2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

keşkeeee bıraksalar keşkeee ama bnm kı benım miğdem kldrmıyor dıye içince hemen gelırgelmez ya sehpanın uzerındekı sakızlarıma yada sekerlerıme saldırıyor baska turlu konustrmuyorm yanımda cok uzakta otrsa bana genede o koku gelıyorrr gelıyorrr :)

nette gorursen fotosunu koyarmısın merak ettım canım

hepınıze fıkırlerınız ıcın tesekkurler kızlar bana sadece degıısk geldı ama kullanısı ıcın arastırmak lazım ..

keşke yaptırsaydın cnm 5 dk da yapıolar ama türkiyede değildin galiba sen güvenli gidebilceğin öle imkanın varmı bilmiorum ama hiiiç uğraşopta kendini parçalama evde çook zor oluo

Turkiye'de olsam hemen giderim zaten
ama Rusya'da aman aman hastalik kapmaktan korkarim o yuzden gitmiyorum, manikur bile yaptirmiyorum burda, hatta oyle ki saclarimi acil kestirmem lazim esim burda kuafore gitme hamileyken diye uyariyor o ne alakaysa ben de gidemedim bir turlu

evet çok haklısın gitme ozman ele mahkum bişiler yapmaya çalış, kolay gelsin:)

rusyanin hangi sehrinde oturuyosun

hepınıze fıkırlerınız ıcın tesekkurler kızlar bana sadece degıısk geldı ama kullanısı ıcın arastırmak lazım ..

http://www.e-bebek.com/portatif_mam...hicco_mode_portatif_mama_sandalyesi/CHI-55390
ben de görmüş, ileride lazım olur diye kaydetmiştim. bunlar sandalyeye kemerle bağlanabiliyor. istersen yere koyup oturması da kolay oluyor. arkadaşım bunlardan kullandı hep, şehir dışında yaşayan annesine giderken bile yanında taşıyordu. çok hafif çünkü.

başka sitelere de bakmak lazım, e-bebekte biraz pahalı..

Son düzenleme:

evet bende düşünüyorum almayı bunu
çok mantıklı heleki gezen için ama erken tabiki
tamamen oturmaya başladıktan sonra lazım ya

yani dediin gibi biraz şüphede kaldım ama kendi doktorumdan şaşmıycam 13 dediyse 13, bi bildii vardır elbet :)

saçlarımı da haftasonu kestircem, rüyalarıma giriyor artık :)

merhaba annecikler iki günde nerdeyse 100 sayfa olmuş bugün doktora gittim bebeğim büyümüş önceden 1 hafta küçük duruyordu şimdi yetişmiş haftasına çok şükür.ikili testi yaptırmayı düşünmüyordum doktora da sordum aldırmayı düşünmüyorsanız çok uğraşmaya gerek yok dedi ense kalnlığına baktı 0.9 burun kemiği de varmış çok şükürzorla bir çikolatayı yedim doktor çok hareketli dedibir kere zıpladı hıçkırdı galibaçok güzel bir görüntü yaayalnız cinsiyetini sordum erken dedi ama baktı göstermiyor dediöncekinde erkeğe benziyor demişti ama.erkek olsaydı bugün bellli olmaz mıydı?57 mm olmuş maşallah

kızlar hamile çorabı dediniz ya hep bende alayım bir tane kotton çorap dedim birkaç yere sordum öyle birşey var mı der gibi saf saf baktılar bana
bide zührenin hamile bölümünde çok güzel tunikler vardı pantalon üstü aklınızda bulunsun
ayrıntılı ultrason yokmuş burda sadece birkeç şehirde var burda yok dedi

sandalyeye alcak gelmezmı yoksa cok guzel normaldede kullanılabılır evde yerdeyken bıle

of keske gorebılseydı doktor artık bıdahakı randevuya canım hadı gozun aydın yedın cıkolatayı cocugu zıplattın :)

ya kıslık kalın uuzn kollu ustluk goremıyorum hep yazlık tıpı seyler var nette
kotton corap olması lazım ya burda corap dunyaları var onlara bısorayım yarın doktora gıtmeden unutmazsam

hepınızı sımdılık opuyorum yogurt sut yumurta gıbı yavrum ıcın gıda alsıverısı yapıp gelcek cok kaynatmayın emı :)

