- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.861
kızlar 2 gün önce devlet hastanesine gittim 2li testi ücretsiz yapıyorlarmıs diye...maddi durumum biraz sıkıntılı oldugu için.ama doktor bebegimi göremedigini söyleyince sok oldum cikolata ye gel dedi neyse yedim tekrar muayene oldum ama yine bebegimi ultrasyonda göremedigini söyledi tabii aglamaya basladım...sonra gel dedii hiç bi daha gidermiyim oraya...hemen kendi doktorumu aradım durumumu anlattım hemen gel dedi.özel hastane oldugu için randevu almak istedim ama uyuz sekreter dünden ötürü cok yogun hiç bos bir vakit yok bugüne veririm dedi bende mecbur kaldım peki dedim...sonra bugün doktora gittim zaten aglamaklıyım doktora anlattım durumu hemen vajinadan bakmam gerek dedii tabiii bende cok karsıyım hayır baktırmam dedim ayyy demez olaydımm benii bi ezdi bi ezdii ben doktorum aynı zamanda ebeyim nasıl cekinirsin benden??eger saglıgını düsünmüyorsan hele ki bebegini düsünmüyorsan git hiç muayene bile olma dediii o da üstüme geldi mi??aman allahımmmm aglaya aglaya bi kaldım..doktordan özür diledim vajinal muayeneyi kabul ettim.ayyyy bi de ne göreyim doktor senin bebişşş kocaman olmus bu koca bebegi mi göremediler dediii beni rahatlatmak için sakalastıı...oyy kuzum habire takla atıyordu yerinde duramıyordu.....masallah tü tü tüüüü :) sonra 2li testi hemen yaptırmak istedigimi söyledim doktor bizzat beni arkadasının muayenesine kadar götürdü...bana eslik etti...durumumu anlattı..gerci özel hastanede herkes duyduuu benimm aglamalarımı ....sonraa diger doktor ayrıntılı ultrasyon yapmak istedi bu seferde benim kereta poposunu dönmüş yatıyo...off ölcüm yapamadı doktor ..aradan zaman gecti..beni tekrar muayene etti ölçümü aldı....bebsim saglıklıymış cok sükür...2li test için kan verdim..hemsire bana acil hasta diye muamelede bulundu..test sonucumun 2gün içersinde cıkacagını söyledii...cok sevinçliyimm haa bu arada doktorr bebişimin cinsiyetini erkege benzettiii..ama net degilmiş..bakalımmm hayırlısııııı.......
arkadaşlar ben 7 haftalıktan itibaren gidiyordum şuanki doktoruma şimdiye kadar hiç vajinal muayne etmedi hep üstten
sizlerden duyduklarım her ikiside olanlar var
sizce neden benimki etme gereği duymuyor anlamyorum tamam hanı bana kalsa işime gelirde sıkıntı varmı yokmu bakmadan anlayabilirmi insan alttan muayne ettmeden bı sorun olup olmadıgıını anlayabılırmı sizce
artık yarından itibaren baska bi doktora gidicem onun tarzı nasıl acaba sızce bukadar hafta öyle muayne etmemiş olmamaları normal mi sizce aranızda benim gibi olan varmı
iyi akşamlar arkadaşlar..bende dün 2li test için kan verdim.ölçümlerimiz normal çıktı,sonra dedim cinsiyet hakkında bişey demeyecekmisiniz baktı kıza benzettim ama çok erken yanılabilirim sen sorduğun için söyledim dedi. 2 hafta öncesindede erkeğe benzettim yada ben öyle hissediyorum demişti.bizde şartlanmıştık erkek diye öyle söyleyince hayal kırıklığı oldu biraz.kızımız var buda erkek diye düşünmüştük.eşimde üzüldü ama yinede hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda insan şartlanınca işte böyle oluyor.:26:
ya çok tuhaf kızken hiç balık yemezdim hamileyken acayip balık yiyorum nasıl canım istiyo anlatamam benden baska yoktur herhalde balık canı isteyen hamileyken genelde tiksinirler hamileler gerçi sağ olsun benim kocacım bana yapıyo bana hazır yemesi düşüyo
Zaten ayda 1 kontrol olur canım ılacın etkı edıp etmedıgı anca bellı oluyor bırde duzenlı kullann sakın ıhmal etme
Canım bebek cok ufak gorunuyor benım de 10 haftalık resımlerım var ama daha bellı sanırım gırdıgın cıhazla alakalı bır de cok uzaktan olmus goruntu
Bır guzellık ısteyecegı kesınesıme dıyorum haftasonu bır guzellık ıstermısıN dıye de ogluma bısı olur dıyo
günaydın kızlar...
