2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günayın bayanlar,
bazılarınız uykusuzluktan şikayet etmişsiniz..bende de tam tersi..ben aylardır uyuyorum:) işe de gitmesem uyuyan güzel olacağım..akşamları 8.30-9.00 gibi tv karşısında uyuyorum..12 gibi eşim uyandırıyor yatağa gidiyoruz..hiç zorlanmadan tekrar uyuyorum..sabah ezanına yakın uyanıp wc ye ve su içmeye kalkıyorum..yarım saat kadar yatakta döndükten sonra tekrar sızıyorum:)

Nazar boncuğunu da ihmal etmeseydin pekbicici'm, maşallah size..
Ben de kendime bakmak istiyorum azcık, fönümü çektirip, hamile çorabımla elbisemi giyip gezmek istiyorum ama hava çok soğukk

Teşekkür ederim canımm
Valla böyle doping olduu
Çok olmasada arada yapacağım bunu
Hatta birazda gaza gelmemin sebebi dün yeni notebooka flashtaki resimlerimi atıyordumm
Allahımm neymişimm ne oldum dedimm,
Hatta asıl dumurum eşimdenn
Bebişim anne doğumdan sonra tekrar böyle olmazsa biz ikimiz kolundan tutup güzellik salonunun kapısına bırakalım
Belki acılarda alırlar dedii
Püslüükk sandı kiii cökeceğiimm
Amaa nayııırr tekrar hayata döndüm iştee
Bebeğim annesini görsün bakalım şimdii

Gunaydın arada ıyı oluyor bakım bende dun oglumu gorecem dıye suslendım puslendım gıttım ama bugun gene darmadagın geldım

Benimde cok sürmez ama sevdim bu durumuu
Herkes bir iltifat bir iltifatt
Hooo hooo valla kendime getirdi
Saçların coook uzamışlarr (Bende farkettim hakikaten uzamışlar )
Tahmini kız bekletinsinde olanlar; Kız anneyi çirkinleştirmemiştenn

Mutluyuzz bebişimizlee işte bugünn

canımmm wallahı en zorunu atlatmadım bence bu benım yatak odamda duracak besık bebegımın odasına da park besık alacagız bır turlu ıstedıgım gıbı bulamadım bebek odasını yaptırıyoruz ama odam kucuk oldugu ıcn mobılya besık sıgmıyor..allahyardımcımız olsun:)tatlıheyecanar baslıyor ıste:)
tesekkur ederım cnm...bana da herkez alma erken dıyor ama allaha emanet almazsam bırseyler ben catlarım

nılosummm pasanın cıcılerıne bayıldımmm
massallaaah allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsınnn
off benımde bısuru sey alasım var
ama sarı beyaz al al nereye kadar cınsıyetı bı ogrensekkkk
saol cnm benımmmmm cınsıyetını ogren pembıs pembıs alyada belın de agrıyor bak erkek te olablır pff sende kararsız kaldım ben
kızlar grip oldum yatıyom.burnum tıkalı nefes alamıyom.burnum için bir önerisi olan var mı?

canım tuzlu su yapburnuna cek ıyı gelıyor zaarı yok gecmıs olsun

gunaydınnnn

canalrım ben 2 gun yokum kuzenımde kalıcam gıtmeden hoscakal dıyeyım sıze dedım cok opuyorum sizi

günaydınlar,
bende de var aynı uykusuzluk halleri
saat 1:20 de uyandım wc ye gittim yattım geri uyuyamadım
sonra saat 2.00 de kalktım tv yi açtım eşim geldi onunla beraber oturma odasında dalmışız
saat 4 de uyanıp tv yi kapattım süt içtim geri yattım
ezan'a kadar uyuyamadım
sonra 6.10 da kalkıp hazırlanıp evden çıktım ama bugün tansiyonum düşük sanırım
ve çok afedersiniz 3 gündür cırcırım:26:
doktoruma sordum dün haşlanmış patates ye şeftali suyu iç posalı gidalar ye dedi ama pek yaramadı
bu sabah kendisi mail atmış düzeldin mi düzelmediysen cuma ve ya cumartesi gel diye
bende cumartesi gününe randevu aldım

hayırlısı içimi tarifsiz bir endişe ve heyecan sardı

Gözünn aydın canımm eşin gelmiş
Annenlede Allah kavuştrsun tekrardann
Milupa postayla mı geliyormuşş
Gidip biz mi alacağız şimdi :26:
Ben artık cocuğum 1 yaşında iken gider alırım

haklısın canım..ama bazen böyle oluyorum işte hiç olumlu yönlerini göremiyorum..herkes tiroidi çalışmıyor diye tedavi görüyor ben çok çalışıyor diye..bi de doktorun verdiği ilaç o kadar acı ki ağzıma değer değmez öldüm resmen..sabah ekmeğe sarıp yuttum ...bebeğime bişey olmasın da ben razıyım ..yalnız olmadığımı bilmek güzel çok teşekkür ederim canım..

