- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.741
ekledım cnm
yanlız yanına nazar boncugu koyamıyorum yonetıme bununla ılgılı maıl attım cvp beklıyorum cnm
Göbişimin içinde bişeyler oluyorr
Sol kasığımın orda bir hareketlilik varr
İlk bulduğum bebek resmine baktım hemen
Seğirme gibide değil, tepiş gibide değill
Dönüyor sanırım bebeğimm :44:
kızlar burası sessiz bugün,hayırdır,sorun yoktur umarım,ve herkes ve tüm bebişler iyidir inşallah....
kendi adıma söyleyeyim eve gitmek için sabırsızlanıyorum, çünkü çok uykum var. az önce masaya kafamı dayamıştım neredeyse dalıyormuşum seslere irkildim. birkaç gündür çabuk yoruluyorum...
nazar değirdik kendimize :)
kızlar bende nazar mı var acaba ya
7. haftada idrar yolu enf. oldum antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
8. haftada grip olup 3 gün yattım
12. haftada gıda zehirlenmesi geçirdim serum bağlanmak zorunda kaldı
13. haftada gebeliğe bağlı hipotroidi olduğumu öğrendim
artık ağlanacak halime gülüyorum ya
YIKILMADIM AYAKTAYIM :)))))
HEHEHEHEH unutmak mumkunnnnnnnnnnn bıle degıllllNegatifse bilemiyeceğim
Sen dediği gibi tekrarlat canım
Unuturmuyuzz biz onları yaa
Canı sıkılıyor yavrucağımın belkide
Köss köss 10 saat oturan boğa anasını harekete geçirtiyor işte
Maşallah canım sanaAma cinsiyetten eminsin iştee
Benim kaldı mı kısmetse 8 aralıka :18::18:
Ozaman atarmıyım kendimi bir dükkana bilemiyorum ama şimdi bile sitelerde dolanırkenn içim gidiyorr
ekledım cnmcnm benim de yaş 29 sat:15-08
tah.d.t:22.05.2013
ilk bebeğim
cinsiyeti belli değil
cnm bende de hem bel hem boyun fıtığı var 2 sene önce konmuştu teşhis ama ben fizik tedavi gördüm
belim ağrımaya 7. haftada falan başladı bu işin en güzel çözümü yüzmek
eğer İstanbul daysan belediyenin çok temiz spor tesisleri var onlardan yararlan ama çıktığında üşütme
çok faydasını görürsün
geçmiş olsun
HEHEHEHEH unutmak mumkunnnnnnnnnnn bıle degıllllof yaaa soyle 5-6 aylık olalım ondan sonra da 9 aylık olmak ısteyelım bıran once
ekledım cnm
canım sanada cok gecmıs olsun
boyle ıllet hastalık allah dusmanıma vermesın
fızık tedavı bende gordum gecen sene ama tekrarladı arada ıste
tam tedavısı yok sanırım bu ısın
bursadayım ben cnm yuzme cok ısterım ama havuzlardan brz cekınıyorum hıjyen acısından
hamılelık olunca ıste guveneegın bıyer olması lazım klorlu suyu onerıyolarmı kı bıze?
Bı ıyılessem hergun yuruyuse baslıcam oda cok ıyımıs
hergun yrm saat yeter dıyo dr um
ahhh bı ayaklanabılsem..
Rabbim sağ salim sağlıkla 9 ayımızı tamamlatsın hayırlısıyla inşAllahh
Ama ne güzel tek değilizz, hepimiz burda birbirimize yardımcı oluyoruzz
Gülüyoruzendişeleniyoruz :18:
Yavrularımızı hayal ediyoruzz
Allahım bu mucizeyi bizlere nasip ettiği için milyonlarca şükürler olsun
5-6 aylık olunca zaten hazırlıklarla uğraşmaktan anlamıcaz bile nasıl geçtiğini diye düşünüyorum
canım sanada cok gecmıs olsun
boyle ıllet hastalık allah dusmanıma vermesın
fızık tedavı bende gordum gecen sene ama tekrarladı arada ıste
tam tedavısı yok sanırım bu ısın
bursadayım ben cnm yuzme cok ısterım ama havuzlardan brz cekınıyorum hıjyen acısından
hamılelık olunca ıste guveneegın bıyer olması lazım klorlu suyu onerıyolarmı kı bıze?
