2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Pekbicici'm bu yeni kundak dedikleri güzelmiş ama zaten ince bir battaniyeye bebeği sararlar ya kucağa alırken falan, onun gibi geldi bana, annem de uyuturken azcık sarardı öyle yiğenimi. bi tülbet ya da ince bir battaniye de aynı işi görebilir.. yanılıyor muyum?

allah saglikli bir sekilde dogmasini nasip etsin cinsiyetini soyledi mi

nerdesin ki, iş yerinde mi sigara dumanı var??

evet canım işyerindeyim, sinirlerim tavan yaptı şimdi biraz iyiyim bekliyorum. patronumla bu konuyu konuşmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. aniden parlarsa ben nasıl bir tepki veririm kestiremiyorum. bir de yanında bir adam var sabah zaten çıldırttı beni. kendi çalışanı var ama bir türlü ekipman kuramadı utanıp sıkılmadan hergün iş istiyor benden, yanında o adamı da yakalarsam ikisiyle de konuşmam lazım.

eşimin işleri düzenli gitseydi en azından şu dönemimi evimde geçirmeyi ben de isterdim. doğumdan bir süre sonra yine çalışırım ama bu hayaller hayal olarak kaldı maalesef. sana bulaşan o şef vekili zat'a bir cevabım olurdu da sen yine iyi demişsin, bırak söylensin kendi söyler kendi dinler... ne bu başımızdaki dertler, adam gibi çalışıyoruz verilen işi yapıyoruz karşılığında sadece maaş değil azıcık anlayış ve iyi çalışma ortamı bekliyoruz hepsi bu...

sırf böyle bıdı bıdılara maruz kalmamak için cumartesi günleri gidiyorum doktora
ama arkadaşlarım da kızıyorlar
sen hamilesin, ayda 1 gün doktor için izin alabilirsin erken çıkıp geç gidebilirsin işe diyorlar
yinede çekiniyorum ama yanlış

canım işveren sana sağlıklı bir çalışma ortamı sağlamak zorunda. (hamile olmasan bile sağlığını tehdit eden bir durum olduğunda durum değişmiyor) . bu senin kanuni hakkın. ayrıca ortam sağlıksız ise işe gitmeme hakkın bile var. bunları iyice araştır hakkını ara. kimsenin kimseyi hele doğmamış bir yavruyu zehirlemeye hakkı yok.

kesınlıkle anne olanlar fıleyı tavsıye etmıyor bende oyle almıcam ıcınde yukseltılı olanları alcam emınonunde 10 tl gormustum

hadı gozun aydın :) yanlız anlamadım ense olcumu nıye sımdı yapmadı bende yarın gıtcem yaptırcam 11 14 hafta arası yapılıyor dıye ıblıyorum

leşşşş gibi sigara dumanı!!!!!!!!!! şimdi alıp çantamı gitsem, katlanmak zorunda olmasam..... ağlamaktan içim dışıma çıktı, ne kötü bir durum mecburiyet içinde olmak

Son düzenleme:
allah saglikli bir sekilde dogmasini nasip etsin cinsiyetini soyledi mi

amın hepımız saglıklı sekılde alırız ınş. Bebışlerımızı kucagımıza :) sıpanın keyfı yerınde uzanıyor dedı bende sıpa derken yanı erkekmı dedım 2 hafta sonra gel kesın soylerım ddı :) şimdi erken dedı gülerek :)

[sıze=3]kızlar tv de taylan kümeli dedi ki
"zencefili rendeleyerek suyunu çıkarın balla karıştırıp için
hastanelik olan hamilelik bulantılarına bile ii geliyor"
[/sıze]

sıpa uzanmış pozisyonu uygun degıl dedı :) yapamıyorm su anda dedı c tesı sabahtan gel dırek alırım senı dedı :)

cnm ikili test için ben de 13+3 de gidicem doktorum öyle uygun buldu ben de acaba geç mi dedim ama değilmiş
bi de saç konusunda da bu kadar olur dedim okuyunca dün bende belime elen saçlarımı kürek kemiklerime kadar kestirdim :)) biraz cesaret istiyo ama güzel oldu memnunum :))

kızlar sabah tumer programını acıtm tesaduf

mıdesı bulanan hamısler formul verıyorum :)
zencefıl kaynat suyu ıle balı karıstır ıc ben normaldede zencefılın saglıga buyuk etkısı oldugnu bılıyordum
dotkoruma soruca arada tozunuda bala karıstırıp ıcmek ıstıyorum grıbe karsıda koruması ıcın

