- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.141
doktorum hamılesın hasta degıl relax ol yasakları zatı bılıyorsun dedı ıckı sıgara vs.. bırde saglıklı beslenmeye kafayı takmıs bırı oldugmu bılıyorbenim doktoruma göre herşey serbest, sadece alkol ve sigaraya tavrı olduğunu biliyorum. bana abartmadığın sürece herşeyi tüketebilirsin demişti senin doktorun gibi. zaten hiçbirşeyi kolay kolay canım çekmediği için sınır koymak gerekmedi. haftada en fazla 1 veya 2 kupa kahveyi yarımşar kupalar halinde tüketiyorum, 1 bardak kola içiyorumdur herhalde, yeşil çay ve siyah çay ağzıma hiç sürmem çünkü hiç içmem :) diğer gıdalar konusunda da yasak koymadı, aşırılık olmadığı sürece serbest :)
bir dahakine inşallah ben erkek demesini bekliyordum ama kısmet,zıplattım çocuğumu sen daha gitmedin galiba sende zıplatırsın bir güzel
koton çorap derken hamile çorabı cinsinden,onu bulamadım.istanbulda vardır ya hiç olmadı internetten:)) zührede kışlık üstler vardı güzeldi sevimliydi alt pek kalmamıştı arminede tuğba da falan varsa onlardan alırsın birşeyler.bide limangoda hamile pantalonu var triko 37 lira okulda giyilir mi bilemedim elije bebede
normaldede yenmemesı gerek etsuyumu kendım yaparım hazır corba cok ender kullanırdım oda esımeKızlar bunu okuyun en azından şu dönemde alınması sakıncalı gibi duruyo
genelde hazır çorbalar,cipsler ve toz bulyonlarda varmış ama alınan her şeyin içeriğine bakmak lazım
Monosodyum glutamat - Vikipedi
hayırlı olsun canım oglun olucak ısmıde bellı masallah :)Kızlar hastaneden geliyorum oğlumuz geliyor adı Mehmet göktuğ listeye eklermisiniz özel mesaj yazamıyorum da
Bu tarzlar canım
canım ben gıda mühendisiyim ve bu tuzun olduğu hiçbir ürünü önceden de tüketmiyordum şimdi de tüketmem. hazır köfte harçları, bulyon vs gibi bir çok üründe bu madde var. direkt olarak sinir sistemi üzerine etki ederek yenen şeyin lezzetli olduğu hissi veriyor çocuklardaki tahribatını sen düşün. ayrıca çilekli ürünler (puding, süt vs) pembe rengi veren gıda boyası da çocuklarda hiperaktiviteye neden oluyor.
canım bılgılerını hep bızımle paylas bılmeyenlere cok faydası olcakyok canım ya ölümden sonrası kimin aklına geliyor ki Allah aşkına? bu arada salam ve sosislerde kırmızı renk veren nitrit paketlerinin üzerinde kuru kafa işareti ve ağaçlara ya da bitkilerin dibine dökmeyin diye uyarı yazısı olduğunu da söyleyeyim. bu arada işlenmiş et ürünlerine sakatat ve kemik karıştırılıyor biliyorsunuz.
ayrıca bizim kodeksimizde izin verilen bir çok maddenin de dünyada yasak olduğunu hatırlatayım. ayrıca yoğurtlarda domuz jelatini kullanılıyor kıvam için. aklıma gelen bişey olursa yazarım.
hey benıde unutmayın bende 6.7. ayda alısverıs yapmayı dusunuyorum toplu yaparsak dahada uygun olur :)buluşup mu gitsek gökçe yaa, hepimizin aynı şeylere bakacağı düşünülünce başka biriyle çıkmaktan daha zevkli olabilir eminönü alışverişi. benim eşim çok yoğun çalışıyor ve zamanı olsa da hoşuna gitmez oralarda dolaşmak..
bunu demen ıyı oldu bende doktorumla konusucam 2 mılyardı dogum en son sıdmı nekadar bakalım bırde bır cok hastane ıle anlasması varPaket değil
Sanırım doğum yapan herkese uyguluyorlar
Normal 1000 tl sezeryan 1.600 tl
Lohusa şerbeti
Süs
Ve anne bakım saati varmış onda da doğumdan sonra güzel görünmen adına kuaför geliyormuş makyaj filan yapıyormuş
ay ınanmıyorum ya zavallı adameşimle yemeğe gittik çok sevdiğim bir yere her şey koktu bişey yiyemedım
bana söylediklerini de eşime yedirdimadam patlaycaktı benim yüzümümden
eve geldik çay demledim en iyisi ekmek arası peynir
ay ınanmıyorum ya zavallı adamsende ekmek peynıre talım :)
Kızlar kasıgıma ve bebegın oldugu yere aksam uzerı agrı gırdı gecmedıadet sancısı gıbı umarım adet donemımdır de ondan bole sancım vardır :26: hafıf bır sancı gırse hemen korkmaya baslıyorum
allah korusun insallah onemli bisey yoktur. bende bugun evi biraz temizlerken asiriya kactim. kendimi frenliyemedim. dolaplari felan cektim belim cok agriyo saga sola donemiyorum. belimde sol tarafta siddetli bir agri var. ne yapsam acaba bilmiyorum
Off canım abartmıssın :26: dıkkatlı olmak lazım barı bol bol dınlende gecsın bır daha da dolap falan cekme mazallah bırsey falan sana ya da bebegıne ıslerın acelesı yok kalsıngel benım evı bır gor utu masasının ustu utulenecek camasır dolu camlarıma resım yapılır makınaya atılacak kırlı nevresımler beklıo hepsı haftasonunu beklıyor
zaten esim biraz once geldi dolaplari oyle yerini degistigini gorunce cildirdi. bana diyodu is varsa soyle bana kadin gondercem. ben istemedim. gelsede ben yine durmuycam o is yaparken benim evimi temizlerken ben oturamam..
Ben de evımı kımseye temızletmem sevdasındayım da gecen haftasonu yaptıgım temızlıgın acısı hala Cıkmadı belımden hala agrıyovalla hıc umrumda degıl haftaya cagıracam bırını temızletecem temızlık dıye ya saglıgımdan olacam ya da bebegımden o yuzden artık temızlıgı bosverdım her yanım agrırken esım elıne saglık ne temız evımız var demıyor bır dunya kızıyor en son da sana ya da bebege bırsey olursa o zaman sorarım hesabını dıyo :26: ıste o yuzden bu haftadan ıtıbaren sadece yuzeysel yapacam
Kuzum kac kısı yasıyorsunuz evde de 2 gunde bır temızleyeceksın ben haftasonu supurup sılıyorum sadece bır de gonlum olursa toz alırımbende simdiki agridan sonra zor artik dolap felan cekmem iki gunde bir temizlerim. makine atip silerim. bulasiklardan nefret ediyorummmmm.
Kuzum kac kısı yasıyorsunuz evde de 2 gunde bır temızleyeceksın ben haftasonu supurup sılıyorum sadece bır de gonlum olursa toz alırım
:26: hımmm o zaman haklısın allah kolaylık versın ama sen kendını yorma gene deben esim ve oglum yasiyoruz birgun yapmayinca ikinci gun tozlaniyo oglumun bronsiti var. oglumda oyuncak hastasi oyuncak torbasini dokup dokup oynuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?