canım hem gözün aydın hem Allah kavuştursun
eşin de özlemiştir seni ve bebeği
beraber olduğunuz günlerin tadını doya doya çıkarın

ama annelerin yeri her zaman başka, yeri doldurulamaz

Benim ilk zamanlarımda vardıı
Bol bol su içmeyi unutma canımm
Doktoruna gözükecekmişin zatenn
Çok geçmiş olsunn

kontrollerimi aksatmam ama doktorum beni 1 ay sonraya çağırdı..uzun bir süre değil mi..sorun olmasından korkmasam 2 ay da beklerim ama ya sorun çıkarsa((

gözünn aydın canımm eşin gelmiş
Annenlede allah kavuştrsun tekrardann
Milupa postayla mı geliyormuşş
gidip biz mi alacağız şimdi :26:
Ben artık cocuğum 1 yaşında iken gider alırım

zaten bu bebeğimi bekelken paketi
pek bişi yok brğşürlerle dolu sayılır
anne çayı ik numune islak mendil numune falan var yani
gerçi bu koşturmada inceleyemedim arabadada unutmuşum
akşama bakarım artık

zaten bu bebeğimi bekelken paketi
pek bişi yok brğşürlerle dolu sayılır
anne çayı ik numune islak mendil numune falan var yani
gerçi bu koşturmada inceleyemedim arabadada unutmuşum
akşama bakarım artık

Ozaman prima kargoyla geliyorr canım
Ama milupada saçmalamış ama yaa
İnsanlar nasıl gitsin alsın şimdi postaneden :44:
çalışanı var, ağır hamilelik geçireni var :44:
Başka biri alabiliyor mu acaba paketii

Masallah canım bızım babamızda oglu olunca bırlıkte kız tavlamaya gıdeceklermıs adam zaten ısyanlarda bır de ben suslenııp puslenıp evde otursam elınden kımse alamaz benı :26:
Sabhaları zaten zor kalkıyorum aksamları da pestılım cıkıyo eve gıdene kadar ıns gececek bugunlerde

Benim eşim benden önce cıktığı için
Ancak akşama görecek süslenmiş halimii
Ozaman güzellik salonumu diyecek yine
Yoksa 'bir güzellik yapsana' mı diyecek bilmiyorum :76::124:

Son düzenleme:
Zaten ayda 1 kontrol olur canım ılacın etkı edıp etmedıgı anca bellı oluyor bırde duzenlı kullann sakın ıhmal etme
Eki Görüntüle 553326

arkadaslar kimse benim fotoya cevap yazmadi yaa.....

bebek kiza mi erkege mi benziyo
Canım bebek cok ufak gorunuyor benım de 10 haftalık resımlerım var ama daha bellı sanırım gırdıgın cıhazla alakalı bır de cok uzaktan olmus goruntu
Benim eşim benden önce cıktığı için
Ancak akşama görecek süslenmiş halimii
Ozaman güzellik salonumu diyecek yine
Yoksa 'bir güzellik yapsana' mı diyecek bilmiyorum :76::124:

Bır guzellık ısteyecegı kesın esıme dıyorum haftasonu bır guzellık ıstermısıN dıye de ogluma bısı olur dıyo

kızlar gunaydın dun den bu yana hıc uyumadım sızlede paylaşmak istedim umarım hepiniz bebekleriniz ile sağlıklı ve huzurlusunuzdur allah hepimizinkini sağlık ile kucagımıza alıp
buyutmeyi nasip etsin..
dun ikili test i yaptırdık kan sonucları henuz çıkmadıgı için kendi dr um ile görüşemedim usg olçümlerinde herşey normal bir anormallik yok guzel bir bebek dedi dr sadece kafama takılan ense kalınlıgınd asıvı toplanması var onun da bu hafta ıcınde 2.5 cm den buyuk olursa sorun var demektir dedi down sendromu şüphesi olur dedi ama sende 1 dedi acaip moralim bozuldu dr açıklama yaptı bu sorun değil o kadar dedi risklerime baktı yaşın 36 olmaına ragmen 26 yaşındaki bi gebe kadar az risk var dedi ama bebeğimin diğer tüm damar fonksiyonları güzel kalp güzel herşey yerli yerinde sorun yok kanda da birşey çıkmaz ise kafanıza takılacak birşey yok dedi ama gel de bunu bana anlat ( butun gece neler kurdum kafamda kendi dr um da henuz gormedi ya sanki var bir şey de ben anlamıyormusun gibi geldi eşimde yok birşey sorun değilmiş dr oyle söyledi desede sanırım kızlar annelik iç gudusu ile insan hemen ikna olmuyor sizce normal midir aranızda boyle bir konu ile karşılasan varmı yoksa ben mı buyutuyorum dr birde bana ikili test de bacakalrını tam açmadı uyuyor suan dedi durt e durt e uyandırdı sanki yuzde yetmiş kız gibi ama sen yine de kız diye kendini şartlama dedi kızla şuan kız erkek oluşu değilde sağlıklı olması çok önemli benim için ...
umarım bana moral olacak bir yazılar gelir sizlerden kaç kişi böyle konu ile karşılaşmıştrı bilemiyorum ama insan iyi şeyler duymak istiyor veya ben buyuttüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…