- 25 Eylül 2012
- 112
- 0
- 46
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.701
kocaman olmustur dımı oyle kucuk yuvarlak bısey degıldr hareket de edıyor bazen cok kısacık bı dokunus gıbı oynuyor hıssedıyorm :) göbişimizde cıktı bizim ... ıkılı testı yaptırıcam ama cesaretimi toplayamıyormm
Evetttt ben geldım ... şükür 1.5 ay Sonrasında doktoruma kavuşabıldım ... cok şeker cok ılgılı bır doktor .. aklıma gelen her seyı sordum herseyın cevabını aldım ... cok sukur bebebgım cok saglıklı kalp atısı vesaıre hersey normal seyrınde ... Yalnız bende troid'ten suphelendı 5.2 cıkmıs normal dıyebılırım ama kafamda soru ısaretı kalmasın sen yıne yaptır dedı .. muhakkak yaptırmam gerek cunku annemde guatır hastalıgı vardı ... bu hastalık ırsi olur cogu zaman ... İnaşallah temız cıkar troid sonucu ..Gündüz gitmeden önce bebek günlüğümü taratıp götürmüştüm doktora gosterdım ...=)) ben ınternetten her gun takıp edıyorum bunlar tahmını ama sizin ultrason sonuclarıyla uyusuyormu dedım .. evet hemen hemen dedı.. Sen o gunlugu takıp etmeye devam et dedı ....:) a.v.m lerdekı kapı onundekı gecıslerden gectıgımı her hangı bı sorun teskıl edermı dıye sordugumda hiç bir şey olmaz hiç korkma onlar radrasyon içermıyor dedı .. ama sen yınede gecme dedı ..... evet gec bakalım bebişe bakalım dedı .... Da Da Dannnn Ben ultrasona gecer gecmez doktor hanım ben özellıkle cınsıyetını ögrenmek ıcın geldım dedım hımmmmm Dedi o halde özellıkle cınsıytıne bakalım dedı sag cevırdı sol cevırdı bir şey goremıyorum dedı daha cınsıyet belırlemek ıcın erken dedı neyse doktor anlatıyor bak bu elı bu ayakları vesaıre ben hala bı cıkıntı varmı yokmu dıye bakıyorum hemen araya gırdım Yeşim hanım ben bir cıkıntı felan goremedım dedım siz gordunuzmu hayır bende goremedım dedı ama bellıde olmaz dıyerekten kalktım ...:) Bu arada 11 haftalık 6 gunlukmüşüz biz.... dogum tarihinide 29 mayıs dedi.... Nub teorisi uzmanı PEKBİCİCİ'M buda resmimiz hadi tahmın yurut hayatım Eki Görüntüle 551672
günaydın kızlarr PRENSİMİZ geliyor :)
Ben de 200 tl verdim ikili test için muayene 92 tl şuan doğum fiyatını merak ediyorum hastaneyle de daha konuşmadım umarım çok fazla tutmaz çünkü drumu değiştirmek istemiyorum
benı uyardıgın ıcın teşekkür ederim ...ama ustumde bır ağlama haliii bırı bişey desede ağlasam diye bekliyorummm görmek ıstemıyorm keske dun ıkılı test ne ıcın yapılıyormus hiç okumasaydımmm kötü birşeyle karşılasmaktan korktugum ıcın yavrumu görmek ıstemıyormm ne olucak böyle yarın gıtsemmi dr.a :'( yaa varya ya kötü birşey soylersee dıye ödüm kopuyor ama boylede meraktan ölüyorum
hadi gözün aydın kız gibi sanki :)
benim guatrim var bunun bebege ne kadar zarari var. Bide cıkıntı ne merak ettim
kızlar burası sessiz bugün,hayırdır,sorun yoktur umarım,ve herkes ve tüm bebişler iyidir inşallah....
evvveet meleğimi gördüm nihayet ay nasıl özlemişimm bak bak doyamadım yavruma
ense ölçümü 1.4 milim çıktı iyi dedi doktorumuz kanımız da alındı artık 1 hafta sonra alıcaz sonucu inşallah sorunsuz atlatıcaz onu da
bebeğimiz yüz üstü yatıyodu bende öyle yatarım anasına çekmişdoktor nerdeyse 20 dakika uğraştı belki cinsiyeti görürüz diye yok dönmedi
yüzüyodu sanki eller bacaklar kıpırkıpır ,en sonunda kızdı bize poposunu döndü yatmaya devam etti...bi ara hıçkırık tuttu zıplayıp durdu çok komikti yaa
babamızın ağzı kulaklarındaydı allahıma binlerce şükür bize bu duyguları yaşamayı nasip ettiği için
selam kızlar
merak ettım aranızda hıc bel fıtıgı olan varmı
ben 2 gundur yuruyemıcek kdr kotuyum bacagıma vuruyor
agrıdan kıvranıyorum gecem gunduzum yok
bı care bulmak ıstıyorum nereye gıtsem beyın cerrahınamı acaba
artık gebelıktekı mıkrocerrahı ıle amelıyatları fln arastırır oldum
olabılıtesı varmı acaba ben bunu daha ne kdr cekıcem cok fenayım
drum paroldan baska bısı vermıyo
fızıkcı elle masaj yapıyo gonderıyo masajdan berı daha fenayım
of of offffff
Kızlar vitamin kullanıyormusunuz?
Kızlar cıddı cıddı sessız bugun burası yetısemezdım hızınıza bugun yazan yok hayırdır ıns
Kızlar cıddı cıddı sessız bugun burası yetısemezdım hızınıza bugun yazan yok hayırdır ıns
cnm bende de hem bel hem boyun fıtığı var 2 sene önce konmuştu teşhis ama ben fizik tedavi gördüm
belim ağrımaya 7. haftada falan başladı bu işin en güzel çözümü yüzmek
eğer İstanbul daysan belediyenin çok temiz spor tesisleri var onlardan yararlan ama çıktığında üşütme
çok faydasını görürsün
geçmiş olsun
benim guatrim var bunun bebege ne kadar zarari var. bide CIKINTI ne merak ettim
ÇIKINTI DA SANIRIM NUB TEORİSİ ONU KONU HAKKINDA DENEYİMLİ PEKBİCİCİ ARKADAŞIMIZ ANLATSIN
Gozun aydın canım benımde ense kalınlıgım 1.3 cıkmıs kagıtta oyle yazıyorduben doya doya goremedım cok hareketlıydı doktor cok ugrasmadı 5 dakika kendı doktorumda kaldım 2 dakika da 2lı test ıcın nt de kaldım
yüzmek kadar iyi spor yok bana göre, hamileyken yüzmeyi planlayanları tebrik ederim. ben cesaret edemiyorum, imkan da var ama gitmiyorum. çünkü hem cildim çok hassas, bir hastalık kaparım diye korkuyorum (yazın da çok az girdim), hem de burdaki havuz ısıtmalı ve çok klor kokuyormuş hayatta giremem. çok da özeniyorum burda gidecek olan arkadaşlara ama sabit fikirliyim bu konuda, mecbur yürümeye devam...
snowflaken çok teşekkür ederim, bebeğimin cinsiyetini yazmışsın. benim özel mesaj hakkım yoktu kesinleştiğini öğrendiğimde, sana yazacaktım ki işaretlemişsin oğluşumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?