2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
120 tl miii
Oyytt :44:
Kapıya asacağım
bidee çalınırsa

:)
daha uzuzada bulunur cnm hele fırsat buup gidin eminönüne
pazarlıkta yapasr güzel fiyatlara istediğinizi bulursunuz
ama benden size tavsiye bunu dış kapı değil oda kapısı için düşünün
çünkü tüyden oluştuğu için daha çabuk kirlenir ve çabuk gösterir

bebeğin odasının kapısının dışına asacaksın canım :) orda çalınmaz ama gerçekten gördüklerimin en güzeli ve en pahalısı bu :)

Toz toprak dolar o tüllü tüylü şeylerin içi 1 haftada
Bide onla uğraş
Ben dış kapı gibi düşünüyorum böyle büyük şeylerii
Kendi kapısına çok bulaşmam canım

Bende tam tersini düşünmüştüm canımm
Cok cabuk toz kapar diye oda kapısına asmam herhaldee
Hem cümle aleme bebişimin olduğunu nasıl belli edeceğimm

biz kapı süsü diye aradığımız için pahalı oluyor galiba, çok daha büyük kanatlar parti malzemesi adı altında daha ucuz. gökçenin dediği gibi eminönüde kimbilir neler neler vardır aklımıza bile gelmez burda baktıklarımız :)) inş. gidebilirim..

Bende tam tersini düşünmüştüm canımm
Cok cabuk toz kapar diye oda kapısına asmam herhaldee
Hem cümle aleme bebişimin olduğunu nasıl belli edeceğimm

oda kapısının dışına düşün, olsun o kadarcık toz canım :)))

ama sen de haklısın cümle aleme duyurmak lazım var bebişim oldu diye, onun için ben hastane odası için bi tane tüllülerden kapı süsü alcam ve eve geldiğimizde onu kapıya ascam :) amma çok ayrıntı düşünmüşüm şimdi farkediyorum :)))

Son düzenleme:

Eminönü beni çağırır ozaman
Mevlüt şekerler işlerinide ordan halletcem zaten
Pintiyim sanırım

ben subat mart gibi yapıcam bu alışverişi
çünkü hergün yenileniyo iyice sona bırakamıyorum kendim herşeyle ilgilenmek istediğimden
belli mi olur belki denk geliriz eminönü alışverişinde
zaten bigün yetmeyebilir
hem yorgunluk hemde 6 da tüm esnaf kapattığı için

yarı kırk mevlüdü neymişki ya daha bebek küüçücükken ne gerk var öle şeylere...evt eskiden kalma 40 ı dolmadan evden çıkarılmama gb bişey var ama doktora çıkıyo bi kere çocuklar aşı için fln kaç kere,çok bilmişlikte iyi değil haklısın onlarada azcık bize bişeyler öğretme hissinide yaşatmak lazım o kadar mutlu olsunlar ama hepsinin ortası lazım bize

aynen ben kafamda mevlüt hazırlıkları bile tamam
ama biraz daha yaklaşmasını bekliyorum herşeyin

Eminönü beni çağırır ozaman
Mevlüt şekerler işlerinide ordan halletcem zaten
Pintiyim sanırım

pintilik değil ki bu, ben nişanım için gelenlere hediyeler hazırlamıştım. kadınlar için süslü püslü şallar, erkekler için de havlu alınır bizde. eğer normal alışveriş yaptığımız yerlerden alsaydım ya çok para vermem gerekecekti ya da daha ucuz olsun diye seçeneklerimi azaltacaktım mesela havlularda tek renk bulmak çok zor, saçma sapan rengarenk almak zorunda kalacaktım. ama ben üşenmeyip eminönüne gittim ve havluların hepsinini krem rengi ve kadife aldım, aldığım şalları kendim de kullanacağım gibi kaliteli seçtim bir de küpürden keseler aldım ve herbirine nazar boncuğu iğneledim.. oraya gitmeseydim bu ayrıntıları da düşünemezdim o kadar güzellerini de alamazdım.

aynen ben kafamda mevlüt hazırlıkları bile tamam
ama biraz daha yaklaşmasını bekliyorum herşeyin

buluşup mu gitsek gökçe yaa, hepimizin aynı şeylere bakacağı düşünülünce başka biriyle çıkmaktan daha zevkli olabilir eminönü alışverişi. benim eşim çok yoğun çalışıyor ve zamanı olsa da hoşuna gitmez oralarda dolaşmak..

Özel hastaneler şimdi kapı süslerini kendileri yapıyor
Bebğin cinsiyetine göre o odaya tüllü süs yapıyorlar canım
Hatta şimdii lohusa şerbeti bile veriyorlar artık
En azından benim hastanede öyle
Doğum yapan arkadaşta görmüştümm

Kimbilir belkide anlaşırda gideriz canım
Bende sona bırakmak isteyenlerdenim

Ozamanlar bi gelsinde
Sağlıkla alalımda bebişlerimizii
Yaşayıpta göreceğiz artık canım

valla ben adam madan istemem zaten
keşke cnm ya denk gelsek
diyorum ya ben subat mart gibi kocam olmayacak annemde çok anlar el işinden zevklidir
oda gelir belki senide alır gideriz kısmet olursa

valla ben adam madan istemem zaten
keşke cnm ya denk gelsek
diyorum ya ben subat mart gibi kocam olmayacak annemde çok anlar el işinden zevklidir
oda gelir belki senide alır gideriz kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…