi benim hamile oldugumu ozellikle bebek kocaman ekran ne guzel goruntuydu
keske kendi doktorumun da usg si oyle guzel olsa
canim ama benim netten okudugum: ultrasonda bebegin boyunu olcup haftasini soyluyorlar..ve haftaya gore bebek buyudugu icin adet tarihi degil dollenme tarihinden hesapliyolarmis yani oyle okudum..ben gec dollenme oldu da bi turlu tarihi hesaplayamiyorum..ultrasona gore 14+3 üm ve bu duzene gore gelisim devam ediyor..
tabi ultrason da baya iyi olacagina gore cok net gorursuncok keyifli oluyor
esim o gun eve geldik surekli kafasini karnima koydu sevdi durdu karnimi
o gun anladi benim hamile oldugumu ozellikle bebek kocaman ekran ne guzel goruntuydu
keske kendi doktorumun da usg si oyle guzel olsa
benim eşimde geceleri biraz bebişimi seveyim diyor..
karnımı dinliyo
suratı aynı bu şekilde. aaa sesler var diyo bide ağzıyla banada yapıyo ciddi ciddi
bende bağırsaklarımdır diyorumhayır ben aşağıyı dinliyorum diyor... bende keyfini bozmuyorum oda öyle mutlu oluyo napayım
heyecan yaptım sımdııı :) ne guzel yaa benım öküz kocam bırak dr.a gelmeyı yanında aclıktan ölsem umrunda degıl bu araşimdiye kadar bı kere bıle gelmedı ve dr.a her gıttıgımden sonra cıkınca hep ben aradm soyledm durumumuzu bı kere aradı ondada hanı kötü bişey varmı... hersey yolundamı dıye aradım dedii bu adama cocuk doguracagım ıcın cok uzuluyorm hem o gunahsız yavruma hem kendımeee annesı gecen gun grıp olmuş nasıl elıyle beslıyor ben aclıktan ölüyorum mıde bulantısı ve kusmadn artık helak oldum bana ıyımısın gectımı canın ne ıstıyor dıye bı kere bıle sormadı :'(
oh masallah yıne erkek sayısı cogalıyor:)günaydın kızlarr PRENSİMİZ geliyor :)
iş yerinde bi arkadaş 7 aylık hamile kız hiç kimseye cinsiyetini söylemiyodu yok merak etmiyoruz süpriz olsun falan diyodu dün öğrendim ki ikiz bebekleri olucakmış biri kız biri erkek nazar değmesin diyee herkesi salak yerine koydu çok sinir oldum ya biz herşeyi söylüyoruz mutluluklarımızı paylaşıyoruz biz mi çok safız millet mi çok uyanık anlamadım valla ben herşeyi anlatıyorum acaba yanlış olan bizim ki mi onların ki mi?.....
günaydınlar, biz geldik
kızlar benim eşim bacağından ameliyat olacak ve yaklaşık 1 hafta hastanede yatması gerekecek.
bugün tahlillerini yaptırıyor daha sonra ameliyat için gün alacak
bana da en fazla 2 kez hastaneye gelebilirsin, yoksa katiyen istemiyorum enfeksiyon falan kaparsın diyor ama benim içim rahat etmez ki onu görmeden
şimdiden moralim 0 a düştü
Öyle insanların samimiyeti şüpheye düşürüyor beni de, doğduğunda tombiş bebekleri olup kilosunu az söyleyen (nazar değmesin diyeymiş o da) insanları da, senin bahsettiğin tipler gibileri de anlamıyorum. bence bu hayatımız boyunca yaşadığımız birkaç güzel deneyimden biri.. içimizden geldiği gibi yaşamamız gerekiyor.
ne guzel
benimki biraz ihmal ediyor bizi
bebegi gorudgu gun sariliyor ediyor ama sonrasinda unutoyr ara ara elini suruyor geciyor
ben d ebozuluyorum
yalniz sabhlari beni opuyor sonra bebisi evden oyle cikiyor o hosuma gidiyor
hazirliksiz mi yakalandi
baba olucam korkusu stresi falan mi var ?
