- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.801
bu arada doktorum bebegin hareket ediyor mu dedi
ben d ebrisyeler hissediyorum ama bilmiyorum bebekten mi dedim
simdi hissetmeye baslamissindir dedi
Aynı dert şuan bendede var.Dün güzel akıyordu bugün tıkandı.Gündüz tuzlu su çektim burnuma biraz iyi geldi ama şimdi yine tıkandı.Bide aradan aradan akıyo ve ben anlamıyorum aktığınıda artık iyice ucuna geldiğinde hissediyorum,bende tıkadım selpağı burnuma öyle dolaşıyorum evde :)))
canlar geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah bende geçen hafta çok kötü durumdaydım nefes durumları burnum akıyor griptim hiç ilaç almadım bildiğiiz limonu sıktım suyunu içtim posasını tuzlayıp yedım ve dua ettım allahım bana sıfa ver dıye c vıtamını tukkettım ve sıcak ta yatıp ıstraat ettım ıkı gun boyunca cıkmadım tembellık yaptım cuma gunu hsatalanmıstım ve cuma aksamı eve geldım dınlenmeye basladım pazartesıye kadar sonra pazartesı ferahlamıstım salı gun hıc bısıım kalmadı sukurrr
Sanada geçmiş olsun canım şükür sen atlatmışsın bide ben atlatsm çok iyi olucak.Gerçi ben çalışmıyorum evdeyim yine öyle böyle geçiyor ama ALLAH sizlerin yardımcısı olsun.Bende ilk ün çok kötü olunca mecbur doktoruma sorarak 1 tane parol içtim sonrasında bende c vitamini alıyorum bol bol.Tosunuma bişey olmasında ben bi şekilde geçirirm bu illeti ..
kızlar biraz alakasız olucak ama siz herhafta balık tüketebiliomusunuz, yemeye çalışıorum ama çokta herhafta olmuo,yemiosanız yaptıınız bişey varmı bunun için
canlar geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah bende geçen hafta çok kötü durumdaydım nefes durumları burnum akıyor griptim hiç ilaç almadım bildiğiiz limonu sıktım suyunu içtim posasını tuzlayıp yedım ve dua ettım allahım bana sıfa ver dıye c vıtamını tukkettım ve sıcak ta yatıp ıstraat ettım ıkı gun boyunca cıkmadım tembellık yaptım cuma gunu hsatalanmıstım ve cuma aksamı eve geldım dınlenmeye basladım pazartesıye kadar sonra pazartesı ferahlamıstım salı gun hıc bısıım kalmadı sukurrr
Sanada geçmiş olsun canım şükür sen atlatmışsın bide ben atlatsm çok iyi olucak.Gerçi ben çalışmıyorum evdeyim yine öyle böyle geçiyor ama ALLAH sizlerin yardımcısı olsun.Bende ilk ün çok kötü olunca mecbur doktoruma sorarak 1 tane parol içtim sonrasında bende c vitamini alıyorum bol bol.Tosunuma bişey olmasında ben bi şekilde geçirirm bu illeti ..
