2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar dun lierac siparis ettim bugun geldi.. azcik elime surdum, jel kivamli..ilk etapta kokusunu cok sevmedim ama idare edilebilecek gibi..100 ml kargoyla birlikte 44 tl ye geldi bana..

Doktorun verebiliyor canım
Ama bende hala işyerine resmi olarak bildirim yapmadım
Ve bu sıkıntı yaratıyormuşş
Zira işten cıkarılmada (Hamileler işden çıkarılmıyor) işveren benim haberim yok diyip kendini savunabiliyormuş

markafonide acar kids tulumlarına bayıldım.. acaba alsam mı :))

bende baktım bugün aynı markaya, askılı pantolonlar çok hoşuma gitti. Bebişimin cinsiyeti belli olsa alışveriş yapıcam ama belli olmadan da birşey almak istemiyorum.

ben de resmi bildirim yapmadım ama gerek yok diye düşünmüştüm. işten çıkarmakla ne demek istedin anlamadım canım?

bir de belim ağrıyor diye bengay sürdüm iki gündür. bişey olur mu acaba? netten baktım tehlikeli olabilir diyor. püfff ((

Doktorundan aldığın hamilelik raporu varmışş
Onu insan kaynakları birimine ve ya muhasebe departmanına veriyormuşun canım
Olumsuz bir durumda öncelik ve ayrıcalık senin olabiliyor bu durumda
Ama resmi evrak ile bildirim olmaz işveren haberim yoktu diyebilirmiş
Gerçi başına gelen var mı bilmiyorum ama benim en cok duyduğum son aylarda resmi izin hakkını almadan önce genelde yıldırma politikası uygulanıyor oluşuu
Zaten tahammül sınırın en minimum seviyeye düştüğü ayda istifaya yönetilme yanii
Bizim burda bir arkadaşa yapıldı. 32. haftasına 1 hafta kala kadın istifayı bastı gitti gözü görmedi bişey

ben-gay konusunuda bi doktorunla görüş canım:44:

selam kızlar
merak ettım aranızda hıc bel fıtıgı olan varmı
ben 2 gundur yuruyemıcek kdr kotuyum bacagıma vuruyor
agrıdan kıvranıyorum gecem gunduzum yok
bı care bulmak ıstıyorum nereye gıtsem beyın cerrahınamı acaba
artık gebelıktekı mıkrocerrahı ıle amelıyatları fln arastırır oldum
olabılıtesı varmı acaba ben bunu daha ne kdr cekıcem cok fenayım
drum paroldan baska bısı vermıyo
fızıkcı elle masaj yapıyo gonderıyo masajdan berı daha fenayım
of of offffff

emin olki hepimiz ikili test sonuçlarını alana kadar aynı şeyleri yaşadık. birde benim doktorum hep sonucun olumsuz olması durumunda yapılabileceklerden bahsettiği için daha bir germişti beni. sonucu alana kadar hep aklım sonuçlardaydı. her alde bu dönemde hayatımın en fazla duasını etmişimdir. sana tavsiyem bol bol dua at eminim içinde rahatlayacaktır.

kizlar dun lierac siparis ettim bugun geldi.. azcik elime surdum, jel kivamli..ilk etapta kokusunu cok sevmedim ama idare edilebilecek gibi..100 ml kargoyla birlikte 44 tl ye geldi bana..

Artık başlamak lazım evet bende almalıyım hemen. Aslında 6.aya kadar mustela ondan sonra lierac düşünüyordum.

Kızlaaarrrrr,
ekim 2012 bebekleri büyüyor topiğine baktım azcık, çok güzeldi yaa, bebişlerini hıçkırık tutuyormuş, normal mi die soruyolar, kusuyormuş, gazı varmış, emmemiş sütünü sağmış, sün dışarıda kaç saat dolapta kaç saat dururmuş :) çokkk hoşuma gitti, aylar sonra biz de bunları konuşuyor oluruz inşallah :)))

Göbişimin içinde bişeyler oluyorr
Sol kasığımın orda bir hareketlilik varr
İlk bulduğum bebek resmine baktım hemen
Seğirme gibide değil, tepiş gibide değill
Dönüyor sanırım bebeğimm :44:

sizde oluyo mu bilmiyorum ben canim cektigi seyleri doya doya yiyorum ama yedikten sonra o seyin kokusu burnuma geldiginde yada gordugumde midem bulaniyo ve tiksiniyorum

Kızlar lımangodakı urunlere baktım guzeller ama bence pahalılar ben ogleden once bıraz alısverıs yaptım 7 tl falandı zıbınlar :) 15tl ye cok guzel 5lı takımlar vardı 2 tane aldım ben bırı 15 dıgerıne de 17 tl verdım kumasoı da cok guzeldı

insallah allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…