- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.041
Kızlar bunu okuyun en azından şu dönemde alınması sakıncalı gibi duruyo
genelde hazır çorbalar,cipsler ve toz bulyonlarda varmış ama alınan her şeyin içeriğine bakmak lazım
Monosodyum glutamat - Vikipedi
Bu tarzlar canım
Bende aynı şekilde düşünüyorumm
Maşallahh kuzuna canımRabbim sağlıkla kucağına aldırtsın
Bende cok özledim bebeğimii
En son 3 kasımda gördümm ve ozaman 11+6ydı ama usgye göre 12+1di ve 56 mmdiEnse kalınlıkları aynı benimde 0.9 çıktı
kısmetse bir sonraki randevu 8 aralıkk
Kocaman olacak inşAllahh
çok giden birşey demekki siyahı bile kalmamış orda penti mağazası yok diye bulamadım belki bir ay sonra tekrar bakarım arık burda bulmam mümkün değilEki Görüntüle 553963
ben de çok yere sordum ama sadece pentide vardı. orda da 2 renk vardı füme ve kahverengi, bir daha aramayım diye ikisinden de aldım. fiyatı da 7-8 lira falandı.
kızlar hamile çorabı dediniz ya hep bende alayım bir tane kotton çorap dedim birkaç yere sordum öyle birşey var mı der gibi saf saf baktılar bana
bide zührenin hamile bölümünde çok güzel tunikler vardı pantalon üstü aklınızda bulunsun
ayrıntılı ultrason yokmuş burda sadece birkeç şehirde var burda yok dedi
canım ben gıda mühendisiyim ve bu tuzun olduğu hiçbir ürünü önceden de tüketmiyordum şimdi de tüketmem. hazır köfte harçları, bulyon vs gibi bir çok üründe bu madde var. direkt olarak sinir sistemi üzerine etki ederek yenen şeyin lezzetli olduğu hissi veriyor çocuklardaki tahribatını sen düşün. ayrıca çilekli ürünler (puding, süt vs) pembe rengi veren gıda boyası da çocuklarda hiperaktiviteye neden oluyor.
benim anladığım o ki paketli hiçbir şey tüketmemek lazım bir yiyeceğin en iyisi bozulabileni,bozulabiliyosa sağlıklıdır felsefesindeyim şu ara :)
arkadaşlar doktorunuz kim ? ben doktor ve hastane araştırmaktan gerçekten yoruldum.Birkaç isim tespit ettim ..bir karar verip orda devam etmem gerekiyor..yoruldum düşünmekten..ne olur yardım edin..Pendik teyim ben
İkinciye bayıldım :) çok mutlu görünüyor çocukta, oyun gibi görüyor sanırım onu :)
arkadaşlar doktorunuz kim ? ben doktor ve hastane araştırmaktan gerçekten yoruldum.Birkaç isim tespit ettim ..bir karar verip orda devam etmem gerekiyor..yoruldum düşünmekten..ne olur yardım edin..Pendik teyim ben
aynen öyle :) ticari kaygı olduğu için raf ömrünü uzatmada koruyucu vs kullanılıyor. aklıma gelmişken piyasadaki ünlü markaların tereyağını kullanmayın margarini boyayıp aroma katıp tereyağı diye satıyor çoğu.
ya bu düpedüz vicdansızlık ama ya bu insanlara akıl sır erdiremiyorum para kazanacaklar diye gözleri dönüyo
bu dünyanın bi de sonu var bi de ölümden sonrası var hiç mi korkmuyolar anlamıyorum ya
cnm pentinin tüm dükkanlarında var hamile çorabı 40 den 90 den kalınlıkalrı da mevcut yani tam hatırlamıyorum bayramda almıştım ama
biri 40 biri 90 den aldım 15-18 tl gibi bişi vermiştim
ayrıca yabancı markalarınkinide int bulabilirsin
Doktor var doktor var dıye bosuna demıyorlarmıs konyadakı doktoruma mesaj attım musaıt zamanınızda gorusmek ıstıyorum soracaklarım var dıye ama benı hatırlaz bıle dedım ama 15 dakika sonra aradıdun sıze soylemedıydım karacıger enzımlerım cok yuksek cıkmıstı progestan ve pruton ıgne kullanıyorum doktorum bunlar karacıgerı yormus olabılır demıstı neyse adama anlattım durumu 1 tane ıgnem kaldı vurduracagım ama karacıgerım de bole bısey olmus dıye kanaman bır sorun var mı dedı yok dedım bebek ıyı mı dıyo sordu ıyı dedım kullanma o zaman 3 hafta sonra kan ver dedı hala duzelmezse karacıgere baktırmak lazım dedı dunkı durumu anlattım ultrason bebeklere asırıya kacmadıkca zarar vermez dedı elevıt verdı dokktorum dedım beslenmene dıkkat edıyorsan karaccıgerı yormamamk adına kullanma dedı 5aydan sonra kan hapı alacaksın zaten dedı arada mıdem agrıyo daha onceden de gavıscon tablet alıyordum alabılır mıyım dedım al sorun olmaz dedı bır suru dua. Ettım adama allah razı olsun 1 mesaja kım bu demeden hemen aradı sordugumm her seye cevap verdı ıstedıgın zaman ara benı de bılgılendır dedı
amin inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızaynı zamanlarda görüyoruz senin de cinsiyete birşey dememişti değil mi o da aynıydı sanki hareketlerini hissetmeye başladın mı erkek bebek çabuk hareketlenir diyorlar ya bende kıpırtı yok daha
yok canım ya ölümden sonrası kimin aklına geliyor ki Allah aşkına? bu arada salam ve sosislerde kırmızı renk veren nitrit paketlerinin üzerinde kuru kafa işareti ve ağaçlara ya da bitkilerin dibine dökmeyin diye uyarı yazısı olduğunu da söyleyeyim. bu arada işlenmiş et ürünlerine sakatat ve kemik karıştırılıyor biliyorsunuz.
ayrıca bizim kodeksimizde izin verilen bir çok maddenin de dünyada yasak olduğunu hatırlatayım. ayrıca yoğurtlarda domuz jelatini kullanılıyor kıvam için. aklıma gelen bişey olursa yazarım.
Ben dün bişeyler hissettim
Ama benim sol tarafta canım sol kız derlermiş
Bide doktor o gittiğimde 11+6 yanii çıkıntı yok kız olabilir demişti
Rabbim sağlıkla versinn
Sen ne hissediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?