- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.881
kızlar gunaydın dun den bu yana hıc uyumadım sızlede paylaşmak istedim umarım hepiniz bebekleriniz ile sağlıklı ve huzurlusunuzdur allah hepimizinkini sağlık ile kucagımıza alıp
buyutmeyi nasip etsin..
dun ikili test i yaptırdık kan sonucları henuz çıkmadıgı için kendi dr um ile görüşemedim usg olçümlerinde herşey normal bir anormallik yok guzel bir bebek dedi dr sadece kafama takılan ense kalınlıgınd asıvı toplanması var onun da bu hafta ıcınde 2.5 cm den buyuk olursa sorun var demektir dedi down sendromu şüphesi olur dedi ama sende 1 dedi acaip moralim bozuldu dr açıklama yaptı bu sorun değil o kadar dedi risklerime baktı yaşın 36 olmaına ragmen 26 yaşındaki bi gebe kadar az risk var dedi ama bebeğimin diğer tüm damar fonksiyonları güzel kalp güzel herşey yerli yerinde sorun yok kanda da birşey çıkmaz ise kafanıza takılacak birşey yok dedi ama gel de bunu bana anlat( butun gece neler kurdum kafamda kendi dr um da henuz gormedi ya sanki var bir şey de ben anlamıyormusun gibi geldi eşimde yok birşey sorun değilmiş dr oyle söyledi desede sanırım kızlar annelik iç gudusu ile insan hemen ikna olmuyor sizce normal midir aranızda boyle bir konu ile karşılasan varmı yoksa ben mı buyutuyorum dr birde bana ikili test de bacakalrını tam açmadı uyuyor suan dedi durt e durt e uyandırdı sanki yuzde yetmiş kız gibi ama sen yine de kız diye kendini şartlama dedi kızla şuan kız erkek oluşu değilde sağlıklı olması çok önemli benim için ...
umarım bana moral olacak bir yazılar gelir sizlerden kaç kişi böyle konu ile karşılaşmıştrı bilemiyorum ama insan iyi şeyler duymak istiyor veya ben buyuttüm ...
meltem 3828 geçmiş olsun canım allah yardıncın olsun
bizde buugün farklı dr gittik ikli test biraz yüksek dedi biz salya sümük
diğer dr normal dedi ense kalınlığı , burun kemiği var
deli olacam kime inanacam
3lü yü yapalım dedi bende 3 lü yüksek çıkarsa 4lü yaptırmam dedim
içerde kıpır kıpır yavrum nasıl kıyarım nasıl aldırırım ay sinirlerim bozuldu
cnm merhaba özelden msj atamıyorum benim bebeğimin cisiyeti belli oldu eklermisin
Oğlumuz olacak
bir deneyeyim bakayim saol
epilasyon aleti kullanan var mi o bolgede? kimisi sakincali falan yazmis o daha az acitiyor benim aslinda.
