- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.001
http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2434176
nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme
iyiki de bulantıların olmuş ve tiksindirmiş seni.. ben hiç içmediğim için bırakamıyorum diyenleri anlayamıyorum. normal bir insan bırakamayabilir onun insiyatifindedir ama bir anne bunu söylediğinde çok üzülüyorum. teyzemin gelini 5 aylık hamile ve günde 1 paket içiyormuş, 'napayım bırakamıyorum, benim çocuk elinde sigarayla doğacak' diyor bir de gülerek, o kadar sinirlendim ki, 'ağzı burnu yamuk doğmasın da sen ona dua et' dedim. böyle şeyler söyleyemem de söylenmesine de kızarım ama bu konuda kendimi tutamıyorum..
senınle doğumlarımız aynı görünüyor allaha şükür hiç içmedim inş. Içmem de :)
tekrar başlamayı düşünmemene cok sevındımmm :) pis o pis biz babamızada yasaklıcaz balkonda ıcıyor ama genede kokuyorr
yerim ben onu bakalim benim ki nasil pazara gorcez insallah.
moralini bozmak istemem ama bizim de bir tanıdığımız vardı ilk çocuk normal doğdu ama ikincisinde çocuğun kalbinin yarısı olmadığı için 7 aylık kalbi durdu karnında. o da bişey olmaz diye içiyodu. Allah korusun.ben de cok kiziyorum oylelerine
bende de teyze kizi
kahve sigara ...
ufff ne cok acidim ben o cocuga
saglikli bir cocuk dunyaya getirdi hala sasiriyorum o kadar 1 paket sigaraya
ama ne kadar bagimli da olsa ne bileyim bebek var ya insan nasil kiyar yavrusuna
valal cnm yeğenlerden hatta onları yıkarken edindiğim deneyim ile
sunu söyleyebilirimki evet küvet çok rahat ve güzel ancak o fileleri çıkarana..
Cocuk için iyi gibi gözüksede çocuk onda üşüyo çünkü musluk altında değil
veya devamlı su dökülmüyo onun yerine kücet içi için olan sünger küvet yükseltici şeyler var
tavsiye ederim çocuk suyunda içinde olduğundan üşümüyor zaten kirinden ne olacak sonra eline alıp bi su döktümü
ohh misler gibi
biran önce gelselerde hergün yıkasam güzel güzel uyutsam
sabahtan beri agda muhabbeti yapiyorum ama
Azcik yanlari aldim
nasil yaniyor nasil aciyor
sanki kaiskalrim agriyor gibi geliyor sizlamasi ayirt etmek zor oluyor
jiletten sonra donmek cok zor olacak
hadı ınş... Güzel haberler verırsın bnm gıbı cnm yaa oyle bır duygu kıııı allahın varlıgına ve buyuklugune bı kere daha ınanıyorsunnn 1 ay once kucuk sadece mısket gıbı bırseydı :) şimdiii ellerı ayakları var kocaman vede ben aglayında elını emdı :) kurban olurum yaradanaaaa
inanılır gibi deği benim eşim de balkonda içiyor ama kokusu yine de burnuma geliyor..ben de sürekli kızıyorum sigara yüzünden yanıma yaklaştırmıyorum..şimdi zaten sigara içince kendisi kaçıyor yaklaşmıyor yanıma..keşke o da bıraksa...
ben de cok kiziyorum oylelerine
bende de teyze kizi
kahve sigara ...
ufff ne cok acidim ben o cocuga
saglikli bir cocuk dunyaya getirdi hala sasiriyorum o kadar 1 paket sigaraya
ama ne kadar bagimli da olsa ne bileyim bebek var ya insan nasil kiyar yavrusuna
görünüş çok güzel de, kullanışlı olur mu bilemedim. normal mama sandalyesine oturacak diye ortalığı kaldırıyor bazı bebekler, böyle bağlanmış gibi duranı çok azdır gibi gelio bana.. Çok uslu, sakin bi bebekse yer kaplamadığı için güzel olabilir.
hadı ınş... Güzel haberler verırsın bnm gıbı cnm yaa oyle bır duygu kıııı allahın varlıgına ve buyuklugune bı kere daha ınanıyorsunnn 1 ay once kucuk sadece mısket gıbı bırseydı :) şimdiii ellerı ayakları var kocaman vede ben aglayında elını emdı :) kurban olurum yaradanaaaa
Yok ben icmiyorum ama esim bagimli,cok pis kokuyor ama ya her icip geldiginde balkondan kavga cikartiyorum,iyykk
sabahtan beri agda muhabbeti yapiyorum ama
azcik yanlari aldim
nasil yaniyor nasil aciyor
sanki kaiskalrim agriyor gibi geliyor sizlamasi ayirt etmek zor oluyor
jiletten sonra donmek cok zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?