2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr....acaba benim gibi birkaç gündür uykusuz geceler yaşayan var mı?bir türlü derin uykuya dalamıyorum

bana da oluyor canim arada tam bebisimin oldugu yerin ustu bazen hafif asagisi
bagirsakla iligli sikayetler de aynen oraya vurabiliyor

Gunaydın canım tam dedıgın yerler agrıyor gaz sancımın olmadıgını bılıyorum sıpam kendıne yer acma derdınde sanırsam muduru aradım bıraz gecıkecem dedım bu agrıyla kostur kostur ıse gıdemem

ben de bugun doktora sorucam tekrar ama sorun degil diyordu
ben de anladim ki cok normal arada boyle seyler
sizlama falan bende cok oluyor

ben de bugun doktora sorucam tekrar ama sorun degil diyordu
ben de anladim ki cok normal arada boyle seyler
sizlama falan bende cok oluyor

Doktora sordugumda olacak o kadar tum vucut rahım ıcın calısıyor demıstı :26: anneme soruyorum daha fazla agrıyacak zamanların olacak dıyo kendıme soruyorum aklıma hemen ya kalbı durduysa ya dusekse dıye getırıyorum ıns bıran once bu korkularımı atlatırım

ama dile alma oyle seyler

günaydın kızlar..
ben hala faydalı şeyler yemeye geçemedm bulantılardan..et tüketiyorum biraz ama balık yumurta filan yiyemiyorum..ne yapcam ben...

zaten esim biraz once geldi dolaplari oyle yerini degistigini gorunce cildirdi. bana diyodu is varsa soyle bana kadin gondercem. ben istemedim. gelsede ben yine durmuycam o is yaparken benim evimi temizlerken ben oturamam..

Aman dikkat et canım yapma temızlık bosver kendını bukdr yorma Allah korusun dolap fln nıe cekıosun

Eline sağlık demıyolar en ıyısı haftasonuna bırakmak ızın gununu temzlk yapark geçirsnler benimki kendini yorma bile demio agır ıs yapınca kızmıo bıle, yukardan bısey ındırmesnı ıstedıgım zaman bunudamı alamadın der gıbı bakıo gozlerıme.. Aramız limoni zaten kaç gundur gıremedmde topiğe merk ettm hepinizii

günaydın kızlar..
ben hala faydalı şeyler yemeye geçemedm bulantılardan..et tüketiyorum biraz ama balık yumurta filan yiyemiyorum..ne yapcam ben...

ben de oyleyim
et balik tavuk iptal
inanilmaz bulaniyor sabah aksam
ben de hic ama hic besleyemiyorum bebisimi varsa yoksa yesil elma, mandalina, yogurt yedi bebegim
makarnadan bile tiksindim o derece

günaydın kızlarrr....acaba benim gibi birkaç gündür uykusuz geceler yaşayan var mı?bir türlü derin uykuya dalamıyorum

gunaydin
ben de 2 gecedir oyleyim
dun gece de uyuyamadim bi turlu
ama aklima sureklibebegimle iligli birseyler geliyor
cok dusunuyorum uykuya dalamiyorum

Gunaydın canım uykusuzluk yok bende yataga basımı koydugumla uyuyorum ama gece bırkac kez hafıf sızıyla uyanıyorum

valla dünder beri uykusuzluk konuştunuz gitti benim doyamadığım uzun deliksiz uykularım
yattığım gibi uyudumda gece habire kalktım sabah ezanından sonra hiiiç kalmadı uyku

Ynen
ama dile alma oyle seyler
Ilkı 5 haftalıkken dusunce ona benzer agrı hıSsedınce hemen atlıma gelıyor sagolsun bır de densız cok etrafımda ılkını dusurdun buna dıkkat et , ılkı dusunce bunda rısk daha fazla olur dıyorlar rabbım korur melegımı dıyorum bende
günaydın kızlar..

