2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benim bildigime gore kundakli bebek daha iyi oluyo oglumdan biliyorum. elleri acik olunca hareket ettigi gibi uyaniyodu. kundakta iken rahat 3-4 saat uyuyodu birde bebegi kucaga alinca vucudu hamur gibi oluyodu. kundak siki tutuyo.

bilemiyorum ki n'aparız, biraz da bebeğin kendisi yönlendirecek bizi herhalde. baktık ki kundakla rahat o zaman bir süre kundak yaparız. bazısı hiç istemiyor kundağı reddediyor, o zaman yapmayız. özellikle tutmak için kolaylık olur diye düşünürdüm ama yeğenimle çok rahattık mesela rahatlıkla alıp tutabiliyor, yatağına koyabiliyordum. uyurken de ihtiyaç duymuyordu ama benim ufaklık nasıl ister bilemem şimdiden yine de dediğin gibi deneyeceğiz herhalde...

Allah razı olsun ondan,gerçek doktor insanmış gerçekten sen kaç tane kullandın o iğneden ki? bide son doktor da erkek dedi mi sana

konyadaki doktor erkek diye istanbuldaki fazla ilgilinmio ki baktı her şey yolunda tamam ddi 3 pruton vuruldum 1.5 pakette progestan aldım

vallahi süpermiş helal olsun o doktora bravoo, sağolsun ne dielim, elevit konusunda bende karar veremedim doktrum yazdı ama halaa başlamadım, içmezsemde ya gerekliyse die düşünüorum, sen içicekmisim

yok içmeyecem tüm vitamin değerlerim çok iyi çıktı zaten 3 hafta sonra tekrar kan ver bildir bana dedi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 554038

Kızlar minimoy
Girin saldırınn dehşet süper şeyler varr

harikalar yaaa, içim gitti.. tütü takımları gördün mü? artk öğrensekte özgürce alsak gördüklerimizi..

bu arada ben bebeğime kapı süsü olarak tüylü melek kanadı almak istiyorum ama hamilelik öncesi görmüştüm şimdi bulamıyorum. biryerlerde görürseniz bana bir link atarsanız çokkk sevinirim..

mrb özelden atayım size linki burdan yasak sanırım melek kanadı kapı süsü için

evet bende odasının kapısına öyle planlamıştım
daha önce bu işleri yaotığımdan emiinönünde bi dürü toptancım vardı ancak
iltibatı baya kestim artık yaklaşınca gidip görüp alıcam ve hazırlıycam

Minimoyda kapı süsleri var canımm
Hem daha değişiklerr gördün müü

Son düzenleme:

penti mağazasına git canım. ben ordan aldım. diğer yerlere göre fiyatı da daha uygun hem

biz burda hep paylaşıyoruz, yasak değil. ben sadece göremezsem diye msj atarsanız sevinirim dedim. nasıl kolay olacaksa öyle yapın. çook teşekkür ederim :)

ben özelden attım her ihtimale karşı bazen yöneticiler brz sorun edebilio link paylaşımını bnde sorun yaşamak istemedim rica edrm cnm

kant olarak hazır ve en güğzeli bence bu gibi ama zevk tabi :)
bebek şekeri|çikolata|hastane oda süsleme|sepetler|anı defteri|NİKAH ŞEKERİ|DAVETİYE|kına|vaftiz şekeri|sünnet şekeri|doğumgünü|takı yastıkları|yüzük tepsisi-yastığı|şeker ağacı|imza kalemi|kurabiyeler-muffinler|organizasyonlar|MEVLÜT ELBİSESİ|BUTİK

Minimoyda kapı süsleri var canımm
Hem daha değişiklerr gördün müü
Eki Görüntüle 554044

gördüm onu da çok beğendim :) off şu doktor söyleseydi cinsiyetini, kim tutardı beni :)))

bu da çok güzelmiş gerçekten ben de googledan bulmuştum bikaç tane ama satan yeri bulamamıştım.

Gerçi benim gösterdiğimde 100 tlmişş
Şimdi almayacağım için fiyatlara bakmıyorum bile
Bu kapı süsleri bukadar pahalı mı yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…