- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.781
kızlar 2 gün önce devlet hastanesine gittim 2li testi ücretsiz yapıyorlarmıs diye...maddi durumum biraz sıkıntılı oldugu için.ama doktor bebegimi göremedigini söyleyince sok oldum cikolata ye gel dedi neyse yedim tekrar muayene oldum ama yine bebegimi ultrasyonda göremedigini söyledi tabii aglamaya basladım...sonra gel dedii hiç bi daha gidermiyim oraya...hemen kendi doktorumu aradım durumumu anlattım hemen gel dedi.özel hastane oldugu için randevu almak istedim ama uyuz sekreter dünden ötürü cok yogun hiç bos bir vakit yok bugüne veririm dedi bende mecbur kaldım peki dedim...sonra bugün doktora gittim zaten aglamaklıyım doktora anlattım durumu hemen vajinadan bakmam gerek dedii tabiii bende cok karsıyım hayır baktırmam dedim ayyy demez olaydımm benii bi ezdi bi ezdii ben doktorum aynı zamanda ebeyim nasıl cekinirsin benden??eger saglıgını düsünmüyorsan hele ki bebegini düsünmüyorsan git hiç muayene bile olma dediii o da üstüme geldi mi??aman allahımmmm aglaya aglaya bi kaldım..doktordan özür diledim vajinal muayeneyi kabul ettim.ayyyy bi de ne göreyim doktor senin bebişşş kocaman olmus bu koca bebegi mi göremediler dediii beni rahatlatmak için sakalastıı...oyy kuzum habire takla atıyordu yerinde duramıyordu.....masallah tü tü tüüüü :) sonra 2li testi hemen yaptırmak istedigimi söyledim doktor bizzat beni arkadasının muayenesine kadar götürdü...bana eslik etti...durumumu anlattı..gerci özel hastanede herkes duyduuu benimm aglamalarımı ....sonraa diger doktor ayrıntılı ultrasyon yapmak istedi bu seferde benim kereta poposunu dönmüş yatıyo...off ölcüm yapamadı doktor ..aradan zaman gecti..beni tekrar muayene etti ölçümü aldı....bebsim saglıklıymış cok sükür...2li test için kan verdim..hemsire bana acil hasta diye muamelede bulundu..test sonucumun 2gün içersinde cıkacagını söyledii...cok sevinçliyimm haa bu arada doktorr bebişimin cinsiyetini erkege benzettiii..ama net degilmiş..bakalımmm hayırlısııııı.......
Bana balık yağı verdi doktor onu kullanıyorum cnm
peki kokusu oluomu içtikten sonra, bölee içinden gelen kötü koku yapıomu, bide markası ne
Yok ya korktum çok ilk başta ama...Yinede ben yatmadan önce içiyorum hiç koklamadan şimdilik bi sorun yok maşallah
yeni evli değılız kı cnm biz 19 aylık evlıyız ılk 1 sene cok sıkıntı zorluk cektık tam kendını toparladı dedım cocuk ıstedı ve bu hale gerı dondu tekrar
Kızlar arada elımı bebgın oldugu yere koydugumda ıyıce dıkkat kesılırsem sankı kalp atıslarını hıssedıyorum boyle hısseden var mı ya da ben oyle oldugunu mu sanıyorum kı ?
iyi bari markasını yazmamışsın cnm, ayy ben korkudan elevite bile başlayamadım çok zor ilaç içiyorum, dev gibi nasıl yutulur o yaa:)
kızlar biraz alakasız olucak ama siz herhafta balık tüketebiliomusunuz, yemeye çalışıorum ama çokta herhafta olmuo,yemiosanız yaptıınız bişey varmı bunun için
izmir yesilyurt devlet hastanesi.ah ah aglaya aglaya cıktım ordan.galiba ultrasyon cihazları eskiydi.cunku ozel hastaneye gittgmde kasıgıma hafifce dokundurdu hemen bebisi gordu cıhaz.neyse cok sukur bebisim iyi oldugunu ogrendim ya bu bana yeter
kızlar grip oldum yatıyom.burnum tıkalı nefes alamıyom.burnum için bir önerisi olan var mı?
arkadaşlar ben 7 haftalıktan itibaren gidiyordum şuanki doktoruma şimdiye kadar hiç vajinal muayne etmedi hep üstten
sizlerden duyduklarım her ikiside olanlar var
sizce neden benimki etme gereği duymuyor anlamyorum tamam hanı bana kalsa işime gelirde sıkıntı varmı yokmu bakmadan anlayabilirmi insan alttan muayne ettmeden bı sorun olup olmadıgıını anlayabılırmı sizce
artık yarından itibaren baska bi doktora gidicem onun tarzı nasıl acaba sızce bukadar hafta öyle muayne etmemiş olmamaları normal mi sizce aranızda benim gibi olan varmı
Aynı dert şuan bendede var.Dün güzel akıyordu bugün tıkandı.Gündüz tuzlu su çektim burnuma biraz iyi geldi ama şimdi yine tıkandı.Bide aradan aradan akıyo ve ben anlamıyorum aktığınıda artık iyice ucuna geldiğinde hissediyorum,bende tıkadım selpağı burnuma öyle dolaşıyorum evde :)))
bence ciddi bişey gormeden ya da karından net göremezse alttan bakar gibime geliyor
şahsen ben alttan baktırmaya karşıyım, karından görünüyorsa ne gerek var alttan ultrasona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?