aynen bende daha faydalı seylere gecemedım 1 haftadır mutfak cok pıs kokuyo gıderıne bısıler olmus esım hasta daha bakamadı uzun sure mutfakta kalamıyorum bırde yorgunluktan bısey yapasım gelmıyor :26:

ben de oyleyim
et balik tavuk iptal
inanilmaz bulaniyor sabah aksam
ben de hic ama hic besleyemiyorum bebisimi varsa yoksa yesil elma, mandalina, yogurt yedi bebegim
makarnadan bile tiksindim o derece

ben de tost makarna ve pilav yiyorum daha çok..gerçi eski halimi düşünürsek yiyebildiğime dua etmek lazım...(

sen durumun ciddiyetini laf aralarinda soyle esine bal gibi yapar sonra o tarz seyleri
ben hep bahsediyorum yukari uzanmak yok, agir kaldirmak yok..vs simdi o sabah hemen surahimi su sisemi dolduruyor, sabah cop posetlerini cikariyor. markette falan uzanmam soz konusu olacaksa hemen onume geciyor.
ama su banyoyu haftalardir silmiyor biraz daha sabret gidicez zaten diyor ustelik bugun is basa dustu mecbur temizliycem artik

uffff insan hatirlatir mi yaaa

simdi kocaman oldu bebisim birsey olmaz de sen kendine de onlara da
Allah'a emanet bebeklerimiz, kotu seyler gelince bebekle iligli birseylere bak netten, ya da kiyafet falan almaya git.
2 gun depresyona girecektim ben de sonra sirkelendim duzeldim ne oluyosun diye ve simdi bebisime konsantre olmus haldeyim

ben de tost makarna ve pilav yiyorum daha çok..gerçi eski halimi düşünürsek yiyebildiğime dua etmek lazım...(

11. 12. ve 13. haftamda ben de oyledim sadece 3u midemi rahatlatiyordu

sonra bir rahatlama geldi bulantilar mucize gibi gitti bir sabah
ee bu hafta yine basladi anlamadim gitti, umarim yakindir gecmesi

Biliyo ama daha oncede anlattım usteme dusmuyo kımse kımseye nazlanamıyorm bıkac gundur de uykusuzum gecelerı cok sık uyanıyorm sankı dıken ustunde gibiym bugunde kendımı cok halsız yorgun hıssedyrm bıde bunun ustune yeterlı ılgıyı alakayı goremıyorm elimden geleni yapıyorm cok bıktım artk cok cnm sıkkın bunalmda gıbıym cnm hıcbısy ypmk ıstemıo bgn doktr kontrlmz var ama gıdemıycez sanırım pzartesıye kaldı ben bebeğimi özledm ama

Summ mecbur anlayacak esın yok anlamıyorsa da allaha emanetsın benımkı kendı kendıne ıs yapıyor seslenmeme bıle gerek kalmıyo sukur ılk evlendıgımızde de boyleydı canı ısterse bastan asagı temızler evı gecen geldı yanıma karnıma egılmıs oglum bu anan benı kole nıyetıne kullanıyor hep ıs yaptırıyo yemek bıle vermıyo , opeyım dıyorum opturmuyo senı ben mı tasısaydım ne dıyo kol cantamı tutmaktan nefret ederdı sımdı bana ver dıyo ( gercı nasıl becerıyorsam kol cantam hep mınık bır valız agırlıgında oluyor ) demem o kı zorla kabul edecekler ıs yapmayı

11. 12. ve 13. haftamda ben de oyledim sadece 3u midemi rahatlatiyordu

sonra bir rahatlama geldi bulantilar mucize gibi gitti bir sabah
ee bu hafta yine basladi anlamadim gitti, umarim yakindir gecmesi

sen yine şanslısın canım...ben 6.haftadan beri böleyim..bulantılar beni çok sevdi hiç gitmiyo..keşke benim de bi ara kaybolsa özletse kendini sonra gelse valla ben razıyım...nefes aldırmadı bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…