2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kızlar bende nazar mı var acaba ya
7. haftada idrar yolu enf. oldum antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
8. haftada grip olup 3 gün yattım
12. haftada gıda zehirlenmesi geçirdim serum bağlanmak zorunda kaldı
13. haftada gebeliğe bağlı hipotroidi olduğumu öğrendim
artık ağlanacak halime gülüyorum ya
YIKILMADIM AYAKTAYIM :)))))

canım bana 3-4 yıl once bel fıtıgı baslangıcı teshısı konuldu yuzmeye gıttım o zaman ıcın gecmıstı ki hamıle kaldıgımı ogrenmeden 10 gun once ve bu zamana kadar sıddetlı bel agrım var hiç gecmedı ben hamıleleıgım boyunca bu agrıyı yasıcam bılıyorum eşime ovduruyorum evde masaj aletı var ama hamıleler kullanamaz yazıyoresım aldıgında cok kızmıstım sımdı oyle ıhtıyacım varkı o masaj aletıne:)
Kızlar vitamin kullanıyormusunuz?
evet cnm decavıt kullanıyorum ben
bebegın annesı orda olduguna hıssettırıyor kendıne bede 15 dk dır sol tarafımda bı sancı var oralarda bırseyler yapıyor oglum heralde:)
ohh maşallah cnm gozunuz aydın
snowflaken çok teşekkür ederim, bebeğimin cinsiyetini yazmışsın. benim özel mesaj hakkım yoktu kesinleştiğini öğrendiğimde, sana yazacaktım ki işaretlemişsin oğluşumu :)
rica ederim cnm burdan gordukelrımı yazıyorum ama özelden yollanırsa daha ıyı olur:)

walla nazar olabilir,nazar duası oku bol bol..geçmiş olsun.

canım slm,
bu arada söylemek istedim ben listeye dahil değilim,çok önemli değil ama herkes birbirini merak ediyor :)
benim sat 26 temmuz ,cinsiyetimiz belli değil henüz ama inşallah pzt. öğrenirsem yazarım

bi soru daha sorucam gecen hafta kontrolum vardi doktor anti-cmv-igg tahlili yuksek dedi 978 cikmisti bana karninda virus var dedi ve tehlikeli imis bi bilgisi olan var mi?

anti cmv IgGnin yüksek oluşu senin o virüse karşı bağışıklığın olduğunu gösterir
Aslında IgG (reactive yazar) olmasını ister doktorlar
IgM nin (non reactive yazması gerek) pozitif olması hastalığı şuan geçiriyorsun demek ve buda bebeki az yada cok etkiler. (Allah korusun)
Ya doktoru yanlış anladın yada değeri mi yanlış yazdın canım
Bir daha doktorla görüş istersen yada yeniden test iste

bende çalışan bı hamıle olarak eve vardıgımda aynı kuşlar gıbı ağzım acık kalıyor artık yorgunluktan ölüyorum resmen ınan wc ye gıtmeye usenıyorm

allah yardimciniz olsun hamilelik denince akla gelenlerden biride halsizlik bazen yapmak istediklerine sadece bakiyosun kalkip su isi yapcam diyorum hergun gune oyle basliyorum bi bakiyorum aksam olmus heryer karanlik olmus bile.....

olabilir cnm tak bi nazar boncuğu
ben çok inanırım ilk öğrendiğim gün taktım hiiiç çıkarmıyorum
ayrıca ağlanacak değil halin inana daha neleri var boşverrr
ikinizde dimdik ayaktasınız sonuçta

bende çalışan bı hamıle olarak eve vardıgımda aynı kuşlar gıbı ağzım acık kalıyor artık yorgunluktan ölüyorum resmen ınan wc ye gıtmeye usenıyorm

al bendende o kadar şimdi sağolsun annem var eve girergirmez masaya
sonrada neredeyse yatağa

saol canim. yine baktim dogru yazmisim. doktor zaten rus esim tam anliyo. bana ceviriyo. ANTI-CMV-IGM NEGATIF yaziyo benden yine kan tahlili istedi ne yapacam bilmiyorum hem guatr hem bu

saol canim. yine baktim dogru yazmisim. doktor zaten rus esim tam anliyo. bana ceviriyo. ANTI-CMV-IGM NEGATIF yaziyo benden yine kan tahlili istedi ne yapacam bilmiyorum hem guatr hem bu

Hıc bekledıgım gıbı gecmedı bugun uzun uzun yavrumu gorurum sanıyordum ama olmadı doktorumu arayacam haftaya tekrar gelebılır mıyım dıyecegım kan vermedım canım rısk olsa bosuna canım sıkılacak aldırmam cocugumu o yuzden de kan vermedım

canım slm,
bu arada söylemek istedim ben listeye dahil değilim,çok önemli değil ama herkes birbirini merak ediyor :)
benim sat 26 temmuz ,cinsiyetimiz belli değil henüz ama inşallah pzt. öğrenirsem yazarım

olurmu cnm bılgılerını sırasıyla yolla hemen ekleyeyım seni

Valla canım tırnaklıyor yada kazı çalışması yapıyor gibi
Sol alt tarafta
Yirim ben onların totolarınıı
hehehe yapıyor bırseylerrr bı dk olsun unutmamıza ızın yok
woowww başladınız mıı almaya
Ben 6. aydan sonra birşey yapacağım diye düşünüyorum ama net cinsiyeti öğreneyim dayanamam galiba gibi
Şimdi bile içim gidiyorr

wallahı ben kendı adıma gec bıle kaldımbenım 6.aya herseyı tam olur heralde:)

Negatifse bilemiyeceğim
Sen dediği gibi tekrarlat canım

hehehe yapıyor bırseylerrr bı dk olsun unutmamıza ızın yok

wallahı ben kendı adıma gec bıle kaldımbenım 6.aya herseyı tam olur heralde:)

Unuturmuyuzz biz onları yaa
Canı sıkılıyor yavrucağımın belkide
Köss köss 10 saat oturan boğa anasını harekete geçirtiyor işte

Maşallah canım sana Ama cinsiyetten eminsin iştee
Benim kaldı mı kısmetse 8 aralıka :18::18:
Ozaman atarmıyım kendimi bir dükkana bilemiyorum ama şimdi bile sitelerde dolanırkenn içim gidiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…