- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.721
Yoğunumm yoğunumm peeff
Şimdi evimde olup ayaklarımı uzatıpp romantik komedi kıvamında bir film izlemek vardıı
Çıkıntı demek erkek demek
Erkek demek pipiş demek canım
Yani ultrason fotografına bak bakalım bebişinin genital bölgede dik bir şey görürsen erkek
Hiç birşey yoksa veya paralelse kız demek oluyor
bi soru daha sorucam gecen hafta kontrolum vardi doktor anti-cmv-igg tahlili yuksek dedi 978 cikmisti bana karninda virus var dedi ve tehlikeli imis bi bilgisi olan var mi?
canım bana 3-4 yıl once bel fıtıgı baslangıcı teshısı konuldu yuzmeye gıttım o zaman ıcın gecmıstı ki hamıle kaldıgımı ogrenmeden 10 gun once ve bu zamana kadar sıddetlı bel agrım var hiç gecmedı ben hamıleleıgım boyunca bu agrıyı yasıcam bılıyorum eşime ovduruyorum evde masaj aletı var ama hamıleler kullanamaz yazıyorselam kızlar
merak ettım aranızda hıc bel fıtıgı olan varmı
ben 2 gundur yuruyemıcek kdr kotuyum bacagıma vuruyor
agrıdan kıvranıyorum gecem gunduzum yok
bı care bulmak ıstıyorum nereye gıtsem beyın cerrahınamı acaba
artık gebelıktekı mıkrocerrahı ıle amelıyatları fln arastırır oldum
olabılıtesı varmı acaba ben bunu daha ne kdr cekıcem cok fenayım
drum paroldan baska bısı vermıyo
fızıkcı elle masaj yapıyo gonderıyo masajdan berı daha fenayım
of of offffff
evet cnm decavıt kullanıyorum benKızlar vitamin kullanıyormusunuz?
bebegın annesı orda olduguna hıssettırıyor kendıne bede 15 dk dır sol tarafımda bı sancı var oralarda bırseyler yapıyor oglum heralde:)Göbişimin içinde bişeyler oluyorr
Sol kasığımın orda bir hareketlilik varr
İlk bulduğum bebek resmine baktım hemen
Seğirme gibide değil, tepiş gibide değill
Dönüyor sanırım bebeğimm :44:
ohh maşallah cnm gozunuz aydınevvveet meleğimi gördüm nihayet ay nasıl özlemişimm bak bak doyamadım yavruma
ense ölçümü 1.4 milim çıktı iyi dedi doktorumuz kanımız da alındı artık 1 hafta sonra alıcaz sonucu inşallah sorunsuz atlatıcaz onu da
bebeğimiz yüz üstü yatıyodu bende öyle yatarım anasına çekmişdoktor nerdeyse 20 dakika uğraştı belki cinsiyeti görürüz diye yok dönmedi
yüzüyodu sanki eller bacaklar kıpırkıpır ,en sonunda kızdı bize poposunu döndü yatmaya devam etti...bi ara hıçkırık tuttu zıplayıp durdu çok komikti yaa
babamızın ağzı kulaklarındaydı allahıma binlerce şükür bize bu duyguları yaşamayı nasip ettiği için
rica ederim cnm burdan gordukelrımı yazıyorum ama özelden yollanırsa daha ıyı olur:)snowflaken çok teşekkür ederim, bebeğimin cinsiyetini yazmışsın. benim özel mesaj hakkım yoktu kesinleştiğini öğrendiğimde, sana yazacaktım ki işaretlemişsin oğluşumu :)
kızlar bende nazar mı var acaba ya
7. haftada idrar yolu enf. oldum antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
8. haftada grip olup 3 gün yattım
12. haftada gıda zehirlenmesi geçirdim serum bağlanmak zorunda kaldı
13. haftada gebeliğe bağlı hipotroidi olduğumu öğrendim
artık ağlanacak halime gülüyorum ya
YIKILMADIM AYAKTAYIM :)))))
allah calisan hamilelere yardim etsin biz evde olmamiza ragmen gunluk isi yapinca bile yoruluyoruz siz ne yapiyosunuz hamile halinizle
bi soru daha sorucam gecen hafta kontrolum vardi doktor anti-cmv-igg tahlili yuksek dedi 978 cikmisti bana karninda virus var dedi ve tehlikeli imis bi bilgisi olan var mi?
