2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gerizekalılar bukadar da olmaz cihazlarmı çok kötü acaba, doktrmu beyinsizdi anlamadımkiii, hiçmi güvenemicez devlet hastanelerine, ya gerçekten özele gidemicek olsaydın nolcaktı düşünmke bile istemiyorum, neyse geçmiş olsun dielim, çok şükür sağlıklıymış, buarada hangi şehir merak ettim bu devlet hastanesini tatlım

Kızlar arada elımı bebgın oldugu yere koydugumda ıyıce dıkkat kesılırsem sankı kalp atıslarını hıssedıyorum boyle hısseden var mı ya da ben oyle oldugunu mu sanıyorum kı ?

yeni evli değılız kı cnm biz 19 aylık evlıyız ılk 1 sene cok sıkıntı zorluk cektık tam kendını toparladı dedım cocuk ıstedı ve bu hale gerı dondu tekrar

ne yaşadığını bilmiyorum canım. biz de neler yaşadık. ayrılmanın eşiğindeydik geçen sene.ama evlilik 5 yılda otururmuş.ben 5 yıldır evliyim hala oturmadı.kapris tantana devam ediyor yani.adam patlayacak bomba gibi. bi hareketi bekliyor. takma kafana, bırak huyları değişmeyecek zaten. sen kendine bak. en önemli kişi senin için kendinsin. hele bu döneminde. ayrıca takmadığını, onun yaptıklarını umursamadığını görünce belki değişir... Allah yardımcın olsun

Kızlar arada elımı bebgın oldugu yere koydugumda ıyıce dıkkat kesılırsem sankı kalp atıslarını hıssedıyorum boyle hısseden var mı ya da ben oyle oldugunu mu sanıyorum kı ?

bende ilk öle zannetmiştim cnm da o kendi kalp atışın sonradan farkettim bastırarak dikkatle dinleyince öle oluyo

ayyyy nasil okuycam gecmisi
okuyamacagim besbelli

yoruldum bugun 6 saat avm de gecirdim
ayakta cok aldim cok yurudum
bebis de yoruldu baya
doktorum aradi yarindan sonra cagirdi ama sanirim alttan muayene olacak
ya da genel konusma kg kontrolu falan bakalim

bir de vitamin verin banaaaa dedim tamam dedi
kusuyorum diyince yazacak sonunda yani
bir de catlak kremi onerecek

izmir yesilyurt devlet hastanesi.ah ah aglaya aglaya cıktım ordan.galiba ultrasyon cihazları eskiydi.cunku ozel hastaneye gittgmde kasıgıma hafifce dokundurdu hemen bebisi gordu cıhaz.neyse cok sukur bebisim iyi oldugunu ogrendim ya bu bana yeter

ayy benim de son gittigim usg cok kotuydu
doktor baya bastirdi asagiya net degildi

kızlar ya halimi görseniz çok komiğim.evde giydğim bir eşofman altım var. düşük beldi. iyice düşük oldu. hani hatırlıyor musunuz? ekmek teknesi diye bir dizi vardı orda ''kirli'' diye bir karakter vardı gözlüklü, şişko aynı ona benzedim. göbeğin yarısı meydanda gözüküyor:)))))))))

arkadaşlar ben 7 haftalıktan itibaren gidiyordum şuanki doktoruma şimdiye kadar hiç vajinal muayne etmedi hep üstten
sizlerden duyduklarım her ikiside olanlar var
sizce neden benimki etme gereği duymuyor anlamyorum tamam hanı bana kalsa işime gelirde sıkıntı varmı yokmu bakmadan anlayabilirmi insan alttan muayne ettmeden bı sorun olup olmadıgıını anlayabılırmı sizce
artık yarından itibaren baska bi doktora gidicem onun tarzı nasıl acaba sızce bukadar hafta öyle muayne etmemiş olmamaları normal mi sizce aranızda benim gibi olan varmı

kızlar grip oldum yatıyom.burnum tıkalı nefes alamıyom.burnum için bir önerisi olan var mı?

Aynı dert şuan bendede var.Dün güzel akıyordu bugün tıkandı.Gündüz tuzlu su çektim burnuma biraz iyi geldi ama şimdi yine tıkandı.Bide aradan aradan akıyo ve ben anlamıyorum aktığınıda artık iyice ucuna geldiğinde hissediyorum,bende tıkadım selpağı burnuma öyle dolaşıyorum evde :)))

bence ciddi bişey gormeden ya da karından net göremezse alttan bakar gibime geliyor
şahsen ben alttan baktırmaya karşıyım, karından görünüyorsa ne gerek var alttan ultrasona

canlar geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah bende geçen hafta çok kötü durumdaydım nefes durumları burnum akıyor griptim hiç ilaç almadım bildiğiiz limonu sıktım suyunu içtim posasını tuzlayıp yedım ve dua ettım allahım bana sıfa ver dıye c vıtamını tukkettım ve sıcak ta yatıp ıstraat ettım ıkı gun boyunca cıkmadım tembellık yaptım cuma gunu hsatalanmıstım ve cuma aksamı eve geldım dınlenmeye basladım pazartesıye kadar sonra pazartesı ferahlamıstım salı gun hıc bısıım kalmadı sukurrr

bence ciddi bişey gormeden ya da karından net göremezse alttan bakar gibime geliyor
şahsen ben alttan baktırmaya karşıyım, karından görünüyorsa ne gerek var alttan ultrasona

canım bencede karından bakmasından memnunum ama işte tereddüt ediyorum oradanda bakıyorlar yaaa bana bakılmadı için yoksa bana da kalsa orası en ıyısı utanma sıkınma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…