2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin herkese konrolum vardi iki once 17 haftalik dedi dr ve ben 5 kilo almisim biraz kizdi cok dedi hamilelik boyunca 10 kilo alman lazim ben simdiden 5 kilo almisim nasil olacak ya dikkat te ediyorum ama aliyoru iste tatli yemiyorum cok ekmekte yemem ne yapmam lazim bilmiyorum siz ne yapiyosunuz azmi yiyisunuz yazarmisiniz az cok ne yiyosunuz tsk ler simdiden ayrica kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz cok sey istedim ama ne durumdasiniz bilmek istiyorum

ya nasıl doktorlar bunlar hele hamıle bırıne boyle nasıl davranılır fecı kızgınım yaa
sonu guzel olmasına sevındım canım yavrunu gorunce rahatladın bıdaha boyle bırsey yasamassın inşallah

canım ılla alttan muayene edıcek dıye bır sart yokkı genellıkle son ayda vajınal muayene olunuyor ..

ay bu kotu oldu ıste ne korktugum sey cınsıyetı soyleyıp sonra degısmesı bu yuzden en baslarda öğrenılmemelı yanılma payı cok ıste
gercı doktordan doktora degısıyor kımı cok ehıl oldugu ıcın beegı gordugu an yapısından kızmı erkekmı anlıyor ..

ne guzel balık yıyorsun bıde ben yıyebılsem

yarın dahiliyeye gidicem zaten kan testi ve ultrason yapıldı onlarınn sonuçlarını göstereceğim..kadın doğum için aralıkta randevum...

korkma canım kontrol altına alınmışsa hiçbirşey olmaz allahın izniyle..

meltem 3828 geçmiş olsun canım allah yardıncın olsun

bizde buugün farklı dr gittik ikli test biraz yüksek dedi biz salya sümük

diğer dr normal dedi ense kalınlığı , burun kemiği var

deli olacam kime inanacam

3lü yü yapalım dedi bende 3 lü yüksek çıkarsa 4lü yaptırmam dedim

içerde kıpır kıpır yavrum nasıl kıyarım nasıl aldırırım ay sinirlerim bozuldu

meltem 3828 geçmiş olsun canım allah yardıncın olsun

bizde buugün farklı dr gittik ikli test biraz yüksek dedi biz salya sümük

diğer dr normal dedi ense kalınlığı , burun kemiği var

deli olacam kime inanacam

3lü yü yapalım dedi bende 3 lü yüksek çıkarsa 4lü yaptırmam dedim

içerde kıpır kıpır yavrum nasıl kıyarım nasıl aldırırım ay sinirlerim bozuldu

cok gecmıs olsun canım doktor sorun olmaz dedıyse ıcını ferahlat canım

bir deneyeyim bakayim saol

epilasyon aleti kullanan var mi o bolgede? kimisi sakincali falan yazmis o daha az acitiyor benim aslinda.
bir de kalanlari alirken falan iyi oluyor

ben kullanıyordum ama hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bıraktım ve kara kara dusunuyorum jıletmı vursam ozel baslıgıyla ucundanmı alsam
yarın malum randevu of of of

selam kızlaaar :)
yazılanları okudum da ne manyak dr lar var yahu. size kötü bişey söyleyen dr ları dikkate almayın hemen. bir kaç dr a daha gidin. benim annem kardeşime 5 aylık hamileyken çocuğu almaya kalktılar sakat diye. annem de aldırmadı. turp gibi şimdi maşallah.

bugün ben de 2 li test sonuçlarımı götürdüm. çok şükür sorun yokmuş bebişimde. 15. haftamdayım. dr a cinsiyeti belli olur mu dedim olmaz dedi. 10 gün sonra gel dedi. pöff yani 2 hafta daha beklicem olsun beklerim. nasılsa kız erkek farketmez

drlerin iş güzarlığı işte.beklede hafta içini eğer durum senin dediğin gibi olursa anneye öle söyle dimi.yok illa kötü bie değilse olayı büyütürler işte.sonra bizlerde kendi kendimizi yeriz.Sen allaha gven canım o herşeye yeter.eğer senin için öle takdir ettiyse vardır bir bildiği.ama rabbim hiçbirimizi eevlatla amtihan etmesin.aklına kötü şeyler getirme diyeceğim ama elde değil biliyorum.