bir de kalanlari alirken falan iyi oluyor
Benımde bacaklarım alınacak ama cok usenıyorum bıraz daha uzasın gıdıp agda yaptıracam nasılsa bacak bısı olmazbende tırıod de olunca tuylerım daha cabuk uzuyor bırde hamılelık esım dalga gecıyo tuylenmıssın dıye bende omuz sılkıyorum ne var yanı senın de var ben sana al dıyor muyum dıyorum
Ben hep epilasyon aleti kullanıyorum ne gibi bir sakıncası olabilir ki, uzamalrını beklemeden birkaç günde bir banyoya girince alıyorum böylece hep temiz kalıyor ve kısayken alındıkları için daha az acıyor
[/COLOR]
kızlar 2 gün önce devlet hastanesine gittim 2li testi ücretsiz yapıyorlarmıs diye...maddi durumum biraz sıkıntılı oldugu için.ama doktor bebegimi göremedigini söyleyince sok oldum cikolata ye gel dedi neyse yedim tekrar muayene oldum ama yine bebegimi ultrasyonda göremedigini söyledi tabii aglamaya basladım...sonra gel dedii hiç bi daha gidermiyim oraya...hemen kendi doktorumu aradım durumumu anlattım hemen gel dedi.özel hastane oldugu için randevu almak istedim ama uyuz sekreter dünden ötürü cok yogun hiç bos bir vakit yok bugüne veririm dedi bende mecbur kaldım peki dedim...sonra bugün doktora gittim zaten aglamaklıyım doktora anlattım durumu hemen vajinadan bakmam gerek dedii tabiii bende cok karsıyım hayır baktırmam dedim ayyy demez olaydımm benii bi ezdi bi ezdii ben doktorum aynı zamanda ebeyim nasıl cekinirsin benden??eger saglıgını düsünmüyorsan hele ki bebegini düsünmüyorsan git hiç muayene bile olma dediii o da üstüme geldi mi??aman allahımmmm aglaya aglaya bi kaldım..doktordan özür diledim vajinal muayeneyi kabul ettim.ayyyy bi de ne göreyim doktor senin bebişşş kocaman olmus bu koca bebegi mi göremediler dediii beni rahatlatmak için sakalastıı...oyy kuzum habire takla atıyordu yerinde duramıyordu.....masallah tü tü tüüüü :) sonra 2li testi hemen yaptırmak istedigimi söyledim doktor bizzat beni arkadasının muayenesine kadar götürdü...bana eslik etti...durumumu anlattı..gerci özel hastanede herkes duyduuu benimm aglamalarımı ....sonraa diger doktor ayrıntılı ultrasyon yapmak istedi bu seferde benim kereta poposunu dönmüş yatıyo...off ölcüm yapamadı doktor ..aradan zaman gecti..beni tekrar muayene etti ölçümü aldı....bebsim saglıklıymış cok sükür...2li test için kan verdim..hemsire bana acil hasta diye muamelede bulundu..test sonucumun 2gün içersinde cıkacagını söyledii...cok sevinçliyimm haa bu arada doktorr bebişimin cinsiyetini erkege benzettiii..ama net degilmiş..bakalımmm hayırlısııııı.......
net birsey bilmiyorum ben de sizlere sordum
sadece kk daki ilgili topicteki yorumlardan dolayi kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim
ama titresimi de olsa deri ustunde ne zarari olabilir dusununce, bana da cok mantikli gelmiyor, ama pirpirikli biri oldugumdan rahat olamiyorum
Yok yaa birşey olmaz bence zaten o bölgede dokundurup dokundurup çekiyorum acıdığı için o kadarcık titreşimden ne olur rahat ol sen rahat birşeycik olmaz.
Sabah hapşırdım kasığıma nasıl bir ağrı girdi anlatamam ağlayacaktım neredeyse niye böyle oluyor ki acaba?
Kızlar izlemeyen varsa bu videoyu mutlaka izlesin, sabahtan beri etkisinden çıkamıyorum :)))
İnsan İzlemeye Kıyamıyor( İzlemeye Değer) - YouTube
