2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok güzel birşey olmalı canım yaa, ben de heyecanla bekliyorum hareketlerini miniğimin :)

kızlar burası sessiz bugün,hayırdır,sorun yoktur umarım,ve herkes ve tüm bebişler iyidir inşallah....

kendi adıma söyleyeyim eve gitmek için sabırsızlanıyorum, çünkü çok uykum var. az önce masaya kafamı dayamıştım neredeyse dalıyormuşum seslere irkildim. birkaç gündür çabuk yoruluyorum...

nazar değirdik kendimize :)

güneş tutulmasının etkisinden midir acaba, ben sabah kargalar kahvaltısına başlamadan burdaydım her sabahki gibi ama günün ilerleyen saatlerinde hep uyudum. bütün enerjim yok olmuş gibi..

aman nazar değmesin topiğimize :)) maşallah diyelim kendi kendimize :))

Maşallah canım, sen boncuğunu eksik etme üzerinden ama bir yandan da hasta psikolojisinden uzaklaşmanı öneririm, saydıkça olumsuz enerjiyi üzerimize çekiyoruz gibi geliyor bana, ''iyiyim, sağlıklıyım, ufak tefek aksaklıklar oluyor ama ben hamileyim vücudum daha hassas, ondandır'' demek lazım..

HEHEHEHEH unutmak mumkunnnnnnnnnnn bıle degıllllof yaaa soyle 5-6 aylık olalım ondan sonra da 9 aylık olmak ısteyelım bıran once
cnm benim de yaş 29 sat:15-08
tah.d.t:22.05.2013
ilk bebeğim
cinsiyeti belli değil
ekledım cnm

canım sanada cok gecmıs olsun
boyle ıllet hastalık allah dusmanıma vermesın
fızık tedavı bende gordum gecen sene ama tekrarladı arada ıste
tam tedavısı yok sanırım bu ısın
bursadayım ben cnm yuzme cok ısterım ama havuzlardan brz cekınıyorum hıjyen acısından
hamılelık olunca ıste guveneegın bıyer olması lazım klorlu suyu onerıyolarmı kı bıze?
Bı ıyılessem hergun yuruyuse baslıcam oda cok ıyımıs
hergun yrm saat yeter dıyo dr um
ahhh bı ayaklanabılsem..

HEHEHEHEH unutmak mumkunnnnnnnnnnn bıle degıllllof yaaa soyle 5-6 aylık olalım ondan sonra da 9 aylık olmak ısteyelım bıran once

ekledım cnm

Rabbim sağ salim sağlıkla 9 ayımızı tamamlatsın hayırlısıyla inşAllahh
Ama ne güzel tek değilizz, hepimiz burda birbirimize yardımcı oluyoruzz
Gülüyoruz endişeleniyoruz :18:
Yavrularımızı hayal ediyoruzz
Allahım bu mucizeyi bizlere nasip ettiği için milyonlarca şükürler olsun
5-6 aylık olunca zaten hazırlıklarla uğraşmaktan anlamıcaz bile nasıl geçtiğini diye düşünüyorum

Geçmiş olsun yokhcumm
Sen mümkün oldukca yat dinlen canım,
bildiğim kadarıylada sert zeminde yatınca biraz olsun ağrıyı hissetmiyormuşun
Bel ağrısı fenadırr
Rabbim yardımcın olsun

evet canım cok sukur bu gunlerımıze bazen hala gercekmı acaba dıyorum kendıme cok hayl kırıklıgı yasadım cunku...neysekı gectı bıttı melegım benımle

evet ya ben bıraz daha beklım sımdıden herseyı hazırlarsam o gunlerım nasıl gecıcek sonra

burdsa bılgılerımızı paylasmak hepımıze ıyı gelıyor bence

cnm minik titreşimli masaj aletleri var eşine söyle onunla sana masaj yapsın ya da eliyle
belini sıkı sıkı atkıyla falan sar asla üşütme sıcak tutarsan da iyi gelir
yün bel korseleri var fazla sıkmadan onlardan da takabilirsin
çok geçmiş olsun nasıl bi ağrı olduğunu iyi bilirim iyi gelecek merak etme olumlu düşünmeye çalış

