- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.101
120 tl miii
Oyytt :44:
Kapıya asacağım
bidee çalınırsa
bebeğin odasının kapısının dışına asacaksın canım :) orda çalınmaz ama gerçekten gördüklerimin en güzeli ve en pahalısı bu :)
:)
daha uzuzada bulunur cnm hele fırsat buup gidin eminönüne
pazarlıkta yapasr güzel fiyatlara istediğinizi bulursunuz
ama benden size tavsiye bunu dış kapı değil oda kapısı için düşünün
çünkü tüyden oluştuğu için daha çabuk kirlenir ve çabuk gösterir
Gerçi benim gösterdiğimde 100 tlmişş
Şimdi almayacağım için fiyatlara bakmıyorum bile
Bu kapı süsleri bukadar pahalı mı yaa:44:
yok cnm eminönünde gayet güzel 20 tl den başlıyo
seç beğen al :)
Bende tam tersini düşünmüştüm canımm
Cok cabuk toz kapar diye oda kapısına asmam herhaldee
Hem cümle aleme bebişimin olduğunu nasıl belli edeceğimm
biz kapı süsü diye aradığımız için pahalı oluyor galiba, çok daha büyük kanatlar parti malzemesi adı altında daha ucuz. gökçenin dediği gibi eminönüde kimbilir neler neler vardır aklımıza bile gelmez burda baktıklarımız :)) inş. gidebilirim..
Eki Görüntüle 554050
Eminönü beni çağırır ozaman
Mevlüt şekerler işlerinide ordan halletcem zaten
Pintiyim sanırım
Bende aynı şekilde düşünüyorumm
Kendimi çekersem o ordan çekiştirecek
Öteki ordan çekiştirecek
ortada kalan lohusa ben yaa eşime ya kendime saracağım
Oyüzden gerek yokk
Zaten adetlerimiz cok farklı eşimlee
Onlarda cocuk daha farklı yetiştiriliyor
40 güne kadar kesinlikle evden cıkarılmıyor annede bebekte (doktor haricinde)
10. gün anne bebek gusul banyosu (ben daha önce hiç duymamıştım)
Yarı kırk mevlüdü
Sonra kırk mevlüdü
Cocuk sarıp sarmalanır kundaklanırr
Biiirsüürüüü teferruat iştee
Bizde 40 mevludu olur, yarı 20de evden uçurulur bebek
Acemi anne modunda da olmak iyi değil
Çok bilmişlikte iyi değill
Bakalım hayırlısıyla o zamanları bi görelimde
Bence fotoraftaki bebek bile mutlu gözükmüyor canımm
Sandalyeye yerleştirmeli ama oturak kısmı olan mama sandalyeleri var onlara bak istersen
Bende free bebek isterim ama uykusunu almasını ve kaliteli uyumasınıda cok isterimm
Çünkü bebek eli kolu oynayıncada irkilir,korkar uyanırmışş
Ve bebekler için en önemli unsur
büyüme hormonu için uyku şart canım
Oyüzden gülü seven kundağına katlanır modundayım şuanlık
Oda sadece uyurken uygulayabileceğim bir şey olacak :44:
Maşallahh kuzuna canımRabbim sağlıkla kucağına aldırtsın
Bende cok özledim bebeğimii
En son 3 kasımda gördümm ve ozaman 11+6ydı ama usgye göre 12+1di ve 56 mmdiEnse kalınlıkları aynı benimde 0.9 çıktı
kısmetse bir sonraki randevu 8 aralıkk
Kocaman olacak inşAllahh
oda kapısının dışına düşün, olsun o kadarcık toz canım :)))
ama sen de haklısın cümle aleme duyurmak lazım var bebişim oldu diye, onun için ben hastane odası için bi tane tüllülerden kapı süsü alcam ve eve geldiğimizde onu kapıya ascam :) amma çok ayrıntı düşünmüşüm şimdi farkediyorum :)))
Eminönü beni çağırır ozaman
Mevlüt şekerler işlerinide ordan halletcem zaten
Pintiyim sanırım
aynen ben kafamda mevlüt hazırlıkları bile tamam
ama biraz daha yaklaşmasını bekliyorum herşeyin
