- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.661
benimkininde karakaşıma karagözüme geldiğini sanmıyorumaçık açık söylüyo bebişi seviyorum diye bide beni öpünce bu bebişimeydi diyor
daha dogunca ne yapicaz bakalim
benimki de ben en cok kizimi seviyorum ona gore diyor
canim ya uzuldum bu duruma, evlilikte su firtinali birkac ay oluyor en basta onlari atlatip bebek dusunmek tabiki iyi olabilirdir ama simdi dusunmen gereken sey karninda bir mucize var
ve oyle konusma lutfen
insanlar yillarca bebeklerine kavusamiyorlar ne zorluklar cekenler var
senin karninda sizdne bir parca var hersye zamanla duzene girerbebekle birlikte kocani da buyutursun
KIZLAR ÖZELLİKLE BUNLARA BAYILDIM BEN HEM ÖNDEN HEM ALTTAN AÇILIYO
VE ÖZELLİKLE İLK ZAMANDAKİ SANKİM ÇOK RAHAT
BAKSENNNN
BİDE SANA DEĞİL DE DİYO
BEN YOLARIM HERHALDE
BEN KISKANCIM KARDEŞİM ÇOCUKTA OLSA BENİM ÖNÜME GEÇEMEZ
BUNLARI YAPIYOLAR YAPIYOLAR DOĞUM SONRASIDA ONLAR TAFRA YAPAR
SANKİ YETECEK ZAMAN HERKESLE İLGİLENMEYEDE
var ıste boyle uyuz doktorlar senınde kızın olucak bencegozunaydın sonuclarında ıyı cıkmıs opuyorum balım
heyecan yaptım sımdııı :) ne guzel yaa benım öküz kocam bırak dr.a gelmeyı yanında aclıktan ölsem umrunda degıl bu araşimdiye kadar bı kere bıle gelmedı ve dr.a her gıttıgımden sonra cıkınca hep ben aradm soyledm durumumuzu bı kere aradı ondada hanı kötü bişey varmı... hersey yolundamı dıye aradım dedii bu adama cocuk doguracagım ıcın cok uzuluyorm hem o gunahsız yavruma hem kendımeee annesı gecen gun grıp olmuş nasıl elıyle beslıyor ben aclıktan ölüyorum mıde bulantısı ve kusmadn artık helak oldum bana ıyımısın gectımı canın ne ıstıyor dıye bı kere bıle sormadı :'(
KIZLAR ÖZELLİKLE BUNLARA BAYILDIM BEN HEM ÖNDEN HEM ALTTAN AÇILIYO
VE ÖZELLİKLE İLK ZAMANDAKİ SANKİM ÇOK RAHAT
markafonide acar kids tulumlarına bayıldım.. acaba alsam mı :))
iş yerinde bi arkadaş 7 aylık hamile kız hiç kimseye cinsiyetini söylemiyodu yok merak etmiyoruz süpriz olsun falan diyodu dün öğrendim ki ikiz bebekleri olucakmış biri kız biri erkek nazar değmesin diyee herkesi salak yerine koydu çok sinir oldum ya biz herşeyi söylüyoruz mutluluklarımızı paylaşıyoruz biz mi çok safız millet mi çok uyanık anlamadım valla ben herşeyi anlatıyorum acaba yanlış olan bizim ki mi onların ki mi?.....
daha dogunca ne yapicaz bakalim
benimki de ben en cok kizimi seviyorum ona gore diyor
canim ya uzuldum bu duruma, evlilikte su firtinali birkac ay oluyor en basta onlari atlatip bebek dusunmek tabiki iyi olabilirdir ama simdi dusunmen gereken sey karninda bir mucize var
ve oyle konusma lutfen
insanlar yillarca bebeklerine kavusamiyorlar ne zorluklar cekenler var
senin karninda sizdne bir parca var hersye zamanla duzene girerbebekle birlikte kocani da buyutursun
Günaydın hanımlar
açlıkla başımda derte yiyorum yiyorum doymuyorum
sinirden agladım akşam nasıl bir metabolizman var zaten çok hızlıydı
şimdi bozuk elektrik zati gibi
doymuyorum açım
15 haftalık olduk ve ben 5 kilo aldım
beni bu iş hayatı kötü etkiliyor sanırım
acayip sinirli ve agresif biri oldum
biri adımı söylediği veya saçma sapan şeyler sorduğu zaman
hemen tepkimi gösteriyorum
önceden güleryüzlü davranıp alttan alırdım ama şimdi acayip tahammülsüz oldum
son 2-3 haftadır daha da arttı bu durum, ayıp olmasa ve işten atılmayacağımı bilsem dövücem hepsini
ne guzel
benimki biraz ihmal ediyor bizi
bebegi gorudgu gun sariliyor ediyor ama sonrasinda unutoyr ara ara elini suruyor geciyor
ben d ebozuluyorum
yalniz sabhlari beni opuyor sonra bebisi evden oyle cikiyor o hosuma gidiyor
valla söylüyo açık açık bebişimi daha çok seviyorum diyebi poposu b...lu'ya tercih ediliyorum zaten eşim beni şimdiden uyarıyo doğum sonrası bu kadar iyi olmayabilirim diyee ( ama allahı var iyi dayanıyor bana çok sabırlı )
bence eşim doğum sonrası işten gelir bebkle biraz agu bugu yapar bana geri verironun ilgisi bu kadar olur ..... malımı biliyorum ben
yok ben öncesinde dedimsen nolursa olsun en çok beni seviceksin diye ben her zaman 1 numara olucam ona göre dedim
çok mu bencilimama benim için öle olmayabilir dedim tabi içinden ne düşünüyo bilmiyorum
bazen ben de ciddi ciddi sabrımı sınamak için biri sinir tellerimi tımbırdatıyor diyorum. dişlerimin yapısı bozulacak sıkmaktan en sonunda............ doğum iznimin hayallerini kurup avunuyorum daha şimdiden
peki bu doğum raporunu vs mutlaka devlet kurumundan mı almak lazım? mesela ben özel hastaneye gidiyorum ama sonuçta sgk m dan yararlanıyorum. ayrıca bilgilendirme yapmak gerekir mi? ya da bu soruların cevabını nerden bulabilirim?
:) yok tatlim bende bugun oyle okudum diye soyledim, aslinda cok da onemli degil ama ramazan da mi bayram da mi hamile kaldim onu merak ediyorum :)dogrudur canim bilmiyorum ben
ben sata gore diye biliyorum ama bazne gec dollenme oluyor o zaman oynamalar falan oluyor da
senin okuug gibi dogrudur oyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?