2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben de cok kiziyorum oylelerine
bende de teyze kizi
kahve sigara ...
ufff ne cok acidim ben o cocuga
saglikli bir cocuk dunyaya getirdi hala sasiriyorum o kadar 1 paket sigaraya
ama ne kadar bagimli da olsa ne bileyim bebek var ya insan nasil kiyar yavrusuna

evt canım ya aynen sudan çıkmış balık modundan bende kokruyorum öyle olmak istemiyorm çünkü o zamn herkes daha da çok karışıcak zaten herşeye katlanamayacağımız dönemler olucak o yüzden diyormki kendi kendime bişeylere aman şöyle olursa nasıl olur nolur diye ddeğilde biraz daha korkusuz yaklaşmam lazım nasıl olsa bi şekilde oluyo bi şekilde büyüycekler inşallah
böyle oluyum inşallah diyorumda nasıl olucam bilmiyorum

inanılır gibi deği benim eşim de balkonda içiyor ama kokusu yine de burnuma geliyor..ben de sürekli kızıyorum sigara yüzünden yanıma yaklaştırmıyorum..şimdi zaten sigara içince kendisi kaçıyor yaklaşmıyor yanıma..keşke o da bıraksa...

yerim ben onu bakalim benim ki nasil pazara gorcez insallah.

hadı ınş... Güzel haberler verırsın bnm gıbı cnm yaa oyle bır duygu kıııı allahın varlıgına ve buyuklugune bı kere daha ınanıyorsunnn 1 ay once kucuk sadece mısket gıbı bırseydı :) şimdiii ellerı ayakları var kocaman vede ben aglayında elını emdı :) kurban olurum yaradanaaaa

sabahtan beri agda muhabbeti yapiyorum ama
azcik yanlari aldim
nasil yaniyor nasil aciyor
sanki kaiskalrim agriyor gibi geliyor sizlamasi ayirt etmek zor oluyor
jiletten sonra donmek cok zor olacak

moralini bozmak istemem ama bizim de bir tanıdığımız vardı ilk çocuk normal doğdu ama ikincisinde çocuğun kalbinin yarısı olmadığı için 7 aylık kalbi durdu karnında. o da bişey olmaz diye içiyodu. Allah korusun.

kardeşim mayıs sonu doğum yaptı, bebek günde üç kere yıkanıyordu. çünkü sıcaktan uyuyamıyor, terliyor, meme zor emiyordu. o sene istanbul yanmıştı gerçekten, hepimizi yakmıştı. önümüzdeki sene ne olur bilmem ama bebekler yıkandıktan sonra çok huzurlu oluyorlar, rahat beslenip uyuyorlar. biz file kullanmıştık yıkarken ama sürekli su dökerek ve alttan ellimizle destekleyerek, çok sürmedi sonra hemen küvet içi moduna geçildi. ne kadar keyifli bebek banyosu, ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

Azcik yanlari aldim

jilete donme cnm yaa ben alamamaya başladıgımdan berıdr lapiden kullanıyorm daha ıyı oluyor yanı jiletten daha ıyı hiç degılse kalınlştrmıyor çogaltmıyor

insallah canim saol. benimde seninkinden bir gun sonra tahmini dogum ama sezaryen olunca 3-4 gun onceden aliyolar

yok ben sevmedim canım ya yani fikrimi soruyosan sanki çocuğu çok sıkan kullanışsız bişey gb geldi yinede bilemem ama benim gördüğüm başka bişey vardı kuzende sandalye üstüne geçirilip bağlanan ama böyle örtü gb deil sandalyenin üstüne konuyo bebeğe göre bi koltuk kıvamında hemde bebeğe bağlanıyo onun gibiler daha iyi bence

QUOTE=gulsevdam;27315027]

http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2434176

nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme[/QUOTE]

valla cnm pratik gözükmesine ramen bence pek ii değil heleki haraketli çocuklara
arkanı dönmeyi bile bırak elinde mama kaşık sen ona vermeye çalışırken bi attırsa kendini
asılı kalcak o panikle bide kendini düşün mma sandalyesini de erkenden alıştırdığın taktirde iyi
bi de her fırsatta otursun diye ona çıkarttıkları için çocuklar istemiyo bence
ayak altından kalksın diye mama sandalyesine oturtanda çok var çünkü

