- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #11.981
Eki Görüntüle 553632
Kızlar fanatik babamızın oğluşuna aldığı ilk hediye anca bu olurdu:))) Bu topikte tek bursalı olarak sizlerle paylaşmak istedim.Hoşumada gitmedi değil.Maçlara gitmek güzel oluyordu ama şimdi oğluşumla daha bi başka olucak inşallah....
aynenevet cnm aynen bende içmiyorum okuduktan sonra
çok istememe ramen hatta zencefili bile yazarken acaba dedim
çünkü kimi o da zararlı diyo :44:
canım ben bu yazıyı okurken yesıl cay ıcıyordum ozman hamıle olma ıhtımalım vardı daha test yaptırmamıstım
o an hemen bıraktım ıcmeyı
ama doktorumla konustugumda abartmadıkca gunde 1 defa ıcebılırsın dedı bende haftada 2 3 defa ıcıyorum
cay ve kahvede tuketılmemelı aslında ama azda olsa ıcılıyor ızın verılıyor Allahtan onları tuketmıyorum sadece yesıl cay
ama bu gıdısımde bıdaha konusucam doktorumla .. buarada ben gül :)
sıpa uzanmış pozisyonu uygun degıl dedı :) yapamıyorm su anda dedı c tesı sabahtan gel dırek alırım senı dedı :)
Geç oldu ama günaydın tüm annelere...ben okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorm bir türlü..bu arada oğlum da 2008 mayıs bebeğiydi :) bu yüzden biraz daha tecrübeliyim..sabah işe gelirken yolda kızıma bişiler bakayım dedim,kışlık tulumlar vardı ve yazlık bişi bulamadım pek.özellikle tulumlar hep kadifeydi..patik alıcam dedim,o da kışlık..en iyisi dedim biz bekleyelim martı falan,o zaman alacam kızımın cicilerini.şimdilik sadece iç badiler falan alıcam,onlar da kolsuz,kollular pek işe yaramıycak.annesi bugün iş çıkışı çıkıp kendine alıcak önce bişiler,,çünkü giyebileceği bişi kalmadı gibi..kilo almadık da pantolon olmuyor artık,göbek altında sıkıştırıp duruyor.neyse anneler bizde durum bu,,bide meltem sanırım ense kalınlığıyla ilgili soru işaretleri falan kalmış sanırım sende..bak hiç üzülme,,yengem kızına hamileyken ense kalınlığından,bide kan tahlilinden falan down sendromlu dediler bebek için,,yani riski yüksekmiş,sonra çok üzüldüler,herkes perişan oldu falan..çok şükür ki kızı nur topu gibi doğdu,bişi yoktu..içini ferah tut,ve sadece allaha dua et.
Allah yengemden razı olsun ıstanbulda 2 amcamla teyzem var kucuk amcamın karısı neredeyse hergun arıyor nasılsın dıye canım balık ıstıyo dedıydım oyle yarın ya da pazar gel de balık yapayım sana dıyohaftasonları arıyor evın ısını ben yaparım yorulma dıyo allah razı olsun ya dusunmesı yetıyor
aynen
zencefil cok faydali iyi de ben de onun hakkinda olumsuz seyler duydum ben de kullanmiyorum
hatta tarcini bile kullanmiyorum rahim kasilmalrina sebep oluyormus diye
sevigim cogu seyi kisitladim malesef
ikinizi karistiriyorum pardon gul
ben de 4 bucuk ay sonra kahve ictim uffff ne lezzeli geldi anlatamam
onca ay iyi dayanmisimcok cok ozlemisim
ama yine icmemeye kararliyim yoksa bende tiryakilik yapiyor
anneler selamlar,
pek kimse tanımıyor beni ama ben her gün okuyorum mayıs annelerinin yaşadıklarını. ben de bugün 12+1 'im inşallah 29 Mayıs'ta doğum görünüyor.
benim bazı sorularım var, şimdi 11+3 iken doktoruma gittik o "ikili tarama için 2 hafta sonra gel, aslında şu anda da ölçüm yapabiliriz ama 2 hafta sonra daha net olur" dedi, dün de başka bir kadın doğumcu ile görüştüm "keşke yapsaymış geç kalmasaymışsın" filan dedi kafam karıştı.Allah nasip eder de doktorumun söylediği zaman testi yaptırısak inşallah 13+3 olacağız. geç mi kalmış olurum, bu konuda bilginiz var mı? bir de Ankara'da özel bir hastaneye gidiorum, fiyatları nedir bu testin biliyor musunuz? hani giderken hazırlıklı olalım.
bir de komik gelecek biliyorum ama benim belimde saçlarım var, tabi doğumdan önce gayet sağlıklı olan saçlarım şu an tutam tutam dökülüyor ben de kestirmek istiyorum,hem rahat ederim, hem kolay kurur diye düşünüyorum hem de kendimi bildim bileli uzun olan saçlarımı kestirmeye bir daha cesaret edemem hazır şevk gelmişken kesitreyim diyorum. doktoruma utana sıkıla sordum o da (çok şirin bir hanım) utana sıkıla kendisinin bile hamilelikte önce çekindiğini sonra mantıklı düşünüp 20.haftada kestirdiğini söyledi. saçma evet ama aranızda böyle hamileliğinin erken dönemlerinde saçını kesitren var mı? 16 haftayı bekleyeyim diyorum ama bir yandan da heveslendim, kadınlık işte.
hepimize Allah çocuklarınızı sağlıkla kucağnıza almayı nasip etsin.
kiiiiz sipa deme ona yaaaa... Kiyamamm.
