- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.021
inanılır gibi deği benim eşim de balkonda içiyor ama kokusu yine de burnuma geliyor..ben de sürekli kızıyorum sigara yüzünden yanıma yaklaştırmıyorum..şimdi zaten sigara içince kendisi kaçıyor yaklaşmıyor yanıma..keşke o da bıraksa...
insallah canim saol. Benimde seninkinden bir gun sonra tahmini dogum ama sezaryen olunca 3-4 gun onceden aliyolar
yok ben sevmedim canım ya yani fikrimi soruyosan sanki çocuğu çok sıkan kullanışsız bişey gb geldi yinede bilemem ama benim gördüğüm başka bişey vardı kuzende sandalye üstüne geçirilip bağlanan ama böyle örtü gb deil sandalyenin üstüne konuyo bebeğe göre bi koltuk kıvamında hemde bebeğe bağlanıyo onun gibiler daha iyi bence
keşke yaptırsaydın cnm 5 dk da yapıolar ama türkiyede değildin galiba sen güvenli gidebilceğin öle imkanın varmı bilmiorum ama hiiiç uğraşopta kendini parçalama evde çook zor oluo
Turkiye'de olsam hemen giderim zaten
ama Rusya'da aman aman hastalik kapmaktan korkarim o yuzden gitmiyorum, manikur bile yaptirmiyorum burda, hatta oyle ki saclarimi acil kestirmem lazim esim burda kuafore gitme hamileyken diye uyariyor o ne alakaysa ben de gidemedim bir turlu
Turkiye'de olsam hemen giderim zaten
ama Rusya'da aman aman hastalik kapmaktan korkarim o yuzden gitmiyorum, manikur bile yaptirmiyorum burda, hatta oyle ki saclarimi acil kestirmem lazim esim burda kuafore gitme hamileyken diye uyariyor o ne alakaysa ben de gidemedim bir turlu
nette gorursen fotosunu koyarmısın merak ettım canım
hepınıze fıkırlerınız ıcın tesekkurler kızlar bana sadece degıısk geldı ama kullanısı ıcın arastırmak lazım ..
http://www.e-bebek.com/portatif_mam...hicco_mode_portatif_mama_sandalyesi/CHI-55390
ben de görmüş, ileride lazım olur diye kaydetmiştim. bunlar sandalyeye kemerle bağlanabiliyor. istersen yere koyup oturması da kolay oluyor. arkadaşım bunlardan kullandı hep, şehir dışında yaşayan annesine giderken bile yanında taşıyordu. çok hafif çünkü.
başka sitelere de bakmak lazım, e-bebekte biraz pahalı..
ikili testi 10+5 iken yaptırdık, çünkü bebek ileri haftalarda görünüyordu. 13+3'te gecikmiş olmazsın 14. haftanın içinde olacaksın. iki doktorun da seni şüphede bırakacak şekilde davranmış. burda 14. haftasında ikili test yaptıran arkadaşlarımız var. belki cevap yazmışlardır ama o sayfaları henüz okumadım.
saç kesme konusunda belki en katı tutumda olan benim. 5. haftamda hamile olduğumu bilerek saçlarımı kendi elimle kestim. saçlarım uzun ve gür olduğu için kendim kesmeye alışığım, kuaförleri çekemiyorum her defasında yorgunluktan öf pöf demeye başlıyorlar... saçla ilgili hurafeye inanmıyorum, bebeğim gayet sağlıklı ve büyümeye devam ediyor. sen de zorlama kendini nasıl rahat edeceksen kestir, zaten hızlı uzuyor gebelik döneminde, iyice zorlamasın seni :)
Chicco Mode Portatif Mama Sandalyesi - e-bebek.com
ben de görmüş, ileride lazım olur diye kaydetmiştim. bunlar sandalyeye kemerle bağlanabiliyor. istersen yere koyup oturması da kolay oluyor. arkadaşım bunlardan kullandı hep, şehir dışında yaşayan annesine giderken bile yanında taşıyordu. çok hafif çünkü.
başka sitelere de bakmak lazım, e-bebekte biraz pahalı..
