- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #12.181
bana da oluyor canim arada tam bebisimin oldugu yerin ustu bazen hafif asagisi
bagirsakla iligli sikayetler de aynen oraya vurabiliyor
günaydın kızlarrr....acaba benim gibi birkaç gündür uykusuz geceler yaşayan var mı?bir türlü derin uykuya dalamıyorum
Gunaydın canımgünaydın kızlarrr....acaba benim gibi birkaç gündür uykusuz geceler yaşayan var mı?bir türlü derin uykuya dalamıyorum
Gunaydın canımtam dedıgın yerler agrıyor gaz sancımın olmadıgını bılıyorum sıpam kendıne yer acma derdınde sanırsam muduru aradım bıraz gecıkecem dedım bu agrıyla kostur kostur ıse gıdemem
ben de bugun doktora sorucam tekrar ama sorun degil diyordu
ben de anladim ki cok normal arada boyle seyler
sizlama falan bende cok oluyor
Doktora sordugumda olacak o kadar tum vucut rahım ıcın calısıyor demıstı :26: anneme soruyorum daha fazla agrıyacak zamanların olacak dıyo kendıme soruyorum aklıma hemen ya kalbı durduysa ya dusekse dıye getırıyorumıns bıran once bu korkularımı atlatırım
zaten esim biraz once geldi dolaplari oyle yerini degistigini gorunce cildirdi. bana diyodu is varsa soyle bana kadin gondercem. ben istemedim. gelsede ben yine durmuycam o is yaparken benim evimi temizlerken ben oturamam..
Ben de evımı kımseye temızletmem sevdasındayım da gecen haftasonu yaptıgım temızlıgın acısı hala Cıkmadı belımden hala agrıyovalla hıc umrumda degıl haftaya cagıracam bırını temızletecem temızlık dıye ya saglıgımdan olacam ya da bebegımden o yuzden artık temızlıgı bosverdım her yanım agrırken esım elıne saglık ne temız evımız var demıyor bır dunya kızıyor en son da sana ya da bebege bırsey olursa o zaman sorarım hesabını dıyo :26: ıste o yuzden bu haftadan ıtıbaren sadece yuzeysel yapacam
günaydın kızlar..
ben hala faydalı şeyler yemeye geçemedm bulantılardan..et tüketiyorum biraz ama balık yumurta filan yiyemiyorum..ne yapcam ben...
günaydın kızlarrr....acaba benim gibi birkaç gündür uykusuz geceler yaşayan var mı?bir türlü derin uykuya dalamıyorum
gunaydin
ben de 2 gecedir oyleyim
dun gece de uyuyamadim bi turlu
ama aklima sureklibebegimle iligli birseyler geliyor
cok dusunuyorum uykuya dalamiyorum
Gunaydın canımuykusuzluk yok bende yataga basımı koydugumla uyuyorum ama gece bırkac kez hafıf sızıyla uyanıyorum
Ilkı 5 haftalıkken dusunce ona benzer agrı hıSsedınce hemen atlıma gelıyorama dile alma oyle seyler
günaydın kızlar..
ben hala faydalı şeyler yemeye geçemedm bulantılardan..et tüketiyorum biraz ama balık yumurta filan yiyemiyorum..ne yapcam ben...
ben de oyleyim
et balik tavuk iptal
inanilmaz bulaniyor sabah aksam
ben de hic ama hic besleyemiyorum bebisimivarsa yoksa yesil elma, mandalina, yogurt yedi bebegim
makarnadan bile tiksindim o derece
Aman dikkat et canım yapma temızlık bosver kendını bukdr yorma Allah korusun dolap fln nıe cekıosun
Eline sağlık demıyolar en ıyısı haftasonuna bırakmak ızın gununu temzlk yapark geçirsnlerbenimki kendini yorma bile demio agır ıs yapınca kızmıo bıle, yukardan bısey ındırmesnı ıstedıgım zaman bunudamı alamadın der gıbı bakıo gozlerıme.. Aramız limoni zaten kaç gundur gıremedmde topiğe merk ettm hepinizii
Ynen
Ilkı 5 haftalıkken dusunce ona benzer agrı hıSsedınce hemen atlıma gelıyorsagolsun bır de densız cok etrafımda ılkını dusurdun buna dıkkat et , ılkı dusunce bunda rısk daha fazla olur dıyorlar rabbım korur melegımı dıyorum bende
ben de tost makarna ve pilav yiyorum daha çok..gerçi eski halimi düşünürsek yiyebildiğime dua etmek lazım...(
sen durumun ciddiyetini laf aralarinda soyle esine bal gibi yapar sonra o tarz seyleri
ben hep bahsediyorum yukari uzanmak yok, agir kaldirmak yok..vs simdi o sabah hemen surahimi su sisemi dolduruyor, sabah cop posetlerini cikariyor. markette falan uzanmam soz konusu olacaksa hemen onume geciyor.
ama su banyoyu haftalardir silmiyorbiraz daha sabret gidicez zaten diyor ustelik bugun is basa dustu mecbur temizliycem artik
11. 12. ve 13. haftamda ben de oyledim sadece 3u midemi rahatlatiyordu
sonra bir rahatlama geldi bulantilar mucize gibi gitti bir sabah
ee bu hafta yine basladi anlamadim gitti, umarim yakindir gecmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?