- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.901
Kızlar izlemeyen varsa bu videoyu mutlaka izlesin, sabahtan beri etkisinden çıkamıyorum :)))
İnsan İzlemeye Kıyamıyor( İzlemeye Değer) - YouTube
gunaydin herkese konrolum vardi iki once 17 haftalik dedi dr ve ben 5 kilo almisim biraz kizdi cok dedi hamilelik boyunca 10 kilo alman lazim ben simdiden 5 kilo almisim nasil olacak ya dikkat te ediyorum ama aliyoru iste tatli yemiyorum cok ekmekte yemem ne yapmam lazim bilmiyorum siz ne yapiyosunuz azmi yiyisunuz yazarmisiniz az cok ne yiyosunuz tsk ler simdiden ayrica kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz cok sey istedim ama ne durumdasiniz bilmek istiyorum
ya emla kremı surerek yapıyorum bıkını blgesıne ya zararlıysa dıyorumepilasyon aleti de tertemiz yapiyor puruzsuz ben de dusundum dusundum bir turlu yapamadim gerildim
bacaklairmi aldim biraktim
agdaya basladim yok ya beceremiyorum simdi korku var kasmaktan karnima agri girdi korkudan yapamadim yarim kaldi yanlari aldim sadece
ben tr'de kesinlikle kuaforu eve cagirip hallettiricem oyle 10 dkda bitiyor kendim yapamiyorum ne yapayi( jilet vurup gidicem yarin doktora
uf bende bi fırsat bulsam gidiversem ağdaya
30 yılda 2-3 kere yaptırınca zor geliyo rutine bağlamak :18:
ama boyu nu ayarlayayım derken çarli olcam
bunu yapan kesin bayan doktordur
Ben hep epilasyon aleti kullanıyorum ne gibi bir sakıncası olabilir ki, uzamalrını beklemeden birkaç günde bir banyoya girince alıyorum böylece hep temiz kalıyor ve kısayken alındıkları için daha az acıyor
Aa Tiroidin tüylerin hızlı uzamasına sebep olduğunu ilkdefa duyuyorum saçları da bu şekilde etkileseymiş ya
Bir seferinde annem bir dra gitmiş adam tutturmuş muayene edeceğim diye annem yok istemiyorum hazırlıklı gelmedim filan demiş adam en son "ben de sanki çok meraklıyım sana" demiş.
Bazıları anlayamıyor sonuçta orası bizim için özel bir bölge hiç tanımadığın bir insana açıp da göstermek öyle kolay değil ama dediğn gibi kadın drlar genelde daha aksi oluyorlar
anneler selamlar,
pek kimse tanımıyor beni ama ben her gün okuyorum mayıs annelerinin yaşadıklarını. ben de bugün 12+1 'im inşallah 29 Mayıs'ta doğum görünüyor.
benim bazı sorularım var, şimdi 11+3 iken doktoruma gittik o "ikili tarama için 2 hafta sonra gel, aslında şu anda da ölçüm yapabiliriz ama 2 hafta sonra daha net olur" dedi, dün de başka bir kadın doğumcu ile görüştüm "keşke yapsaymış geç kalmasaymışsın" filan dedi kafam karıştı.Allah nasip eder de doktorumun söylediği zaman testi yaptırısak inşallah 13+3 olacağız. geç mi kalmış olurum, bu konuda bilginiz var mı? bir de Ankara'da özel bir hastaneye gidiorum, fiyatları nedir bu testin biliyor musunuz? hani giderken hazırlıklı olalım.
bir de komik gelecek biliyorum ama benim belimde saçlarım var, tabi doğumdan önce gayet sağlıklı olan saçlarım şu an tutam tutam dökülüyor ben de kestirmek istiyorum,hem rahat ederim, hem kolay kurur diye düşünüyorum hem de kendimi bildim bileli uzun olan saçlarımı kestirmeye bir daha cesaret edemem hazır şevk gelmişken kesitreyim diyorum. doktoruma utana sıkıla sordum o da (çok şirin bir hanım) utana sıkıla kendisinin bile hamilelikte önce çekindiğini sonra mantıklı düşünüp 20.haftada kestirdiğini söyledi. saçma evet ama aranızda böyle hamileliğinin erken dönemlerinde saçını kesitren var mı? 16 haftayı bekleyeyim diyorum ama bir yandan da heveslendim, kadınlık işte.
