- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.121
pakette mi seçtiriyorlar :) ay ben bu konudan uzak kalmışım, abimin eşi acıbademde doğum yapmıştı. orda vardı ama ben oraya özel diye düşünmüştüm sanırım.. orda bebeğe aldıklarını bile giydirtmiyorlar çıkana kadar, üzerinde acıbadem yazan tulum, battaniye veriyorlar. gerçi anne için rahatlık, kirli götürmüyorsun eve ama hevesle aldıklarını da giydirmek ister insan. nasıl bi paketmiş şu doğum paketi bilenler anlatsın da aydınlanalım yahu :)
ölemi ya her acıbademde aynı değildir belki şehirden şehire değişiyodur gerçi kimseyle oknuşmadım bu konuyu ama bende şunu duydum hasta bakıcılar yıkıyomuş anneyi hastaneden çıkmadan yani nerdeyse zorla yıkamışlar bi o konuda sorun çıkmış galiba
ölemi ya her acıbademde aynı değildir belki şehirden şehire değişiyodur gerçi kimseyle oknuşmadım bu konuyu ama bende şunu duydum hasta bakıcılar yıkıyomuş anneyi hastaneden çıkmadan yani nerdeyse zorla yıkamışlar bi o konuda sorun çıkmış galiba
her şehirde hizmet aynıda fiyatlar farklı olabilir cnm, o da iimiş hiç te kendimi yıkatamam elaleme delilermi ne:)
her şehirde hizmet aynıda fiyatlar farklı olabilir cnm, o da iimiş hiç te kendimi yıkatamam elaleme delilermi ne:)
evt fiyatların farklı olduğunu biliyorum da belki dedim her yerde yapmıyolardır şimdi hastane çıkışı acıbadem mi yazcak ben anlamadımkötü bişi bu ya bilmiyorum
evt fiyatların farklı olduğunu biliyorum da belki dedim her yerde yapmıyolardır şimdi hastane çıkışı acıbadem mi yazcak ben anlamadımkötü bişi bu ya bilmiyorum
nedmek istedin anlamadım cnm , kıyafetten bahsediosan kimse karışamaz tabiki sen istediğini giydir kime ne, ama hemen doğduğunda giydiriolar , sen al değiştir çıkarken:)
pakette mi seçtiriyorlar :) ay ben bu konudan uzak kalmışım, abimin eşi acıbademde doğum yapmıştı. orda vardı ama ben oraya özel diye düşünmüştüm sanırım.. orda bebeğe aldıklarını bile giydirtmiyorlar çıkana kadar, üzerinde acıbadem yazan tulum, battaniye veriyorlar. gerçi anne için rahatlık, kirli götürmüyorsun eve ama hevesle aldıklarını da giydirmek ister insan. nasıl bi paketmiş şu doğum paketi bilenler anlatsın da aydınlanalım yahu :)
Paket değil
Sanırım doğum yapan herkese uyguluyorlar
Normal 1000 tl sezeryan 1.600 tl
Lohusa şerbeti
Süs
Ve anne bakım saati varmış onda da doğumdan sonra güzel görünmen adına kuaför geliyormuş makyaj filan yapıyormuş
konyadaki doktor erkek diye istanbuldaki fazla ilgilinmio ki baktı her şey yolunda tamam ddi 3 pruton vuruldum 1.5 pakette progestan aldım
yok içmeyecem tüm vitamin değerlerim çok iyi çıktı zaten 3 hafta sonra tekrar kan ver bildir bana dedi
Ben 11+4te ikili test için annemin yaşadığı şehirde bir doktora gittim. usg çok gelişmişti, parmaklarını bile gösterdi ve büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi. Yaşadığım şehirde başka bir doktorum var. ona 14+3te gittim ama usg cihazı hiç güzel değil, zor gördüm bebeğimi, hiç net değildi. cinsiyetini söyleyecektim ama hiç bişey göremedim dedi.
kesin söyleyemeyiz diyen doktorların bazıları kesin olsun diye erteliyor bazıları da usg cihazları eski olduğundan göremiyorlar diye düşünüyorum.
-anladim cnm benim doktorumun ultrasonu en iyisi diyordu bana ama en erken 20 ci haftasinda Ögrenirsin dedi o zaman tam
cinsiyeti gelismis oluyormus .. bilmiyorumki bazilari 11ci haftada nasil göruyor.:)
Şaşkınlardayım şuann :44:
11+6 da tek gittim ve babamız yoktu ve doktora aynı zamanda telefonda eşime babamız yok yaa küstü sırtını döndü dedimm
Ve balık burcuyumm
kızlar Star tv de dedemin insanları var.harika bir film.izlemeyene şiddetle tavsiye ederim...
sinemada izlemiştim ama yine izliyorum. evet çok güzel bence de :)
nedmek istedin anlamadım cnm , kıyafetten bahsediosan kimse karışamaz tabiki sen istediğini giydir kime ne, ama hemen doğduğunda giydiriolar , sen al değiştir çıkarken:)
çıkarken tabiide hastanedeykenden bahsediyorum canım kıyafet olarak bebiş için
Kızlar hangi hastane o kuaför getiren çok merak ettim. Ben Aydın medline'a gidiyorum acaba medline'nın böyle bir uygulaması var mı? Keşke olsa
çıkarken tabiide hastanedeykenden bahsediyorum canım kıyafet olarak bebiş için
e biraz öle oluo napalım ama şirin tulumları falan çok rahatsız ediici değil, zaten topu topu allah nasip ederse 1 gün bilemeden 2 gün sürücek hastane macerası:)sonrasında evimizdeyiz, sağlığımız yerinde olsunda artık ne giydirrlerse:)
e biraz öle oluo napalım ama şirin tulumları falan çok rahatsız ediici değil, zaten topu topu allah nasip ederse 1 gün bilemeden 2 gün sürücek hastane macerası:)sonrasında evimizdeyiz, sağlığımız yerinde olsunda artık ne giydirrlerse:)
hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?