2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar umarım iyisinizdir.Bugün markafoniden kuzum için sipariş vermiş olduğum pijama takımları geldi.Aziz bebenin.Baştan biraz tereddüt etmiştim kalite olarak nasıldır die ama hiçte korktuğum gibi olmadı aksine çok memnun kaldım.Sanırım şuanda bu markanın kampanyası yok ama tekrar olursa eğer hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz benden söylemesi.İnşallah giydirmekte nasip olurda birde öyle deneriz...

canım 2 tane video var, birini ben paylaştım, suya sokuyolar bebek daha yıkanırken uyuyor ve çok huzurlu, diğerinde musluğun altına sokuyorlar ve bebek kendini parçalıyor ağlamaktan. ben ikinci için yazmıştım. http://www.youtube.com/watch?v=HsGpozJMugE&feature=youtu.be eğer bu videodan bahsediyorsan bi daha izlemeye dayanamayacağım için sadece bakış açısı farkı deyip geçiyorum :)

ben de markafoniden aziz bebenin 10lu hastane çıkışını almıştım. az önce geldi, açtım tek tek kokladım ağladım, hepsi çok güzel.. hatta düşündüğümden de güzel :))) aziz bebe unnado da vardı bugün gördüm, artık daha alıcı gözüyle bakacağım :))

Son düzenleme:

ayyy evet bu akşam ekleyeyim de görün. Anname anlattım. Benim eşofmanlardan vercem sana diyo. :)) bir de babannemin mantosunu alsam tamamdır:))))

En kundak kullanmayı dusunuyorum uzelllıkle uyutmadan once cunku daha rahat uykuya dalıyorlar :
bence tam yemek yiyemediğimiz için öle oluo canım, bende aç uyanıorum resmen ama bulantım olduğu için tamda yiyemiorum,akşamüzerine kadar tam doymuş olmuorum hiç
Ogle yemegımı yedım doyarak kalktım ama acıkmaya basladım

ben kundak kullanmayı dusunuyorum cunku uyumadan once bence faydalı daha rahat uykuya dalıyorlar bırde daha kucukken baskaları kucagına alldıgında ıcım rahat eder kolunu mu sıkıstırdı boynu mu dustu dıye endıse etmek zorunda kalmam

kızlarrrrrrrr kızlarrrrrrr dr. a gıttım bebegımı gördümmmmmmm kocaman olmuşşşşşşşş yaaaa kurban olurum cok şaşırdım görünce agladım dayanamadm heyecandan :) kalp atısınıda dınlettı yenı dr.umuz allah razı olsun cok guzel ılgılendı bizimleee :) c tesı ense kalınlıgı ölçumu yapılacakkkk :) :) :) hersey cok ıyı dedı sıpanın keyfı yerınde dedı :) çok mutlu oldummmm teyzeler kalbımız cok hızlı atıyo :) :) :) bu bbirrr mucizeeeeee ıcımde bebek varrrrrr :) :) :) ayyyyy aglayasım gelıyor forosuna baktıkcaaa :)

aynen ben de öyle doktora da dedim ki bu elevit uyku yapıyo. Hayır elevit değil uyku yapan hamilelik dedi...:)) elevitin suçu yok..

canım benim çok yakın arkadaşım temmuzda doğum yaptı ve tracy hogg'un kitabını okudu hamileliği süresince
bana söylediği ilk şey sana o kitabı vermeyeceğim çünkü saçma
bebeğin tamamen kendi huyu var ve sen onu eğitemiyorsun özellikle ilk aylarda imkansız
kundaklamayı denemiş birkaç kez bu sefer bebek çiğeri parçalanırcasına ağlamış
kundaktan çıkarınca susmuş yine
meğersem çocuk elini kolunu hareket ettirmek istiyormuş

aslında kadının açıklamasını okuyunca mantıklı geliyor ama sanırım bu durumlar bebekten bebeğe değişiyor

Gozun aydın canım bır de korkuyordun onlar melek annesı allahın ıznıyle bısey olmaz ben pasamın dun gordum hemen ozledım gene ıcımde zıplıyormudur dıyorum

leşşşş gibi sigara dumanı!!!!!!!!!! şimdi alıp çantamı gitsem, katlanmak zorunda olmasam..... ağlamaktan içim dışıma çıktı, ne kötü bir durum mecburiyet içinde olmak

Bende bir daha olmaz diye endişeleniyordum çünkü aklımda kalan bir kaç hastane çıkışı ve tulum vardı.Onlarıda alayım madem.Bu arada markafonide bugün bebetto kampanyası var.Gerçekten çok güzeller ve fiyatlarıda çok uygun (mağazaya göre) bakmanızı tavsiye ederim.