hepimize Allah çocuklarınızı sağlıkla kucağnıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar ben 7 haftalıktan itibaren gidiyordum şuanki doktoruma şimdiye kadar hiç vajinal muayne etmedi hep üstten
sizlerden duyduklarım her ikiside olanlar var
sizce neden benimki etme gereği duymuyor anlamyorum tamam hanı bana kalsa işime gelirde sıkıntı varmı yokmu bakmadan anlayabilirmi insan alttan muayne ettmeden bı sorun olup olmadıgıını anlayabılırmı sizce
artık yarından itibaren baska bi doktora gidicem onun tarzı nasıl acaba sızce bukadar hafta öyle muayne etmemiş olmamaları normal mi sizce aranızda benim gibi olan varmı
Kızlar sorum olacak onceden hıc acıkmazdım ama 12 haftalık olduktan sonra sureklı acıkıyorum bu sıpamın artık besıne ıhtıyac duymasında mıdır kı
Kızlar unnadoda hazır kundaklar çıkmışş
Şimdi aklıma takılan kimi doktorlar kundağı savunurken
kimisi kesinlikle karşı çıkıyor
Bende kundağa karşıyım ama bazı şeylerde mantıklı gelmiyor değill
Siz ne yapacaksınız?
Tabii artık eski kundak değilde modern kundaklar çıktıı o yönde düşünelim...
Mumya gibi sarsarmala kesinlikle değil.
canım 14. haftaya girmeden yapılması yeterli. 13+6 ya kadar yapılıyor 2 li test. fiyatlar da hastaneden hastaneye değişiyor. bir arkadaşıma 200 tl demişler ben hastanemi aradım 84 tl dediler ama ben gittiğimde muyane ücretinden hariç 42 tl aldılar.anneler selamlar,
pek kimse tanımıyor beni ama ben her gün okuyorum mayıs annelerinin yaşadıklarını. ben de bugün 12+1 'im inşallah 29 Mayıs'ta doğum görünüyor.
benim bazı sorularım var, şimdi 11+3 iken doktoruma gittik o "ikili tarama için 2 hafta sonra gel, aslında şu anda da ölçüm yapabiliriz ama 2 hafta sonra daha net olur" dedi, dün de başka bir kadın doğumcu ile görüştüm "keşke yapsaymış geç kalmasaymışsın" filan dedi kafam karıştı.Allah nasip eder de doktorumun söylediği zaman testi yaptırısak inşallah 13+3 olacağız. geç mi kalmış olurum, bu konuda bilginiz var mı? bir de Ankara'da özel bir hastaneye gidiorum, fiyatları nedir bu testin biliyor musunuz? hani giderken hazırlıklı olalım.
bir de komik gelecek biliyorum ama benim belimde saçlarım var, tabi doğumdan önce gayet sağlıklı olan saçlarım şu an tutam tutam dökülüyor ben de kestirmek istiyorum,hem rahat ederim, hem kolay kurur diye düşünüyorum hem de kendimi bildim bileli uzun olan saçlarımı kestirmeye bir daha cesaret edemem hazır şevk gelmişken kesitreyim diyorum. doktoruma utana sıkıla sordum o da (çok şirin bir hanım) utana sıkıla kendisinin bile hamilelikte önce çekindiğini sonra mantıklı düşünüp 20.haftada kestirdiğini söyledi. saçma evet ama aranızda böyle hamileliğinin erken dönemlerinde saçını kesitren var mı? 16 haftayı bekleyeyim diyorum ama bir yandan da heveslendim, kadınlık işte.
hepimize Allah çocuklarınızı sağlıkla kucağnıza almayı nasip etsin.
slm hamişler,
Benm 2-3 gündür karın, kasık ve bel ağrım var, çok korkuyorum kötü bişey mi oluyor diyor diye; çünkü benm düşük tehlikem vardı ve hep ilaç kullandım ama artık bıktım ilaç içmekten ve ilaçlarımı bıraktım.Bir şey yoktur demi??