çok saol canım artık gecelı bır hafta oldu ben şükrediyorum allahımaa onun sayesınde gectı bukadar cabuk cok dua ettım bebegım den dalayı içemeyeceğim için kendı kendıme sabrettım dua ettım ve dedıgım gıbı ıkı adet lımon yedım sonuc mukemmel masallh çok şükür darısı size ınsallh
evet canım evde olma artını kullan ıs yapma sen ve bebeğinden önemli değil elbette iyi olun battaniye al üzerine ve dinlen gebelikte gribin en büyük faydası istraat diye okumuştum
ya çok tuhaf kızken hiç balık yemezdim hamileyken acayip balık yiyorum nasıl canım istiyo anlatamam benden baska yoktur herhalde balık canı isteyen hamileyken genelde tiksinirler hamileler gerçi sağ olsun benim kocacım bana yapıyo bana hazır yemesi düşüyo
yok elimi koymuyorumcanım biz senınle aynı zamanlardayızz ben bişi hissetmiyorummm sen elini tam olarak nereene koyup bakıyorsun hareketlerine :)
ben birde öyle deneyim benkoyuyorum koyurum elımı yok bişi hissetmyrm
arkadaşlar ben 7 haftalıktan itibaren gidiyordum şuanki doktoruma şimdiye kadar hiç vajinal muayne etmedi hep üstten
sizlerden duyduklarım her ikiside olanlar var
sizce neden benimki etme gereği duymuyor anlamyorum tamam hanı bana kalsa işime gelirde sıkıntı varmı yokmu bakmadan anlayabilirmi insan alttan muayne ettmeden bı sorun olup olmadıgıını anlayabılırmı sizce
artık yarından itibaren baska bi doktora gidicem onun tarzı nasıl acaba sızce bukadar hafta öyle muayne etmemiş olmamaları normal mi sizce aranızda benim gibi olan varmı
yok elimi koymuyorum
durup duruken birsey oluyor sagda ne bileyim birsey kayiyor gibi, orda bir donme hareketi gibi, atma gibi..ama hep hissettigim brisey degil dun belirgindi, onceki 2 gun hic hissetmiyordum bakiyordum bekliyordum olmuyordu. bir de kendini dinlemekle de ilgili, cikolata yiyip sola dogru yat bakalim sessiz bir odada konsantre ol belki birsey farkedersin ama farketmesen de cok normal cunku tam olarak ben de bilmiyorum nasil oldugunu sadece yorum yapiyorum cunku farkli birsey olan. tabi hep olmuyor iste, su 20.haftalar gelsin de guclu tekmeler yiyelim hepimiz anliycaz insallah
sanirim alttan elde muayeneden bahsediyorsun di mi?
yoksa vajinal ultrason mu?
eger elle muayeneden bahsediyorsan benim de doktorum su an bakmiyor uzun zaman oldu,en zon 7.haftaydi sanirim, ilk zamanlar sIk bakiyordu. sadece cuma gunu icin cagirdi uzun aradan sonra. o sekilde rahim boyuna falan bakiyorlar, rahim agzi yumusakligina, bir nevi icersinin durumu ne yorum yapiyor, ama yurt disindaki bircok doktorun tarzi bu. Turkiye'de oyle uygulama nerdeyse yok, 9 ay boyunca bakmayan doktorlar var sadece doguma yakin cati durumuna bakmak icin elle muayene oluyor. bence sorun yapilcam mevzu degil, gerek gorse yapar zaten doktorun gibi geliyordun annemle de konusuyorduk o da diyor burda 8,9 ay doktorlar alttan hic bakmiyor ki diye, saglikci benim annem de bence aramizda nerdeyse yuzde 95i elle muayeneyi yasamamislardir hamileliklerinde icini ferah tut.
Gunaydin,Ben herhalde %5 in icindeyim elle muayene deuf ya iki hafta kaldi bebisi tekrar gormeye,dr a bahane yaratip ariyorum,oram buram agriyo diyo yok izin yok ultrasona daha
Gunaydın guzel anneleryataktan bır turlu cıkamadım acayıp uykum varmıs gıbı hıssedıyorum keske hamılelık donemınde ıstedıgım saatte ıse gıdıp gelebılsek gene gec kalacagım
gunaydin
ben de tam aksi
gece de zor uyudum
sabah da uyuyamadim tekrar
erkenden ayaktaydim uykusuzluk cekiyorum bu ara ama cok dusunuyorum sanirim ondan
günaydın kızlar nasılsınız takip edemıyorum ama ınşallah bulantılarınız bıtmıştır... bugün kontrolum var dualarınızda benı unutmayın inşallah kapanmıştır açılma yada daha cok açılmamıştır... hepinizi öpüyorum buzağılarla beraber
günaydın kızlar nasılsınız takip edemıyorum ama ınşallah bulantılarınız bıtmıştır... bugün kontrolum var dualarınızda benı unutmayın inşallah kapanmıştır açılma yada daha cok açılmamıştır... hepinizi öpüyorum buzağılarla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?