2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ooo kızlar hızlanmışsınız mşlhh hepinize mevlütler süsler hastane çıkışları vs ler konuşuluyo
ya ben hala bulatılarla mücadele veriyorum sizleri böle konuştuğunu görünce içime hem bi sevinç hemde üzüntü geldi ben hala nerede doğum yapacağıma karar veremedim şu anda yıllardır gittiğim kendi dr. var ona devam ediyorum acıbadem kadıköyde oradamı yapsam yoksa memelektim olan boludamı yapsam doğumu bilmiyorum
ben ist.da oturuyorum annem avrupa yakasında ben anadolu şehirler arası gibi aramız ve burada sadece arkadaşlarım var yakın kardeşim boluda halam falan kayınvalidelerde başka şehirlerde burada yaparsam bana bakıcak sorunu olucak herkesin bide gelip giden sorunu ama boludayaparsam ki aslında orada istiyorum çünki kuzenin özel hastanede dr. onun hastanesinde yaparım halam var kardeşim akrabalarım bakan gelip giden çok olucak ayy karar veremiyorum eşimde küçücük çocukla geri nasıl dönücez die endişeleniyoo normalde arabayla 2,5 saat ama bilemedim hem kayınvalidelerde bende kalsın istemiyorum orada dayılarda kalırlar falan die düşünüyorum sizce ne yapayım

doktorum hamılesın hasta degıl relax ol yasakları zatı bılıyorsun dedı ıckı sıgara vs.. bırde saglıklı beslenmeye kafayı takmıs bırı oldugmu bılıyor
dısarı her cıktıgımda yarım lt suyum hep yanımda bayagı konustuk bılgıleırmızı karsılastırdık doktorumla sevıyorum onu yasakcı degıl saglıkcı senınkı gıbı :)

yarın gıdıcem ama gelde bana sor vakıt gecmıyor :) 7 hafta uzerıne gorucem yavrumu
bızım burda cok corapcı var ılla bulurum bakıcam canım
bugun hamıle gıyım yerıne gırdım etekler 55 takımlar 100 falan bırde tek kıayfetler vardı 80 115 arası
emınonunde daha ucuza bulurum kesın guzellerdı begendım ılerde 2 3 kıyafet en fazla alıcam bazı ustlukler hamılelık sonrasıda gıyılebılıyor
oyle olanlara bakıcam ..

normaldede yenmemesı gerek etsuyumu kendım yaparım hazır corba cok ender kullanırdım oda esıme
sımdıelrde benden dolayı oda ev corbası ıcıyor :)

Kızlar hastaneden geliyorum oğlumuz geliyor adı Mehmet göktuğ listeye eklermisiniz özel mesaj yazamıyorum da
hayırlı olsun canım oglun olucak ısmıde bellı masallah :)

Bu tarzlar canım

anladım canım ılkını cok begendım

tereyagımı bıle ozel el yapımı getırıyorum elma sırkem nar eksım elımdengelen bır cok sey dogalını tercıh edıyorum
senın gıbı gıda muhendısı arkadaslarım vardı onlarla saatlerce konusurduk su yenır su yenmez dıye:)
danone gıbı urunlerede karsıyım evde yogurt ıcıne meyveyı pure yapıp koyup yedırmek kesınlıkle daha ıyı yavrularımız genetıgı bozulmus urunlerle buuyor
bızler gıbı .. kızlar regl sorunu yasıyor yada yumurtlama cogu besınden kaynaklı

canım bılgılerını hep bızımle paylas bılmeyenlere cok faydası olcak
hamılelıgımı ogrendgımden berı sosıs sucuk gıbı gıdaları tuketmıyorum gercı normaldede ayda yılda bırdı
sımdı kumpır yesem malzemeyı ona gore secıyorum hıc yememek en ıyısı aslında ..

hey benıde unutmayın bende 6.7. ayda alısverıs yapmayı dusunuyorum toplu yaparsak dahada uygun olur :)

bunu demen ıyı oldu bende doktorumla konusucam 2 mılyardı dogum en son sıdmı nekadar bakalım bırde bır cok hastane ıle anlasması var
aralarından secıcem boyle paketlerı olcakmı sorayım

eşimle yemeğe gittik çok sevdiğim bir yere her şey koktu bişey yiyemedım
bana söylediklerini de eşime yedirdim adam patlaycaktı benim yüzümümden
eve geldik çay demledim en iyisi ekmek arası peynir
ay ınanmıyorum ya zavallı adam sende ekmek peynıre talım :)

kızlar su gıyılebılır polar battanıyeler var ya gecen gun ındırımdeydı almadım aferım bana dedım
cok usuyen bırıyım kı sımdılerde ıkı katı bugun roosman dıye magaza var orda gordum yıne ındırımde 16 tl gordum
yarın gıdıp alayım dıyorum kısın gıbek sısınce hırkada olmıcak :)

Ebru Şallı karında göbek bölgesinde oluşan çatlaklar için çok faydalı bir kür önerdi. “Bitkisel yağlar ile hazırlanan maske ile karın çatlakları azalır ve zamanla yok olur” dedi. Doğum sonrası hamile çatlakları yada kilo alıp verme sonucu oluşan karın çatlakları için mükemmel doğal bir maskedir. Karın çatlakları nasıl geçer, göbek çatlağı için ne yapılır, karın çatlaklarına bitkisel çözüm var mıdır, göbekteki çatlaklara doğal maske tarifi, karın çatlaklarına iyi gelen bitkisel yağlar nelerdir diyorsanız karın çatlakları maskemiz tam da size göre…

Malzemeler:

* 1 yemek kaşığı badem yağı,
* 1 yemek kaşığı ceviz yağı,
* 1 tatlı kaşığı menekşe yağı,
* 1 yemek kaşığı susam yağı.