tsh değerim düşük olduğu için doktorum iç hastalıklarına gitmemi önermişti..dün gittim değerim daha da düşmüş ilaca başladık..kontrol altında olursa sorun olmaz dedi doktor ama ben bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum....:2::2::2::2::2:
korkma canım kontrol altına alınmışsa hiçbirşey olmaz allahın izniyle..
günaydın kızlar...
tsh değerim düşük olduğu için doktorum iç hastalıklarına gitmemi önermişti..dün gittim değerim daha da düşmüş ilaca başladık..kontrol altında olursa sorun olmaz dedi doktor ama ben bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum....:2::2::2::2::2:
bir deneyeyim bakayim saol
epilasyon aleti kullanan var mi o bolgede? kimisi sakincali falan yazmis o daha az acitiyor benim aslinda.
bir de kalanlari alirken falan iyi oluyor
kızlar gunaydın dun den bu yana hıc uyumadım sızlede paylaşmak istedim umarım hepiniz bebekleriniz ile sağlıklı ve huzurlusunuzdur allah hepimizinkini sağlık ile kucagımıza alıp
buyutmeyi nasip etsin..
dun ikili test i yaptırdık kan sonucları henuz çıkmadıgı için kendi dr um ile görüşemedim usg olçümlerinde herşey normal bir anormallik yok guzel bir bebek dedi dr sadece kafama takılan ense kalınlıgınd asıvı toplanması var onun da bu hafta ıcınde 2.5 cm den buyuk olursa sorun var demektir dedi down sendromu şüphesi olur dedi ama sende 1 dedi acaip moralim bozuldu dr açıklama yaptı bu sorun değil o kadar dedi risklerime baktı yaşın 36 olmaına ragmen 26 yaşındaki bi gebe kadar az risk var dedi ama bebeğimin diğer tüm damar fonksiyonları güzel kalp güzel herşey yerli yerinde sorun yok kanda da birşey çıkmaz ise kafanıza takılacak birşey yok dedi ama gel de bunu bana anlat( butun gece neler kurdum kafamda kendi dr um da henuz gormedi ya sanki var bir şey de ben anlamıyormusun gibi geldi eşimde yok birşey sorun değilmiş dr oyle söyledi desede sanırım kızlar annelik iç gudusu ile insan hemen ikna olmuyor sizce normal midir aranızda boyle bir konu ile karşılasan varmı yoksa ben mı buyutuyorum dr birde bana ikili test de bacakalrını tam açmadı uyuyor suan dedi durt e durt e uyandırdı sanki yuzde yetmiş kız gibi ama sen yine de kız diye kendini şartlama dedi kızla şuan kız erkek oluşu değilde sağlıklı olması çok önemli benim için ...
umarım bana moral olacak bir yazılar gelir sizlerden kaç kişi böyle konu ile karşılaşmıştrı bilemiyorum ama insan iyi şeyler duymak istiyor veya ben buyuttüm ...
Canım 1 dedıgın 1 cm mı benımde dun 1.3 cıktı tamamen normal dedı bosuna sıkma canınıkızlar gunaydın dun den bu yana hıc uyumadım sızlede paylaşmak istedim umarım hepiniz bebekleriniz ile sağlıklı ve huzurlusunuzdur allah hepimizinkini sağlık ile kucagımıza alıp
buyutmeyi nasip etsin..
dun ikili test i yaptırdık kan sonucları henuz çıkmadıgı için kendi dr um ile görüşemedim usg olçümlerinde herşey normal bir anormallik yok guzel bir bebek dedi dr sadece kafama takılan ense kalınlıgınd asıvı toplanması var onun da bu hafta ıcınde 2.5 cm den buyuk olursa sorun var demektir dedi down sendromu şüphesi olur dedi ama sende 1 dedi acaip moralim bozuldu dr açıklama yaptı bu sorun değil o kadar dedi risklerime baktı yaşın 36 olmaına ragmen 26 yaşındaki bi gebe kadar az risk var dedi ama bebeğimin diğer tüm damar fonksiyonları güzel kalp güzel herşey yerli yerinde sorun yok kanda da birşey çıkmaz ise kafanıza takılacak birşey yok dedi ama gel de bunu bana anlat( butun gece neler kurdum kafamda kendi dr um da henuz gormedi ya sanki var bir şey de ben anlamıyormusun gibi geldi eşimde yok birşey sorun değilmiş dr oyle söyledi desede sanırım kızlar annelik iç gudusu ile insan hemen ikna olmuyor sizce normal midir aranızda boyle bir konu ile karşılasan varmı yoksa ben mı buyutuyorum dr birde bana ikili test de bacakalrını tam açmadı uyuyor suan dedi durt e durt e uyandırdı sanki yuzde yetmiş kız gibi ama sen yine de kız diye kendini şartlama dedi kızla şuan kız erkek oluşu değilde sağlıklı olması çok önemli benim için ...