Bencede bekle biraz yoksa bu gidişle son 3 ay oturacaksın ozamanda zaman geçmicekk
Son 2 ay tek tük geliriz zaten koşturmadann
Ben daha iğne bile almadım yavrumaa
Bir günde mi toplarım herşeyini onuda bilmiyorum yaa
Ama sen en zor olanı almışın bile
Beşik konusu beni benden alıyorr
Hazır mı alayım? Yaptırayım mı?
O mu pahalı olur ötekisi mi?
Masif mi olsun ham ağaç mı yoksa bambu mu?
Hazırsa kimyasal boya katmadığını nasıl anlayacağım
Falann filann...
Ama iyi ki varsınızzz
bu bilgi alışverişleri hem rahatlatıyor benii
hemde böyle bıcır bıcır düşünceleri ve kıyafetleri gördükce pek bir heyecanlanıyorum

heyecanın okurken bile hissediliyor canım, şaşıyorum nasıl durabildin iğne bile almadan :)) ben geçen markafoni indiriminden hastane çıkışını aldım, 3 aylıkken dr kız dedi ama ya değilse diye de arada sırada aklıma gelmiyor değil :))) pembiş pembiş giydirilmez de erkek bebeğe :) hediye ederim artık.. bazen de diyorum kesin olsaydı 6. ayda alacak bişey kalmayabilirdi :))

Beşik konusunda aynı şeyleri ben de çok düşündüm ama sonunda şöyle karar verdim; çok ince düşünüp kullanışlı olsun ucuz olsun diye hevesim olan hiç bişeyden mağrum etmiycem kendimi. öncelikle snow'un aldığı gibi şirin bi beşik alıcam, mobilya mı yoksa sadece park yatak mı kararını o gözüm doymuş halimle daha sakin sakin düşünücem :)) şimdi kendimi bu konuda çok aç hissediyorum :)))))

Son düzenleme:

bazen bende senin gibi gülüyorum.ama yinede çaresiz hastalık değil hiç birisi şükür sende öyle düşün.ben anca öyle düşünerek rahat ediyorum.triotin gebeliğe bağlı olduğunu nasııl anladılar sende.

bir tek benmı aldım bebegıme bırseylerrr hadı neler aldınız fıkır olur hepımızee paylasalımm:)

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/572463-2013-mayis-annelerinin-bebis-hazirliklari.html
canım özellikle beşiğine bayıldım güle güle kullan.ben alamıyorum hala.hadi birşey olursa diye.7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ben.

Aslında bakma cok tez canlıyımdır
Hemen olsun, şipşak görüntü olacak bende
Ama bu konuda çok tutucuyumm
Ne bileyimm
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırtsın bebişlerimizi
Bide çalışıyorum ben haftaiçi
Haftasonuda koşturma zatenn doktordu,testti, hamileliğe alışma dönemiydi filan 3 ay oynatmadım totomu :26:
Ben böyle keyif alarak yapmak istiyorum alışverişimi
Geniiiş geniiişş yayılaa yayılaa olacakk
Tek yere değill gezip dolaşmam lazımm
Hamile olarak Rabbim nasip ederse belki 3-5 sene sonra anca tadacağım yine böyle duyguyu
Ama ilki ayrı bir tatlı olmalı gibii

Her şey gönlüne göre olsun inşallah, doğum iznin ne zaman bilmiyorum ama iyice son aylara kadar çalışmazsan istediğin gibi keyifle dolaşma imkanın olabilir. benim ki de biraz sıkıntıdan sanki, yapacak bişey yok sürekli bebek sitelerini dolaşırken tutamıyorum kendimi, görüp çok beğendiğim bişeyi sonra bulamazsam aklımda kalır diye alıyorum hemen :)

canım özellikle beşiğine bayıldım güle güle kullan.ben alamıyorum hala.hadi birşey olursa diye.7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ben.

Ben kötü birşey düşünmüyorum-düşünmekte istemiyorum
Bende ilk trimesteri hamileliği anlama ve alışma süresi olarak geçirdim
Hem vucüdum bebeğime alışsın hemde ben bebeğime alışayım diye dinlendik
Ama İkinci trimesterde atağa geçip almayı düşündüm
Ayrıca alanları takdir ediyorum ve hayranımm
Ne güzel çabuk karar verebiliyorlar

tens aletlerını dıyosun sanırım pedlerı var hanı yapıstırılıyo
sanırım gebeyken onu kullanamayız cnm ya
dedıgın gıbı esımın yun ıclıgını gıydım taa gogsume kdr cektım onu
sıcak sıcak yatıyorum
dr da usumeye gelmez usuduysen tetıklemıstır dıyo
hayat boyu dıkkat etcez ıste boyle
sagolasın canım

pekbıcıcı kuzum sagol sende ıns gecer
mecbur yataga baglıyım suan ıns yakın zmnda kalkmak ıstıyorum
sıkıldımda.. Hamılelıgın tadını cıkaramadım ya
cumartesı bebegımle bulusucam onu dusundukce rahatlıyorum sadece
bu arada ıkılı teste ac yada tok gıtme gıbı bsy varmı onuda ogreneyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…