2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Is yerı cok sakın bu haftalarda gelen vatandas cok az (bu arada nufus mud.calısıom) ama sagolsun mudurum ıstatıstık ısı verdıgı ıcın ben her daım bu sacma ısle ugrasıyorum :2:

Günaydın anneler ve minik bebekleri :))

gunaydin
ben de tam aksi
gece de zor uyudum
sabah da uyuyamadim tekrar
erkenden ayaktaydim uykusuzluk cekiyorum bu ara ama cok dusunuyorum sanirim ondan

dün bir sitede ikinci trimester dönemde ilkinin aksine uyku problemleri yaşayabileceğimiz yazıyordu. ben de eskisi gibi derin derin uyuyamıyorum, zor dalıyorum, defalarca uyanıyorum, sürekli savunma halindeyim bir de, eşim sarılıyor, göbeğim açılmış atletimi çekiştiriyor bebiş üşümesin diye, ben zıplıyorum..

gözümün önüne geldi, ama illaki foto isterizz :)))))

agda yapmak istiyorum ama korkuyorum
cok da beceremiyorum zaten ugrastiracak cekistiririm dururum
birsye olur diye korkuyorum kararsiz kaldim:44:
ama doktora gidicem temiz olmak istiyorummmm

günaydın kızlar...
tsh değerim düşük olduğu için doktorum iç hastalıklarına gitmemi önermişti..dün gittim değerim daha da düşmüş ilaca başladık..kontrol altında olursa sorun olmaz dedi doktor ama ben bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum....:2::2::2::2::2:

hafif nemliyken mi sureyim pudrayi?

ben agda sonrasi suruyordum onceden
boyle deneyeyim kolay olacaksa

Once kurula unutmusum yazmayi,agda deriye yapismiyor pudralayinca o iyi gelioyr bana,bir dene bakalim nasil olacak sende,agda bitince d pudraliyorum yikadiktan sonra temiz oluyor,sivilce olusmuyor cok oyle

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

Canım tedavın yapıldıgı surece sorun olmaz merak etme gokceyle bende var bu tırıod sorunu masallah bebeklerımız ıyı

Once kurula unutmusum yazmayi,agda deriye yapismiyor pudralayinca o iyi gelioyr bana,bir dene bakalim nasil olacak sende,agda bitince d pudraliyorum yikadiktan sonra temiz oluyor,sivilce olusmuyor cok oyle

bir deneyeyim bakayim saol

epilasyon aleti kullanan var mi o bolgede? kimisi sakincali falan yazmis o daha az acitiyor benim aslinda.
bir de kalanlari alirken falan iyi oluyor

agda yapmak istiyorum ama korkuyorum
cok da beceremiyorum zaten ugrastiracak cekistiririm dururum
birsye olur diye korkuyorum kararsiz kaldim:44:
ama doktora gidicem temiz olmak istiyorummmm
Benımde bacaklarım alınacak ama cok usenıyorum bıraz daha uzasın gıdıp agda yaptıracam nasılsa bacak bısı olmaz bende tırıod de olunca tuylerım daha cabuk uzuyor bırde hamılelık esım dalga gecıyo tuylenmıssın dıye bende omuz sılkıyorum ne var yanı senın de var ben sana al dıyor muyum dıyorum

Son düzenleme:
Günaydın anne ve bebişleriii
Bu uykusuzluk halleri genel bir durum sanırm,
Bende uyandığım zaman hayatta uyuyamıyorumm
Bu sabah 4.30da bi uyandımm 7e kadar döndüm durdum
Arada kalktım aç bebişimi doyurdum

Vee bugünn tam anlamıylaa kendimee baktımm
Giyindim kuşandım saçlarıma fön çektimm güzel güzel makyaj yaptımm
İşe biraz geç kaldım ama g.müdürüm pekbicici hayata geri döndü diyerek takıldı hatta ve bişey demedi
Ohh bee kendime güvenim geldi resmenn
Neydi o tepeden saç topla cek kumaşı cek babetii
Resmen anne değilde nine boyutuna gectimm
Saçlarımda pek güzel akmışş fönlenince farkettim

ya ne bileyim..çok canım sıkkın...bulantılardan başımı alamıyordum zaten herşey üst üste gelince çok canım sıkıldı...

Allahın ıznıyle bırsey olmaz canım canını sıkıpta bebegını de uzme hamılelıkte olagan bırsey gıbı gorunuyor zaten ılaclarını al bısıcık olmaz benımde tıroıd bezlerım alındıgı ıcın hıc calısmıyor bende ılacla tedarık edıyorum :44: sukur kı hamıle kaldık bır sekılde gececek hamılıelıgımız :16

Slm millet yoğun bi başlangıç oldu jbujgün
akşam kocacım süpriz yaparak geldi
o geldi babanda yanlız diye annemde tuturdu ben gideyim diye :/
sabaha kocisi işe annemle güzel bi kahvaltı dışarda
sonra anca gidebildiğim postaneden paketi almaya(ki milupaymış)
ordan annemi garaja sonra işe...
Ama bi tuhaf oldum 10 gündür alışmışım gitmesi koydu
Ufff klasik işte ne yardan ne serden..
Anacımda garibim bide tekrar iş çıkmasın diye
1 sat erkenden gitti garaja aklıma onda kaldı
anlıyacağınız daha kocişin gelmesine pek sevinemedim
Amman duymasın

korkma cnm hiç bişi olmaz allahın izniyle sen yeterki kontrollerini ve ilçalarını ihmal etme

kızlar yaa kasıklarımda iki gündür bi ağrı var ara ara giriyor ama baya bi ağrı yani.... sizde de var mı böyle bir durum yoksa telaş etmeli miyim????

bende de var canım, dr a sordum normal ama dayanılamayacak gibi olursa ağrı kesici alabilirsin demişti. bn almadan idare ediyorum ama istersen doktoruna bir telefon edip danış..

Nazar boncuğunu da ihmal etmeseydin pekbicici'm, maşallah size..
Ben de kendime bakmak istiyorum azcık, fönümü çektirip, hamile çorabımla elbisemi giyip gezmek istiyorum ama hava çok soğukk

Son düzenleme:

Gunaydın arada ıyı oluyor bakım bende dun oglumu gorecem dıye suslendım puslendım gıttım ama bugun gene darmadagın geldım

off ne güzel
bende kendimden nefret ediyorum birden ne çok asldım
bide saçlar artık daha da çabuk yağlanıyo falan
benimde bi silkinmem lazım ama bakalım ne zaman olacak:26:

Gozun aydın canım ıns bır daha uzun surelı gıtmez annenle de allah kavustursun canım neyse kı sen yalnızken gelebıldı yanına kendıne ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…