- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.081
benim bildigime gore kundakli bebek daha iyi oluyo oglumdan biliyorum. elleri acik olunca hareket ettigi gibi uyaniyodu. kundakta iken rahat 3-4 saat uyuyodu birde bebegi kucaga alinca vucudu hamur gibi oluyodu. kundak siki tutuyo.
-evet canim anladim ultrasonlada ilgisi evet peki sen ne zaman ogrenebildin??
Allah razı olsun ondan,gerçek doktor insanmış gerçekten sen kaç tane kullandın o iğneden ki? bide son doktor da erkek dedi mi sana
vallahi süpermiş helal olsun o doktora bravoo, sağolsun ne dielim, elevit konusunda bende karar veremedim doktrum yazdı ama halaa başlamadım, içmezsemde ya gerekliyse die düşünüorum, sen içicekmisim
benimki şimdi 15 haftalık, son dr randevumuzdan boş döndük ama en başından beri ben de kız hissettiğim için 11+4te kız diyen doktoruma inandım :))) kesin bişey yok..
konyadaki doktor erkek diye istanbuldaki fazla ilgilinmio ki baktı her şey yolunda tamam ddi
yok içmeyecem tüm vitamin değerlerim çok iyi çıktı zaten 3 hafta sonra tekrar kan ver bildir bana dedi
harikalar yaaa, içim gitti.. tütü takımları gördün mü? artk öğrensekte özgürce alsak gördüklerimizi..
bu arada ben bebeğime kapı süsü olarak tüylü melek kanadı almak istiyorum ama hamilelik öncesi görmüştüm şimdi bulamıyorum. biryerlerde görürseniz bana bir link atarsanız çokkk sevinirim..
harikalar yaaa, içim gitti.. tütü takımları gördün mü? artk öğrensekte özgürce alsak gördüklerimizi..
bu arada ben bebeğime kapı süsü olarak tüylü melek kanadı almak istiyorum ama hamilelik öncesi görmüştüm şimdi bulamıyorum. biryerlerde görürseniz bana bir link atarsanız çokkk sevinirim..
mrb özelden atayım size linki burdan yasak sanırım melek kanadı kapı süsü için
kızlar hamile çorabı dediniz ya hep bende alayım bir tane kotton çorap dedim birkaç yere sordum öyle birşey var mı der gibi saf saf baktılar bana
bide zührenin hamile bölümünde çok güzel tunikler vardı pantalon üstü aklınızda bulunsun
ayrıntılı ultrason yokmuş burda sadece birkeç şehirde var burda yok dedi
negibi etkisi oldu cnm bide bazı hapları bölmek sakıncalıdır ya dktr bölüp içebilirisin dedimi
biz burda hep paylaşıyoruz, yasak değil. ben sadece göremezsem diye msj atarsanız sevinirim dedim. nasıl kolay olacaksa öyle yapın. çook teşekkür ederim :)
once bir tane icebilirsin dedi sonra yarim da olur dedi 1 tane ictim mide agrisi ishal yapti yarimda sorun yok
kant olarak hazır ve en güğzeli bence bu gibi ama zevk tabi :)
kant olarak hazır ve en güğzeli bence bu gibi ama zevk tabi :)
bebek şekeri|çikolata|hastane oda süsleme|sepetler|anı defteri|NİKAH ŞEKERİ|DAVETİYE|kına|vaftiz şekeri|sünnet şekeri|doğumgünü|takı yastıkları|yüzük tepsisi-yastığı|şeker ağacı|imza kalemi|kurabiyeler-muffinler|organizasyonlar|MEVLÜT ELBİSESİ|BUTİK
120 tl miii
Oyytt :44:
Kapıya asacağım
bidee çalınırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?