2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım hiç korkma ben güle oynaya gittim kötü düşünme kötüyü çağırma çok şükür herşeyi normal çıktı benim gözümün önünde hep bir gölgemsi gibi bişi kalmıştı büyümüş mü diye düşünüyordum ultrasona girdim bi baktım gözlerime inanamadım baş vücut oluşmuş kıpraştı durdu bide ne göreyim kaldırdı kolunu el salladı bana miniğim sen içini ferah tut hayırlısıyla herşey yolundadır.

hadi gözün aydın kız gibi sanki :)

günaydın kızlarr PRENSİMİZ geliyor :)

gözün aydınn ne zaman öğrendiniz canım

Ben de 200 tl verdim ikili test için muayene 92 tl şuan doğum fiyatını merak ediyorum hastaneyle de daha konuşmadım umarım çok fazla tutmaz çünkü drumu değiştirmek istemiyorum

ben bu gün yaptırdım ikili testi 70 tl ödedim özel hastane benimki de, bu fiyatların bir standardı yok sanırım çokmuş seninki yaa

canım içini ferah tut bende her usg ye gireceğim gün çok gergin oluyorum iyi düşün iyi olsun

evvveet meleğimi gördüm nihayet ay nasıl özlemişimm bak bak doyamadım yavruma

ense ölçümü 1.4 milim çıktı iyi dedi doktorumuz kanımız da alındı artık 1 hafta sonra alıcaz sonucu inşallah sorunsuz atlatıcaz onu da

bebeğimiz yüz üstü yatıyodu bende öyle yatarım anasına çekmiş doktor nerdeyse 20 dakika uğraştı belki cinsiyeti görürüz diye yok dönmedi

yüzüyodu sanki eller bacaklar kıpırkıpır ,en sonunda kızdı bize poposunu döndü yatmaya devam etti...bi ara hıçkırık tuttu zıplayıp durdu çok komikti yaa

babamızın ağzı kulaklarındaydı allahıma binlerce şükür bize bu duyguları yaşamayı nasip ettiği için

benim guatrim var bunun bebege ne kadar zarari var. Bide cıkıntı ne merak ettim

takip ve tedevinin yapılması durumunda bi zararı yok cnm
ancak değerlerin hamilelikte salgılanan hormonlardan dolayıdaha haraketli olacak
ve aylık düzenli kontrollerinin olması gerekli
bebeğe zararına gelirsek ancak tedavi edilmediği taktirde
düşük, zeka geriliği, ve guatr hastası olma olasılığıvar

ÇIKINTI DA SANIRIM NUB TEORİSİ ONU KONU HAKKINDA DENEYİMLİ PEKBİCİCİ ARKADAŞIMIZ ANLATSIN

Son düzenleme:

Gozun aydın canım benımde ense kalınlıgım 1.3 cıkmıs kagıtta oyle yazıyordu ben doya doya goremedım cok hareketlıydı doktor cok ugrasmadı 5 dakika kendı doktorumda kaldım 2 dakika da 2lı test ıcın nt de kaldım

cnm bende de hem bel hem boyun fıtığı var 2 sene önce konmuştu teşhis ama ben fizik tedavi gördüm
belim ağrımaya 7. haftada falan başladı bu işin en güzel çözümü yüzmek
eğer İstanbul daysan belediyenin çok temiz spor tesisleri var onlardan yararlan ama çıktığında üşütme
çok faydasını görürsün
geçmiş olsun

Kızlar cıddı cıddı sessız bugun burası yetısemezdım hızınıza bugun yazan yok hayırdır ıns

kendi adıma söyleyeyim eve gitmek için sabırsızlanıyorum, çünkü çok uykum var. az önce masaya kafamı dayamıştım neredeyse dalıyormuşum seslere irkildim. birkaç gündür çabuk yoruluyorum...

yüzmek kadar iyi spor yok bana göre, hamileyken yüzmeyi planlayanları tebrik ederim. ben cesaret edemiyorum, imkan da var ama gitmiyorum. çünkü hem cildim çok hassas, bir hastalık kaparım diye korkuyorum (yazın da çok az girdim), hem de burdaki havuz ısıtmalı ve çok klor kokuyormuş hayatta giremem. çok da özeniyorum burda gidecek olan arkadaşlara ama sabit fikirliyim bu konuda, mecbur yürümeye devam...

Yoğunumm yoğunumm peeff
Şimdi evimde olup ayaklarımı uzatıpp romantik komedi kıvamında bir film izlemek vardıı

benim guatrim var bunun bebege ne kadar zarari var. bide CIKINTI ne merak ettim

Çıkıntı demek erkek demek
Erkek demek pipiş demek canım
Yani ultrason fotografına bak bakalım bebişinin genital bölgede dik bir şey görürsen erkek
Hiç birşey yoksa veya paralelse kız demek oluyor

ÇIKINTI DA SANIRIM NUB TEORİSİ ONU KONU HAKKINDA DENEYİMLİ PEKBİCİCİ ARKADAŞIMIZ ANLATSIN

teveccühünüz efendim

benim ikili testimi kendi doktorum yaptı canım 40 dakika kadar yanında kalmışım ama 5 dakika gibi geldi bana nasıl zaman geçti anlamadım

parmaklarını saydı doktorumuz karnına baktı amniyon sıvısını ölçtü göbek kordonu filan derken uzadı baya

bir de döndürmeye çalıştı cinsiyet için ama dönmedi inatçı kuzu poposunu döndü uykuya daldı sabah sabah uğraşmayın benle der gibiydi

neyseki gözümüz aydın senin de benim de ölçümümüz iyi çıkmış kan değerlerinin sonucunu ne zaman alıcaksın ?

ben geçen sene gitmiştim ama şimdi bende gitmiyorum kışın biraz zor oluyo arabayla gidip gelmek lazım kapıdan kapıya
üşütürsen de daha kötü oluyosun
ben giderken hamile bayanlar da vardı onlar hoca eşliğinde çocuk havuzunda açma germe yapıyolardı çok özenmiştim :))

snowflaken çok teşekkür ederim, bebeğimin cinsiyetini yazmışsın. benim özel mesaj hakkım yoktu kesinleştiğini öğrendiğimde, sana yazacaktım ki işaretlemişsin oğluşumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…