merhaba annecikler iki günde nerdeyse 100 sayfa olmuş bugün doktora gittim bebeğim büyümüş önceden 1 hafta küçük duruyordu şimdi yetişmiş haftasına çok şükür.ikili testi yaptırmayı düşünmüyordum doktora da sordum aldırmayı düşünmüyorsanız çok uğraşmaya gerek yok dedi ense kalnlığına baktı 0.9 burun kemiği de varmış çok şükürzorla bir çikolatayı yedim doktor çok hareketli dedi bir kere zıpladı hıçkırdı galiba çok güzel bir görüntü yaa yalnız cinsiyetini sordum erken dedi ama baktı göstermiyor dedi öncekinde erkeğe benziyor demişti ama.erkek olsaydı bugün bellli olmaz mıydı?57 mm olmuş maşallah
ya kıslık kalın uuzn kollu ustluk goremıyorum hep yazlık tıpı seyler var nettekızlar hamile çorabı dediniz ya hep bende alayım bir tane kotton çorap dedim birkaç yere sordum öyle birşey var mı der gibi saf saf baktılar bana
bide zührenin hamile bölümünde çok güzel tunikler vardı pantalon üstü aklınızda bulunsun
ayrıntılı ultrason yokmuş burda sadece birkeç şehirde var burda yok dedi
canım ben bu yazıyı okurken yesıl cay ıcıyordum ozman hamıle olma ıhtımalım vardı daha test yaptırmamıstım
o an hemen bıraktım ıcmeyı
ama doktorumla konustugumda abartmadıkca gunde 1 defa ıcebılırsın dedı bende haftada 2 3 defa ıcıyorum
cay ve kahvede tuketılmemelı aslında ama azda olsa ıcılıyor ızın verılıyor Allahtan onları tuketmıyorum sadece yesıl cay
ama bu gıdısımde bıdaha konusucam doktorumla .. buarada ben gül :)
nette gorursen fotosunu koyarmısın merak ettım canım
hepınıze fıkırlerınız ıcın tesekkurler kızlar bana sadece degıısk geldı ama kullanısı ıcın arastırmak lazım ..
evet bende düşünüyorum almayı bunu
çok mantıklı heleki gezen için ama erken tabiki
tamamen oturmaya başladıktan sonra lazım ya
kızlar hamile çorabı dediniz ya hep bende alayım bir tane kotton çorap dedim birkaç yere sordum öyle birşey var mı der gibi saf saf baktılar bana
bide zührenin hamile bölümünde çok güzel tunikler vardı pantalon üstü aklınızda bulunsun
ayrıntılı ultrason yokmuş burda sadece birkeç şehirde var burda yok dedi
sandalyeye alcak gelmezmı yoksa cok guzel normaldede kullanılabılır evde yerdeyken bıle
evt canım ya aynen sudan çıkmış balık modundan bende kokruyorum öyle olmak istemiyorm çünkü o zamn herkes daha da çok karışıcak zaten herşeye katlanamayacağımız dönemler olucak o yüzden diyormki kendi kendime bişeylere aman şöyle olursa nasıl olur nolur diye ddeğilde biraz daha korkusuz yaklaşmam lazım nasıl olsa bi şekilde oluyo bi şekilde büyüycekler inşallah
böyle oluyum inşallah diyorumda nasıl olucam bilmiyorum
nasıl sızce kızlar hedıye almak ıstıyorum yengeme
kundak yapmayı ben de düşünmüyorum, ama geçenlerde bir yazı vardı bebeğin özellikle yenidoğan bebeğin kollarının kundak yapılması rahat ve çabuk uyumalarını sağlıyormuş. elini kolunu istemsiz oynatmasını engellediğimiz ve anne karnındaki son zamanlarını andıran bir durummuş. mantıklı olabilir ama deneyebilir miyim bilmiyorum... free bebek istiyorum galiba
merhaba annecikler iki günde nerdeyse 100 sayfa olmuş bugün doktora gittim bebeğim büyümüş önceden 1 hafta küçük duruyordu şimdi yetişmiş haftasına çok şükür.ikili testi yaptırmayı düşünmüyordum doktora da sordum aldırmayı düşünmüyorsanız çok uğraşmaya gerek yok dedi ense kalnlığına baktı 0.9 burun kemiği de varmış çok şükürzorla bir çikolatayı yedim doktor çok hareketli dedi bir kere zıpladı hıçkırdı galiba çok güzel bir görüntü yaa yalnız cinsiyetini sordum erken dedi ama baktı göstermiyor dedi öncekinde erkeğe benziyor demişti ama.erkek olsaydı bugün bellli olmaz mıydı?57 mm olmuş maşallah
of keske gorebılseydı doktor artık bıdahakı randevuya canım hadı gozun aydın yedın cıkolatayı cocugu zıplattın :)
ya kıslık kalın uuzn kollu ustluk goremıyorum hep yazlık tıpı seyler var nette
kotton corap olması lazım ya burda corap dunyaları var onlara bısorayım yarın doktora gıtmeden unutmazsam
hepınızı sımdılık opuyorum yogurt sut yumurta gıbı yavrum ıcın gıda alsıverısı yapıp gelcek cok kaynatmayın emı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?