- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.921
bunu yapan kesin bayan doktordur
bakış açısı işte çok farklı olabiliyo bence o video da bebek o kadar rahatlamışki o kadar mutluki tabiki her zaman yapılmaz ama sırf bebek rahatlasın diye yapılmış bişey gibi uyuya kalıyo ya resmen sonra kurulandıktan sonrada tıpkı anne karnındaki gibi özellikle yapılmış bişey bence bi daha izle
Selam kızlar umarım iyisinizdir.Bugün markafoniden kuzum için sipariş vermiş olduğum pijama takımları geldi.Aziz bebenin.Baştan biraz tereddüt etmiştim kalite olarak nasıldır die ama hiçte korktuğum gibi olmadı aksine çok memnun kaldım.Sanırım şuanda bu markanın kampanyası yok ama tekrar olursa eğer hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz benden söylemesi.İnşallah giydirmekte nasip olurda birde öyle deneriz...
günaydın anneler ve minik bebekleri :))
dün bir sitede ikinci trimester dönemde ilkinin aksine uyku problemleri yaşayabileceğimiz yazıyordu. Ben de eskisi gibi derin derin uyuyamıyorum, zor dalıyorum, defalarca uyanıyorum, sürekli savunma halindeyim bir de, eşim sarılıyor, göbeğim açılmış atletimi çekiştiriyor bebiş üşümesin diye, ben zıplıyorum..
Gözümün önüne geldi, ama illaki foto isterizz :)))))
Ogle yemegımı yedım doyarak kalktım ama acıkmaya basladımbence tam yemek yiyemediğimiz için öle oluo canım, bende aç uyanıorum resmen ama bulantım olduğu için tamda yiyemiorum,akşamüzerine kadar tam doymuş olmuorum hiç
Kızlar unnadoda hazır kundaklar çıkmışş
Şimdi aklıma takılan kimi doktorlar kundağı savunurken
kimisi kesinlikle karşı çıkıyor
Bende kundağa karşıyım ama bazı şeylerde mantıklı gelmiyor değill
Siz ne yapacaksınız?
Tabii artık eski kundak değilde modern kundaklar çıktıı o yönde düşünelim...
Mumya gibi sarsarmala kesinlikle değil.
günayın bayanlar,
bazılarınız uykusuzluktan şikayet etmişsiniz..bende de tam tersi..ben aylardır uyuyorum:) işe de gitmesem uyuyan güzel olacağım..akşamları 8.30-9.00 gibi tv karşısında uyuyorum..12 gibi eşim uyandırıyor yatağa gidiyoruz..hiç zorlanmadan tekrar uyuyorum..sabah ezanına yakın uyanıp wc ye ve su içmeye kalkıyorum..yarım saat kadar yatakta döndükten sonra tekrar sızıyorum:)
bu ne yaa, işkence eder gibi musluğun altına sokuyo çocuğu, bide saçında ne kir olacak ki onun ovuşturmaktan hal oldu. okuduğum her yerde önce vücudunu yıkayın çıkacağına yakın başını yıkayıp çıkarın yoksa üşür bebekler yazıyor, hem bebek küvetinde fileye tutunuyor bebekler, hem güvende hissediyor hem de birden şok olmuyor suyun altına sokulunca olduğu gibi.. bu videoyu izleyip bebek yıkanmaz, yazıktır, günahtır.. (benim bebeğimi yıkamışlar gibi sinirlendim valla :))
ben de pek sevmiyorum kundaklama işini, çocuğu kısıtlıyormuşuz gibi geliyor ama tracy hogg okuyorum ve uyuturken kundaklarsanız onun uykuya hazırlık ritüeli olduğunu anlar ve kendini güvende hissedeceği için beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir diyor.
ben bulamadım şu modern kundakları, link verebilir misin canım?