Canım 1 dedıgın 1 cm mı benımde dun 1.3 cıktı tamamen normal dedı bosuna sıkma canını

12±2yım 1.m5 kılo vermısım ama sanırım artık almaya baslarım

epilasyon aleti de tertemiz yapiyor puruzsuz ben de dusundum dusundum bir turlu yapamadim gerildim
bacaklairmi aldim biraktim
agdaya basladim yok ya beceremiyorum simdi korku var kasmaktan karnima agri girdi korkudan yapamadim yarim kaldi yanlari aldim sadece
ben tr'de kesinlikle kuaforu eve cagirip hallettiricem oyle 10 dkda bitiyor kendim yapamiyorum ne yapayi ( jilet vurup gidicem yarin doktora

korkma arkadasim bir sey yoktur Allahin izniyle dr lar abartiyor bazen goruceksin benide cok korkuttu dr ru A llah buyuk goruceksin bir sey cikmicak

cnm yaptır sonuçta karar senin olacak ama
belkide hepsi temiz çıkacak gebeliğin sonuna kadar korkuyla yaşamaktan kurtulacaksın
kendi kendine moralini bozma ben iyi çıkacağına eminin
sen yaptır 3 lüyüde 4 lüyü de ama amniyosentez derlerse ozmaan dur
ve gerekirse tüm osnuçlarınla proflara gidersin
dr lar böyl malesef biri anya biri konya diyor
ama araştırır iyi birini bulursun korkma
allahın izniyle sağsalim gebelim ve doğumun olacak hepimizinde inş
ama içini karartıp testlerden vazgeçersen
gebeliğin sonuna kadar acaba diye yapacağın stres sağlam çocuğu bozar
neymiş hamileliğin püf noktası RELAX

uf bende bi fırsat bulsam gidiversem ağdaya
30 yılda 2-3 kere yaptırınca zor geliyo rutine bağlamak :18:
ama boyu nu ayarlayayım derken çarli olcam

canım sana da çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun bende öyle kan sonuclarını bekliyorum ki kendi dr uma gitmek için ( gerçi bu iki test dr onda birşey yok normal dedi ama işte şuan bıze bunu anlatmak çok zor gibi geliyor bana allah hepimizn ve bebeklerimizin yardımcısı olsun ...

16. hafta oldu kilom bugun normal haline donmus
verdigim kiloyu almisim neyseki
neyseki diyorum cunku inanilmaz mide bulantim var
benim yiyebildigim seyler o kadar sinirli ki anlatamam
su an mutfaga girsem fenalasicam yiyemiyorum yapamiyorum yemek (

guya sabah kan vermeye testlere gıdıcektım aıle hekımıme gece gec uyudum 10a kadar gıtmem gerekırdı
10da kendımı yataktan zor attım dısarı ne guzel yarın gıttıgmde doktor ıstemeden testlerı vercektım ıdrar testıde yaptırcam
neyse bundada bı hayır vardır yarın erken kalkarım inşallah testlerı yaptırırım
gecen ay 8 engec 9 da kalkalrdım sımdı bıraksanız hep uyusam ama 8 saatten fazla uyutmuyorum kendımı saatı kuruyorum
calısan hamıle arkadaslarım Rabbım yardımcınız olsun ..

edit edit .. kızlar yıne gece ruyamda yavrumu gördüm cinsiyetınıde doktor baarken ben daha ekranda organını gorup aa bu erkek dedım
doktorda evet erkek dedı ne hıkmetse hep ruyamda erkek cocugu goruyorum esım oyle ıstedıgı ıcın belkıde bakalım yarın doktorum ne dıcek ..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun, bilgim olmadığı için içini rahatlatacak bir şey söyleyemiyorum ama mutlaka başka bir doktora daha gitmeni öneririm. daha deneyimli olmasına dikkat et, ya da bazı özel hastanelerde prof. ya da docent falan oluyor bir kerelik muayene ücreti neyse ver ve onların da bir ölçmesini ve yorumunu dinle derim.. Sonuç çıktıktan sonra hiç sorun yok dese bile doktorun için rahat etmeyecek tahminimce. bana en mantıklısı bu gibi görünüyor.

15+1 oldu bugün bebeğim. ben 59 kiloyla hamile kaldım(normal kilomdan 6 kilo fazlaydım) şu an 60 kiloyum. ben kilo almamamı zaten vücudumda olan fazlalıklara bağlıyorum.
sabah haşanmış yumurtamla, sütümü ihmal etmiyorum, 1-2 dilim kızarmış ekmek yiyorum. gün içinde meyve yiyorum, öğlen ve akşam eskiden yediğim gibi normal 1 tabak yemeğimi yiyorum, pilav ya da makarna varsa ekmek yemiyorum.. öyle özenle şunu yemeliyim şunu yememeliyim diye kasmıyorum. tatlı neredeyse hiç yemiyorum(çikolata dahil) önceden bayıldığım halde şimdi hiç canım istemiyor, fazla kilo almamam bununla ilgili de olabilir. bence eğer gereksizce yediğini düşündüğün kalorisi çok besin değeri az yiyeceklere dikkat et ama kilo alıyorum diye stres olup beslenmeni de azaltma.. doktorum dediği 10 kilonun çoğunluğu doğumda gidiyor, kalan birkaç kilo da süt verme zamanında gidiyor. aldığın bikaç kilo fazlanı da azcık yürüyüşle, dikkat ederek verirsin. sıkıntı yapmamanı öneririm. ilk 4 ayda 9 kilo almıştı arkadaşım, çook kilo ile bitirdi hamileliğini, doğumdan 1 sene sonra eski haline döndü, bebeği emsin sütü azalmasın diye diyet yapmadan sadece sporla hem de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…