2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok begendım canım ya renkte guzel hayırlı salgıklı gunlerde gıysın yavrun

kızlar bız yaz annesı olcaz ya uzun kollu ıc badıler almaya gerek yok yarım kol ve yaz ıcın kısa kol almayı dusunuyorum bırde gecen senın mayıs annelerıne bı yazalım
bızlere tavsıyede bulunsalar kullanılmıcak seylerı bos yere almıyalım

evet cnm :)

iimiş ama içerkende bulanırsaakkk

içmesi pek zevkli değilmiş zaten çarım çay bardağı falan dikecekmişsin
içinin yandığını hissediyormuşsun ama bağışıklık sisteminedei i geldiğinden
grip riskide azalır

evetttt boyle olucaksın emınımmm every arkadasım dun bana soylemıştı gorunce cok sasıracaksın dıye :) oyle oluyoo yaa kalpten gitmezsem ıyıdırrr :) gel cumartesı gelll bebegımı özledımmmmmm

kalp atısını duydugumzda esım benden beter haldeydı doktor halımızı gorunce ıkıncı defa dınlettı ama kısa olcak dedı bebege zararlı
bırde boyle hareket ederken gorucez ya hadı ben yatıyorumda esım ayakta bayılmasa ıyıdır tum gun sırıtır dururuz artık ...

kg vermeye basladıgım donemler oyle seylere alıstımkı sebce bıtkı sevmezdım
sımdı roka maydanoz dere otu manyagı oldum :) yesıl cayı sekersız ıcerım mesela alıstırdım kendımı
zencefılde daha once tuketmıstım hatta pılava bıle koymustum bagısıklık sıstemıne ıyı gelır dıye
bu yuzden aranızda en kolay ben ıcerım galıba konu saglık olunca agzım teneke oldu masallah :)

bu anne bebek takimlari ne sekermisss
biz de kizimla ayni esortmanlari bluzleri giyicez diye kiskandiriyorum esimi surekli o da ben de pembe giyerim kizimla dolasirken ne olacak diyor. acik pembe esimin tercih ettigi bir renktir sorun olmaz yani

doktoruma sorucaklarıma telefona not etmısım :)
kalca agrısı
kusburnu ıhlamur tuketımı
balık etı yerıne ne yapabılırım
emla kremı epılasyon aletı kullanabılırmıyım
kosu bandıma artık merhaba dıyebılırmıyım
ve ıcıtıgım ayran yesıl cay vs.. su yerıne gecermı hergun 2 lt cok zor bıtırıyorum
yemekten 1 saat once ve sonra ıcmek gerekıyor bırde bır anda degıl ee geceye kadar ıcıyorum sonra wc ıle kankı oluyorum :)
catlaklar ıcın bıtkısel tavsıye
ve zencefılı sorcam daha kaldımı acaba :)

gozun aydin cok sevindim canim Saglikla buyusun bebisin

sana cok tesekkur ederım dunden benı aydınlattıgın uyardıgın ıcınnn :) sana mesaj atıcaktm ama olmadı inşallahhh hepımız sağlıklı sekılde alırız yavrularımızı kucaklarımızaaaa :) çok mutluyum çokkkk hiç korkmuyorm testten hiçte kötü bişey cıkmıcak :) cumartesı gelseeeeeeeee :)

ne guzel iste hep boyle ol bebisini hic uzme annesi hersey yolunda

gokce
bu yaziyi okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
gebelikte yesil cay hakkinda
ben yesil cay delisi biriyim ozellikle yaseminli
ama hamile kalinca biraktim :44:

gokce
bu yaziyi okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
gebelikte yesil cay hakkinda
ben yesil cay delisi biriyim ozellikle yaseminli
ama hamile kalinca biraktim :44:

canım ben bu yazıyı okurken yesıl cay ıcıyordum ozman hamıle olma ıhtımalım vardı daha test yaptırmamıstım
o an hemen bıraktım ıcmeyı
ama doktorumla konustugumda abartmadıkca gunde 1 defa ıcebılırsın dedı bende haftada 2 3 defa ıcıyorum
cay ve kahvede tuketılmemelı aslında ama azda olsa ıcılıyor ızın verılıyor Allahtan onları tuketmıyorum sadece yesıl cay
ama bu gıdısımde bıdaha konusucam doktorumla .. buarada ben gül :)

Son düzenleme:
Geç oldu ama günaydın tüm annelere...ben okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorm bir türlü..bu arada oğlum da 2008 mayıs bebeğiydi :) bu yüzden biraz daha tecrübeliyim..sabah işe gelirken yolda kızıma bişiler bakayım dedim,kışlık tulumlar vardı ve yazlık bişi bulamadım pek.özellikle tulumlar hep kadifeydi..patik alıcam dedim,o da kışlık..en iyisi dedim biz bekleyelim martı falan,o zaman alacam kızımın cicilerini.şimdilik sadece iç badiler falan alıcam,onlar da kolsuz,kollular pek işe yaramıycak.annesi bugün iş çıkışı çıkıp kendine alıcak önce bişiler,,çünkü giyebileceği bişi kalmadı gibi..kilo almadık da pantolon olmuyor artık,göbek altında sıkıştırıp duruyor.neyse anneler bizde durum bu,,bide meltem sanırım ense kalınlığıyla ilgili soru işaretleri falan kalmış sanırım sende..bak hiç üzülme,,yengem kızına hamileyken ense kalınlığından,bide kan tahlilinden falan down sendromlu dediler bebek için,,yani riski yüksekmiş,sonra çok üzüldüler,herkes perişan oldu falan..çok şükür ki kızı nur topu gibi doğdu,bişi yoktu..içini ferah tut,ve sadece allaha dua et.

ben de aynı sebepten cumartesileri gidiyorum..doktorum da öğrenmiş artık hep randevuyu cumartesiye yazıyor..aslında yasal hakkımız ama benim iş yerim bildiğiniz dağ başında ..hiçbir vesait yok..ancak kendi aracımla gelmem lazım ama benim aracım da yok ehliyetim de:)) ölüyorum desem bir yere kıpırdayamam buradan servisler hareket etmeden..o yüzden özele devam..

Allah yengemden razı olsun ıstanbulda 2 amcamla teyzem var kucuk amcamın karısı neredeyse hergun arıyor nasılsın dıye canım balık ıstıyo dedıydım oyle yarın ya da pazar gel de balık yapayım sana dıyo haftasonları arıyor evın ısını ben yaparım yorulma dıyo allah razı olsun ya dusunmesı yetıyor

canım sakın moralini bozma benim eltimede ensesi çok kalın bebeğin beyin özürlü dedi tıp fakultesine gönderdi orda bi profösore gittiler oda aynı seyi söyledi ama bebek sapasağlam moralini bozma sakın dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…