oda kapısının dışına düşün, olsun o kadarcık toz canım :)))
ama sen de haklısın cümle aleme duyurmak lazım var bebişim oldu diye, onun için ben hastane odası için bi tane tüllülerden kapı süsü alcam ve eve geldiğimizde onu kapıya ascam :) amma çok ayrıntı düşünmüşüm şimdi farkediyorum :)))
ben subat mart gibi yapıcam bu alışverişi
çünkü hergün yenileniyo iyice sona bırakamıyorum kendim herşeyle ilgilenmek istediğimden
belli mi olur belki denk geliriz eminönü alışverişinde
zaten bigün yetmeyebilir
hem yorgunluk hemde 6 da tüm esnaf kapattığı için
yarı kırk mevlüdü neymişki ya daha bebek küüçücükken ne gerk var öle şeylere...evt eskiden kalma 40 ı dolmadan evden çıkarılmama gb bişey var ama doktora çıkıyo bi kere çocuklar aşı için fln kaç kere,çok bilmişlikte iyi değil haklısın onlarada azcık bize bişeyler öğretme hissinide yaşatmak lazım o kadar mutlu olsunlar ama hepsinin ortası lazım bize
buluşup mu gitsek gökçe yaa, hepimizin aynı şeylere bakacağı düşünülünce başka biriyle çıkmaktan daha zevkli olabilir eminönü alışverişi. benim eşim çok yoğun çalışıyor ve zamanı olsa da hoşuna gitmez oralarda dolaşmak..
buluşup mu gitsek gökçe yaa, hepimizin aynı şeylere bakacağı düşünülünce başka biriyle çıkmaktan daha zevkli olabilir eminönü alışverişi. benim eşim çok yoğun çalışıyor ve zamanı olsa da hoşuna gitmez oralarda dolaşmak..
Özel hastaneler şimdi kapı süslerini kendileri yapıyor
Bebğin cinsiyetine göre o odaya tüllü süs yapıyorlar canım
Hatta şimdii lohusa şerbeti bile veriyorlar artık
En azından benim hastanede öyle
Doğum yapan arkadaşta görmüştümm
benim gittiğim hastanede seçtiğim pakettede bunlar var cnm fiyatı nekdar merak ettim bu doğum paketiin
Özel hastaneler şimdi kapı süslerini kendileri yapıyor
Bebğin cinsiyetine göre o odaya tüllü süs yapıyorlar canım
Hatta şimdii lohusa şerbeti bile veriyorlar artık
En azından benim hastanede öyle
Doğum yapan arkadaşta görmüştümm
benim gittiğim hastanede seçtiğim pakettede bunlar var cnm fiyatı nekdar merak ettim bu doğum paketiin
pakette mi seçtiriyorlar :) ay ben bu konudan uzak kalmışım, abimin eşi acıbademde doğum yapmıştı. orda vardı ama ben oraya özel diye düşünmüştüm sanırım.. orda bebeğe aldıklarını bile giydirtmiyorlar çıkana kadar, üzerinde acıbadem yazan tulum, battaniye veriyorlar. gerçi anne için rahatlık, kirli götürmüyorsun eve ama hevesle aldıklarını da giydirmek ister insan. nasıl bi paketmiş şu doğum paketi bilenler anlatsın da aydınlanalım yahu :)
pakette mi seçtiriyorlar :) ay ben bu konudan uzak kalmışım, abimin eşi acıbademde doğum yapmıştı. orda vardı ama ben oraya özel diye düşünmüştüm sanırım.. orda bebeğe aldıklarını bile giydirtmiyorlar çıkana kadar, üzerinde acıbadem yazan tulum, battaniye veriyorlar. gerçi anne için rahatlık, kirli götürmüyorsun eve ama hevesle aldıklarını da giydirmek ister insan. nasıl bi paketmiş şu doğum paketi bilenler anlatsın da aydınlanalım yahu :)
bende acıbademe gidiorum cnm ama vardır bence o tarz diğer hastanelrdede oyüzden merak ettim fiyatlar çokmu farklı acba die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?