Kızlar unnadoda hazır kundaklar çıkmışş
Şimdi aklıma takılan kimi doktorlar kundağı savunurken
kimisi kesinlikle karşı çıkıyor
Bende kundağa karşıyım ama bazı şeylerde mantıklı gelmiyor değill
Siz ne yapacaksınız?
Tabii artık eski kundak değilde modern kundaklar çıktıı o yönde düşünelim...
Mumya gibi sarsarmala kesinlikle değil.
canım 2 tane video var, birini ben paylaştım, suya sokuyolar bebek daha yıkanırken uyuyor ve çok huzurlu, diğerinde musluğun altına sokuyorlar ve bebek kendini parçalıyor ağlamaktan. ben ikinci için yazmıştım. Yeni doğan bebek banyosu | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube eğer bu videodan bahsediyorsan bi daha izlemeye dayanamayacağım için sadece bakış açısı farkı deyip geçiyorum :)
ben de markafoniden aziz bebenin 10lu hastane çıkışını almıştım. az önce geldi, açtım tek tek kokladım ağladım, hepsi çok güzel.. hatta düşündüğümden de güzel :))) aziz bebe unnado da vardı bugün gördüm, artık daha alıcı gözüyle bakacağım :))
sıpa yaa sıpa olmasa ben aglayında elını agzına götrmezdı :) hyecanlandıııı :)
kızlar hamilelik öncesinde sigara içeniniz var mıydı? ya da şu an doktor izniyle günde birkaç tane içeniniz falan?
ben sıkı bir tiryakiydim..öğretmenim ve hemen her tenefüs yani 40 dakikada bir sigara içerdim..hamile olduğumu öğrendiğimde sigarayla vedalaşacağım için çok üzgündüm..eşim günde 3-4 kez arayıp içmedin değil mi diyip ölümü gör gibi yeminler ettiriyordu..ilk hafta inanılmaz zorlandım..neyse ki ikinci hafta mide bulantılarının başlamasıyla sigara,çay,kahve ve asitli her türlü içecekten tiksindim..o zamandan beri hiçbirini tüketmiyorum..ve sigaranın ne iğrenç koktuğunu fark ettim tekrar başlamayı düşünmüyorum:)
kızlar hamilelik öncesinde sigara içeniniz var mıydı? ya da şu an doktor izniyle günde birkaç tane içeniniz falan?
ben sıkı bir tiryakiydim..öğretmenim ve hemen her tenefüs yani 40 dakikada bir sigara içerdim..hamile olduğumu öğrendiğimde sigarayla vedalaşacağım için çok üzgündüm..eşim günde 3-4 kez arayıp içmedin değil mi diyip ölümü gör gibi yeminler ettiriyordu..ilk hafta inanılmaz zorlandım..neyse ki ikinci hafta mide bulantılarının başlamasıyla sigara,çay,kahve ve asitli her türlü içecekten tiksindim..o zamandan beri hiçbirini tüketmiyorum..ve sigaranın ne iğrenç koktuğunu fark ettim tekrar başlamayı düşünmüyorum:)
kızlar hamilelik öncesinde sigara içeniniz var mıydı? Ya da şu an doktor izniyle günde birkaç tane içeniniz falan?
Ben sıkı bir tiryakiydim..öğretmenim ve hemen her tenefüs yani 40 dakikada bir sigara içerdim..hamile olduğumu öğrendiğimde sigarayla vedalaşacağım için çok üzgündüm..eşim günde 3-4 kez arayıp içmedin değil mi diyip ölümü gör gibi yeminler ettiriyordu..ilk hafta inanılmaz zorlandım..neyse ki ikinci hafta mide bulantılarının başlamasıyla sigara,çay,kahve ve asitli her türlü içecekten tiksindim..o zamandan beri hiçbirini tüketmiyorum..ve sigaranın ne iğrenç koktuğunu fark ettim tekrar başlamayı düşünmüyorum:)
hımm evt farklı videolardan bahsediyomuşuzama öbürüdeo kadar kötü deil ya
[ımg]http://media10.limango.com.tr/media/17283/products/2434176/big/1.jpg[/ımg]
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2434176
nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme
kundak yapmayı ben de düşünmüyorum, ama geçenlerde bir yazı vardı bebeğin özellikle yenidoğan bebeğin kollarının kundak yapılması rahat ve çabuk uyumalarını sağlıyormuş. elini kolunu istemsiz oynatmasını engellediğimiz ve anne karnındaki son zamanlarını andıran bir durummuş. mantıklı olabilir ama deneyebilir miyim bilmiyorum... free bebek istiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?