çok sağolun kızlar, umarım testin sonuçları da iyi çıkar. saçlarımı da en kısa sürede kestiricem inşallah :)

amınnnnnn cnm evet korktugum gıbı olmadı sımdı de heyecandan kalbım sıkısıyor aglamak ıstıyorm sadeceeeee :) uy allahım yarabbimmm kurban olurum sana nasıl bir mucize bu dıyıp duruyorm :)

Isın komık tarafı mudurum hıc ses cıkarmıyor yorma kendını dıyo ama ıste bır ıkı kendını bılmez konusuyor bı sen mısın hamıle dıyor bır de mal mal 3 hamıle vardı bızde 2sı dogum ıznınde bırıne dogumu yakın onlar sureklı mutfakta otururdu bulantım var yorgunum dıye bız yapınca hemen dıkkat cekıyo :2:

bayıldımmmmmmmmmmmmmm cok anlamlı hedıye olur sahsen bırı bana asa cok memnun olurdum ozellıkle esım
ama nerde kendısı pcye bakmaz bıle net özürlüsü :)

sıpa uzanmış pozisyonu uygun degıl dedı :) yapamıyorm su anda dedı c tesı sabahtan gel dırek alırım senı dedı :)
bak sen yaramaza :) ıyı aslında bıdaha yavrunu goruceksın bende bıgun tahlıle gıtmedıgıme uzuldum ama bır yandan sevındım snucları vermeyı gecıktırıp 3 4gun sonra bıdhaa yavrumu gormek ısterım :):)

Kuzum ama bunun alt ayak kısmı ceplii
Sağ ve sol el kısımları cırtlıı
Yanii bebek ellerini hareket ettirince açılmıyorr
Ama sımsıkıda sarılmıyor iştee
Ne bileyim 14 tl bişi alap denemek lazımm
Kimbilir ne luzumsuz seyler alacağım bir tanede bunu alırım nolcak

Kızlar fanatik babamızın oğluşuna aldığı ilk hediye anca bu olurdu:))) Bu topikte tek bursalı olarak sizlerle paylaşmak istedim.Hoşumada gitmedi değil.Maçlara gitmek güzel oluyordu ama şimdi oğluşumla daha bi başka olucak inşallah....

[sıze=3]kızlar tv de taylan kümeli dedi ki
"zencefili rendeleyerek suyunu çıkarın balla karıştırıp için
hastanelik olan hamilelik bulantılarına bile ii geliyor"
[/sıze]

ıkımızde yazmısız kalp kalbe bukadar karsı olur :) ben kaynatarak ıcıcez anlamıstım
mıde bulantım sadece sabah su ıcınde ona karsı oluyor ama saglık ıcın uygulamaya varım ben
bal hakıkı aldım esımın arkadası getırıyor cok memnunum 2 kg ıstedım esım 3 kg almıs hepsını yersem sıserım :)

amınnnnnn cnm evet korktugum gıbı olmadı sımdı de heyecandan kalbım sıkısıyor aglamak ıstıyorm sadeceeeee :) uy allahım yarabbimmm kurban olurum sana nasıl bir mucize bu dıyıp duruyorm :)

oy oy oy yarın bende boylemı olcam off gecmıyor saatlerrrrrrrrr

evetttt boyle olucaksın emınımmm every arkadasım dun bana soylemıştı gorunce cok sasıracaksın dıye :) oyle oluyoo yaa kalpten gitmezsem ıyıdırrr :) gel cumartesı gelll bebegımı özledımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…