- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.161
Anaamm ayva yıyem dedım 2.ısırıkta bogazımda kaldı :26: oldum olası yıyemem ayca halbukı annem bana hamıleyken cok yemıs
Topıkte bır ara baya muhabbetı oldu 4.aya gırene kadar 9 tam ayva yenecekmıs kı cocuk ıyı huylu guzel ahlaklı olsunayvayi gamzesi olsun diye mi yiyosun
Topıkte bır ara baya muhabbetı oldu 4.aya gırene kadar 9 tam ayva yenecekmıs kı cocuk ıyı huylu guzel ahlaklı olsunama ıste ben yıyemıyorum
yardim lazim dediler geldik nasilsiniz hamislerr
Ahh gecen sene karnim 6 7aylik gibi buyumusken oglum olacagini ogrenmistik bugun
Ne guzel sey su hamilelik ya doyamiyor insan!
Oglum uyurken ben de uyumaliyim dogumdan sonra uyku cok kiymetli ilk kural bu!
Simdi her turluarastirmanizi yapin gezin tozun eglenin uyuyun!
Alisveris tavsiyeleri:
Newborn kiyafet almayin. Alacaksaniz da cok az alin. Benim oglum newborn hic giyemedi arkadaslarinki de 1hafta fln giydi.
0 3ay kiyafetlere agirlik verin. Tuluma cok yuklenmeyin. Cok sevimli oluyor ama benim oglan gibi cabuk uzarsa hic giyemiyorlar.
Avent biberonlari tek gecerim! Balmumu rengi olan PES biberonlari alin cam ayarinda ve cok kaliteli biz hala kullaniyoruz emziklerini degistirip.
Gogus pompasi alacaksaniz Ameda ya da Avent diyorum yine. Aventin cekis gucu daha az ama ben hala evdeyim cok ihtiyac duymuyorum ise baslayinca da iyice dolunca tek sefer sagarim yeter
Mothercare penyeleri cok kaliteli ben butun yaz yuzlerce kez yikadim birsey olmadi ama bacak kismi cok oyuntulu. Sadeec badi giydirdigimde gobegine kadar siyriliyordu neredeyse.kaliplari biraz kucuk oglum hep bir ust grup giyiyor. Ayin 14 15 ve 16sinda indirime giriyor.
Chicconun kaliplari cok kucuk! Asla saticialra inanmayin oglum yeni dogdugunda chicconun 3 aylik kiyafetleri tam oluyordu. 1aylik oldugunda da 6ayliklar... Su an 7ayligiz 18ay giyiyor chiccoda!
Bebepan markanin penyeleri de cok guzel yika yika birsey olmuyor. Kaliplari normal hatta biraz buyuk o nedenle tam olcusune ayina gore alinabilir.
zibin alin. 5 6tane yeter de artar. Benim oglan 1aylik oldugunda zibinlara sigmiyordu boyu uzundu beli aciliyordu o yuzden citcitliya gectik.
Bol bol agiz ve omuz mendili alin. Birilerinin kucagina verirken omuz mendillerinizi kullanin.
Jokerde ebebekte bircok yerde cok amacli pamuklu ya da muslin bezler var. Arac koltuguna portbebesine fln koyarken terini emsin diye cok kullandik.
Uzunkollu citcitli badi almayin. Onlar havalar soguyunca lazim olacak. Ben aldim elimde kaldi.
Kolsuz badi bulunca havada kapin. Yaz bebeleri badi +pijamayla birkac ay takiliyor.
Coraplarinizin bir kismi uzun bir kismi alcak bilekli olsun. Tosun birsey dogarsa uzun olanlar bacagini sikabilir. benimki kisa bileklileri giydi hep.
Ince penye battaniye ve penye kundak cok kullaniliyor. Sicaklarda fazla kalin ortulmuyor. Bir tane orta kalinlikta battaniye yetiyor. Kis icin kalin + yedek olarak orgu kullaniyoruz. Boyutlari haliyle daha buyuk. (ben bebettodan almistim aylarca cok amacli kullandik)
English homeda cok guzel battaniye pike ve nevresimler var
motjercareden 20tlye aldigim kare delikli pamuklu ince orme battaniye hayat kurtarir! Kucuk boyu her isimizi uzunca bir sure gordu
Yere ya da misafir yatagina fln koymak icin pamuklu kumas ya da pazenden 90*90 birkac ortu dikmistik biz cok isimi gordu
Donenceyi basit birsey aldik. Severse daha ozelliklisini aliriz dedik. Playgro boahs ark en basit donenceydi. Hala ona bayiliyor. Ilaveten tomy marka projektor aldik 60tl.ye. hala kullaniyoruz. Iyi ki almisiz dedigimiz 2urun oldular ve uykuya dalmasinda cok faydalari oldu. Projektorlerin cogunda goruntu sabir kaliyor Tomynin yildizli ruyalarinda gooruntu hareketli ve hem 5 hem 10dk ozelligi var. Projektorlu donencelerden daha ilgi cekici ve ucuza mal oldu.
