- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.961
Eki Görüntüle 553632
Kızlar fanatik babamızın oğluşuna aldığı ilk hediye anca bu olurdu:))) Bu topikte tek bursalı olarak sizlerle paylaşmak istedim.Hoşumada gitmedi değil.Maçlara gitmek güzel oluyordu ama şimdi oğluşumla daha bi başka olucak inşallah....
ıkımızde yazmısız kalp kalbe bukadar karsı olur :) ben kaynatarak ıcıcez anlamıstım
mıde bulantım sadece sabah su ıcınde ona karsı oluyor ama saglık ıcın uygulamaya varım ben
bal hakıkı aldım esımın arkadası getırıyor cok memnunum 2 kg ıstedım esım 3 kg almıs hepsını yersem sıserım :)
oy oy oy yarın bende boylemı olcam off gecmıyor saatlerrrrrrrrr
iimiş ama içerkende bulanırsaakkk
evetttt boyle olucaksın emınımmm every arkadasım dun bana soylemıştı gorunce cok sasıracaksın dıye :) oyle oluyoo yaa kalpten gitmezsem ıyıdırrr :) gel cumartesı gelll bebegımı özledımmmmmm
YAA SUNUN GÜZELLİĞİNE BAK ANNE BEBEK TAKIMALRI HARİKA :)
☞ BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
evetttt boyle olucaksın emınımmm every arkadasım dun bana soylemıştı gorunce cok sasıracaksın dıye :) oyle oluyoo yaa kalpten gitmezsem ıyıdırrr :) gel cumartesı gelll bebegımı özledımmmmmm
evet cnm :)
içmesi pek zevkli değilmiş zaten çarım çay bardağı falan dikecekmişsin
içinin yandığını hissediyormuşsun ama bağışıklık sisteminedei i geldiğinden
grip riskide azalır
gozun aydin cok sevindim canimSaglikla buyusun bebisin
sana cok tesekkur ederım dunden benı aydınlattıgın uyardıgın ıcınnn :) sana mesaj atıcaktm ama olmadı inşallahhh hepımız sağlıklı sekılde alırız yavrularımızı kucaklarımızaaaa :) çok mutluyum çokkkk hiç korkmuyorm testten hiçte kötü bişey cıkmıcak :) cumartesı gelseeeeeeeee :)
doktoruma sorucaklarıma telefona not etmısım :)
kalca agrısı
kusburnu ıhlamur tuketımı
balık etı yerıne ne yapabılırım
emla kremı epılasyon aletı kullanabılırmıyım
kosu bandıma artık merhaba dıyebılırmıyım
ve ıcıtıgım ayran yesıl cay vs.. su yerıne gecermı hergun 2 lt cok zor bıtırıyorum
yemekten 1 saat once ve sonra ıcmek gerekıyor bırde bır anda degıl ee geceye kadar ıcıyorum sonra wc ıle kankı oluyorum :)
catlaklar ıcın bıtkısel tavsıye
ve zencefılı sorcam daha kaldımı acaba :)
ne guzel iste hep boyle olBebisini hic uzme annesi hersey yolunda
gokce
bu yaziyi okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
gebelikte yesil cay hakkinda
ben yesil cay delisi biriyim ozellikle yaseminli
ama hamile kalinca biraktim :44:
gokce
bu yaziyi okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
gebelikte yesil cay hakkinda
ben yesil cay delisi biriyim ozellikle yaseminli
ama hamile kalinca biraktim :44:
kızlar dr um bana ıhlamur dışında bitki çayı kesinlikle içmeyeceksin demişti. bilginiz olsun.
sırf böyle bıdı bıdılara maruz kalmamak için cumartesi günleri gidiyorum doktora
ama arkadaşlarım da kızıyorlar
sen hamilesin, ayda 1 gün doktor için izin alabilirsin erken çıkıp geç gidebilirsin işe diyorlar
yinede çekiniyorum ama yanlış
kızlar dr um bana ıhlamur dışında bitki çayı kesinlikle içmeyeceksin demişti. bilginiz olsun.
meltem 3828 geçmiş olsun canım allah yardıncın olsun
bizde buugün farklı dr gittik ikli test biraz yüksek dedi biz salya sümük
diğer dr normal dedi ense kalınlığı , burun kemiği var
deli olacam kime inanacam
3lü yü yapalım dedi bende 3 lü yüksek çıkarsa 4lü yaptırmam dedim
içerde kıpır kıpır yavrum nasıl kıyarım nasıl aldırırım ay sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?