kızlarrrrrrrr kızlarrrrrrr dr. a gıttım bebegımı gördümmmmmmm kocaman olmuşşşşşşşş yaaaa kurban olurum cok şaşırdım görünce agladım dayanamadm heyecandan :) kalp atısınıda dınlettı yenı dr.umuz allah razı olsun cok guzel ılgılendı bizimleee :) c tesı ense kalınlıgı ölçumu yapılacakkkk :) :) :) hersey cok ıyı dedı sıpanın keyfı yerınde dedı :) çok mutlu oldummmm teyzeler kalbımız cok hızlı atıyo :) :) :) bu bbirrr mucizeeeeee ıcımde bebek varrrrrr :) :) :) ayyyyy aglayasım gelıyor forosuna baktıkcaaa :)
canım 2 tane video var, birini ben paylaştım, suya sokuyolar bebek daha yıkanırken uyuyor ve çok huzurlu, diğerinde musluğun altına sokuyorlar ve bebek kendini parçalıyor ağlamaktan. ben ikinci için yazmıştım. Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube eğer bu videodan bahsediyorsan bi daha izlemeye dayanamayacağım için sadece bakış açısı farkı deyip geçiyorum :)
ben de markafoniden aziz bebenin 10lu hastane çıkışını almıştım. az önce geldi, açtım tek tek kokladım ağladım, hepsi çok güzel.. hatta düşündüğümden de güzel :))) aziz bebe unnado da vardı bugün gördüm, artık daha alıcı gözüyle bakacağım :))
canım benim çok yakın arkadaşım temmuzda doğum yaptı ve tracy hogg'un kitabını okudu hamileliği süresince
bana söylediği ilk şey sana o kitabı vermeyeceğim çünkü saçma
bebeğin tamamen kendi huyu var ve sen onu eğitemiyorsun özellikle ilk aylarda imkansız
kundaklamayı denemiş birkaç kez bu sefer bebek çiğeri parçalanırcasına ağlamış
kundaktan çıkarınca susmuş yine
meğersem çocuk elini kolunu hareket ettirmek istiyormuş
aslında kadının açıklamasını okuyunca mantıklı geliyor ama sanırım bu durumlar bebekten bebeğe değişiyor
Bende bir daha olmaz diye endişeleniyordum çünkü aklımda kalan bir kaç hastane çıkışı ve tulum vardı.Onlarıda alayım madem.Bu arada markafonide bugün bebetto kampanyası var.Gerçekten çok güzeller ve fiyatlarıda çok uygun (mağazaya göre) bakmanızı tavsiye ederim.
bu ne yaa, işkence eder gibi musluğun altına sokuyo çocuğu, bide saçında ne kir olacak ki onun ovuşturmaktan hal oldu. okuduğum her yerde önce vücudunu yıkayın çıkacağına yakın başını yıkayıp çıkarın yoksa üşür bebekler yazıyor, hem bebek küvetinde fileye tutunuyor bebekler, hem güvende hissediyor hem de birden şok olmuyor suyun altına sokulunca olduğu gibi.. bu videoyu izleyip bebek yıkanmaz, yazıktır, günahtır.. (benim bebeğimi yıkamışlar gibi sinirlendim valla :))
ben de pek sevmiyorum kundaklama işini, çocuğu kısıtlıyormuşuz gibi geliyor ama tracy hogg okuyorum ve uyuturken kundaklarsanız onun uykuya hazırlık ritüeli olduğunu anlar ve kendini güvende hissedeceği için beşiğinde kendi kendine uyumayı öğrenir diyor.
ben bulamadım şu modern kundakları, link verebilir misin canım?
