2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Paket değil
Sanırım doğum yapan herkese uyguluyorlar
Normal 1000 tl sezeryan 1.600 tl
Lohusa şerbeti
Süs
Ve anne bakım saati varmış onda da doğumdan sonra güzel görünmen adına kuaför geliyormuş makyaj filan yapıyormuş

oh ne guzelmis.. dogum sonrasi kuaforun gelmesi. nerdeydi o hastane. adini soylermisin ilgimi cekti

bende 3 tane kullandım iğneden hap dokundu sana o zaman,konyadaki doktorun iyiymiş senin gerçekten benimde bugün göstermedierkekler çabuk gösterirmiş kendini

bencede benimkide uğraştı ama yok

-anladim cnm benim doktorumun ultrasonu en iyisi diyordu bana ama en erken 20 ci haftasinda Ögrenirsin dedi o zaman tam
cinsiyeti gelismis oluyormus .. bilmiyorumki bazilari 11ci haftada nasil göruyor.:)

kesin demek için söylemiyor demek ki erken görenler vücut yapısından çıkıntıdan falan anlıyormuş

Şaşkınlardayım şuann :44:
11+6 da tek gittim ve babamız yoktu ve doktora aynı zamanda telefonda eşime babamız yok yaa küstü sırtını döndü dedimm
Ve balık burcuyumm

başka aynı olan şey var mı acaba cinsiyet falanbide bebeklerimiz ikizler olacak balık burcunun hiç anlaşamdığı bir burç ama diğer gittiğimize kesin gösteririler inşallah babaları olursa

eşimle yemeğe gittik çok sevdiğim bir yere her şey koktu bişey yiyemedım
bana söylediklerini de eşime yedirdim adam patlaycaktı benim yüzümümden
eve geldik çay demledim en iyisi ekmek arası peynir

Bebeğimi görücem kızlar yarın.Ama çok endişeliyim.Yeni bir doktor ve hastahane.Acaba ne dicek.Umarım herşey yolundadır.

Kızlar hangi hastane o kuaför getiren çok merak ettim. Ben Aydın medline'a gidiyorum acaba medline'nın böyle bir uygulaması var mı? Keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…