2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

vallahi süpermiş helal olsun o doktora bravoo, sağolsun ne dielim, elevit konusunda bende karar veremedim doktrum yazdı ama halaa başlamadım, içmezsemde ya gerekliyse die düşünüorum, sen içicekmisim

Kızlar weewellde indirim varmışş (annelutfende)
Bebek markası olarak pek sever ve güvenirim benn
Bebek telsizi alırsamda weewell düşünüyorum

Annelutfende indirimde
Bide erkeki olan şuna baksınn
Aşık oldum resmen yaa
Beyazı yada pembesini bulamadım

teşekkür ederim..

dktrlar benzetiolar aslında ama erken olduğu için sölemek istemiolar çnkü gerçekten organ haline 16. haftada geliomuş, 16 hafta dolmadan kesin olmadıı için sölemeye yanaşmıolar cnm

AYYY SIMDI cok heycanlandim:)) benim dok 10.12.12 de randevum var tekrar ve bana 20 ci haftada ancak belli ollur demisti

cok erken degilmi 11 hafta :) acaba ultrasonun kalitesiylemi ilgili anlamadim

benim doktor bayağı baktı ama göremedi görse söylerdi çünkü öncekinde ben sormadım kendi benzettğini söyledi ultrasonun kalitesiyle de alakalı tabi bugün arkadaşım aynı hastanenin en iyi doktoruna gitti benim gittiğim doktorun ultrasonu onunkinden kat kat iyiydi 10 haftalık olmasına arağmen ultrason rsminde başı gövdesi belli olmuyor o derce

Merhaba kızlar kendi dr gidip sonuçu tekrar yorumlattıp

ben 12 haftasında bebeğin ense kalınlığını ve burun kemiğini gördüm dedi

normal yani sonuç dedi bana göre 3 lü yaptırmana gerek yok

ama sen yaptıracam dersen sen bilirsin

tabi taktir allahın

ama biraz olsun içim rahatladı

-anladim cnm benim doktorumun ultrasonu en iyisi diyordu bana ama en erken 20 ci haftasinda Ögrenirsin dedi o zaman tam
cinsiyeti gelismis oluyormus .. bilmiyorumki bazilari 11ci haftada nasil göruyor.:)

bahsettiğin kadınların annelik güdüsü taşımadığına inanıyorum, sonradan bugünlerini düşünüp çok azap çekecekler. teyzenin gelini inşallah sağlıklı bir evlat sahibi olur, yavrusunu görünce de pişmanlık duyar ki bari emzirirken içmesin. Allah akıl fikir versin...

Şaşkınlardayım şuann :44:
11+6 da tek gittim ve babamız yoktu ve doktora aynı zamanda telefonda eşime babamız yok yaa küstü sırtını döndü dedimm
Ve balık burcuyumm

12+4 üm bugün gittim öğrenemedim:)) 11 de öğrenen arkadaşlar var

Ben 11+4te ikili test için annemin yaşadığı şehirde bir doktora gittim. usg çok gelişmişti, parmaklarını bile gösterdi ve büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi. Yaşadığım şehirde başka bir doktorum var. ona 14+3te gittim ama usg cihazı hiç güzel değil, zor gördüm bebeğimi, hiç net değildi. cinsiyetini söyleyecektim ama hiç bişey göremedim dedi.

kesin söyleyemeyiz diyen doktorların bazıları kesin olsun diye erteliyor bazıları da usg cihazları eski olduğundan göremiyorlar diye düşünüyorum.

-evet canim anladim ultrasonlada ilgisi evet peki sen ne zaman ogrenebildin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…