Ilk asamada kirmizi siyah ve beyaz gibi kontrast renkleri seviyorlar. Cok fazla oyuncaga bogmayin. 3. Aydan sonra daha ozellikli seyler alirsiniz.
Avent dis kasiyicilari harika! Dogrudan agzina goturup dakikalarca oyalaniyor. Bebedorunkini azicik yalayip atiyor. Bir kampanya fln denk gelirse avent kasiyici alin. Normalde fazla pahali.
Siz cok sanli bahar annelerisiniz! 40iniz cikmadan hava isinmis olacak ihtiyaciniz olan herseyi cikip alabilirsiniz o yuzden evi kiyafetle doldurmayin gercekten cok kisa sure giyiniyorlar. Benimkinin hic giymedigi bir suru kiyafeti var
Aklima gelenler bunlar kizlar. O kadar sanslisiniz ki her anin kiymetini bilin!
ayvayi gamzesi olsun diye mi yiyosun
guzel ahlak bi ayvaya kalsaydi dunyada ayva kalmazdi
Oy oy oy ben ne ayva yemistimmm
Oglumun bir gamzesi var opmelere doyulmuyor ayvadan midir bilmem :)
Kizlar bu aydan sonra artik bebisleriniz sizden beslenecek
Proteini ihmal etmeyin bol bol balik et tavuk yumurta tuketin
Sekeri iyice azaltin fos et olmasin saglikli olsun
Enfeksiyonlara karsi bol bol su icin
Karniniz buyudukce daha cok tuvaletiniz gleir sakin tutmayin
Ben aralikta hastanede yattim enfeksiyon kapip
Ilac icmeyecegim diye direnip suyla iyilestim
kardeşimde dalga geçiyor benimle işiniz ayvaya kaldıysa yandık diyetadını seviyorum ama işte yiyemiyorum :26:
yardim lazim dediler geldik nasilsiniz hamislerr
Ahh gecen sene karnim 6 7aylik gibi buyumusken oglum olacagini ogrenmistik bugun
Ne guzel sey su hamilelik ya doyamiyor insan!
Oglum uyurken ben de uyumaliyim dogumdan sonra uyku cok kiymetli ilk kural bu!
Simdi her turluarastirmanizi yapin gezin tozun eglenin uyuyun!
Alisveris tavsiyeleri:
Newborn kiyafet almayin. Alacaksaniz da cok az alin. Benim oglum newborn hic giyemedi arkadaslarinki de 1hafta fln giydi.
0 3ay kiyafetlere agirlik verin. Tuluma cok yuklenmeyin. Cok sevimli oluyor ama benim oglan gibi cabuk uzarsa hic giyemiyorlar.
Avent biberonlari tek gecerim! Balmumu rengi olan PES biberonlari alin cam ayarinda ve cok kaliteli biz hala kullaniyoruz emziklerini degistirip.
Gogus pompasi alacaksaniz Ameda ya da Avent diyorum yine. Aventin cekis gucu daha az ama ben hala evdeyim cok ihtiyac duymuyorum ise baslayinca da iyice dolunca tek sefer sagarim yeter
Mothercare penyeleri cok kaliteli ben butun yaz yuzlerce kez yikadim birsey olmadi ama bacak kismi cok oyuntulu. Sadeec badi giydirdigimde gobegine kadar siyriliyordu neredeyse.kaliplari biraz kucuk oglum hep bir ust grup giyiyor. Ayin 14 15 ve 16sinda indirime giriyor.
Chicconun kaliplari cok kucuk! Asla saticialra inanmayin oglum yeni dogdugunda chicconun 3 aylik kiyafetleri tam oluyordu. 1aylik oldugunda da 6ayliklar... Su an 7ayligiz 18ay giyiyor chiccoda!
Bebepan markanin penyeleri de cok guzel yika yika birsey olmuyor. Kaliplari normal hatta biraz buyuk o nedenle tam olcusune ayina gore alinabilir.
zibin alin. 5 6tane yeter de artar. Benim oglan 1aylik oldugunda zibinlara sigmiyordu boyu uzundu beli aciliyordu o yuzden citcitliya gectik.
Bol bol agiz ve omuz mendili alin. Birilerinin kucagina verirken omuz mendillerinizi kullanin.
Jokerde ebebekte bircok yerde cok amacli pamuklu ya da muslin bezler var. Arac koltuguna portbebesine fln koyarken terini emsin diye cok kullandik.
Uzunkollu citcitli badi almayin. Onlar havalar soguyunca lazim olacak. Ben aldim elimde kaldi.
Kolsuz badi bulunca havada kapin. Yaz bebeleri badi +pijamayla birkac ay takiliyor.
Coraplarinizin bir kismi uzun bir kismi alcak bilekli olsun. Tosun birsey dogarsa uzun olanlar bacagini sikabilir. benimki kisa bileklileri giydi hep.
