2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu arada doktorum bebegin hareket ediyor mu dedi
ben d ebrisyeler hissediyorum ama bilmiyorum bebekten mi dedim
simdi hissetmeye baslamissindir dedi

canım biz senınle aynı zamanlardayızz ben bişi hissetmiyorummm sen elini tam olarak nereene koyup bakıyorsun hareketlerine :)
ben birde öyle deneyim benkoyuyorum koyurum elımı yok bişi hissetmyrm

aynı yaa hiç nefes alamıyom yatınca tuzlu su işe yaramıyor.burun akıntısına da tuvalet kağıdıyla çözüm buldum tıkadım.

iyi akşamlar arkadaşlar..bende dün 2li test için kan verdim.ölçümlerimiz normal çıktı,sonra dedim cinsiyet hakkında bişey demeyecekmisiniz baktı kıza benzettim ama çok erken yanılabilirim sen sorduğun için söyledim dedi. 2 hafta öncesindede erkeğe benzettim yada ben öyle hissediyorum demişti.bizde şartlanmıştık erkek diye öyle söyleyince hayal kırıklığı oldu biraz.kızımız var buda erkek diye düşünmüştük.eşimde üzüldü ama yinede hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda insan şartlanınca işte böyle oluyor.:26:

kızlar biraz alakasız olucak ama siz herhafta balık tüketebiliomusunuz, yemeye çalışıorum ama çokta herhafta olmuo,yemiosanız yaptıınız bişey varmı bunun için

ya çok tuhaf kızken hiç balık yemezdim hamileyken acayip balık yiyorum nasıl canım istiyo anlatamam benden baska yoktur herhalde balık canı isteyen hamileyken genelde tiksinirler hamileler gerçi sağ olsun benim kocacım bana yapıyo bana hazır yemesi düşüyo

kızlar benim milupadan paketim geldi kücük bişey ama bebeğimin ilk ürünleri çok sevindim ben :) bi tane ıslak mendil var minicik bi pişik kremi 2 tane emziren anneler için sallama çay var indirim kuponu var 2 tane bide bebeğim diye kitap var ben mutlu oldum:)

Canım benımde balık ıstıyo ama bır yapan gerekıyo yapan olmayınca da yıyemıyorum cıg halı cok fena kokuyo kokusunun rahatsız etmeyecegı gunu beklıyorum

canım biz senınle aynı zamanlardayızz ben bişi hissetmiyorummm sen elini tam olarak nereene koyup bakıyorsun hareketlerine :)
ben birde öyle deneyim benkoyuyorum koyurum elımı yok bişi hissetmyrm
yok elimi koymuyorum
durup duruken birsey oluyor sagda ne bileyim birsey kayiyor gibi, orda bir donme hareketi gibi, atma gibi..ama hep hissettigim brisey degil dun belirgindi, onceki 2 gun hic hissetmiyordum bakiyordum bekliyordum olmuyordu. bir de kendini dinlemekle de ilgili, cikolata yiyip sola dogru yat bakalim sessiz bir odada konsantre ol belki birsey farkedersin ama farketmesen de cok normal cunku tam olarak ben de bilmiyorum nasil oldugunu sadece yorum yapiyorum cunku farkli birsey olan. tabi hep olmuyor iste, su 20.haftalar gelsin de guclu tekmeler yiyelim hepimiz anliycaz insallah

sanirim alttan elde muayeneden bahsediyorsun di mi?
yoksa vajinal ultrason mu?
eger elle muayeneden bahsediyorsan benim de doktorum su an bakmiyor uzun zaman oldu,en zon 7.haftaydi sanirim, ilk zamanlar sIk bakiyordu. sadece cuma gunu icin cagirdi uzun aradan sonra. o sekilde rahim boyuna falan bakiyorlar, rahim agzi yumusakligina, bir nevi icersinin durumu ne yorum yapiyor, ama yurt disindaki bircok doktorun tarzi bu. Turkiye'de oyle uygulama nerdeyse yok, 9 ay boyunca bakmayan doktorlar var sadece doguma yakin cati durumuna bakmak icin elle muayene oluyor. bence sorun yapilcam mevzu degil, gerek gorse yapar zaten doktorun gibi geliyor dun annemle de konusuyorduk o da diyor burda 8,9 ay doktorlar alttan hic bakmiyor ki diye, saglikci benim annem de bence aramizda nerdeyse yuzde 95i elle muayeneyi yasamamislardir hamileliklerinde icini ferah tut.

Gunaydin,Ben herhalde %5 in icindeyim elle muayene deuf ya iki hafta kaldi bebisi tekrar gormeye,dr a bahane yaratip ariyorum,oram buram agriyo diyo yok izin yok ultrasona daha

Gunaydin,Ben herhalde %5 in icindeyim elle muayene deuf ya iki hafta kaldi bebisi tekrar gormeye,dr a bahane yaratip ariyorum,oram buram agriyo diyo yok izin yok ultrasona daha

hangi ulkedesin bilmiyorum ama yurt disinda ultrason taraftari degiller hic benim doktorum da yalvarmasam zorla soylene soylene yapiyorama elle kontrol yapiyorsa iyi icin rahatlar cunku sen goremesen de doktorun gayet iyi anliyor

Gunaydın guzel anneler yataktan bır turlu cıkamadım acayıp uykum varmıs gıbı hıssedıyorum keske hamılelık donemınde ıstedıgımız saatte ıse gıdıp gelebılsek gene gec kalacagım

Son düzenleme:
Gunaydın guzel anneler yataktan bır turlu cıkamadım acayıp uykum varmıs gıbı hıssedıyorum keske hamılelık donemınde ıstedıgım saatte ıse gıdıp gelebılsek gene gec kalacagım

gunaydin
ben de tam aksi
gece de zor uyudum
sabah da uyuyamadim tekrar
erkenden ayaktaydim uykusuzluk cekiyorum bu ara ama cok dusunuyorum sanirim ondan

gunaydin
ben de tam aksi
gece de zor uyudum
sabah da uyuyamadim tekrar
erkenden ayaktaydim uykusuzluk cekiyorum bu ara ama cok dusunuyorum sanirim ondan

Gunaydın yataga yattıgımda zor uyuyorum oyle olunca da sabah kalkması zor oluyor :2: bebek ıyıce hareketlenınce bakalım nasıl olacak eger gecelerı kıpırdanır durursa hıc uyuyamam

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız takip edemıyorum ama ınşallah bulantılarınız bıtmıştır... bugün kontrolum var dualarınızda benı unutmayın inşallah kapanmıştır açılma yada daha cok açılmamıştır... hepinizi öpüyorum buzağılarla beraber

gunaydin guzel haberlerle gelmeni diliyorum canim

Gunaydın canım guzel dusunelım guzel olsun degıl mı ıns ıyı haberlerle gelırsın ıcını ferah tut annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…