hic dusunmemistim ama sanmiyorum kundak kullanacagimi
Oyy kurban olurum sana beenn
Nasıl bir mest olmaktır o öylee yavrumm
Bende yıkamak istiyorum bebeğimii böyleebecerirsem tabi
Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
Bide şuna bakın cocuk nasıl helak olduu ağla ağlaya kıpkırmızı kesildii
Kızlar unnadoda hazır kundaklar çıkmışş
Şimdi aklıma takılan kimi doktorlar kundağı savunurken
Bende kundağa karşıyım ama bazı şeylerde mantıklı gelmiyor değill
Siz ne yapacaksınız?
kızlar sorum olacak onceden hıc acıkmazdım ama 12 haftalık olduktan sonra sureklı acıkıyorum bu sıpamın artık besıne ıhtıyac duymasında mıdır kı
kızlar unnadoda hazır kundaklar çıkmışş
şimdi aklıma takılan kimi doktorlar kundağı savunurken
bende kundağa karşıyım ama bazı şeylerde mantıklı gelmiyor değill
siz ne yapacaksınız?
Bende o kampanyayı görene kadar düşünmemiştimm
Ama kundak gerekli diyen kısımda azınmayanmıcak kadarda cokk
Bebek kendini güvende hissediyormuş herşeyden ötee :26:
Elleri havada kaldığı zaman huzursuz oluyormuş
Ama bu eskilerin yaptığı gibi değilde, elleri sabitlemek gibi sadece...
Cünkü zararıda hazımsanmıyacak kadar önemli
Benim görümcem geçen sene kundak yaptıı ama eski usull
Dedim boğuyorsunuz bebeği yapmayın
Sakat kalacakk
Sen sakat kaldın mı dedi bide hasbaam
Mantığıda bebeği herkes doğru tutamazmışş beli boşa düşermiş acı cekermiş miiş mişş, üşütmezmişş :44:[/Q
mantığı saçma o zaman bebeğe yaklaşmaya korkmamız lazım ne güzel yıkıyolar bebekleri korkmadan hiç mi dokunmuycaz yani bişey olucak diye evt dediğin gb bende öle okudum ilk 3 ay için yapılabilir çok sıkı sarmadan kendini güvende hissetmesi için
bu ne yaa, işkence eder gibi musluğun altına sokuyo çocuğu, bide saçında ne kir olacak ki onun ovuşturmaktan hal oldu. Okuduğum her yerde önce vücudunu yıkayın çıkacağına yakın başını yıkayıp çıkarın yoksa üşür bebekler yazıyor, hem bebek küvetinde fileye tutunuyor bebekler, hem güvende hissediyor hem de birden şok olmuyor suyun altına sokulunca olduğu gibi.. Bu videoyu izleyip bebek yıkanmaz, yazıktır, günahtır.. (benim bebeğimi yıkamışlar gibi sinirlendim valla :))
ben de pek sevmiyorum kundaklama işini, çocuğu kısıtlıyormuşuz gibi geliyor ama tracy hogg okuyorum ve uyuturken kundaklarsanız onun uykuya hazırlık ritüeli olduğunu anlar ve kendini güvende hissedeceği için beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir diyor.
Ben bulamadım şu modern kundakları, link verebilir misin canım?
bu ne yaa, işkence eder gibi musluğun altına sokuyo çocuğu, bide saçında ne kir olacak ki onun ovuşturmaktan hal oldu. okuduğum her yerde önce vücudunu yıkayın çıkacağına yakın başını yıkayıp çıkarın yoksa üşür bebekler yazıyor, hem bebek küvetinde fileye tutunuyor bebekler, hem güvende hissediyor hem de birden şok olmuyor suyun altına sokulunca olduğu gibi.. bu videoyu izleyip bebek yıkanmaz, yazıktır, günahtır.. (benim bebeğimi yıkamışlar gibi sinirlendim valla :))
ben de pek sevmiyorum kundaklama işini, çocuğu kısıtlıyormuşuz gibi geliyor ama tracy hogg okuyorum ve uyuturken kundaklarsanız onun uykuya hazırlık ritüeli olduğunu anlar ve kendini güvende hissedeceği için beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir diyor.
ben bulamadım şu modern kundakları, link verebilir misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?