- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.681
peki bu doğum raporunu vs mutlaka devlet kurumundan mı almak lazım? mesela ben özel hastaneye gidiyorum ama sonuçta sgk m dan yararlanıyorum. ayrıca bilgilendirme yapmak gerekir mi? ya da bu soruların cevabını nerden bulabilirim?
markafonide acar kids tulumlarına bayıldım.. acaba alsam mı :))
ben de resmi bildirim yapmadım ama gerek yok diye düşünmüştüm. işten çıkarmakla ne demek istedin anlamadım canım?Doktorun verebiliyor canım
Ama bende hala işyerine resmi olarak bildirim yapmadım
Ve bu sıkıntı yaratıyormuşş
Zira işten cıkarılmada (Hamileler işden çıkarılmıyor) işveren benim haberim yok diyip kendini savunabiliyormuş
ben de resmi bildirim yapmadım ama gerek yok diye düşünmüştüm. işten çıkarmakla ne demek istedin anlamadım canım?
bir de belim ağrıyor diye bengay sürdüm iki gündür. bişey olur mu acaba? netten baktım tehlikeli olabilir diyor. püfff((
benı uyardıgın ıcın teşekkür ederim ...ama ustumde bır ağlama haliii bırı bişey desede ağlasam diye bekliyorummm görmek ıstemıyorm keske dun ıkılı test ne ıcın yapılıyormus hiç okumasaydımmm kötü birşeyle karşılasmaktan korktugum ıcın yavrumu görmek ıstemıyormm ne olucak böyle yarın gıtsemmi dr.a :'( yaa varya ya kötü birşey soylersee dıye ödüm kopuyor ama boylede meraktan ölüyorum
kizlar dun lierac siparis ettim bugun geldi.. azcik elime surdum, jel kivamli..ilk etapta kokusunu cok sevmedim ama idare edilebilecek gibi..100 ml kargoyla birlikte 44 tl ye geldi bana..
süpermiş, bir de açılış tarihini yazsalarmış keşke :))
Artık başlamak lazım evet bende almalıyım hemen. Aslında 6.aya kadar mustela ondan sonra lierac düşünüyordum.
Kızlaaarrrrr,
ekim 2012 bebekleri büyüyor topiğine baktım azcık, çok güzeldi yaa, bebişlerini hıçkırık tutuyormuş, normal mi die soruyolar, kusuyormuş, gazı varmış, emmemiş sütünü sağmış, sün dışarıda kaç saat dolapta kaç saat dururmuş :) çokkk hoşuma gitti, aylar sonra biz de bunları konuşuyor oluruz inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?