- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.061
bide 9 haftalıkken erkeğe benzetmişti sadece
SELAM kizlar biz suan 12+5 haftaligiz sizler ne zaman cinsiyetini ögrendiniz bebisin??
Doktor var doktor var dıye bosuna demıyorlarmıs konyadakı doktoruma mesaj attım musaıt zamanınızda gorusmek ıstıyorum soracaklarım var dıye ama benı hatırlaz bıle dedım ama 15 dakika sonra aradıdun sıze soylemedıydım karacıger enzımlerım cok yuksek cıkmıstı progestan ve pruton ıgne kullanıyorum doktorum bunlar karacıgerı yormus olabılır demıstı neyse adama anlattım durumu 1 tane ıgnem kaldı vurduracagım ama karacıgerım de bole bısey olmus dıye kanaman bır sorun var mı dedı yok dedım bebek ıyı mı dıyo sordu ıyı dedım kullanma o zaman 3 hafta sonra kan ver dedı hala duzelmezse karacıgere baktırmak lazım dedı dunkı durumu anlattım ultrason bebeklere asırıya kacmadıkca zarar vermez dedı elevıt verdı dokktorum dedım beslenmene dıkkat edıyorsan karaccıgerı yormamamk adına kullanma dedı 5aydan sonra kan hapı alacaksın zaten dedı arada mıdem agrıyo daha onceden de gavıscon tablet alıyordum alabılır mıyım dedım al sorun olmaz dedı bır suru dua. Ettım adama allah razı olsun 1 mesaja kım bu demeden hemen aradı sordugumm her seye cevap verdı ıstedıgın zaman ara benı de bılgılendır dedı
canım özel sağlık sigortan var mı bilmiyorum
eğer yoksa eşimin kuzeni bölge hastanesine gidiyor ordan memnun doktoru da yeliz hanımmış
özel sigortası olmadığından biraz daha uygun fiyatlı hastane ve doktor tercih etti o
bir diğer arkadaşım remedy hospital de seher hanıma gidiyor doğumunu da orda yaptı ve memnundu
gerçi doktor tavsiye edilmez iyi değil derler ama aklıma bunlar geldi
ınşallah en kısa zamanda kafana göre hastane ve doktor bulabilirsin
hmm peki simdi kac haftaliksin cnm kac haftalikken tam gördü cinsiyetini benim dok. 20 ci haftada anca anlasilir diyor.!
hmm peki simdi kac haftaliksin cnm kac haftalikken tam gördü cinsiyetini benim dok. 20 ci haftada anca anlasilir diyor.!
12+4 üm bugün gittim öğrenemedim:)) 11 de öğrenen arkadaşlar var
vallahi süpermiş helal olsun o doktora bravoo, sağolsun ne dielim, elevit konusunda bende karar veremedim doktrum yazdı ama halaa başlamadım, içmezsemde ya gerekliyse die düşünüorum, sen içicekmisim
bugün göstermedi bir ay sonraya[/QUOTE
ins cnm bir ay sonra ögrenirsin o zaman.
dktrlar benzetiolar aslında ama erken olduğu için sölemek istemiolar çnkü gerçekten organ haline 16. haftada geliomuş, 16 hafta dolmadan kesin olmadıı için sölemeye yanaşmıolar cnm
AYYY SIMDI cok heycanlandim:)) benim dok 10.12.12 de randevum var tekrar ve bana 20 ci haftada ancak belli ollur demisti
cok erken degilmi 11 hafta :) acaba ultrasonun kalitesiylemi ilgili anlamadim
ben yarım içiyorum 15 gündür bir tanesi dokunuyor
benim doktor bayağı baktı ama göremedi görse söylerdi çünkü öncekinde ben sormadım kendi benzettğini söyledi ultrasonun kalitesiyle de alakalı tabi bugün arkadaşım aynı hastanenin en iyi doktoruna gitti benim gittiğim doktorun ultrasonu onunkinden kat kat iyiydi 10 haftalık olmasına arağmen ultrason rsminde başı gövdesi belli olmuyor o derce
iyiki de bulantıların olmuş ve tiksindirmiş seni.. ben hiç içmediğim için bırakamıyorum diyenleri anlayamıyorum. normal bir insan bırakamayabilir onun insiyatifindedir ama bir anne bunu söylediğinde çok üzülüyorum. teyzemin gelini 5 aylık hamile ve günde 1 paket içiyormuş, 'napayım bırakamıyorum, benim çocuk elinde sigarayla doğacak' diyor bir de gülerek, o kadar sinirlendim ki, 'ağzı burnu yamuk doğmasın da sen ona dua et' dedim. böyle şeyler söyleyemem de söylenmesine de kızarım ama bu konuda kendimi tutamıyorum..
ne gibi birşeyler
bende ağrıyı krampı falan solda hissettim ama doktor hep ortadan bakıyor normal olarak anlamadım:)) o çıkıntı nasıl birşey ya bir daha bakacağım onlara doktor karnımın üst kısmında da gezdirdi göstermedibabam olmadan göstermem dedi galiba amin ben birşey hissedemiyorum,balık burcu olarak hislerimi kaybettim hamilelikte
güzelleşme çirkinleşme var mı:))
Ben 11+4te ikili test için annemin yaşadığı şehirde bir doktora gittim. usg çok gelişmişti, parmaklarını bile gösterdi ve büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi. Yaşadığım şehirde başka bir doktorum var. ona 14+3te gittim ama usg cihazı hiç güzel değil, zor gördüm bebeğimi, hiç net değildi. cinsiyetini söyleyecektim ama hiç bişey göremedim dedi.
kesin söyleyemeyiz diyen doktorların bazıları kesin olsun diye erteliyor bazıları da usg cihazları eski olduğundan göremiyorlar diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?