Bı ıyılessem hergun yuruyuse baslıcam oda cok ıyımıs
hergun yrm saat yeter dıyo dr um
ahhh bı ayaklanabılsem..
evet canım cok sukur bu gunlerımıze bazen hala gercekmı acaba dıyorum kendıme cok hayl kırıklıgı yasadım cunku...neysekı gectı bıttı melegım benımle
evet ya ben bıraz daha beklım sımdıden herseyı hazırlarsam o gunlerım nasıl gecıcek sonra
burdsa bılgılerımızı paylasmak hepımıze ıyı gelıyor bence
Bencede bekle biraz yoksa bu gidişle son 3 ay oturacaksın ozamanda zaman geçmicekk
Son 2 ay tek tük geliriz zaten koşturmadann
Ben daha iğne bile almadım yavrumaa
Bir günde mi toplarım herşeyini onuda bilmiyorum yaa
Ama sen en zor olanı almışın bile
Beşik konusu beni benden alıyorr
Hazır mı alayım? Yaptırayım mı?
O mu pahalı olur ötekisi mi?
Masif mi olsun ham ağaç mı yoksa bambu mu?
Hazırsa kimyasal boya katmadığını nasıl anlayacağım
Falann filann...
Ama iyi ki varsınızzz
bu bilgi alışverişleri hem rahatlatıyor benii
hemde böyle bıcır bıcır düşünceleri ve kıyafetleri gördükce pek bir heyecanlanıyorum
kızlar bende nazar mı var acaba ya
7. haftada idrar yolu enf. oldum antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
8. haftada grip olup 3 gün yattım
12. haftada gıda zehirlenmesi geçirdim serum bağlanmak zorunda kaldı
13. haftada gebeliğe bağlı hipotroidi olduğumu öğrendim
artık ağlanacak halime gülüyorum ya
YIKILMADIM AYAKTAYIM :)))))
canım özellikle beşiğine bayıldım güle güle kullan.ben alamıyorum hala.hadi birşey olursa diye.7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ben.bir tek benmı aldım bebegıme bırseylerrr hadı neler aldınız fıkır olur hepımızee paylasalımm:)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/572463-2013-mayis-annelerinin-bebis-hazirliklari.html
heyecanın okurken bile hissediliyor canım, şaşıyorum nasıl durabildin iğne bile almadan :)) ben geçen markafoni indiriminden hastane çıkışını aldım, 3 aylıkken dr kız dedi ama ya değilse diye de arada sırada aklıma gelmiyor değil :))) pembiş pembiş giydirilmez de erkek bebeğe :) hediye ederim artık.. bazen de diyorum kesin olsaydı 6. ayda alacak bişey kalmayabilirdi :))
canım özellikle beşiğine bayıldım güle güle kullan.ben alamıyorum hala.hadi birşey olursa diye.7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum ben.
cnm minik titreşimli masaj aletleri var eşine söyle onunla sana masaj yapsın ya da eliyle
belini sıkı sıkı atkıyla falan sar asla üşütme sıcak tutarsan da iyi gelir
yün bel korseleri var fazla sıkmadan onlardan da takabilirsin
çok geçmiş olsun nasıl bi ağrı olduğunu iyi bilirim iyi gelecek merak etme olumlu düşünmeye çalış
arkadaslar benim inti-cmv-igg 978. aniti-igm NEGATIF cikti bilgisi olan var mi?[/Q
inti-cmv-igg 978 cnm bunun ne olduğunu anlamadım açıkçası benim tahlillerimin içinde yok, diğeri negatif yazıo ama
arkadaslar benim inti-cmv-igg 978. aniti-igm NEGATIF cikti bilgisi olan var mi?[/Q
inti-cmv-igg 978 cnm bunun ne olduğunu anlamadım açıkçası benim tahlillerimin içinde yok, diğeri negatif yazıo ama
saol canim ilgilendigin icin doktor vermisti sonuclara baktiktan sonra rahimin oralarinda virus var dedi iyi degilmis tekrar tahlil verdi cok endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?