umarım bana moral olacak bir yazılar gelir sizlerden kaç kişi böyle konu ile karşılaşmıştrı bilemiyorum ama insan iyi şeyler duymak istiyor veya ben buyuttüm ...
gunaydin herkese konrolum vardi iki once 17 haftalik dedi dr ve ben 5 kilo almisim biraz kizdi cok dedi hamilelik boyunca 10 kilo alman lazim ben simdiden 5 kilo almisim nasil olacak ya dikkat te ediyorum ama aliyoru iste tatli yemiyorum cok ekmekte yemem ne yapmam lazim bilmiyorum siz ne yapiyosunuz azmi yiyisunuz yazarmisiniz az cok ne yiyosunuz tsk ler simdiden ayrica kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz cok sey istedim ama ne durumdasiniz bilmek istiyorum
cok gecmıs olsun canım doktor sorun olmaz dedıyse ıcını ferahlat canım
ben kullanıyordum ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bıraktım ve kara kara dusunuyorum jıletmı vursam ozel baslıgıyla ucundanmı alsam
yarın malum randevu of of of
meltem 3828 geçmiş olsun canım allah yardıncın olsun
bizde buugün farklı dr gittik ikli test biraz yüksek dedi biz salya sümük
diğer dr normal dedi ense kalınlığı , burun kemiği var
deli olacam kime inanacam
3lü yü yapalım dedi bende 3 lü yüksek çıkarsa 4lü yaptırmam dedim
içerde kıpır kıpır yavrum nasıl kıyarım nasıl aldırırım ay sinirlerim bozuldu
cok gecmıs olsun canım doktor sorun olmaz dedıyse ıcını ferahlat canım
ben kullanıyordum ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bıraktım ve kara kara dusunuyorum jıletmı vursam ozel baslıgıyla ucundanmı alsam
yarın malum randevu of of of
cnm yaptır sonuçta karar senin olacak ama
belkide hepsi temiz çıkacak gebeliğin sonuna kadar korkuyla yaşamaktan kurtulacaksın
kendi kendine moralini bozma ben iyi çıkacağına eminin
sen yaptır 3 lüyüde 4 lüyü de ama amniyosentez derlerse ozmaan dur
ve gerekirse tüm osnuçlarınla proflara gidersin
dr lar böyl malesef biri anya biri konya diyor
ama araştırır iyi birini bulursun korkma
allahın izniyle sağsalim gebelim ve doğumun olacak hepimizinde inş
ama içini karartıp testlerden vazgeçersen
gebeliğin sonuna kadar acaba diye yapacağın stres sağlam çocuğu bozar
neymiş hamileliğin püf noktası RELAX
canım 4lü denilince amino sentez var içinde zaten , onu yaptırma dedi ,dese yaptırmam mecbur 3lü yapılacak bugün kendi dr gidecem akşama ,o bize normal sorun yok dedi
canım sana da çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun bende öyle kan sonuclarını bekliyorum ki kendi dr uma gitmek için( gerçi bu iki test dr onda birşey yok normal dedi ama işte şuan bıze bunu anlatmak çok zor gibi geliyor bana allah hepimizn ve bebeklerimizin yardımcısı olsun ...
ye evet kendi dr normal dedi şimdi görümcem profa soracak , bende kendi dr gidecem ,zaten kontrolüm vardı sabah ona gidecektim o akşam gelecekmiş bende buna gittim
ne güzel herşey yolundaydı aklımızı karıştırdı
kızlar gunaydın dun den bu yana hıc uyumadım sızlede paylaşmak istedim umarım hepiniz bebekleriniz ile sağlıklı ve huzurlusunuzdur allah hepimizinkini sağlık ile kucagımıza alıp
buyutmeyi nasip etsin..
gunaydin herkese konrolum vardi iki once 17 haftalik dedi dr ve ben 5 kilo almisim biraz kizdi cok dedi hamilelik boyunca 10 kilo alman lazim ben simdiden 5 kilo almisim nasil olacak ya dikkat te ediyorum ama aliyoru iste tatli yemiyorum cok ekmekte yemem ne yapmam lazim bilmiyorum siz ne yapiyosunuz azmi yiyisunuz yazarmisiniz az cok ne yiyosunuz tsk ler simdiden ayrica kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz cok sey istedim ama ne durumdasiniz bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?