kızlar 2 gün önce devlet hastanesine gittim 2li testi ücretsiz yapıyorlarmıs diye...maddi durumum biraz sıkıntılı oldugu için.ama doktor bebegimi göremedigini söyleyince sok oldum cikolata ye gel dedi neyse yedim tekrar muayene oldum ama yine bebegimi ultrasyonda göremedigini söyledi tabii aglamaya basladım...sonra gel dedii hiç bi daha gidermiyim oraya...hemen kendi doktorumu aradım durumumu anlattım hemen gel dedi.özel hastane oldugu için randevu almak istedim ama uyuz sekreter dünden ötürü cok yogun hiç bos bir vakit yok bugüne veririm dedi bende mecbur kaldım peki dedim...sonra bugün doktora gittim zaten aglamaklıyım doktora anlattım durumu hemen vajinadan bakmam gerek dedii tabiii bende cok karsıyım hayır baktırmam dedim ayyy demez olaydımm benii bi ezdi bi ezdii ben doktorum aynı zamanda ebeyim nasıl cekinirsin benden??eger saglıgını düsünmüyorsan hele ki bebegini düsünmüyorsan git hiç muayene bile olma dediii o da üstüme geldi mi??aman allahımmmm aglaya aglaya bi kaldım..doktordan özür diledim vajinal muayeneyi kabul ettim.ayyyy bi de ne göreyim doktor senin bebişşş kocaman olmus bu koca bebegi mi göremediler dediii beni rahatlatmak için sakalastıı...oyy kuzum habire takla atıyordu yerinde duramıyordu.....masallah tü tü tüüüü :) sonra 2li testi hemen yaptırmak istedigimi söyledim doktor bizzat beni arkadasının muayenesine kadar götürdü...bana eslik etti...durumumu anlattı..gerci özel hastanede herkes duyduuu benimm aglamalarımı ....sonraa diger doktor ayrıntılı ultrasyon yapmak istedi bu seferde benim kereta poposunu dönmüş yatıyo...off ölcüm yapamadı doktor ..aradan zaman gecti..beni tekrar muayene etti ölçümü aldı....bebsim saglıklıymış cok sükür...2li test için kan verdim..hemsire bana acil hasta diye muamelede bulundu..test sonucumun 2gün içersinde cıkacagını söyledii...cok sevinçliyimm haa bu arada doktorr bebişimin cinsiyetini erkege benzettiii..ama net degilmiş..bakalımmm hayırlısııııı.......
Kızlar izlemeyen varsa bu videoyu mutlaka izlesin, sabahtan beri etkisinden çıkamıyorum :)))
cnm yaptır sonuçta karar senin olacak ama
belkide hepsi temiz çıkacak gebeliğin sonuna kadar korkuyla yaşamaktan kurtulacaksın
kendi kendine moralini bozma ben iyi çıkacağına eminin
sen yaptır 3 lüyüde 4 lüyü de ama amniyosentez derlerse ozmaan dur
ve gerekirse tüm osnuçlarınla proflara gidersin
dr lar böyl malesef biri anya biri konya diyor
ama araştırır iyi birini bulursun korkma
allahın izniyle sağsalim gebelim ve doğumun olacak hepimizinde inş
ama içini karartıp testlerden vazgeçersen
gebeliğin sonuna kadar acaba diye yapacağın stres sağlam çocuğu bozar
neymiş hamileliğin püf noktası RELAX
canım 4lü denilince amino sentez var içinde zaten , onu yaptırma dedi ,dese yaptırmam mecbur 3lü yapılacak bugün kendi dr gidecem akşama ,o bize normal sorun yok dedi
ye evet kendi dr normal dedi şimdi görümcem profa soracak , bende kendi dr gidecem ,zaten kontrolüm vardı sabah ona gidecektim o akşam gelecekmiş bende buna gittim
ne güzel herşey yolundaydı aklımızı karıştırdı
evet belki gerçekden biz buyutuyoruz dr lar haklı sorun yoktur gerçek den de ama aklımız karıştı işte..allah sağlık ile hepimiizn kini kucagına gösterip büyütmeyi nasip etsin..
evet benimki ne de yorum yapan olmadı ben de meraktan çatlıcam bakalım yorum yapan olur belki canım ama senin ki daha küçük gEki Görüntüle 553331 aliba canım
aynı şey bayramda benim de başıma geldi okurken noluyoo ya biri beni mi anlatıyo dedim
bende ebeyim doktor vajinal bakıcam dedi kabul etmedim 1000 tane hakaret etti sanki kürtaja gitmişim gibi bende salya sümük ağlıyorumeşim dışarda meraktan çatlamış normalde altta kalmam cevap veririm ama annelik psikolojisi hiç birşey söyleyemedim kalp atışlarını gördünüz mü diyorum ceap vermiyo bende çok korktum vajinal muayene etti sonra demesin mi kalp atışlarını görmüştüm ama emin olmak istedim
hakkımı helal etmiyorum o doktora Allah'ından bulsun o gün beni mahvetti ne moral kaldı bende ne heyecan sinir oluyorum böyle doktorlara anladım ki bu tipler ortalıkta çok fazla da takmamak gerek,çünkü kendi psikolojilerini bize yansıtıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?