2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gebelik öncesinde geniş çaplı bi tarama yaptırmıştım cnm o yüzden biliyoruz ama tabi o olmasaydı bilinmezdi sanırım

Tok gidersen daha iyi olur canımm
Hem bebişin uyuya kalmaz kıpır kıpır olurr
Çikolatada yee
Güzel güzel sonuçların olsun canım

nılosummm pasanın cıcılerıne bayıldımmm
massallaaah allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsınnn
off benımde bısuru sey alasım var
ama sarı beyaz al al nereye kadar cınsıyetı bı ogrensekkkk

Tok gidersen daha iyi olur canımm
Hem bebişin uyuya kalmaz kıpır kıpır olurr
Çikolatada yee
Güzel güzel sonuçların olsun canım

tamam kuzum sagol oyle yapayım
dedıgın gıbı en guzelı cıkolatada sarttt
yooksa pıpısını*kutusunu nassııl goruruzzzz
ay catlarım

tamam kuzum sagol oyle yapayım
dedıgın gıbı en guzelı cıkolatada sarttt
yooksa pıpısını*kutusunu nassııl goruruzzzz
ay catlarım

ben koca bi tadelleyi bulana bulana indirdim sabah mideye ama benim uykucu yüz üstü yatmış popoyu döne döne uyudu

doktor uğraştı durdu dönsün diye ama yüzünü kapattı bacaklarını oynattı en sonunda sırtını döndü uyumaya devam anasına çekmiş kuzum

oyy yerım ben onu massallah bebısıne
ayyy desene cıkolatada kar etmıyo bazen
gecen sefer bızımkıde uyuyodu valla dr uyandırdı snra deprestı kuzum :)
ozmn bende aynı senın gıbı demstm anasına cekms bu uykuucu dıye

bi bakıma iyi oldu canım ölçümü çok düzgün yaptı bir de yüz üstü yattığı için çok net göründü ense kalınlığı

çok kıpırdadıkları zaman baya uğraşıyorlarmış net ölçüm olması için sabah erken gittiğim için de daha sakin olmuş olabilir

cinsiyet için gün içinde gidicem bidahakine sen ikili testine gittinmi?

kızlar biraz alakasız olucak ama siz herhafta balık tüketebiliomusunuz, yemeye çalışıorum ama çokta herhafta olmuo,yemiosanız yaptıınız bişey varmı bunun için

kızlar biraz alakasız olucak ama siz herhafta balık tüketebiliomusunuz, yemeye çalışıorum ama çokta herhafta olmuo,yemiosanız yaptıınız bişey varmı bunun için

hiçte alakasız degıl canım
ben malesef yıyemıyorum doktora gıttıgımde soylıcem bunuda alternatfı bırsey tavsıye eder umarım ..

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nin-ultrason-goruntuleri-12.html#post27302517

yeni resimlerimizi yukledim

ben bir parca cikolata yedim sıpam resmen taklalar attı , ense k. ölçümünde kadın bir an kalp atısını actı bir durmuyor kı duzgun ölçüm alayım dedim bende ohh olsun sen bana oğlumu göstermezsen o da böyle yapar dedm

kızlar yaa kasıklarımda iki gündür bi ağrı var ara ara giriyor ama baya bi ağrı yani.... sizde de var mı böyle bir durum yoksa telaş etmeli miyim????

kızlar 2 gün önce devlet hastanesine gittim 2li testi ücretsiz yapıyorlarmıs diye...maddi durumum biraz sıkıntılı oldugu için.ama doktor bebegimi göremedigini söyleyince sok oldum cikolata ye gel dedi neyse yedim tekrar muayene oldum ama yine bebegimi ultrasyonda göremedigini söyledi tabii aglamaya basladım...sonra gel dedii hiç bi daha gidermiyim oraya...hemen kendi doktorumu aradım durumumu anlattım hemen gel dedi.özel hastane oldugu için randevu almak istedim ama uyuz sekreter dünden ötürü cok yogun hiç bos bir vakit yok bugüne veririm dedi bende mecbur kaldım peki dedim...sonra bugün doktora gittim zaten aglamaklıyım doktora anlattım durumu hemen vajinadan bakmam gerek dedii tabiii bende cok karsıyım hayır baktırmam dedim ayyy demez olaydımm benii bi ezdi bi ezdii ben doktorum aynı zamanda ebeyim nasıl cekinirsin benden??eger saglıgını düsünmüyorsan hele ki bebegini düsünmüyorsan git hiç muayene bile olma dediii o da üstüme geldi mi??aman allahımmmm aglaya aglaya bi kaldım..doktordan özür diledim vajinal muayeneyi kabul ettim.ayyyy bi de ne göreyim doktor senin bebişşş kocaman olmus bu koca bebegi mi göremediler dediii beni rahatlatmak için sakalastıı...oyy kuzum habire takla atıyordu yerinde duramıyordu.....masallah tü tü tüüüü :) sonra 2li testi hemen yaptırmak istedigimi söyledim doktor bizzat beni arkadasının muayenesine kadar götürdü...bana eslik etti...durumumu anlattı..gerci özel hastanede herkes duyduuu benimm aglamalarımı ....sonraa diger doktor ayrıntılı ultrasyon yapmak istedi bu seferde benim kereta poposunu dönmüş yatıyo...off ölcüm yapamadı doktor ..aradan zaman gecti..beni tekrar muayene etti ölçümü aldı....bebsim saglıklıymış cok sükür...2li test için kan verdim..hemsire bana acil hasta diye muamelede bulundu..test sonucumun 2gün içersinde cıkacagını söyledii...cok sevinçliyimm haa bu arada doktorr bebişimin cinsiyetini erkege benzettiii..ama net degilmiş..bakalımmm hayırlısııııı.......

Evet cokkk kıprasırlarsada olcumler zor olur dedıgın gıbı
bakalım nasıl olacak
bu cumartesı gıdıcem canım ıste yapılıcak 2lı test

canım ya okumaya başlarken resmen aglayacaktım ama sonrasında ohhh şükür iyiyimiş dedim
gozun aydın canım ya bazı doktorlar hıc anlamıyo hamıle psikolojisinden adam gibi davransınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…