alisir zamanlar herhalde cnaim
ama yaninda gelmemesi keyfi mi yoksa is nedeniyle mi gelemiyor
keyfiyse kotu ama ciddengelmesi lazim babasi o surecleri birlikte yasamak cok guzel
bazi babalar dogmadan anlamiyormus belki oyledir sneinki de
kucagina vericen bebisio zaman aaa bebegim diycektir belki
Teyzelerı cıktık doktordan masallah sıpam kıpır kıpırdı hıc durmadı yerınde her sey normal cıktı ense kalınlıgı 1.2 cıktı ama uzuldugumn sey bebegımı 2dk bıle goremedım kadın hemen olcumu yaptı vıdeo cekecem dedım vıdeoluk bısı yok dedıgoruntuyu duvuardakı mınıcık ekrana yansıtmıstı azıcık gorebıldım benım 1 ay sonra konyaya gıtmek lazım hıcbısı anlamadım ben bu ısten bır de ayrı ultrasonn dıye 60 tl mı aldılar doya doya yavrumu gostermedıler
canım doktoru gelmesin eşin gelirse de maske taksın
evet burası steril bir ortam ama hastaların tepsit edilemeyen veya araştırılmayan rahatsızlıkları olabiliyor demiş
o yüzden eşim de iyice korkmuş
sabahın köründe kalkıp alışveriş liste yapmış, benim yediğim şeyleri listelemiş
kardeşine vercekmiş sürekli eve gelip baksın eksiğim varsa alsın diye
sağol canım benim
hayırdır canım ?bugün çok depresifim
Bugun çok üzgünüm sebebini bilmiyorum ama üzgünüm işte heyheylerim tepemde 1 ay once dr.a gıttım bı daha gıtmedım dr.umuzda allah razı olsun su gun gel ıkılı testın var bıle demedınormalde 2 li test zamanımız bugun nıyetlenmiştim bebegımı gormeye gıtmeye ıstemıyorummm yaa sankı dr. Kötü bişey söyleyecekte moralımı bozacakmış gibi hissediyorummm :'(
kizlar surekli karistiriyorum..simdi bebek mesela ultrasonda 14 haftalik gorunuyorsa, dollenme gunu 14 hafta oncesi mi oluyor??
KIZLAR ÖZELLİKLE BUNLARA BAYILDIM BEN HEM ÖNDEN HEM ALTTAN AÇILIYO
VE ÖZELLİKLE İLK ZAMANDAKİ SANKİM ÇOK RAHAT
benimkininde karakaşıma karagözüme geldiğini sanmıyorumaçık açık söylüyo bebişi seviyorum diye bide beni öpünce bu bebişimeydi diyor
alışmak mıben ıstemedım daha cok erken dedım ben kucuum hazır degılım dedım o ıstedı bende kendısı ıcınden gelerek ıstıyor sandım ama maleseffff sırf annesı ve babasının gönlü olsun dıye cocuk dogurtuyor bana bu dahada zoruma gıdıyor gelmemesınıde işini bahane ediyor ama gecen gun kaynanam agzından kacrdı evden işe dıye cıkıp anasının yanına gıdıyormuş akşama kadar orada oturuyor uyuyormuş işede hastayım gelemıyorm dıyormuşşşşş :'( sıra bana bebeğıne gelıncede izin vermıyolar dıyo kahroluyorummm tek basıma yasıyorm herseyımı aclıgımı bulantımı kusmamı bel agrılarımı baş agrılarımı bebegım hareket ettıkce o heyecanı :'( keşke böyle bir adamla hiç evlenmeseydım ve bu bebek karnımda olmasaydı dıye cok ısyan edıyorm onada dıyorm sen hak etmıyorsun bu bebegı hıııııı sen hak edıyorsun dımı dıyor bıde bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?