benim doktoruma göre herşey serbest, sadece alkol ve sigaraya tavrı olduğunu biliyorum. bana abartmadığın sürece herşeyi tüketebilirsin demişti senin doktorun gibi. zaten hiçbirşeyi kolay kolay canım çekmediği için sınır koymak gerekmedi. haftada en fazla 1 veya 2 kupa kahveyi yarımşar kupalar halinde tüketiyorum, 1 bardak kola içiyorumdur herhalde, yeşil çay ve siyah çay ağzıma hiç sürmem çünkü hiç içmem :) diğer gıdalar konusunda da yasak koymadı, aşırılık olmadığı sürece serbest :)

eğer alınmadıysa ana kucağı da alabilirsin, ben yiğenime almıştım çok sevmişti.

evet bende düşünüyorum almayı bunu
çok mantıklı heleki gezen için ama erken tabiki
tamamen oturmaya başladıktan sonra lazım ya

evet 6. aydan sonra kullanılabiliyor ama hediye almayı düşünüyormuş gülsevdam.

ben de çok yere sordum ama sadece pentide vardı. orda da 2 renk vardı füme ve kahverengi, bir daha aramayım diye ikisinden de aldım. fiyatı da 7-8 lira falandı.

sandalyeye alcak gelmezmı yoksa cok guzel normaldede kullanılabılır evde yerdeyken bıle

sandalye üzerine bağlandığında masanın seviyesine geliyordu arkadaşımınki, belki modelden modele değişiyordur ama çok farklı değildi bundan.

Son düzenleme:

Bende aynı şekilde düşünüyorumm
Kendimi çekersem o ordan çekiştirecek
Öteki ordan çekiştirecek
ortada kalan lohusa ben yaa eşime ya kendime saracağım
Oyüzden gerek yokk
Zaten adetlerimiz cok farklı eşimlee
Onlarda cocuk daha farklı yetiştiriliyor
40 güne kadar kesinlikle evden cıkarılmıyor annede bebekte (doktor haricinde)
10. gün anne bebek gusul banyosu (ben daha önce hiç duymamıştım)
Yarı kırk mevlüdü
Sonra kırk mevlüdü
Cocuk sarıp sarmalanır kundaklanırr
Biiirsüürüüü teferruat iştee
Bizde 40 mevludu olur, yarı 20de evden uçurulur bebek
Acemi anne modunda da olmak iyi değil
Çok bilmişlikte iyi değill
Bakalım hayırlısıyla o zamanları bi görelimde

nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme

Bence fotoraftaki bebek bile mutlu gözükmüyor canımm
Sandalyeye yerleştirmeli ama oturak kısmı olan mama sandalyeleri var onlara bak istersen

Bende free bebek isterim ama uykusunu almasını ve kaliteli uyumasınıda cok isterimm
Çünkü bebek eli kolu oynayıncada irkilir,korkar uyanırmışş
Ve bebekler için en önemli unsur
büyüme hormonu için uyku şart canım
Oyüzden gülü seven kundağına katlanır modundayım şuanlık
Oda sadece uyurken uygulayabileceğim bir şey olacak :44:

Maşallahh kuzuna canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırtsın
Bende cok özledim bebeğimii
En son 3 kasımda gördümm ve ozaman 11+6ydı ama usgye göre 12+1di ve 56 mmdi Ense kalınlıkları aynı benimde 0.9 çıktı
kısmetse bir sonraki randevu 8 aralıkk
Kocaman olacak inşAllahh

bir dahakine inşallah ben erkek demesini bekliyordum ama kısmet,zıplattım çocuğumu sen daha gitmedin galiba sende zıplatırsın bir güzel
koton çorap derken hamile çorabı cinsinden,onu bulamadım.istanbulda vardır ya hiç olmadı internetten:)) zührede kışlık üstler vardı güzeldi sevimliydi alt pek kalmamıştı arminede tuğba da falan varsa onlardan alırsın birşeyler.bide limangoda hamile pantalonu var triko 37 lira okulda giyilir mi bilemedim elije bebede

arkadaşlar doktorunuz kim ? ben doktor ve hastane araştırmaktan gerçekten yoruldum.Birkaç isim tespit ettim ..bir karar verip orda devam etmem gerekiyor..yoruldum düşünmekten..ne olur yardım edin..Pendik teyim ben

Kızlar hastaneden geliyorum oğlumuz geliyor adı Mehmet göktuğ listeye eklermisiniz özel mesaj yazamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…