Hazırlanışı ve Uygulanışı:

Tüm yağlar bir kase içerisinde iyice karıştırılır. Karın çatlakları olan göbek bölgemize dairesel haraketler ile masaj yapılarak sürülür. Çatlak maskesinin daha etkili olabilmesi için cildin derinlemesine temizlenmiş peeling yapılmış olması gerekir. Bunun için mutlaka haftada bir kez kese yapılması tavsiye edilir. Tamamen doğal bitkisel yağlar ile hazırlanan çatlak maskesi karın çatlaklarına çok faydalıdır.

ay ınanmıyorum ya zavallı adam sende ekmek peynıre talım :)

Dedım nasılsa verılecek parası benımkılerı de ye once mutlu oldu fazladan yemek bulunca ama sonlara dogru baya zorlandı gıbı sımdı neyse de gece kesın acıkacagım yataktan cıkıp yemek yemek ısgence gıbı gelıyor :2:

Kızlar kasıgıma ve bebegın oldugu yere aksam uzerı agrı gırdı gecmedı adet sancısı gıbı umarım adet donemımdır de ondan bole sancım vardır :26: hafıf bır sancı gırse hemen korkmaya baslıyorum

allah korusun insallah onemli bisey yoktur. bende bugun evi biraz temizlerken asiriya kactim. kendimi frenliyemedim. dolaplari felan cektim belim cok agriyo saga sola donemiyorum. belimde sol tarafta siddetli bir agri var. ne yapsam acaba bilmiyorum

allah korusun insallah onemli bisey yoktur. bende bugun evi biraz temizlerken asiriya kactim. kendimi frenliyemedim. dolaplari felan cektim belim cok agriyo saga sola donemiyorum. belimde sol tarafta siddetli bir agri var. ne yapsam acaba bilmiyorum

Off canım abartmıssın :26: dıkkatlı olmak lazım barı bol bol dınlende gecsın bır daha da dolap falan cekme mazallah bırsey falan sana ya da bebegıne ıslerın acelesı yok kalsın gel benım evı bır gor utu masasının ustu utulenecek camasır dolu camlarıma resım yapılır makınaya atılacak kırlı nevresımler beklıo hepsı haftasonunu beklıyor

zaten esim biraz once geldi dolaplari oyle yerini degistigini gorunce cildirdi. bana diyodu is varsa soyle bana kadin gondercem. ben istemedim. gelsede ben yine durmuycam o is yaparken benim evimi temizlerken ben oturamam..

zaten esim biraz once geldi dolaplari oyle yerini degistigini gorunce cildirdi. bana diyodu is varsa soyle bana kadin gondercem. ben istemedim. gelsede ben yine durmuycam o is yaparken benim evimi temizlerken ben oturamam..

Ben de evımı kımseye temızletmem sevdasındayım da gecen haftasonu yaptıgım temızlıgın acısı hala Cıkmadı belımden hala agrıyo valla hıc umrumda degıl haftaya cagıracam bırını temızletecem temızlık dıye ya saglıgımdan olacam ya da bebegımden o yuzden artık temızlıgı bosverdım her yanım agrırken esım elıne saglık ne temız evımız var demıyor bır dunya kızıyor en son da sana ya da bebege bırsey olursa o zaman sorarım hesabını dıyo :26: ıste o yuzden bu haftadan ıtıbaren sadece yuzeysel yapacam

bende simdiki agridan sonra zor artik dolap felan cekmem iki gunde bir temizlerim. makine atip silerim. bulasiklardan nefret ediyorummmmm.

bende simdiki agridan sonra zor artik dolap felan cekmem iki gunde bir temizlerim. makine atip silerim. bulasiklardan nefret ediyorummmmm.
Kuzum kac kısı yasıyorsunuz evde de 2 gunde bır temızleyeceksın ben haftasonu supurup sılıyorum sadece bır de gonlum olursa toz alırım

Kuzum kac kısı yasıyorsunuz evde de 2 gunde bır temızleyeceksın ben haftasonu supurup sılıyorum sadece bır de gonlum olursa toz alırım

ben esim ve oglum yasiyoruz birgun yapmayinca ikinci gun tozlaniyo oglumun bronsiti var. oglumda oyuncak hastasi oyuncak torbasini dokup dokup oynuyo.

Anaamm ayva yıyem dedım 2.ısırıkta bogazımda kaldı :26: oldum olası yıyemem ayca halbukı annem bana hamıleyken cok yemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…