Ince penye battaniye ve penye kundak cok kullaniliyor. Sicaklarda fazla kalin ortulmuyor. Bir tane orta kalinlikta battaniye yetiyor. Kis icin kalin + yedek olarak orgu kullaniyoruz. Boyutlari haliyle daha buyuk. (ben bebettodan almistim aylarca cok amacli kullandik)
English homeda cok guzel battaniye pike ve nevresimler var
motjercareden 20tlye aldigim kare delikli pamuklu ince orme battaniye hayat kurtarir! Kucuk boyu her isimizi uzunca bir sure gordu
Yere ya da misafir yatagina fln koymak icin pamuklu kumas ya da pazenden 90*90 birkac ortu dikmistik biz cok isimi gordu
Donenceyi basit birsey aldik. Severse daha ozelliklisini aliriz dedik. Playgro boahs ark en basit donenceydi. Hala ona bayiliyor. Ilaveten tomy marka projektor aldik 60tl.ye. hala kullaniyoruz. Iyi ki almisiz dedigimiz 2urun oldular ve uykuya dalmasinda cok faydalari oldu. Projektorlerin cogunda goruntu sabir kaliyor Tomynin yildizli ruyalarinda gooruntu hareketli ve hem 5 hem 10dk ozelligi var. Projektorlu donencelerden daha ilgi cekici ve ucuza mal oldu.
Ilk asamada kirmizi siyah ve beyaz gibi kontrast renkleri seviyorlar. Cok fazla oyuncaga bogmayin. 3. Aydan sonra daha ozellikli seyler alirsiniz.
Avent dis kasiyicilari harika! Dogrudan agzina goturup dakikalarca oyalaniyor. Bebedorunkini azicik yalayip atiyor. Bir kampanya fln denk gelirse avent kasiyici alin. Normalde fazla pahali.
Siz cok sanli bahar annelerisiniz! 40iniz cikmadan hava isinmis olacak ihtiyaciniz olan herseyi cikip alabilirsiniz o yuzden evi kiyafetle doldurmayin gercekten cok kisa sure giyiniyorlar. Benimkinin hic giymedigi bir suru kiyafeti var
Aklima gelenler bunlar kizlar. O kadar sanslisiniz ki her anin kiymetini bilin!
Oy oy oy ben ne ayva yemistimmm
Oglumun bir gamzesi var opmelere doyulmuyor ayvadan midir bilmem :)
Kizlar bu aydan sonra artik bebisleriniz sizden beslenecek
Proteini ihmal etmeyin bol bol balik et tavuk yumurta tuketin
Sekeri iyice azaltin fos et olmasin saglikli olsun
Enfeksiyonlara karsi bol bol su icin
Karniniz buyudukce daha cok tuvaletiniz gleir sakin tutmayin
Ben aralikta hastanede yattim enfeksiyon kapip
Ilac icmeyecegim diye direnip suyla iyilestim
canlarımmm ben 2012mayıs annelerindenim bebişleriniz cok güzel ayda dogacak inş tam yazlık üşüdü derdiniz olmıycak cıtcıtlı badileriniz cok olsun ve vanish koslanız cnkü kakalar sırta kadar cıkıcak her dk camasır yıkıyacaksınız ve bakcaksınız kaka yerleri belli içine işlemiş bunu yasamamak için azcık kakayı akıtın çitilemeyin üstüne koslayı dökün bir gece bekletin ve ertesi gün yıkayın misss bide ince havlulu battaniyeniz olursa hem yaz hem kıs kullanırsınız bebeginizin göbegine dikkat edin göbek bagını ben aynı yönde losyonunu sıkarak bıraktım megersem bir yukarı bir asagı bırakcakmısım 8gün sonra düştü oysaki daha önce düşcekmiş bide bebege tasıma cantası almayın hiç bir işe yaramayan lüzumsuz bence bende vardı keske ana kucagı alsaymısım dedim bebekler hem rahat tasınıyor hemde rahatlar kıpırtı az ve üstü kapanıyor onları etkilemiyor digerinde sanki cocugu bavula koymus gibi nese bide elinizden geldigince sizde yıkanın cnkü süt artıyor suyu cok için humana cayınızı kesin alın ve hastanede içmeye baslayın ve eşiniz sükür namazı kılsın 2rekat ve hepinize sunu söylüyim ben zor bebek büyütüyorum hiçç durmayan huysuz ama dünyalara deger onun bir gülüsü kokusu sizde anlıycaksınız suan tasıdıgınız sey resmen rabbimin mucizesi sizde onu korucak olan güzel varlıklarsınız bebişleriniz ailenizle saglıklı mutlu huzurlu birazda paralı ömrünüz olsun inş...
Gunaydın annelergece sıpanın oldugu yer agrıyordu sımdı de daha ust kısımlar gaz sancısı mı yoksa sıpam ıcerde bırseyler mı yapıyor anlamıs degılım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?