bende çalışan bı hamıle olarak eve vardıgımda aynı kuşlar gıbı ağzım acık kalıyor artık yorgunluktan ölüyorum resmen ınan wc ye gıtmeye usenıyorm
bebegın annesı orda olduguna hıssettırıyor kendıne bede 15 dk dır sol tarafımda bı sancı var oralarda bırseyler yapıyor oglum heralde:)
kızlar bende nazar mı var acaba ya
7. Haftada idrar yolu enf. Oldum antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
8. Haftada grip olup 3 gün yattım
12. Haftada gıda zehirlenmesi geçirdim serum bağlanmak zorunda kaldı
13. Haftada gebeliğe bağlı hipotroidi olduğumu öğrendim
artık ağlanacak halime gülüyorum ya
yıkılmadım ayaktayım :)))))
bende çalışan bı hamıle olarak eve vardıgımda aynı kuşlar gıbı ağzım acık kalıyor artık yorgunluktan ölüyorum resmen ınan wc ye gıtmeye usenıyorm
anti cmv IgGnin yüksek oluşu senin o virüse karşı bağışıklığın olduğunu gösterir
Aslında IgG (reactive yazar) olmasını ister doktorlar
IgM nin (non reactive yazması gerek) pozitif olması hastalığı şuan geçiriyorsun demek ve buda bebeki az yada cok etkiler. (Allah korusun)
Ya doktoru yanlış anladın yada değeri mi yanlış yazdın canım
Bir daha doktorla görüş istersen yada yeniden test iste
anti cmv IgGnin yüksek oluşu senin o virüse karşı bağışıklığın olduğunu gösterir
Aslında IgG (reactive yazar) olmasını ister doktorlar
IgM nin (non reactive yazması gerek) pozitif olması hastalığı şuan geçiriyorsun demek ve buda bebeki az yada cok etkiler. (Allah korusun)
Ya doktoru yanlış anladın yada değeri mi yanlış yazdın canım
Bir daha doktorla görüş istersen yada yeniden test iste
bir tek benmı aldım bebegıme bırseylerrr hadı neler aldınız fıkır olur hepımızee paylasalımm:)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/572463-2013-mayis-annelerinin-bebis-hazirliklari.html
Hıc bekledıgım gıbı gecmedı bugun uzun uzun yavrumu gorurum sanıyordum ama olmadı doktorumu arayacam haftaya tekrar gelebılır mıyım dıyecegım kan vermedım canım rısk olsa bosuna canım sıkılacak aldırmam cocugumu o yuzden de kan vermedımbenim ikili testimi kendi doktorum yaptı canım 40 dakika kadar yanında kalmışım ama 5 dakika gibi geldi bana nasıl zaman geçti anlamadım
parmaklarını saydı doktorumuz karnına baktı amniyon sıvısını ölçtü göbek kordonu filan derken uzadı baya
bir de döndürmeye çalıştı cinsiyet için ama dönmedi inatçı kuzu poposunu döndü uykuya daldı sabah sabah uğraşmayın benle der gibiydi
neyseki gözümüz aydın senin de benim de ölçümümüz iyi çıkmış kan değerlerinin sonucunu ne zaman alıcaksın ?
canım slm,
bu arada söylemek istedim ben listeye dahil değilim,çok önemli değil ama herkes birbirini merak ediyor :)
benim sat 26 temmuz ,cinsiyetimiz belli değil henüz ama inşallah pzt. öğrenirsem yazarım
hehehe yapıyor bırseylerrr bı dk olsun unutmamıza ızın yokValla canım tırnaklıyor yada kazı çalışması yapıyor gibi
Sol alt tarafta
Yirim ben onların totolarınıı
woowww başladınız mıı almaya
Ben 6. aydan sonra birşey yapacağım diye düşünüyorum ama net cinsiyeti öğreneyim dayanamam galiba gibi
Şimdi bile içim gidiyorr
olurmu cnm bılgılerını sırasıyla yolla hemen ekleyeyım seni
ekledım cnmcanım sağol, yaş 31-sat 26 temmuz-cins. belli değil-2. bebek
saol canim. yine baktim dogru yazmisim. doktor zaten rus esim tam anliyo. bana ceviriyo. ANTI-CMV-IGM NEGATIF yaziyo benden yine kan tahlili istedi ne yapacam bilmiyorum hem guatr hem bu
hehehe yapıyor bırseylerrr bı dk olsun unutmamıza ızın yok
wallahı ben kendı adıma gec bıle kaldımbenım 6.aya herseyı tam olur heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?