:)) mutlaka öyledir, kadın da sürekli her bebek farklıdır deyip duruyor da, illaki uygulanabiir diyor bi daha demiyor. ben de teori ile pratik uyuşacak mı diye merak içindeyim. bir de okurken sürekli anneme bunları nasıl kabul ettirebilirim diye sorguluyorum :) ben 3 tane büyüttüm tracy yoktu bizim zamanımızda der geçer :)

özelikle hastane çıkışları markafonidekilerle aynı ürünler ve aynı fiyata, az önce bakarken aldığım hastane çıkışını da gördüm ..

2.video için konuşuyorum ffe canım orda 2 vdeo var.
papalaği; Aynen öyle canım
Cocuk nasıl paraladı kendini yazık yaa
Bide soyarken diyor yaa bebek soyulmaya başladığından itibaren ağlamaya başlar
Tekrar giydirene kadar ağlarmışşş
Senn hood hood kaydırı guppak yaparsan bebek ne yapsın
Yavrumm nası acıdı canı kimbilirr
Bide kesinlikle banyo süngeri kullanmayın diyor doktorlarr
ellerinle ovuşturacakmışız

Kundak bu canım
Unnadoda kampanyası var
http://www.unnado.com/urun/detay/MTY4MjUy linki
Uyuturken belki bu tarz kundaklarla bende sarabilirim

Tülbent olayı nasıl oluyormuşş oda önemli bir bilgi mesela
Bende eski sisteme karşıyım ama ellerini en azından sabitlerim canım ben

Sorma onun mantıkları bazen şişiriyor beni
Ya işte ozamanda anlıyacağız her kafadan ses cıkacak
Bizler zaten sudan çıkmış balık kıvamında kim ne derse onu uygulamaya çalışcaz
Ama bizler biraz daha modernize edilmiş tarzıyla yapabiliriz

Biri alır doğru tutamaz kaygılarım yoktaa
Kundakıda eski olmıcak şekilde bende düşünebilirim sanırım

Gözün aydın canımm
Bak korkulaacak hiç birşey yokmuş dimii
Maşşallahhh yavrucağa Allah sana bağışlasın yavrunu
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

leşşşş gibi sigara dumanı!!!!!!!!!! şimdi alıp çantamı gitsem, katlanmak zorunda olmasam..... ağlamaktan içim dışıma çıktı, ne kötü bir durum mecburiyet içinde olmak

nerdesin ki, iş yerinde mi sigara dumanı var??

gözün aydın, ben de o haftalarda gördüğümde bebeğimin fasülyeden bebeğe dönüştüğünü görmüş aynı duyguları yaşamıştım.. ne mutlu bize.. Allah isteyen herkese versin inşallah..

ayyy evet bu akşam ekleyeyim de görün. Anname anlattım. Benim eşofmanlardan vercem sana diyo. :)) bir de babannemin mantosunu alsam tamamdır:))))

sabırsızlıkla bekliyoruz.. Ben de evde kardeşimden aldığım (onun artık beğenmediği) sweatleri, eşofmanları giyiyorum.. daha yeni hiç bişey almadım.. böyle iyi :)))

Ahh ahh cogu gun dıyorum hamılelıgımı keyıfle evımde gecırsem dıye ama olmuyor bızım de sef ızne ayrıldı baska bırı oturdu yerıne arada yurumek ıcın kalkıyorum hemen ıs verıyor dun doktordan geldım ne cok gıdıyon doktora dedı :2: maasımı senden alsaydım umursamdım belkı ama sanane dedım aksamda erken cıkacam ıgnem var gene soylenecek

gozun aydın canım Bır de korkuyordun onlar melek annesı allahın ıznıyle bısey olmaz Ben pasamın dun gordum hemen ozledım gene ıcımde zıplıyormudur dıyorum

çok teşekkür ederiz teyzesiiiii :) cok başka duygu bu sekılde görmek :) en son gordugumde mınnacıktıı yuvarlak bıseydıı :) ben hareket edıyor dedım :) eder tabı annesı dedı hamsı gıbı gezer o ama bazı anneler hısseder basızı hıssetmez dedı :)

tülbentle dediğimde öyle cnm
eski ile yeni arası yani tülbenti başına bağlayacak gibi üçgen katlayıp ayaklar serbeskt kalıyo
bunları uygulamalı anlatmak lazım olmuyo böyle

amınnnnnnnn cok baska ve cok guzel bı duygu yaaa nasıl kocaman olmuş cok sasrdm sımdıye kadar kalp atısınıda duyamammştm kalbının sesını duyunca muslukları actımm :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…