2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

uzme kendini hicbirsey belli degil ki
eminim tertemiz sonuclarin ve saglikli bir bebegin var ense kalinligi da iyi ustelik kan sonucunu almamissin bosuna aklini bulandirmis doktor
sen icini ferah tut Allah yardimcin olsun

Bazı doktorlara sınır oluyorum hıc halden anlamıyorlar basıma geleceklerı bıldıgım ıcın test olaylarına hıc gırmıyorum ben ultrasonda her sey normal gorunuyor aksı bır durum olsa aldırmam zaten hamılelıgımı kendıme zehır edemem etrafımda bırcok kısıye cocugun ya sakat dedıler ya yasamaz dedıler sukur hepsıde sapasaglam dogdular her sey allahın ıznıyle olur zaten saglıklı bır evlat nasıbımse alırım yok ımtıhanı olacaksa saglıksız bır bebegım olacaksa da ona da bısey dıyemem

kızlar tşk ederim içim az da olsa rahatladı ınanın ama işte hepimiz sanırım aynısyız şu an dr dr gezsek de en az on dan dokuzu aynı seyı derse rahat ederız gibi annelik bu olsa gerek galiba az da olsa yaşamaya yavaş yavaş başladık gibi birşey olacak diye çok korkuyoruz ki bu da çok normal ama dediğiniz gibi dr lar hemen ne görse söylüyor arkasından da var ama normal diyor ya hiç o an söyleme ya da soyleyince sonra dan duzeltir gibi ama normal desede o anlık duygu ile ama normal kelimesini çogumuz hemen duymayız ki iki saniye de bile bir sürü senaryo kurdum kafamda (
allah hepimizin bebegını bize bağışlasın bir arkadaşın yazdıgını okudum şimdi haklı buldum testleri ihmal etmemek gerek çünkü içimizde kalacak keşke dememek için gereksiz yere kuruntu yapıp şu mu bu mu diye düşünmek dense yaptırmakda yarar var sonradankeşkeler olmasın diye bunu hepimiz biliyoruz sadece bu testlerde durmamız gereken yeri bilelim yeter..

bir deneyeyim bakayim saol

epilasyon aleti kullanan var mi o bolgede? kimisi sakincali falan yazmis o daha az acitiyor benim aslinda.
bir de kalanlari alirken falan iyi oluyor

Ben hep epilasyon aleti kullanıyorum ne gibi bir sakıncası olabilir ki, uzamalrını beklemeden birkaç günde bir banyoya girince alıyorum böylece hep temiz kalıyor ve kısayken alındıkları için daha az acıyor

Aa Tiroidin tüylerin hızlı uzamasına sebep olduğunu ilkdefa duyuyorum saçları da bu şekilde etkileseymiş ya

net birsey bilmiyorum ben de sizlere sordum
sadece kk daki ilgili topicteki yorumlardan dolayi kullanip kullanmama konusunda kararsiz kaldim
ama titresimi de olsa deri ustunde ne zarari olabilir dusununce, bana da cok mantikli gelmiyor, ama pirpirikli biri oldugumdan rahat olamiyorum

okurken mahvoldum, n'oluyor dedim... sinirlerim bozuk bugün iyice bozuldu. senin yerine koydum kendimi, bir de yalnızdın sanırım. çok fena oldum okurken, neyse ki herşey yolundaymış... seni o hale sokan doktora ne demeli acaba. özel doktorundan şaşma bari, biraz çıkışmış sana ama arkadaşıymışsın gibi sahip çıkmış üstelik, sağolsun. erkeğe benzettiyse yüksek olasılık erkektir, bir prens gelecek desene :) sağlıkla ve huzurla kavuşalım bebeklerimize geçmiş olsun...

Yok yaa birşey olmaz bence zaten o bölgede dokundurup dokundurup çekiyorum acıdığı için o kadarcık titreşimden ne olur rahat ol sen rahat birşeycik olmaz.

Sabah hapşırdım kasığıma nasıl bir ağrı girdi anlatamam ağlayacaktım neredeyse niye böyle oluyor ki acaba?

ani hareketlerde oluyor malesef
hapsirmak, oksurmek, koltuktan aniden kalkmak gibi..
ben de gecen de alarm calinca hizli kalkmisim yataktan benim de agridi karnim bir sure
normalmis bu okumustum nette

kızlar benden size bir tavsiye hangi doktorla bu sürece başladıysanız onunla devam edin
ben kendimi doktorun yerine koyduğum zaman bazen hak veriyorum
sürekli gelen hastanın geçmişini bilir, ağrı eşiğini bilir, az çok aile yapısını tanır ona göre muamelede bulunur
ama ilk kez gördüğü hastaya illaki bazı şeyleri ezberden söyler tabiiki kişinin durumuna göre yorum yapar ama bazı şeyler ezberden olur

her ne kadar arada hipokrat olsa da insanız neticede illaki bir sahiplenme bir sempati durumu oluyor
o nedenle nolursa olsun alışkın olduğunuz doktorunuzdan şaşmayın

slm hamişler,

Benm 2-3 gündür karın, kasık ve bel ağrım var, çok korkuyorum kötü bişey mi oluyor diyor diye; çünkü benm düşük tehlikem vardı ve hep ilaç kullandım ama artık bıktım ilaç içmekten ve ilaçlarımı bıraktım.Bir şey yoktur demi??

aynı şey bayramda benim de başıma geldi okurken noluyoo ya biri beni mi anlatıyo dedim
bende ebeyim doktor vajinal bakıcam dedi kabul etmedim 1000 tane hakaret etti sanki kürtaja gitmişim gibi bende salya sümük ağlıyorum eşim dışarda meraktan çatlamış normalde altta kalmam cevap veririm ama annelik psikolojisi hiç birşey söyleyemedim kalp atışlarını gördünüz mü diyorum ceap vermiyo bende çok korktum vajinal muayene etti sonra demesin mi kalp atışlarını görmüştüm ama emin olmak istedim
hakkımı helal etmiyorum o doktora Allah'ından bulsun o gün beni mahvetti ne moral kaldı bende ne heyecan sinir oluyorum böyle doktorlara anladım ki bu tipler ortalıkta çok fazla da takmamak gerek,çünkü kendi psikolojilerini bize yansıtıyolar...

bunu yapan kesin bayan doktordur

diğer haftalrda bende pek bir mide bulantısı yoktu.kızlar bu ara çok midem bulanıyor.bende paniğim ya.sağlık ocağına gidiyim dinlettirecem kalbi atıyormu diye.haftaya da inşl dr kontrolu.inşl düzenli kalp atışları duyarız yine.pinpimrik ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…