Akşam eşim sehpadan sigarasını alıyo, balkona gidecek içmeye, ben de farkında değilim kötü kötü bakıyormuşum. O da içmek istediği için bana kızgın kızgın bakıyor dedim ne ters ters bakıyorsun, sen kendi bakışlarını görmediğin için bana soruyosun diyo :)) sigara içtikten sonra beni öperse ciddi şekilde midem bulanıyor, ilk zamanlar bu yüzden istifra ettiğim bile oldu. o yüzden o da stres oluyor içerken.

geçen çalıştığım okulda 3 hamile vardı biri karnı burnunda doğum iznine ayrılmış artık hala içiyordu.doktoru 5 taneye kadar izin vermiş..çok da sağlıklı diye kendini kandırıyordu..biri 3-4 aylık gibiydi bırakamıyorum ne yapayım diyordu bebeği karnında öldü ve eşi sigaraya bağladı..ne büyük vicdan azabı..diğeri 3-4 aylıktı ve o da içiyordu..onları düşününce kendimi ok güçlü ve anaç hissettim çünkü tiksinmesem de ben zaten sigarayı bırakmış olacaktım..kıyamam bebeğime..plezantanın süzemediği 2 şey sigara dumanı ve kafeinmiş..direkt bebeğe geçiyor..

son ayında yengem bez pastası yapıcam bide degısık hedıye bakayım dedım buna rast geldım emınonune gıdınce bunuda arastırıp yerınde bı goreyım nasılmıs
hemde nettekı fıyatıda uygun

insallah canim saol. benimde seninkinden bir gun sonra tahmini dogum ama sezaryen olunca 3-4 gun onceden aliyolar

QUOTE=gulsevdam;27315027]

http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2434176

nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme[/QUOTE]

valla cnm pratik gözükmesine ramen bence pek ii değil heleki haraketli çocuklara
arkanı dönmeyi bile bırak elinde mama kaşık sen ona vermeye çalışırken bi attırsa kendini
asılı kalcak o panikle bide kendini düşün mma sandalyesini de erkenden alıştırdığın taktirde iyi
bi de her fırsatta otursun diye ona çıkarttıkları için çocuklar istemiyo bence
ayak altından kalksın diye mama sandalyesine oturtanda çok var çünkü

Yok ben icmiyorum ama esim bagimli,cok pis kokuyor ama ya her icip geldiginde balkondan kavga cikartiyorum,iyykk

O dert bızde de var kızıyorum ama balkonda ıcıyorum ne var dıye savunuyor kendını gecen gece kalkmıs sıgara ıcmek ıcın hava da soguk dıye mutfakta ıcmıs aman allahım gecenın 3unde o kokuya uyaNdım kedı gıbı geldı odaya kızacagımı bıldıgınden sessızce gırdı yataga bıraz soylendım hıc seslenmedı dua et cok uykum var dıdım parlemente basladı o cok kokmuyo burnuma keske hıc ıcmese ama vazgecmıyo dayım cocuklar yuzunden sıgarayı bıraktı ufaklı var 4 yasında babsıyla konusmus sıgara ıcme falan dıye dayımda bıraktı sıgara parasıyla oglan krese gıdıyo

yok ben sevmedim canım ya yani fikrimi soruyosan sanki çocuğu çok sıkan kullanışsız bişey gb geldi yinede bilemem ama benim gördüğüm başka bişey vardı kuzende sandalye üstüne geçirilip bağlanan ama böyle örtü gb deil sandalyenin üstüne konuyo bebeğe göre bi koltuk kıvamında hemde bebeğe bağlanıyo onun gibiler daha iyi bence

azcik yanlari aldim

keşke yaptırsaydın cnm 5 dk da yapıolar ama türkiyede değildin galiba sen güvenli gidebilceğin öle imkanın varmı bilmiorum ama hiiiç uğraşopta kendini parçalama evde çook zor oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…