valla cnm sanırım almama onlardan
ama dediğin gibi bazı zaman sarılması gerktiğinde eskiyle yeniyi karıştırarak bişiyler yaprmıyım bilmiyorum
geçen bir yerde duydum ama hatırlamıyorum
mesela ince tülbent gibi bişiyle sardıktan sonra omzuna koyarak gaz çıakrtırsan daha rahatlıyormuş falan
ama iş başa düşmeden bilemeyiz büyük konuşmayalım :26:
mantığı saçma o zaman bebeğe yaklaşmaya korkmamız lazım ne güzel yıkıyolar bebekleri korkmadan hiç mi dokunmuycaz yani bişey olucak diye evt dediğin gb bende öle okudum ilk 3 ay için yapılabilir çok sıkı sarmadan kendini güvende hissetmesi için
ben kundak kullanmayı dusunuyorum cunku uyumadan once bence faydalı daha rahat uykuya dalıyorlarbırde daha kucukken baskaları kucagına alldıgında ıcım rahat eder kolunu mu sıkıstırdı boynu mu dustu dıye endıse etmek zorunda kalmam
kızlarrrrrrrr kızlarrrrrrr dr. a gıttım bebegımı gördümmmmmmm kocaman olmuşşşşşşşş yaaaa kurban olurum cok şaşırdım görünce agladım dayanamadm heyecandan :) kalp atısınıda dınlettı yenı dr.umuz allah razı olsun cok guzel ılgılendı bizimleee :) c tesı ense kalınlıgı ölçumu yapılacakkkk :) :) :) hersey cok ıyı dedı sıpanın keyfı yerınde dedı :) çok mutlu oldummmm teyzeler kalbımız cok hızlı atıyo :) :) :) bu bbirrr mucizeeeeee ıcımde bebek varrrrrr :) :) :) ayyyyy aglayasım gelıyor forosuna baktıkcaaa :)
leşşşş gibi sigara dumanı!!!!!!!!!! şimdi alıp çantamı gitsem, katlanmak zorunda olmasam..... ağlamaktan içim dışıma çıktı, ne kötü bir durum mecburiyet içinde olmak
ayyy evet bu akşam ekleyeyim de görün. Anname anlattım. Benim eşofmanlardan vercem sana diyo. :)) bir de babannemin mantosunu alsam tamamdır:))))
leşşşş gibi sigara dumanı!!!!!!!!!! şimdi alıp çantamı gitsem, katlanmak zorunda olmasam..... ağlamaktan içim dışıma çıktı, ne kötü bir durum mecburiyet içinde olmak
gozun aydın canımBır de korkuyordun onlar melek annesı allahın ıznıyle bısey olmaz Ben pasamın dun gordum hemen ozledım gene ıcımde zıplıyormudur dıyorum
2.video için konuşuyorum ffe canım orda 2 vdeo var.
Papalaği; aynen öyle canım
cocuk nasıl paraladı kendini yazık yaa
bide soyarken diyor yaa bebek soyulmaya başladığından itibaren ağlamaya başlar
tekrar giydirene kadar ağlarmışşş
senn hood hood kaydırı guppak yaparsan bebek ne yapsın
yavrumm nası acıdı canı kimbilirr
bide kesinlikle banyo süngeri kullanmayın diyor doktorlarr
ellerinle ovuşturacakmışız
Eki Görüntüle 553504
kundak bu canım
unnadoda kampanyası var
http://www.unnado.com/urun/detay/mty4mjuy linki
uyuturken belki bu tarz kundaklarla bende sarabilirim
Tülbent olayı nasıl oluyormuşş oda önemli bir bilgi mesela
bende eski sisteme karşıyım ama ellerini en azından sabitlerim canım ben
sorma onun mantıkları bazen şişiriyor beni
Ya işte ozamanda anlıyacağız her kafadan ses cıkacak
bizler zaten sudan çıkmış balık kıvamında kim ne derse onu uygulamaya çalışcaz
ama bizler biraz daha modernize edilmiş tarzıyla yapabiliriz
biri alır doğru tutamaz kaygılarım yoktaa
kundakıda eski olmıcak şekilde bende düşünebilirim sanırım
gözün aydın canımm
bak korkulaacak hiç birşey yokmuş dimii
Maşşallahhh yavrucağa allah sana bağışlasın yavrunu
sağlıkla kucağına almak nasip olsun
nerdesin ki, iş yerinde mi sigara dumanı var??
Gözün aydın, ben de o haftalarda gördüğümde bebeğimin fasülyeden bebeğe dönüştüğünü görmüş aynı duyguları yaşamıştım.. Ne mutlu bize.. Allah isteyen herkese versin inşallah..
Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Ben de evde kardeşimden aldığım (onun artık beğenmediği) sweatleri, eşofmanları giyiyorum.. Daha yeni hiç bişey almadım.. Böyle iyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?